Jump to content

baxy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    534
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by baxy

  1. Αυτό με τον έλεγχο ύπνου τι ακριβώς είναι; και το GW3 προσφέρει ίδιο feauture. To 4αρι θα μετράει και τις άπνοιες;
  2. Παιδιά όπως είδατε δε μιλησα για χρώματα. Είπα ότι ιδια φωτογραφία τραβηγμένη με το δικό μου Ν20U και το καινούργιο iphone φίλου, κατέβασα αυτιά. Πολύ πιο καθαρή και λεπτομερής αποτύπωση στο Iphone. Τα χρώματα είναι υποκειμενικά.
  3. Μιλάτε για βραδυνή φωτογραφία λές και αυτό είναι το μόνο θέμα μεταξύ ΝΟΤΕ και Iphone. Δηλαδή με τη φωτογραφία τη μέρα είστε ευχαρισημένοι; Αν ναί τότε μόλλον έχει πρόβλημα η δική μου συσκευή που φαίνεται να βγάζει την ίδια φώτο λίγο πιο θαμπή και με λιγότερο φωτισμό σε σχεση με το Iphone
  4. Mε αυτά τα μυαλά τα android tabs δε θα γίνουν ποτέ ipads. και ακόμα περισσότερο τα Samsung tabs. Samsung TAB S7+ η ναυαρχίδα των android ταμπλετών η επονομαζόμενη , και καλά, ipad killer. H συσκευή είναι κατασκευασμένη να δουλέυει κυρίως σε landscape mode ( η κάμερα στη μεγάλη πλευρά, το πληκτρολόγιο κουμπώνει στη μεγάλη πλευρά κτλ. Εγκατάσταση Samsung wearables στη ταμπλέτα. Μόλις ξεκινάει γυρίζει την εφαρμογή σε portrait mode. Οταν η ίδια η κατασκευάστρια δε σέβεται την οριζοντιποίηση των μαμισιων εφαρμογών που αφορούν δική της κατασκευή πώς περιμένει να την σεβαστούν οι άλλοι;. Για αυτό στο θέμα των ταμπλετών δε πρόκειτα να υπάρξει αντίπαλος των ipads ότι πατάτες και να κάνει η apple.
  5. Πές τά να μη τα λέω. Δεν αμφιβάλω καθόλου οτι έχει συμβεί αυτό που λές με τον φίλο σου. Κινητό στο σπίτι συνδεμένο σε wifi, ρολόι μαζί σου συνδεμένο σε wifi καφετέριας, σε καλούν στο τηλέφωνο στο σπίτι, πρέπει να είσαι σε θέση να απαντήσεις από το ρολόι. Έτσι γινόταν με το Samsung Watch που έτρεχε wear OS πρίν 4-5 χρόνια. Αλλά πλέον πως θα πουλήσει η Samsung τα LTE; Πάντως επίσημα η Sammy δε το αναγνωρίζει. Αν δείτε στην επίσημη σελίδα του GW3 https://www.samsung.com/gr/watches/galaxy-watch/galaxy-watch3-bluetooth-45mm-mystic-black-sm-r840ntkaeue/ γράφει "Αφήστε το smartphone σας στο σπίτι" και αναφέρεται μόνο στα μοντέλα LTE. Πιθανόν κάτι να τους έχει ξεφύγει και υπό προυποθέσεις να δουλεύει καi στο σύστημα με το wifi μόνο.
  6. Το live focus που αναφέρει το άρθρο δεν υπάρχει πλέον. Θεωρείται ότι έχει αντικατασταθεί από το single take. Αυτό που εννοώ θα το δείς και εδώ μαζί με άλλ καλούδια που μας έχει στερήσει η Sammy: https://allaboutgalaxynote.com/galaxy-note-4-how-to-guides/galaxy-note-4-camera-modes-user-guide/ Αλλα ψάξε για dual camera mode στο ΝΟΤΕ 4
  7. Και όχι μόνο κινητά των 200 ευρώ αλλά και κινητά πρίν από 7 χρόνια βλέπε ΝΟΤΕ 4. καμιά σχέση το hardware λοιπόν. Απλά θέμα απόφασης. Αλλά και πάλι όπως ειπώθηκε κουτσουρεμένα. Και όχι μόνο απουσία director's view. Ουτε καν dual photo. Μόνο dual video.
  8. 2 ερωτήσεις Έχει καταργήσει η SAMSUNG τη wide λήψη στο video recording της selfie camera ή μου φαίνεται; Το zoom στο video πάνω από x10 είναι για τα μπάζα ή μου φαίνεται;
  9. Αρχίσαμε τα χαζά. N20U ξεκλειδώνει μόνο του μέσα στη τσέπη και αρχίζει να πληκτολογεί διάφορα. Σας έχει συμβεί;
  10. Άλλο ένα update 84Mb αλλά κανλενα νέο future
  11. Ελπίζω να κάνω λάθος και για αυτό παρακαλώ διορθώστε με. Παλιότερα οταν έβγαζες φώτο είχε την αναγνώριση περιεχομένου , δηλαδή αν έβγαζες κείμενο αναγνώριζε κατευθείαν ότι ήταν κείμενο και ρύθμιζε αυτόματα το φακό και τα σεταρρίσματα για να πάρεις τη καλύτερη φωτογραφία , το ίδιο αν έπερνες τοπίο, πρόσωπο, λουλούδι, φαγητό κτλ (sceene optimizer). Στη συνέχεια στη Συλλογή όταν διάλεγες μια από τις φωτογραφίες που είχαν αναγνώριση περιεχομένου, σου έδειχνε με μια μικρογρφία σε ποια από τις παραπάνω κατηγορίες περιεχομένου άνηκε και όταν πατούσες εκέι πάνω παρουσίαζε όλες τις φώτο της συλλογής σου με το ίδιο περιεχόμενο. Ετσι αν για κάποιο λόγο ε΄βγαζες πολυ συχνά τοπία θα σου έβγαζε το σύνολο των φωτογραφιών που έχει αναγνωρίσει σαν τοπίο.. Αυτό τώρα έχει καταργηθεί ( ; ) . Παρακαλώ Τα φώτα σας.
  12. Δε σου τη βγάζει αυτόματα αλλά σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις το ζευγάρι που θές εσύ έυκολα, το οποίο δεν είναι κακό βεβαιώς. Το να κάνεις ζευγάρια το είχε και στη προηγούμενη έκδοση νομίζω. Τώρα μην έχοντας ΟΛΕΣ τις πρόσφατες εφαρμογές που προφανώς από εκεί θα χρειαστείς, παρά μόνο τις 3 τελευταίες, είσαι αναγκασμένος να ψάχνεις μέσα σε όλες για να βρείς αυτή που θές. Η αλλαγή θεωρώ ότι δημιουργεί μόνο καθυστέρηση. Ασε που τώρα θυμήθηκα ότι παλιώτερα (εποχές ΝΟΤΕ 4) είχες την ευκαιρία να κάνεις drug and drop το περιεχόμενο από το ένα παράθυρο στο άλλο ενώ βέβαια αυτή η δυνατότητα έχει καταργηθεί κατά την προσφιλή τακτική κατάργησης δυνατοτήτων.
  13. Αυτό ακριβώς , ράβε ξήλωνε δουλειά να μη σου λείπει αλλά όταν το επαναφέρουν το παρουσιάζουν σαν καινοτομία και ότι έγινει επειδή ακούνε τους χρήστες κτλ κτλ μαρκετίστικα κόλπα. Για το ότι χαλάνε το efficiency ουδεί λόγος, όπως ας πούμε ότι πλεον στις δίκαρτες συσκευές για να πάρει ένα τηλέφωνο πλέον πρώτα πέρνεις το νούμερο και μετά επιλέγεις από ποια κάρτα θα το πάρεις ενώ πρίν οι επιλογές της κάρτας ήταν στην ίδια οθόνη και καλούσε άμεσα και όχι με 2 κινήσεις. Απο χθές μετά την αναβάθμιση δε παρατήρησα ούτε άυξηση της θερμοκρασίας ούτε πτώση μπαταρίας πάντως αλλά θα έχω υπόψιν μου για να το λές.
  14. Ναι αυτό ακριβώς δεν άκουγε το hi bixby. Και όταν πήγανα στο app στο ρολόι έβγαζε κατί Settings. Αλλά όπως έιπα από χθές που έκανε update η εφαρμογή στο κινητό έστρωσε και στο ρολόι. Λίγο ότι ναναι αλλά τι να πείς.
  15. Πρίν καμιά 10αρια μέρες αν θυμάμαι καλά ήρθε μια αναβάθμιση 84ΜΒ για το ρολόι, όχι για το TIZEN. Δεν είδα καμιά διαφορά αλλά απενεργοποιήθηκε η bixby από το ρολόι. Χθές έκανε μια αναβάθμιση η bixby στο κινητό και βλέπω έφτιαξε και στο ρολόι. Έχει λίγο lag αλλά ΟΚ.
  16. Δε μπορώ ακόμα να καταλάβω το λόγο που επεμβαίνουν σε futures που δουλεύουν καλά. Sammy είναι αυτή τι να πείς.
  17. Παιδιά μετά την αναβάθμιση δεν ακούει η bixby στο ρολόι. Το έχετε πάθει και σείς;
  18. Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς split screen με Android 11 UI 3.0 στο ΤΑΒ; Παλία είχες επιλογή να κάνεις Split screen με κάθε πρόσφατη εφαρμογή. Στο τηλέφωνο που έκανα αναβάθμιση έχει μόνο τις 3 πρόσφατες εφαρομογές άμεσα διαθέσιμες και όλες τις άλλες τις ψάχνεις μέσα από το σύνολο των εφααρμογών. Το έκαναν έτσι και στο TAB S 7 / S7+;
  19. Πρώτα απ' όλα ψάξε youtube για bixby routines. Έχει πολλά. Το bixby routines δεν είναι ξεχωριστό app αλλά επιλογή στο drop down menu μόλις κάνεις swipe down από την αρχική οθόνη. Μπορεί να μην είναι ενεργοποιημένο οπότε ψάξτο. Μόλις το ανοίξεις θα μπέίς κατευθείαν σε περιβάλλον "if / then" και μετά τα πράγματα είναι εύκολα γιατί είναι προκαθορισμένες οι δυνατότητες που δίνει η Sammy.
  20. Με το call and text to other devices
  21. Έτσι όπως τα έκανε η Sammy μόνο αν σου χρειάζεται το πενάκι πάς για το ΝΟΤΕ. Αν και φανατικός Νοτάκιας, πλέον αυτή είναι η άποψή μου.
  22. Αλλαξε το split screen; Σε "περιορόζει" στις 4 προσφατες εφαρμογές που έχεις ανοίξει; Δηλαδή σου εμφανκζει άμεσα μόνο τις 4 πρόσφατες ενώ τις υπόλοιπες πρέπει να τίς ψάξεις;
  23. Στο bixby routines βάζεις IF app επιλέγεις internet ή άλλο browser που έχεις THEN display Motion smoothness and screen resolution επιλέγεις το adaptive. Done Αυτό ήταν. Δοκίμασέ το. ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι ακριβώς εντολή αλλά ρουτίνα στο bixby routines. ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ σωστό όταν μιλάμε για τη μπαταρία να μιλάμε με το sot. Τελικά βρήκα που δέιχνει το sot (στραβομάρα) και εξοργίστικα ακόμα πιο πολύ. Τη μέρα που με άφησε στο 28% μετά από 11 1/2 ώρες που το είχα βγάλει από το φορτηστή είχα sot 4 ώρες και 45 λεπτά. Μιλήστε μου λίγο για ικανοποίηση από μπαταρία και υγεία 98%, μετρημένο σε επίσημο service, να δώ κάτι.
  24. Σωστά τα λέτε όλα είναι θέμα αναγκών, προτεραιοτήτων και χρήση. Επίσης όμως είναι και θέμα τι σου διαφημίζουν και τελικά πόσο λένε ολόκληρη την αλήθεια και επίσης πόσο έχουν υποβιβαστεί η σειρά NOTE που ενώ ήταν μια κατηγορία μόνο του έχει γίνει ακόμα ένα πολύ καλό Android κινητό και απλά έχει πενάκι. Σε λίγο δε θα υπάρχει ούτε και αυτό και όλα καλά. Και 3 επισημάνεις Περιέγραψα μια μέρα που εκτός καραντίνας είναι καθημερινότητα φαντάζομαι για αρκετούς και ίσως μάλιστα να κυμαίνεται στα όρια της light προς medium χρήσης. Δε μίλησα εγώ για 8 ώρες sot. Αυτό το 5 όμως που όπως είπαν είναι κάτι σαν benchmark για τις σύγχρονες ναυαρχίδες ισχύει για όλους ή θα βγει κανένας Κινέζος και θα γελάει; Και ενημερώστε με παρακαλώ πώς το βλέπουμε να ξέρω που βρίσκομαι. Πάντως συμφωνώ με τον Chios Είναι παντελώς άθλια τόσο η απόδοση κάτω από συνθήκες που περιέγραψα όσο και το αίσθημα να κάνεις δουλειά γρήγορα-γρήγορα στο κινητό και να κοιτάς μπαταρία μη σε κρεμάσει γιατί έχεις μέρα ακόμα μπροστά σου. Το μόνο θετικό είναι η γρήγορη φόρτιση που με το battery pack της Samsung των 1000μΑh δίνει ένα boost καμία 20% σε κανένα τεταρτάκι Ναι προσφέρει πολλά σε hardware και κάποια στοιχεία που δικαιολογούν το χαρακτηρισμό υπολογιστή τσέπης. Όμως μη ξεχνάμε ότι παλιά πρόφερε και άλλα που δεν υπήρχε λόγος να τα βγάλουν αλλά το έκαναν. Όσο αφορά τα Mhz. Έχω ενεργοποιήσει bixby routines και αλλάζει σε 120 Μhz μόνο σε browsers αφού όπως λένε μόνο σε browsing και σε gaming αξίζει. Οταν κλεινει ο browser γυρνάει στο 60Mhz. Για 5G προς το παρόν το ξεχνάμε. Οταν έρθει με το καλό θα έχουμε 2ο γύρο γκρίνιας
×
×
  • Create New...