Jump to content

Vzoun

Members
  • Δημοσιεύσεις

    343
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Vzoun

  1. Είχα 10 χρόνια Smasung και πήρα iPhone πριν 1 βδομάδα κυρίως για τη μπαταρία του. Τώρα διαβαζω ότι το Ultra έχει ίδια μπαταρία με το iPhone. Μετά από τόσα χρόνια αποτυχίας ρε μλκ τώρα το έφτιαξαν 1 βδομάδα αφού πήρα iPhone. Είναι να τρελαινεσαι🤣🤣🤣 Παρόλα αυτά μαρεσει το iphone.
  2. Δηλαδή έχουν καλύτερο noise canceling? Με ενδιαφέρει κάτι συγκεκριμένο όπως αυτό όχι γενικές λειτουργίες και quality of life(τα οποία όντως τα έχει). Έχει κάποιος εμπειρία σύγκρισης noise canceling μεταξύ των 2? Τα reviews λένε καλύτερα τα Sony αλλά εμπιστεύομαι πιο πολύ εδώ τα comments!
  3. Αξίζουν 300€ δηλαδή? Τα σκέφτομαι και εγώ αλλά έχω ακούσει ότι τα Sony earbuds έχουν καλύτερο noise cancelation! Tι λέτε?
  4. Καλησπέρα παιδια, Είχα υποψιαστεί ότι το iphone μετράει λάθος το Screen Time. Εδώ βλέπουμε ότι την τηλεφωνική κλήση τη μετράει ως Screen Time active. Το κάνει και σε εσάς? Έχω καταλάβει κάτι λάθος? Ευχαριστώ!
  5. Όχι. Πρέπει να ειναι στο όνομα σου. Στο Πλαίσιο μου ζήτησαν και ταυτότητα και πιστωτικη στο όνομα μου
  6. Στο Πλαίσιο μου ζήτησαν και ταυτότητα για την πιστωτική η οποία ήταν στο όνομα μου
  7. Το screen time duration ήταν ο μοναδικός λόγος για να πάρω iphone μαζί με το car play. Γενικά δε μαρεσει πολύ σαν συσκευή μέχρι τώρα αλλά με εξυπηρετεί στη δουλειά μου. Οπότε, έχετε κάποιο insight για το παραπάνω? Γράφει λάθος κάποια συγκεκριμένα apps κατά την εμπειρία σας? Ευχαριστώ!
  8. Καλησπέρα παιδιά Τον τηλέφωνο μου λέει ότι είχα 6 ώρες screen active έως τώρα που είμαι 55% αλλά αν μετρήσω τις μπάρες μια μια βγαίνουν περιπου 5 ώρες. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο? Παίζει να υπάρχει bug που γράφει το browsing η κάτι άλλο ως screen active? Μιλούσα με google meet 1.5 ώρα με την οθόνη ενεργή λόγω βίντεο κάποιο διάστημα και χωρίς βίντεο (δηλαδή κλειστή) κάποιο σημαντικό διαστημα. Ίσως σχετίζεται?
  9. Πήρα το τηλέφωνο για τη διάρκεια μπαταρίας και το car play. Εκ του πρακτεου, η αγορά ήταν απόλυτα επιτυχής. Είμαι στην 3η φόρτιση, ίσως πάει και καλύτερα στο μελλον. Χρήση: 1 ώρα δεδομένα για browsing + Spotify, 10 λεπτα Car Play, το υπολοιπο Wifi για browsing, social media και 20 λεπτα Face Time με κάμερα. Σήμα χάλια 1 γραμμή συνήθως. Εντυπωσιασμένος!
  10. False alarm! Παίζει κανονικά στο αυτοκίνητο χωρίς να φτιάξω τη φωνή μου.
  11. Όταν κλείνω το "Listen for Hey Siri" και το ξανανοιγω μου ζητάει κάθε φορά να κάνω voice calibration. Είναι bug? Δε θέλω να με ακούει όλη την ώρα. Το ανοιγω μόνο όταν θέλω να δουλέψει το car play
