thagro Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 παλικάρια, αν βρείτε πως προσθέτω οθόνη στα αριστερά της home screen, θα σας ήμουν υπόχρεος. οπως επίσης και πώς ΑΛΛΑΖΩ home screen... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 παλικάρια, αν βρείτε πως προσθέτω οθόνη στα αριστερά της home screen, θα σας ήμουν υπόχρεος. οπως επίσης και πώς ΑΛΛΑΖΩ home screen... βάλε Nova launcher , βάλε κάτι άλλο , τόσοι καλύτεροι υπάρχουν από τον launcher της Miui (δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν τον χρησιμοποιώ , κατευθείαν βάζω nova , οπότε δεν ξέρω κατά πόσο έχει βελτιωθεί/προστεθεί δυνατότητες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 παλικάρια, αν βρείτε πως προσθέτω οθόνη στα αριστερά της home screen, θα σας ήμουν υπόχρεος. οπως επίσης και πώς ΑΛΛΑΖΩ home screen... Το κατω αριστερα πατημενο. Ρυθμισεις, ορισμος προεπιλεγμενης οθονης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Το 5plus που θελω να αγορασω απο τον κωτσοβολο ειναι απο infoquest, και εχει την 800αρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Το 5plus που θελω να αγορασω απο τον κωτσοβολο ειναι απο infoquest, και εχει την 800αρα ? NAI :cool: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 μια ερωτηση.στις ρυθμισεις καμερας στην εξαλειψη τρεμουλο τι ρυθμιση ειναι καλυτερο;αυτοματο;επισης οταν παιζεις παιχνιδι σε πληρη οθονη πως κανεις εξοδο; καμμια απαντηση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 καμμια απαντηση;;; Την ρύθμιση που λες, άστην στο αυτόματο. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 ευχαριστω φιλε.για την αλλη ερωτηση πως κανω εξοδο απο παιχνιδια που παιζουν σε πληρη οθονη;δοκιμασε κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Σήμερα το πρόλαβα από τα ΕΛΤΑ με παραγγελία από το lightinthebox Πρόκειται για το κινεζικό χωρίς την Β20 έτσι; Υπάρχει τρόπος να το επιβεβαιώσω; Μου φαίνεται πως θα το επιστρέψω... Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 το θέμα είναι τι αγόρασες ; :) εχεις το λινκ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Είναι αυτο εδώ Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Ναι το κινεζικο ειναι, ουτε global γραφει στον τιτλο ουτε εχει την B20 εκει που γραφει Τυπικη Ζωνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 δεν βλέπω να υπάρχει αναφορά πάντως για global οπότε αυτοί σωστά στο στείλανε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Ναι. Δεν λέω ότι καναν αυτοί λάθος. Είχα δει στην κεντρική σελίδα του myphone παρουσίαση της προσφοράς Κ θεώρησα πως θα είναι η ευρωπαϊκή έκδοση. Λάθος μου που δεν το έψαξα παραπάνω. Δεν ξέρω εάν τελικά αξίζει να το κρατήσω Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 το αν αξίζει είναι σχετικό πάντα :) το θέμα είναι αν μπορείς να το επιστρέψεις κατά τα άλλα είναι και πως έχεις συνηθίσει , αν είχες κινητό με b20 και είχες 4g παντού ε τώρα (λογικά) θα σου κακοφανεί αν δεν έχεις σε σημεία που είχες πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 απ 'οτι διαβάζω στην σελίδα του lightinthebox έχω περιθώριο 14 μέρες να το επιστρέψω εαν δεν ειμαι ικανοποιημένος. Το κινητό που εχω τώρα είναι με την Β20 οπότε μαλλον θα μου κακοφανεί :) Θα περιμένω να πιστωθώ τα εκτελωνιστικά κ μετά μαλλον θα το επιστρέψω. Το έχω μέσα στο κουτί κ δεν το πειράζω καν. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Ναι. Δεν λέω ότι καναν αυτοί λάθος. Είχα δει στην κεντρική σελίδα του myphone παρουσίαση της προσφοράς Κ θεώρησα πως θα είναι η ευρωπαϊκή έκδοση. Λάθος μου που δεν το έψαξα παραπάνω. Δεν ξέρω εάν τελικά αξίζει να το κρατήσω Οπως λες και εσυ το λαθος ειναι αποκλειστικα δικο σου γιατι υπαρχει εδω αντιστοιχο θεμα στο οποιο μπορουσες να εψαχνες πιο πισω τι ειχε γραφτει για την global ή στην τελικη να ρωταγες τα εδω ατομα. Τωρα τουλαχιστον που ξερεις τι να κοιταξεις και μιας και υπαρχει δυνατοτητα επιστροφης ξερεις τι να κανεις. Επισης εκτος της μπαντας και του global υποψη αλλα ερχεται και με κινεζικο φορτιστη στον οποιο θες ανταπτορα για να δουλεψει(δεν ξερω αν σου εστειλε κατι το εν λογω κινεζο site. Αρα καλυτερα να αγορασεις το global. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 ναι, δεν διαφωνώ. Λάθος δικό μου. Το έγραψα εξ αρχής. Ήρθε με ευρωπαϊκό adaptor για ρευμα. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kale Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 το πρόβλημα συνεχίζεται και μου κάνει εντυπωση που δεν το αντιμετωπιζουν και αλλοι εδω.Σε ενα ψαξιμο που εκανα το αναφερουν αρκετοί στο εξωτερικό αλλα λύση δεν βλέπω να υπάρχει Και εμένα έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα με την κάρτα sd. