Jump to content

Dekoz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    218
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    0%

About Dekoz

  • Ημ. Γέννησης 05/10/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Dekoz's Achievements

  1. Ισχυει. Δωστου μια βδομαδα, σε εμενα περιπου χρειαστηκε τοσο, ισως και παραπανω. Δε θυμαμαι με σιγουρια.
  2. Δεν υπαρχει καμια διαφορα στην αυτονομια. Τα Google play services εμφανιζοταν στο TOP της καταναλωσης αλλα χωρις καμια επι της ουσιας επιβαρυνση.
  3. Καποιος με το Classic 43mm που να λειτουργει σε συνεχομενη καταγραφη καρδιακων παλμων και οχι ανα 10λεπτο σε αδρανεια; (Continuous Heart rate) Καταναλωνει σημαντικα περισσοτερη μπαταρια; Καποιοι λενε πως ειναι σχεδον το ιδιο....
  4. Δεν εχω θεμα ή δεν ειχα ποτε θεμα σε κανενα κινητο με την εν λογω διεργασια. Σχετικα με το smartwatch, δεν ξερω επισης κατα ποσο ειναι πλασματικο νουμερο το σχεδον 41% ή αληθες. Μετα απο επανεκκινηση της συσκευης ως δια μαγειας μειωθηκε! Οχι κατα τη χρηση, αλλα καθαρα και μονο σαν νουμερο!! Ηταν περιπου στο 21% απο το πρωι και τωρα αναφερει 3%. Ο,τι να ναι τελειως. Σχετικα με το GW6 43mm απ'οτι φαινεται η μπαταρια με το bare minimum χρησης, αντε να βγαλει 24 με 28 ωρες. Χωρις AOD, εννοειται... θα δω πως παει.
  5. Update απ'οτι καταλαβα κανει παντα οταν φορτιζει και ειναι συνδεδεμενο σε wifi αυτοματα. Απ'οτι φαινεται δεν δειχνει να χρειαζεται καποιο αλλο Update. Θα του δωσω λιγο χρονο τουλαχιστον να μαθει τα μοτιβα χρησης και βλεπουμε.
  6. Καλημερα / Καλησπερα σε ολους. Εδω και 2 μερες, ειμαι κατοχος του 6 Classic 43mm Bluetooth. Παρατηρω οτι το Google Play Services μετα απο 1ημ και 6 ωρες απο πληρως φορτισμενο, βρισκεται στο 15% μπαταριας. Οι "Υπηρεσιες Google play" ειναι στο 40,8% ενω αμεσως μετα ακολουθαει το Samsung Health με μολις 5,5% usage!! Το μοναδικο που εχω ενεργο ειναι heart rate ανα 10 λεπτα ενω σε ενα 8ωρο περιπου υπνου, καταναλωνει 12-13% εχοντας απενεργοποιησει ανιχνευση ροχαλητου κλπ. Ειδοποιησεις εχω ενεργες μονο τις απαραιτητες για κλησεις, sms, webbanking και viber. Μου εκανε εντυπωση που τραβαει τοσο πολυ το Google play services... Δοκιμασα και εκανα ενα factory reset αλλα ματαια.
  7. Dekoz

    Huawei P30

    keep us posted !!! Το δικό μου βγαζει screen-on time 4 ωρες ενω κλειδωμενο με λιγη χρηση, θα πεσει απο τις 7:30 το πρωι που ειναι στο 100% γυρω στο 30% οταν πεσω για υπνο στις 12μισι το βραδυ.
  8. Dekoz

    Huawei P30

    Δεν βρισκω το μενου που αναφέρεις...
  9. Dekoz

    Huawei P30

    Μια απο τα ιδια. Καμια αξιοσημειωτη διαφορα το update... αλλαγες στο interface, that's all.
  10. Dekoz

    Huawei P30

    Κοιταξε να δεις, συμφωνω για το SOT ως σταθερα μετρησης της μπαταριας, καθως αλλο το "gaming" και αλλο το απλο σκρολάρισμα σε browser ή ακομα και LTE/Instagram scrolling. Προσωπικα εχω αρχισει να χαλιεμαι καθως με το ζορι βγαζω 4ωρες SOT τη μερα και αυτο με απλη χρηση messenger / facebook / edge browser... κατα 90% σε σημειο με καλη καλυψη wifi. Δεν γνωριζω εδω Θεσ/νικη που εχει επισημο σερβις και αν γινεται αυθημερον, αλλα θα το ψαξω. Το ποσο ειναι απλα αστειο!!!
  11. Dekoz

    Huawei P30

    Δυσκολευομαι να θυμηθω αν εβγαζα φουλ μερα και με τι μπαταρια, αλλα πλεον δεν τα καταφερνει και χειροτερευει σταδιακα. Αν μπορεις βγαλε ενα screenshot σχετικα με το γραφημα της αποφορτισης μπαταριας. Το δικο μου Ρ30 ειναι αγορασμενο ΔΕΚ2019 και ισως ηρθε η ωρα να αλλαξω μπαταρια. Με το ζορι βγαζω 4μισι ωρες screen on time.
  12. Dekoz

    Huawei P30

    Παρατηρησες καμια αξιοσημειωτη διαφορα;
  13. Dekoz

    Huawei P30

    Eδω και καιρο, παρατηρω πως ειτε το κινητο το χρησιμοποιησω για 4ωρες είτε για 2 ωρες είτε για 5 ωρες... η μπαταρια πεφτει σταθερα. Το κινητο φορτιζεται καθημερινα μεχρι προτινος απο κατα μεσο ορο 30% το βραδυ μεχρι 100% και κλεινει 3ο χρονο. Θυμαμαι μου εβγαζε μεχρι το βραδυ, με πολυ περισσοτερη χρηση (screen on time 5ωρες) υπολοιπο γυρω στο 50%! Εδω το σημερινο γραφημα. 2 ωρες και κατι οθονη.... φουλ σημα, φουλ wifi, καμια εφαρμογη δεν εχει ασυνηθιστη δραστηριοτητα. Παρατηρησε καποιος πτωση αποδοσης της μπαταριας; Αλλαξε καποιος μπαταρία ή εχει να μου προτείνει αξιοπιστο καταστημα στη Θεσ/νικη;
  14. Dekoz

    Huawei P30

    Η καμερα ειναι τραγικη και δυστυχως με τον RYYB σενσορα, η κιτρινιλα και πρασινιλα παει συννεφο! Επιπλεον δεν εχει ιδιαιτερη ευκρινεια ουτε σωστα χρωματα... μονο υπο προυποθεσεις! Για κανα εξαμηνο ηταν μπροστα απο πολλα κινητα, μετα κλαφτα Χαραλαμπε!
  15. Dekoz

    Huawei P30

    Καταλαβαινω, αλλα γιατι να δινονται μεσω των εταιρειων και οχι της ιδιας της Google; Σε αλλα νεα, ας υποθεσουμε οτι μιλαμε για ενα Galaxy S10 ... μεχρι ποτε θα υποστηριζεται ας πουμε;
×
×
  • Create New...