Jump to content

nikstar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.694
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikstar

  1. Ok, Ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά στις Derpfest και RR-OS roms δεν υπάρχει η σχετική ρύθμιση και έλεγα μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος ενεργοποίησής του..
  2. Πέρασα δοκιμαστικά τις τελευταίες derpfest kai RR-OS σε android 10 και έχω μια ερώτηση. Και στις δύο δεν δουλεύει το smart lock με θήκες που το υποστηρίζουν ενώ στις "δικές του" με android 6 v.23, v.30 που δοκίμασα αλλά και στην παλιά που είχα δούλευε μια χαρά και υπήρχε και στο μενού προσβασιμότητα ανάλογη ρύθμιση ως "αισθητήρας Hall αλλά όχι σε αυτές με android 10. Yπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποιο tweak να ενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία? Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που κάνουν κάτι παρόμοιο αλλά αυτές χρησιμοποιούν τον proximity sensor και είναι σε πολλές περιπτώσεις μη λειτουργικό και αρκετά ενεργοβόρο. EDIT: Δοκίμασα και δύο MIUI Roms (10 και 11) αλλά ούτε και σε αυτές δουλεύει. Οι δίφορα σε αυτές είναι ότι έχουν ρύθμιση Smart Cover αλλά δεν κάνει τίποτα..
  3. Nαι, η αυτόματη διόρθωση έκανε την ζημιά! Ευχαριστώ....
  4. Μια ερώτηση, αυτή η τον μπορεί να περαστεί σε 6.0 που είμαι από recovery?
  5. Ok. Ξέρεις αν φλασάρεται με την τελευταία TWRP που έχω ή θα πρέπει να περάσω παλιότερη; Κάποια συνδυασμό στα wipes? Ή απλά είναι ένα τυπικό φλασάρισμα από recovery?
  6. Eυχαριστώ για την απάντηση αλλά η σελίδα που μου έστειλες έχει δύο εκδόσεις της ν23. Μία light και μία modded. Ποια προτείνεις;
  7. Καλησπέρα παιδιά. Έχω (η γυναίκα μου) το συγκεκριμένο τηλέφωνο (Le X820) και όταν το είχα πάρει του είχα περάσει την Pure-Emu-V2 28s by C.B.G και επειδή έχω παρατηρήσει κάποια softwarικά μικροπροβληματάκια σκέφτομαι να του περάσω μια πιο καινούρια Ρομ, κάτι απλό μιας και η γυναίκα μου δεν θέλει και πολλά πολλά αλλά να είναι σταθερό. Είδα στη πρώτη σελίδα ένα κατεβατό από Ρομ και δεν ξέρω τι να διαλέξω. Εσείς τι μου προτείνετε να βάλω; ΥΓ. Έχω περάσει ήδη την TWRP le_x2-TWRP-Treble-Q-Pie_3.3.1-3&Tools_StockThemed_by_CBG ώστε να περάσω από recovery την καινούρια Ρομ YΓ2 Ένα USB στικάκι που χρησιμοποιώ, ενώ το τηλέφωνο το βλέπει κανονικά, στο recovery τίποτα. Προσπαθώ να του κάνω και mount αλλά δεν το βλέπει καθόλου, any ideas?
  8. Δυσρυχώς για την ώρα είναι αδύνατο να φτάσει στα επίπεδα του watch.
  9. Και εγώ κάπου τόσο αλλά indoor, αν εσύ κάνεις έξω και χρησιμοποιείς GPS τότε θα καταναλώνεις πιο πολύ αλλά και πάλι είναι μεγάλη η διαφορά.
  10. Παίζει ρόλο και το πως δουλεύει η κάθε εφαρμογή. Η εφαρμογή της xiaomi μπορεί να να λαμβάνει υπόψιν μόνο το ρολόι και όχι το τηλέφωνο μιας και είναι αδύνατο να έχουν και τα δύο ακριβώς τις ίδιες μετρήσεις. Όπως σου ξαναείπα ρολόι και τηλέφωνο χρησιμοποιούν διαφορετικούς αισθητήρες και διαφορετικό τρόπο μέτρησης. Εάν το τηλέφωνο μπορεί να μετράει ότι νά'ναι επειδή μπορεί να έχει πρόβλημα ο αισθητήρας του δεν σημαίνει ότι φταίει το ρολόι.. ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με AOD? Γιατί σε εμένα με όλα ανοιχτά κρατάει 15 ημέρες..
  11. Πούλα το τότε και πάρε αυτό που εσύ νομίζεις ότι σε καλύπτει. Δεν σε δεσμεύει κανένα συμβόλαιο. Εγώ πάντως ενδιαφέρομαι να το αγοράσω...
  12. Τότε κάτι παίζει με το κινητό. Μήπως υπάρχει κάποια άλλη συσκευή συνδεδεμένη; Oι ειδοποιήσεις που λαμβάνει το ρολόι είναι αυτές που εμφανίζονται στη lock screen του κινητού σου και όπως ξέρεις και ρολόι να μην είχες, δεν υπάρχει περίπτωση να φαίνεται ως διαβασμένο στην εφαρμογή ότι και να κάνεις από τη lock screen. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Nαι αλλά για να κρατάει η μπαταρία του 15 ημέρες κάτι πρέπει να "θυσιάσει"
  13. Λογικά δεν θα έχεις κανένα θέμα με την αδιαβροχοποίηση αφού την αλλάξεις στο επίσημο service.
  14. Κάποτε σε μένα είχε κολλήσει και δεν μέτραγε και με ένα restart έφτιαξε. Δοκίμασε και βλέπεις..
  15. Εμφανίζεται ό,τι ακριβώς και στην οθόνη κλειδώματος. Εάν έχεις επιλέξει από την εκάστοτε εφαρμογή να σου εμφανίζει και το κείμενο (πχ στο Vider, WatchApp) τότε θα σου εμφανίζει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το κείμενο του μηνύματος και με scroll up το διαβάζεις όλο..
  16. Nαι αλλά ένα watchface δεν αλλάζει τα γραφικά που βλέπεις όταν κάνεις κάποιο workout. Ότι και να βάλεις εκείνο δεν αλλάζει και τα μέγεθος της ώρας θα είναι το ίδιο μικρό..
  17. Παραθέτω ένα screenshot από τις φωτό που ανέβασες σε ζοομ για να δούμε τις διαφορές. Βέβαια η φωτό από το night mode έχει το μισό μέγεθος από ότι η άλλη που αυτό συνεπάγεται πολύ λιγότερη πληροφορία αλλά δεν πειράζει το παρακάμπτουμε.. Το πρόβλημα με την aftershot επεξεργασία το παστέλωμα που λες είναι ότι με το υπερβολικό smooth χάνεις πληροφορία δηλαδή κάτι (συνήθως πολύ μικρό ή κάτι πολύ μακρινό) να εξαφανίζεται.. Εγώ πάντως δεν βλέπω τέτοιο φαινόμενο στις δικές σου λήψεις. Eίπες χαρακτηριστικά "λεπτομέρια στο μηδέν" εγώ όμως δεν βλέπω κάτι τέτοιο.. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αυτό που παίρνεις (η δυνατότητα λήψεις σε σκοτάδι) να είναι προτιμότερο από αυτό που δίνεις (το smoothness)
  18. Τραβάς την μία με τρίποδο (και ISO 100) και τη συγκρίνεις με την άλλη που είναι στο χέρι;; Μα το night mode είναι για αυτό ακριβώς τον λόγο. Να τραβάς βραδινές (με ή χωρίς ανθρώπους σε αυτές) φωτό χωρίς τρίποδο και χωρίς φλας! Ξέρεις το πως δουλεύει το κάθε mode; Το night mode στην ουσία τραβάει πολλά καρέ για να επιτύχει ένα φωτεινό αποτέλεσμα ενώ στο Photo βάζει υπερυψηλό ISO (μέχρι 102400) οπότε και στις δύο περιπτώσεις η aftershot επεξεργασία είναι απαραίτητη. Αυτό που σίγουρα άλλαξε στο photo είναι ότι το μάξιμουμ ISO φτάνει στο 102400 ενώ πριν έφτανε στο 51200. Επίσης στο night υπάρχει και η επιλογή ISO που αν το ρυθμίσεις σε χαμηλό νούμερο θα κάνει περισσότερο χρόνο για την κάθε λήψη, αλλά θα δεις μεγάλη διαφορά στο αποτέλεσμα πάντα βέβαια σε συνάρτηση με το υπάρχων φως. Εν κατακλείδι, το παστέλι που αναφέρεις δεν οφείλεται μόνο στην aftershot επεξεργασία της, αλλά μπορεί και να είναι αποτέλεσμα μη σταθερού χεριού και θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι και μόνο που μπορείς και βγάζεις αυτές τις φωτό σε τέτοιες (σε σχεδόν απόλυτο σκοτάδι) συνθήκες με ένα κινητό είναι επίτευγμα.. Τέλος ξαναλέω ότι το σχόλιο σου ότι μετά από αναβάθμιση είναι παστέλι οι φωτό, εμένα δεν μου λέει τίποτα. Είναι καθαρά η υποκειμενική σου άποψη και για αυτό σου είπα να το τεκμηριώσεις αν μπορείς γιατί για μένα και ίσως και για άλλους είναι τουλάχιστον όπως και πιο πριν (μην πω και καλύτερα)
  19. Θα ήθελα να δω κάτι συγκρίσιμο μιας και νομίζω ότι είναι απλά η ιδέα σου. Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, όταν αναφέρεσαι σε νυχτερινές λήψεις σε τι mode τις βγάζεις; Στο Νύχτα ή απλά στο Φωτογραφία; Είναι δύο τελείως διαφορετικοί τρόποι φωτογράφησης και το αποτέλεσμα ποικίλει ανάλογα τις συνθήκες. Αλλού μπορεί να είναι καλύτερο το αποτέλεσμα στο Nύχτα και αλλού στο Φωτογραφία. Νύχτα στο pro πως βγάζεις? Εννοώ ρυθμίσεις..
  20. Γίνε λίγο πιο αναλυτικός. Λες ότι το night shot είναι αλλά και ήταν χάλια; Μάλλον κάπου κάτι έχεις μπερδέψει..
  21. Δεν νομίζω.. Προσωπική μου γνώμη πάντα..
  22. Ναι και εγώ δεν είπα για σένα ότι το "κατηγορείς". Απλά ήθελα να τονίσω ότι γενικώς υπάρχουν αποκλείσεις σε αυτόν το τομέα..
×
×
  • Create New...