rackal Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Με τα χίλια ζόρια και γω και με επικοινωνία στο support κατάφερα να δουλέψει και να εμφανίσει την εφαρμογή. Οι διαδικασίες: Σβήσιμο εφαρμογής απο pc κλείσιμο HDB και USB debug επανεκκίνηση σε pc και mobile Εγκατάσταση εφαρμογής στο pc Ενεργοποίηση HDB και USB debug Το σταυρό σου και σύνδεση με το USB, πατάς οκ σε όσα μηνύματα και βουαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Με τα χίλια ζόρια και γω και με επικοινωνία στο support κατάφερα να δουλέψει και να εμφανίσει την εφαρμογή. Οι διαδικασίες: Σβήσιμο εφαρμογής απο pc κλείσιμο HDB και USB debug επανεκκίνηση σε pc και mobile Εγκατάσταση εφαρμογής στο pc Ενεργοποίηση HDB και USB debug Το σταυρό σου και σύνδεση με το USB, πατάς οκ σε όσα μηνύματα και βουαλα. Μετά σταματάει να ζητάει κωδικό κάθε φορά; Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Οχι, ο κωδικός είναι μόνιμα πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 μπορει καποιος να μου πει γιατι εχω ghost notification? επισης οταν το βαζω αθορυβο στα καλα καθουμενα κανει δονηση ετσι στο ακυρο...! αλλα με αυτο τον ηχο το εχει παρακανει καθε 20 λεπτα........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpap8888 Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Καλησπέρα σας έχει τύχει να βγάζατε βίντεο και να κολλάει; Σαν να κάνει drop fps, όταν πήγα να ζουμάρω μου το έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Καλησπέρα σας έχει τύχει να βγάζατε βίντεο και να κολλάει; Σαν να κάνει drop fps, όταν πήγα να ζουμάρω μου το έκανε. ναι το κανει αυτο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Παίδες, έχει παρατηρήσει κανείς αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας το τελευταίο διάστημα χωρίς προφανή λόγο? Παρατηρώ αυξημένη κατανάλωση τις τελευταίες 10 ημέρες περίπου. Δεν έχω βρει να προέρχεται από κάποια εφαρμογή και υποπτεύομαι μήπως προέρχεται από τα services. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Παίδες, έχει παρατηρήσει κανείς αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας το τελευταίο διάστημα χωρίς προφανή λόγο? Παρατηρώ αυξημένη κατανάλωση τις τελευταίες 10 ημέρες περίπου. Δεν έχω βρει να προέρχεται από κάποια εφαρμογή και υποπτεύομαι μήπως προέρχεται από τα services. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk στην περιοχη σου εχεις καλο σημα κινητης? επισης εχεις μηπως το ρουτερ της vodafone H300s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Είναι διακυμάνσεις στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Με αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένη κατανάλωση Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 κανε ενα Wipe Cache απο το recovery menu https://www.hardreset.info/devices/huawei/huawei-p20-pro/wipe-cache/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagoreos Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Ψάχνω στο play store να βρω την εφαρμογή Android Auto και δεν τη βρίσκω. Δεν παίζει με το P20 Pro; Παράθεση GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 στην περιοχη σου εχεις καλο σημα κινητης? επισης εχεις μηπως το ρουτερ της vodafone H300s?Είναι διακυμάνσεις στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Με αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένη κατανάλωση Sent from my CLT-L29 using Tapatalk κανε ενα Wipe Cache απο το recovery menu https://www.hardreset.info/devices/huawei/huawei-p20-pro/wipe-cache/Δεν νομίζω να είναι θέμα σήματος, αλλά θα το παρακολουθήσω. Έκανα και ένα wipe cache και μια πλήρη φόρτιση τώρα και βλέπουμε. Ψάχνω στο play store να βρω την εφαρμογή Android Auto και δεν τη βρίσκω. Δεν παίζει με το P20 Pro;Δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, γι αυτό δεν στην εμφανίζει την εφαρμογή στο playstore. Κατέβασέ την από apkmirror και θα δουλεύει. https://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=Android+auto Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagoreos Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, γι αυτό δεν στην εμφανίζει την εφαρμογή στο playstore. Κατέβασέ την από apkmirror και θα δουλεύει. https://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=Android+auto Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Πολύ ωραία, ευχαριστώ!! Παράθεση GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpap8888 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 στην περιοχη σου εχεις καλο σημα κινητης? επισης εχεις μηπως το ρουτερ της vodafone H300s? Έχω εγω το ρουτερ Η300s δημιουργεί θέμα στην κατανάλωση μπαταρίας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Καλησπέρα σας έχει τύχει να βγάζατε βίντεο και να κολλάει; Σαν να κάνει drop fps, όταν πήγα να ζουμάρω μου το έκανε. Λογικό αυτό που λες για το όταν κάνεις ζουμ, γιατί αλλάζει κάμερες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Έχω εγω το ρουτερ Η300s δημιουργεί θέμα στην κατανάλωση μπαταρίας ; ναι... μπορεις να ρωτησεις και στο τεχνικο τμημα της vodafone.... λενε οτι θα βγαλουν firmware update για το ρουτερ αλλα ακομα τπτ.... η λυση ειναι ενα wifi extender.. η ενα access point εγω προτιμω access point... εχω παρει αυτο.. https://www.skroutz.gr/s/14330784/Tenda-AC6.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagoreos Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Καλημέρα, Έχω ενεργοποιήσει WiFi Calling σε δύο SIM, μία της Cosmote και μία της Vodafone. Στην κάρτα της Cosmote όλα πάνε ρολόι. Στην κάρτα της Vodafone, κάθε δύο λεπτά σφυράει ο κούκος και σκάει notification , κατάσταση πολύ ενοχλητική. Το μήνυμα είναι αυτό που επισυνάπτω. Γϊνεται να κόψω αυτό το notification για να μη σφυράει όλη την ώρα; Παράθεση GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Καλημέρα, Έχω ενεργοποιήσει WiFi Calling σε δύο SIM, μία της Cosmote και μία της Vodafone. Στην κάρτα της Cosmote όλα πάνε ρολόι. Στην κάρτα της Vodafone, κάθε δύο λεπτά σφυράει ο κούκος και σκάει notification , κατάσταση πολύ ενοχλητική. Το μήνυμα είναι αυτό που επισυνάπτω. Γϊνεται να κόψω αυτό το notification για να μη σφυράει όλη την ώρα; Δοκίμασε σέρνοντας προς τα δεξιά την ειδοποίηση, μέχρι να βγάλει ή ρολόι ή γρανάζι, δε θυμάμαι ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagoreos Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Δοκίμασε σέρνοντας προς τα δεξιά την ειδοποίηση, μέχρι να βγάλει ή ρολόι ή γρανάζι, δε θυμάμαι ακριβώς Ευχαριστώ! Και ρολόι βγάζει, και γρανάζι. Μετά τι πατάω για να μη σφυράει κάθε λίγο; Δεν μπορώ να ανεβάσω άλλες εικόνες, μου βγάζει exceeds forum quota. Παράθεση GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Ευχαριστώ! Και ρολόι βγάζει, και γρανάζι. Μετά τι πατάω για να μη σφυράει κάθε λίγο; Δεν μπορώ να ανεβάσω άλλες εικόνες, μου βγάζει exceeds forum quota. Δοκίμασε και τα 2, ουσιαστικά θέλεις απενεργοποιηση ειδοποιήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagoreos Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Δοκίμασε και τα 2, ουσιαστικά θέλεις απενεργοποιηση ειδοποιήσεων Του έβαλα να μη σφυράει εξαιτίας της υπηρεσίας phone services. Μήπως όμως έτσι κόβω κι άλλες ειδοποιήσεις που ενδεχομένως είναι σημαντικές; Παράθεση GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Είχα κάνει κ αξιολόγηση στο store. Προφανώς τα βλέπουν. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Του έβαλα να μη σφυράει εξαιτίας της υπηρεσίας phone services. Μήπως όμως έτσι κόβω κι άλλες ειδοποιήσεις που ενδεχομένως είναι σημαντικές; Απο το Phone Services βγαζεις τα notifications για τα Alerts και στο Sound βαζεις none. Ετσι θα εχεις μονο το σηματακι του WiFiCall στην μπαρα αριστερα απο το σημα κινητης και WiFi και την μονιμη ειδοποιηση για το WiFiCall. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Γεια σε ολους. Σκεφτομαι τις προσεχεις μερες να αγορασω το P20 Pro 128Gb Μερικες ερωτησεις. 1) Με ακουστικα Kingston HyperX στο τωρινο μου Samsung A5 2017 ... ο ηχος απλα θεριζει! Τρελο μπασο, απιστευτη ενταση. Διαβαζω ολα τα κινέζικα εχουν θεμα, χαμηλη ενταση, κακη ποιοτητα. Καποιος που να χρησιμοποιει σοβαρα ακουστικα, μπορει να δωσει feedback? 2) Root? Ποσο ευκολο ειναι? 3) Εχει always on display? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Γεια σε ολους. Σκεφτομαι τις προσεχεις μερες να αγορασω το P20 Pro 128Gb Μερικες ερωτησεις. 1) Με ακουστικα Kingston HyperX στο τωρινο μου Samsung A5 2017 ... ο ηχος απλα θεριζει! Τρελο μπασο, απιστευτη ενταση. Διαβαζω ολα τα κινέζικα εχουν θεμα, χαμηλη ενταση, κακη ποιοτητα. Καποιος που να χρησιμοποιει σοβαρα ακουστικα, μπορει να δωσει feedback? 2) Root? Ποσο ευκολο ειναι? 3) Εχει always on display? 1)HyperX Cloud 2 που είχα δεν μου έπαιξαν ΠΟΤΕ με τον αντάπτορα 3.5 jack της συσκευασίας.Χρησιμοποίησα για λίγο καιρό αντάπτορα USB Type C σε απλό USB και έπαιξαν με την κάρτα ήχου USB των Cloud αλλά όχι δυνατά..... 3)Έχει αλλά είναι περιορισμένων δυνατοτήτων σε σύγκριση με άλλες συσκευές 2)Για ROOT θα σου απαντήσουν τα παιδιά εδώ...Πριν 5 μήνες περίπου που είχα την συσκευή δεν υπήρχε τρόπος σε νέα συσκευή Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts