montoya_42 Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 μέχρι να φθάσουμε σε αυτό το επίπεδο θα περάσουν σίγουρα δύο χρόνια, Και δεν είναι το Note 10 συσκευή 2 ετών (τουλάχιστον) ώστε να το πάρεις "σωστό" και όχι λειψό??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Παιδιά το σκισατε το θέμα με το συμπάθιο είναι 30 ποστ τώρα για το 5g και το νοτε 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Διαθέσιμη στο Smart Switch η ενημέρωση ασφαλείας του Αυγούστου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Ένα χρόνο μετά καλά πάει από αναβαθμίσεις να τα λέμε και αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Παιδιά το σκισατε το θέμα με το συμπάθιο είναι 30 ποστ τώρα για το 5g και το νοτε 10. Ναι, έχεις δίκιο. Απλά το Note 10 (και οι εκδόσεις του) είναι το θέμα των ημερών..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Νέο update Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Ήρθε το patch Αυγούστου. Φτάνει με το 5g. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Ναι παιδιά φτάνει όμως με το 5G. Είναι θέμα του Note 9 ούτε για τα δεδομένα ούτε για τα δίκτυα ούτε για το καινούριο Note 10....έχουμε ξεφύγει κάμποσες σελίδες τώρα....! Στα του κινητού τώρα.... Επειδή έχω σπασμένη οθόνη και ενδιαφέρομαι να το φτιάξω και να το κρατήσω το κινητό κάμποσο Ναι μεν λειτουργεί κανονικά απροβλημάτιστα αλλά με τρελαίνει το σπάσιμο..... τώρα με την παρουσίαση του καινούριου Note 10 το κόστος επισκευής της οθόνης υπάρχει περίπτωση να πέσει ή ούτε καν δεν επηρεάζεται αυτός ο "τομέας" όπως η πτώση της τιμής λόγω καινούριου μοντέλου;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά στον Γερμανό τουλάχιστον το κινητό το παίρνουν στα 297 + 100 για το note 10. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Στο εξωτερικό είδα 600 δολλάρια trade in και εδώ 300. Ρε δεν πάτε να κουρευτείτε!! Note 9 εδώ μαζί μου δε σε αποχωριζομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Νέο update Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραια πραγματα. Στο note9 σου ηρθε το update Αυγουστου και στο S10+ μου εχτες ηρθε του Ιουλιου:lol: Α ρε αθανατο Android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Ναι παιδιά φτάνει όμως με το 5G. Είναι θέμα του Note 9 ούτε για τα δεδομένα ούτε για τα δίκτυα ούτε για το καινούριο Note 10....έχουμε ξεφύγει κάμποσες σελίδες τώρα....! Στα του κινητού τώρα.... Επειδή έχω σπασμένη οθόνη και ενδιαφέρομαι να το φτιάξω και να το κρατήσω το κινητό κάμποσο Ναι μεν λειτουργεί κανονικά απροβλημάτιστα αλλά με τρελαίνει το σπάσιμο..... τώρα με την παρουσίαση του καινούριου Note 10 το κόστος επισκευής της οθόνης υπάρχει περίπτωση να πέσει ή ούτε καν δεν επηρεάζεται αυτός ο "τομέας" όπως η πτώση της τιμής λόγω καινούριου μοντέλου;;;; Τα ανταλλακτικά δύσκολα πέφτουν. Κάτι ψιλά ίσως αλλά νομίζω μέχρι εκεί. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Εκανα βλακεια να αναβαθμισω πολυ νωρις το patch αυγουστου.. πραγματικα εχει γινει μη χειροτερα το τηλεφωνο σερνεται απιστευτα ειδικα instagram, playstore αδικαιολογητη καθυστερηση, πριν με το δευτερο του ιουλιου δεν ειχα κανενα θεμα.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Κάνε ένα restart.Το δικό μου είναι μια χαρα Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Εκανα βλακεια να αναβαθμισω πολυ νωρις το patch αυγουστου.. πραγματικα εχει γινει μη χειροτερα το τηλεφωνο σερνεται απιστευτα ειδικα instagram, playstore αδικαιολογητη καθυστερηση, πριν με το δευτερο του ιουλιου δεν ειχα κανενα θεμα.. Εγώ δεν έχω κανένα θέμα. Κάνε ένα restart όπως λέει ο φίλος. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Και μένα μπαλα πάει. Κάτι άλλο θα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMAKRY Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Παιδιά δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί αλλά για τη γίνεται με το πρόβλημα του ζουμ στην κάμερα που έχει τον περίεργο ήχο αλλά και η εικόνα είναι σαν να τραβάω φωτο άσφαλτο το καλοκαίρι? Έχω κάνει όλα τα update .Λέω να το πάω samsung . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Παιδιά δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί αλλά για τη γίνεται με το πρόβλημα του ζουμ στην κάμερα που έχει τον περίεργο ήχο αλλά και η εικόνα είναι σαν να τραβάω φωτο άσφαλτο το καλοκαίρι? Έχω κάνει όλα τα update .Λέω να το πάω samsung . Αν έχεις θέμα με το ζουμ καλό είναι να κάνεις την βόλτα από την samsung μιας και δεν έχει αναφερθεί από άλλον (ούτε εγώ έχω θέμα) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMAKRY Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Γκουγκραρε " note 9 camera zoom problem " και θα δεις πάρα πολλούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Ρε παιδιά έχω μπερδευτεί, με τι χρώμα φορτιστή έρχεται η συσκευή; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 μαυρος φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 μαυρος φιλε.Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Και φυσικά και δεν λέει!! Αφού ανάλογα με την κατάσταση του κινητού και πόσους μήνες έχει ακόμα εγγύηση και το αρχικό κόστος του καινούργιου το βάζεις αγγελία μόνος σου και βγάζεις παραπάνω λεφτά μόνος σου!! Και από την άλλη ανταλλαγή day one για μένα δεν συμφέρει καθόλου!! Αφού σε 4 με 6 μήνες θα έχει πέσει η τιμή του 300 ευρώ πιστεύω τότε θα αξίζει να πουλήσεις το note 9 και να βάλεις περίπου 200-300 ευρώ και να το πάρεις Πολύ πιο οικονομικά θα βγει. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει και τόσο το note 10 και τόσο Το μόνο παράπονο που έχω από το note 9 είναι η κάμερα! Θα την ήθελα να είναι σαν του pixel η pixel 2!! Και δεν καταλαβαίνω γιατί στο portrait mode κάνει φουλ ζουμ? Και χαλάει τόσο πολύ η ποιότητα? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.uniqueshop.gr/t-max-liquid-full-glue-3d-tempered-samsung-galaxy-note-9.html Εδώ εισαι Ευχαριστω για τη προταση. Ειναι μο ιμη η εγκατασταση? Τι γινεται αν σπασει? Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 ...κι αλλη ενημερωση:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 (edited) Βάλτε τα νέα stock HQ wallpapers του Galaxy Note 10+ στο κινητό μας και και χαρείτε ακόμη περισσότερο που δεν θα σκάσετε το 1000/ρικο για φέτος! 6 wallpapers, ανάλυσης 3040×3040 px. https://androidfilehost.com/?fid=6006931924117932884 Edited August 11, 2019 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts