Jump to content

AMAKRY

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by AMAKRY

  1. Ρε παιδιά μια βάση για την μηχανή υπάρχει να προτείνει κανένας??? Δεν βρίσκω τίποτα!!!!
  2. Καμμια καλή βάση για ποδήλατο ή μηχανη ? Υπάρχει πρόβλημα με το πάχος του δεν βρίσκω πουθενά.
  3. Καλησπέρα. Έχω τον ασύρματο φορτιστή τον διπλό αυθεντικό της samsung από το s22. Λοιπόν στο fold σταματάει την φορτιση στο 76 με 78% δεν το πάει ποιο πάνω και δεν έχω βάλει την προστασία μπαταρίας και εάν το κάνω ενσύρματα το πάει κανονικά 100%. Καμμια ιδέα???
  4. Παιδια εδώ και λίγο καιρό έχω πρόβλημα στις κλήσεις. Αυτός που με παίρνει τηλ ακούει την φωνή του διπλή (eco). Δεν μπορώ να βρω άκρη μήπως ξέρει κανένας κάτι? ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ από note 9 Το πήρα. Μια χαρά αναβάθμιση κάνεις. Προχώρα κανονικα .
  5. Λοιπον για να μην παρεξηγηθω ειμαι κάτοχος του note 20 ultra και πρώην κάτοχος του frontier και του galaxy watch. Από σήμερα είμαι κάτοχος του Huawei g2 pro . Παρεμβαίνω στην συζήτηση που ανοιξε ο αδελφός μου (watch 3) . Θεωρώ ότι το κανονικό smartwatch είναι αυτό που δεν χρειάζεται κινητό μαζί του . Τωρα ύστερα από τρία χρόνια κάτοχος είδα ποιες είναι οι ανάγκες μου μιας και το 90 % καλύπτονται από το τηλ . Οι ανάγκες πχ σε εμένα είναι να έχω συνέχεια τις μετρήσεις υγείας ανοιχτές να βλέπω δεδομένα συνέχεια να έχω αυτονομία μεγάλη από μπαταρία ακρίβεια στις μετρήσεις και συνεργασία με μεγάλη γκάμα από applications. Εκει θεωρω ότι το g2 pro δεν θα εχει πρόβλημα και αυτός είναι και ο λόγος που πήγα σε αυτό. Αρα καταλήγουμε ότι το ρολόι πρέπει να εξυπηρετεί τις ανάγκες μας συν ποιότητα κατασκευής και ακρίβεια στις μετρήσεις του συν την τιμή του .
  6. Ρε μαλακά ποσο κολλημένα άτομα υπάρχουν. Εδώ είναι forum για το Note 20 ultra , αρα μπαίνουν αυτοί που το έχουν και κοιτάνε καμμια καινούργια πληροφορία ή tips. Δεν είναι για να μπαίνουν όλοι και για 87 σελίδες να λένε για την μπαταρία..ΕΛΕΟΣ. Παρεμπιπτόντως 2 το βράδυ από 7 το πρωί που το έχω και έχω 20% ακόμα. ΞΕΚΚΟΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...
  7. Ναι ναι .Επιτέλους ας πούμε κάτι χρήσιμο για το τηλέφωνο.!!!
  8. Να ήξερα πως ανεβάζουν εικόνα θα ανεβαζα μια :))
  9. Ρε παιδια τι είναι αυτό το shot που λέτε συνέχεια...... 7 το πρωί και η ώρα είναι 01:01 το βράδυ και έχω 23% με κανονική ανθρώπινη χρηση. Bluetooth ανοιχτο wifi ανοιχτο GPS ανοιχτο .Τώρα τι να πω .....
  10. Με αναγκάσετε να ψάξω να βρω το pass μου μόνο και μόνο για να γράψω και εγώ για το θέμα μπαταρίας. Μετά από 3 εβδομάδες σχεδόν και με την χρήση που κάνει ένας άνθρωπος στην καθημερινοτητα του αλλα και λίγο παραπάνω και χωρίς τσιγκουνιά ... από τις 7 το πρωί το βάζω για φόρτιση 12 το βράδυ και εγώ και 15 με 20% . Λιγο καλύτερα από το note 9 που ειχα και καμμια σχέση με το 8 ... Αυτά που διαβαζα στο φόρουμ με έκαναν να καθυστερήσω να το πάρω αλλα τελικά καλά έκανα.
  11. Τελευταία μέρα με το note 9 σήμερα μετά από 2 χρόνια που το είχα . Μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο κινητό που είχα μέχρι τώρα . Μακάρι και το note 20 ultra να βγει το ίδιο καλό .
  12. Παιδιά ερώτηση κρίσεως . Είμαι κάτοχος του Νote 9 Samsung . Ψηνομουν για το note 20 ultra αλλά το βλέπω ακριβό. Είδα το OnePlus 8 που το έβγαλε ο Κωτσόβολος και μου άρεσε. Θέλω την γνώμη σας
  13. Με αυτά και με αυτά που γράφεται μάλλον θα μείνω στο Note 9 .....
  14. Λέω και εγώ .Τρελάθηκα !!!! :))
  15. https://versus.com/en/samsung-exynos-9810-vs-samsung-exynos-990 Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί ο επεξεργαστής του note 9 είναι καλύτερος από αυτόν του Note 20 ??
  16. Με το τελευταίο update παιδιά εμένα μου διόρθωσε. Επιτέλους λιγ Ο πριν το πάω να το ανοίξουν. :))
  17. Και εμένα τα ίδια. Μετά την αναβαθμιση ξεκίνησε το πρόβλημα.
  18. Γκουγκραρε " note 9 camera zoom problem " και θα δεις πάρα πολλούς.
  19. Παιδιά δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί αλλά για τη γίνεται με το πρόβλημα του ζουμ στην κάμερα που έχει τον περίεργο ήχο αλλά και η εικόνα είναι σαν να τραβάω φωτο άσφαλτο το καλοκαίρι? Έχω κάνει όλα τα update .Λέω να το πάω samsung .
  20. Καλησπέρα. Υπάρχει καμμία εφαρμογή που να μπορεί να αλλάξει το εικονίδιο και το όνομα μιας εφαρμογής.?
  21. Διαφορές - προβλήματα- πλεονεκτήματα- ασυμβατοτητες που συναντήσαμε ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δημιούργησα αυτό το καινούργιο θέμα, έτσι ώστε να μπορέσουμε εδώ να συγκεντρώσουμε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ή τυχόν ασυμβατοτητες που θα διαπιστώσουμε κατά την χρήση της με το note 9 .
  22. Καλά σοβαρά.μιλάς ? Εδώ μιλάμε για το note 9 το οποίο έχει και oreo και pie. Δηλαδή εάν κατηγοριοποίησουμε λίγο τα θέματα έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ψάξω στο γενικό είναι κακό? Θα ήθελα ένα θέμα μόνο με pie έτσι ώστε να δω τις απόψεις των χρηστών που την έβαλαν και τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αυτής. Που είναι το κακό?.
  23. Μηπως κάποιος έμπειρος σε αυτά , να δημιουργήσει ένα καινούργιο topic που να αφορά την Pie στο note9 ?
×
×
  • Create New...