  12. Εγώ αν και καινούριος στο iPhone Γενικά δεν αναβαθμίσω σε μικρά iterations. Λογικά θα ξαναβάλω update στο 16.4 η 5 αν είναι πολύ σταθερά. Και μετά ξανά στο 17.2 η 3 ανάλογα πάλι ποιο είναι πιο σταθερο Τι ακριβώς είναι το τζαμι στις κάμερες?
  13. Με 16.2 δεν έχω κάτι τέτοιο.
  14. Ευχαριστώ για την πρόταση! Βλέπω ότι η Torras που ανέφερε ένας άλλος φίλος δεν υπάρχει στην Ελληνικη αγορά. Την προμηθευεστε όλοι από το εξωτερικό?
  15. Καλησπέρα!! Μια γνώμη για το παραπάνω παρακαλω? Επίσης, το κινητό το πήρα κυρίως για συνδεσιμότητα με το αυτοκίνητο. Κάνω ταξίδια και το Android Auto σταματάει να λειτουργεί οπότε του καπνίσει. Πραγματικά το Car Play είναι 2 σκαλοπάτια επάνω. Βάζω τη μίζα μπρος και σε 1 δευτερόλεπτο έχει συνδεθει, παίζει μουσική και έχει φορτώσει διαδρομή χαρτη. Απίστευτη υλοποίηση!
  16. Παρέλαβα χθες! Δεύτερη φορά σε iphone μετά από 10 χρόνια. Ερωτηση: ποια θήκη προτείνετε? Όσο το δυνατόν πιο λεπτή γίνεται. Είναι ήδη κουμουτσα το pro max μη γίνει μπαούλο. Ευχαριστώ!
  17. Καλησπέρα παιδιά! Μετα από 1 χρόνο τελικά το αγόρασα. ερώτηση: με τιμολόγιο μου είπαν 1 χρόνο μόνο εγγύηση από το Πλαίσιο και αυτοί δε δίνουν εγγύηση καταστήματος. Είναι λογικό αυτό? Ασφάλεια για οθόνη στα 100€ επίσης, θα κάνατε?
  18. Τι εννοείτε ρε παιδιά γιατί να κλείνει το WiFi? Όλη την ώρα να βαράει το κινητό γκλακα γκλακα από ειδοποιήσεις? Το βράδυ και εγώ τα κλείνω όλα και το αφήνω στο δυνατό μόνο σε περίπτωση που με πάρει κάποιος από ανάγκη αν γίνει κάτι σημαντικο
  19. Θα ήθελα εγώ να πάω για να κάνω τον διακανονισμό(ΦΠΑ κλπ). Είμαστε ΟΚ για κάτι τέτοιο?
  20. Έριξα την παραγγελία!! Μωβ 128GB και άγιος ο Θεός! Ένα χρόνο το σκεφτόμουν και τελικά έκανα το βήμα! Είμαι και τυχερός γιατί μόλις το είπα σε ένα φίλο μου, μου ανέφερε ότι έκανε παραγγελία 16 Σεπτεμβρίου και τελικά δε θα το αγοράσει. Μου είπε πως μπορώ να πάρω τη θέση του. Ισχύει κάτι τέτοιο? Γίνεται χωρίς θέμα?
  21. Καλησπέρα παιδιά! Ερώτηση στους βετεράνους του iPhone! Στο Samsung Galaxy μπορώ να κατεβάσω αρχεία από το drive μου(video ή mp3) και να τα βάλω σε φακέλους όπως στο PC. Έχω ένα σεμινάριο πχ κατεβασμένο σε 30 μαθήματα(30 φάκελοι) και μέσα σε κάθε φάκελο έχω τα ηχητικά, τα pdf και τα video. Μπορω να έχω το αντίστοιχο file management σε iPhone?
  22. Είναι ιδέα μου ή φέτος πολύ λιγότερος κόσμος αγόρασε τη νέα σειρά? Τι αίσθηση έχετε?
  23. Θα τους το πέταγα στο κεφάλι από εκεί που το πήρα. Αλήθεια.
  24. 8 ώρες SOT μπαταρία?? Πραγματικά μεγάλη βελτίωση!! Έχετε και οι υπόλοιποι ανάλογη εμπειρία μετά τα νέα updates??
×
×
  • Create New...