Jump to content

Dekoz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    218
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Dekoz

  1. Ισχυει. Δωστου μια βδομαδα, σε εμενα περιπου χρειαστηκε τοσο, ισως και παραπανω. Δε θυμαμαι με σιγουρια.
  2. Δεν υπαρχει καμια διαφορα στην αυτονομια. Τα Google play services εμφανιζοταν στο TOP της καταναλωσης αλλα χωρις καμια επι της ουσιας επιβαρυνση.
  3. Καποιος με το Classic 43mm που να λειτουργει σε συνεχομενη καταγραφη καρδιακων παλμων και οχι ανα 10λεπτο σε αδρανεια; (Continuous Heart rate) Καταναλωνει σημαντικα περισσοτερη μπαταρια; Καποιοι λενε πως ειναι σχεδον το ιδιο....
  4. Δεν εχω θεμα ή δεν ειχα ποτε θεμα σε κανενα κινητο με την εν λογω διεργασια. Σχετικα με το smartwatch, δεν ξερω επισης κατα ποσο ειναι πλασματικο νουμερο το σχεδον 41% ή αληθες. Μετα απο επανεκκινηση της συσκευης ως δια μαγειας μειωθηκε! Οχι κατα τη χρηση, αλλα καθαρα και μονο σαν νουμερο!! Ηταν περιπου στο 21% απο το πρωι και τωρα αναφερει 3%. Ο,τι να ναι τελειως. Σχετικα με το GW6 43mm απ'οτι φαινεται η μπαταρια με το bare minimum χρησης, αντε να βγαλει 24 με 28 ωρες. Χωρις AOD, εννοειται... θα δω πως παει.
  5. Update απ'οτι καταλαβα κανει παντα οταν φορτιζει και ειναι συνδεδεμενο σε wifi αυτοματα. Απ'οτι φαινεται δεν δειχνει να χρειαζεται καποιο αλλο Update. Θα του δωσω λιγο χρονο τουλαχιστον να μαθει τα μοτιβα χρησης και βλεπουμε.
  6. Καλημερα / Καλησπερα σε ολους. Εδω και 2 μερες, ειμαι κατοχος του 6 Classic 43mm Bluetooth. Παρατηρω οτι το Google Play Services μετα απο 1ημ και 6 ωρες απο πληρως φορτισμενο, βρισκεται στο 15% μπαταριας. Οι "Υπηρεσιες Google play" ειναι στο 40,8% ενω αμεσως μετα ακολουθαει το Samsung Health με μολις 5,5% usage!! Το μοναδικο που εχω ενεργο ειναι heart rate ανα 10 λεπτα ενω σε ενα 8ωρο περιπου υπνου, καταναλωνει 12-13% εχοντας απενεργοποιησει ανιχνευση ροχαλητου κλπ. Ειδοποιησεις εχω ενεργες μονο τις απαραιτητες για κλησεις, sms, webbanking και viber. Μου εκανε εντυπωση που τραβαει τοσο πολυ το Google play services... Δοκιμασα και εκανα ενα factory reset αλλα ματαια.
  7. Dekoz

    Huawei P30

    keep us posted !!! Το δικό μου βγαζει screen-on time 4 ωρες ενω κλειδωμενο με λιγη χρηση, θα πεσει απο τις 7:30 το πρωι που ειναι στο 100% γυρω στο 30% οταν πεσω για υπνο στις 12μισι το βραδυ.
  8. Dekoz

    Huawei P30

    Δεν βρισκω το μενου που αναφέρεις...
  9. Dekoz

    Huawei P30

    Μια απο τα ιδια. Καμια αξιοσημειωτη διαφορα το update... αλλαγες στο interface, that's all.
  10. Dekoz

    Huawei P30

    Κοιταξε να δεις, συμφωνω για το SOT ως σταθερα μετρησης της μπαταριας, καθως αλλο το "gaming" και αλλο το απλο σκρολάρισμα σε browser ή ακομα και LTE/Instagram scrolling. Προσωπικα εχω αρχισει να χαλιεμαι καθως με το ζορι βγαζω 4ωρες SOT τη μερα και αυτο με απλη χρηση messenger / facebook / edge browser... κατα 90% σε σημειο με καλη καλυψη wifi. Δεν γνωριζω εδω Θεσ/νικη που εχει επισημο σερβις και αν γινεται αυθημερον, αλλα θα το ψαξω. Το ποσο ειναι απλα αστειο!!!
  11. Dekoz

    Huawei P30

    Δυσκολευομαι να θυμηθω αν εβγαζα φουλ μερα και με τι μπαταρια, αλλα πλεον δεν τα καταφερνει και χειροτερευει σταδιακα. Αν μπορεις βγαλε ενα screenshot σχετικα με το γραφημα της αποφορτισης μπαταριας. Το δικο μου Ρ30 ειναι αγορασμενο ΔΕΚ2019 και ισως ηρθε η ωρα να αλλαξω μπαταρια. Με το ζορι βγαζω 4μισι ωρες screen on time.
  12. Dekoz

    Huawei P30

    Παρατηρησες καμια αξιοσημειωτη διαφορα;
  13. Dekoz

    Huawei P30

    Eδω και καιρο, παρατηρω πως ειτε το κινητο το χρησιμοποιησω για 4ωρες είτε για 2 ωρες είτε για 5 ωρες... η μπαταρια πεφτει σταθερα. Το κινητο φορτιζεται καθημερινα μεχρι προτινος απο κατα μεσο ορο 30% το βραδυ μεχρι 100% και κλεινει 3ο χρονο. Θυμαμαι μου εβγαζε μεχρι το βραδυ, με πολυ περισσοτερη χρηση (screen on time 5ωρες) υπολοιπο γυρω στο 50%! Εδω το σημερινο γραφημα. 2 ωρες και κατι οθονη.... φουλ σημα, φουλ wifi, καμια εφαρμογη δεν εχει ασυνηθιστη δραστηριοτητα. Παρατηρησε καποιος πτωση αποδοσης της μπαταριας; Αλλαξε καποιος μπαταρία ή εχει να μου προτείνει αξιοπιστο καταστημα στη Θεσ/νικη;
  14. Dekoz

    Huawei P30

    Η καμερα ειναι τραγικη και δυστυχως με τον RYYB σενσορα, η κιτρινιλα και πρασινιλα παει συννεφο! Επιπλεον δεν εχει ιδιαιτερη ευκρινεια ουτε σωστα χρωματα... μονο υπο προυποθεσεις! Για κανα εξαμηνο ηταν μπροστα απο πολλα κινητα, μετα κλαφτα Χαραλαμπε!
  15. Dekoz

    Huawei P30

    Καταλαβαινω, αλλα γιατι να δινονται μεσω των εταιρειων και οχι της ιδιας της Google; Σε αλλα νεα, ας υποθεσουμε οτι μιλαμε για ενα Galaxy S10 ... μεχρι ποτε θα υποστηριζεται ας πουμε;
  16. Dekoz

    Huawei P30

    Για ποιο λογο, να μην υπαρχουν τετοια patches και δυνατοτητα να περαστουν ανεξαρτητως κατασκευαστη; Official σε ολα τα android απο τη google. Ανεξαρτητως κατασκευαστη και χωρις να προσθετουν καποιο νεο feature...
  17. Dekoz

    Huawei P30

    Μπορεις τοτε να ποσταρεις το γράφημα της εκφόρτισης στο δικο σου για να μας πεισεις; Το λεω, επειδη και εγω ειμαι βαρια στις 4h οθονης ... με υπολοιπο μπαταριας στο 15%.
  18. Dekoz

    Huawei P30

    Αυτο ειναι γνωστο και δυστυχως δεν προβλεπεται να λυθει....
  19. Dekoz

    Huawei P30

    Οι ειδοποιησεις απο τις καμερες TP Link που εχω (Motion detection) ερχονται ΜΟΝΟ οταν το κινητο ειναι ξεκλειδωτο. Σε καθε αλλη περιπτωση αργουν... εαν το εχω απο βραδυς παρατημενο, σηκωθω το πρωι, ανοιξει γκαραζοπορτα, μπω στο αμαξι... το κινητο εν τελει βαραει μετα απο ενα 20λεπτο. Εχω ηδη φτασει στη δουλεια. Εαν προηγηθει ξεκλειδωμα, ερχονται φυσικα εκεινη ακριβως τη στιγμη. Ρυθμισα οτι ρυθμιζεται, αλλα ειναι πολυ agressive ο χειρισμος των εφαρμογων, για εξοικονομηση μπαταριας και γι'αυτο φταιει το EMUI. Αποδεδειγμενα σε πολλα φορουμ!
  20. Dekoz

    Huawei P30

    ειναι ομως curved και πιανει στο 100% την πισω επιφανεια;;;
  21. Dekoz

    Huawei P30

    Γιατι κανετε σαν παιδακια; Δεν μιλησα για το οπτικο κομματι αλλα για το πρακτικο. Ενδεικτικα καποια πραματουδια που απο το Galaxy A5 που λειπουν. 1) Καιρος στην οθονη κλειδωματος. 2) Σημειωσεις που μπορουσαν να γινουν κρυφές με προστασια psw/fingerprint/pattern 3) Το χρονομετρο δεν εκανε σωνει και καλα το τικ-τικ-τικ ... και δεν σε υποχρεωνε να κλεισεις το "system sounds" για να μη το ακους. 4) Ειχε clipboard οπου οτι εκανες copy το κρατουσε. Μπορουσες να κανεις multiple copy / paste. 5) Ο φακος ειχε επιπεδα φωτεινοτητας. (στο δε P30 ... αναβει το λευκο λεντ, και οχι σε πληρη φωτεινοτητα!) 6) Το calculator, δεν δεχεται swipe αριστερα/δεξια για επιπλεον functions. Πρεπει να γυρισεις το κινητο στα πλαγια να το κρατας προφανως με τα 2 χερια για να κανεις πολυπλοκη πραξη μεν την οποια θα μπορουσες να ολοκληρωσεις ευκολοτερα και γρηγοροτερα. Για τα υπολοιπα που εγραψα ομως στο προηγουμενο ποστ, κανουμε γαργαρα ετσι; Τα παραπανω προφανως δεν με χαλανε και τοοοοοοοσο πολυ! Το κινητο ειναι τουμπανο και με καλυπτει, αλλα ειναι ΒΛΑΚΕΙΑ να ισχυριζεται κανεις πως η huawei ειναι μονοδρομος στα VFM. Υπαρχουν και μικρες λεπτομερειες για τις οποιες καποιοι ειναι διατεθειμενοι να πληρωσουν.
  22. Dekoz

    Huawei P30

    1) Απο την 9 και επειτα, οταν κανω swipe right/left δεν υπαρχει δονηση σαν feedback. ΝΑΙ το εχω ενεργο. 2) Οσο παιζει bluetooth, το wifi 2,4Ghz, σερνεται με αποτελεσμα, streaming e-radio σε bluetooth ηχειο στο γκαραζ... παπαλα! 3) Με "Do not disturb" ... ο,τι και αν εκανα απο τις ρυθμισεις της καθε εφαρμογης, δεν καταφερα να το κανω να αγνοει πραγματικα τον κανονα και να βαραει ο ηχος για ειδοποιηση. Παραδειγματος χάρη, να βαραει το καταρραμενο το Notification της IP Camera οσο ειμαι σε "do not disturb" τα μεσανυχτα ας πουμε. Ματαια και αυτο! 4) Μετα απο καθε επανεκκινηση της συσκευής, η φωτεινοτητα παει αυτοματα στο "auto". 5) Ναι, τρομερα τα always on display themes... αλλα τα μισα απο αυτα, ναι μεν περιεχουν το ρολόι, αλλα ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ τα εικονιδια ειδοποιησεων εφαρμογων. Ναρκωτικα με το κιλο στη Huawei. 6) Ο καιρος ΠΟΤΕ δεν καταφερε να κανει αυτοματα update στο background. Καθε φορα ανοιγω την εφαρμογη και θα κανει εκεινη ακριβως τη στιγμη. 7) στην 10.1 η εφαρμογη των φωτογραφιων, πλεον εχει ΑΚΟΜΑ μεγαλυτερο τιτλο "Albums" που καταλαμβανει το 1/5 της οθονης μαζι με τη μπαρα αναζητησης. Σοβαρα; Μονιμα εμφανης μπαρα αναζητησης στης φωτογραφιες; Ξεφτιλικια νταξει ... Καλα για ρυθμιση τοσο στην καμερα αλλα και στο photo viewer ωστε να βαζει αυτοματα τερμα τη φωτεινοτητα οταν προβαλλεις, ουτε λογος... ειναι must να τραβας φωτογραφιες με 20% φωτεινοτητα και οταν τη βαλεις στο 100% να τραβας τα μαλλια σου με το τι δεν επεσε στην αντιληψη σου. Ονειρο! Φυσικα για ολα τα παραπανω εχω εξαντλησει ΤΗΝ ΚΑΘΕ ρυθμιση απλη, advanced, expert και μη, εχω δοκιμασει clear cache, εχω δοκιμασει διαφορετικο "χρήστη" κλπ. Το μονο που αρνουμαι ακομα να δοκιμασω ειναι factory reset καθως εχω απειρα σετταρισμενα, αλλα αναθεμα και αν θα λειτουργησει κατι. Ειχα LG, Samsung (και για πολυ λιγο, HTC στις παλιες δοξες τους) ... μιλαμε για αλλα επιπεδα ο σχεδιασμος και τα features του UI.
  23. Το μηνυμα αφορα την θυρα φορτισης Type C. Το αφηνεις να στεγνωσει καλα αφου ξεπλυνεις με "γλυκο" νερο και ολα καλα!
  24. Dekoz

    Huawei P30

    Εχεις κανει αφαιρεση των app στα οποια αναφερεσαι μεσω adb στο P30 ? Η απλα το αναφέρεις; Μπορεις να παραθεσεις λεπτομερειες;
  25. Dekoz

    Huawei P30

    Μιλαω για battery drain συγκεκριμενα με την εφαρμογη του Facebook. Στην 195 ειμαι και εγω, με το κινητο να χανει ΜΟΛΙΣ 4% με μετρια χρηση σε περιπου 7ωρες. Με την προβληματικη εκδοση του facebook, μου ρουφαγε χωρις καν να αγγιξω το κινητο 60% σε μολις 8 ωρες!!!
×
×
  • Create New...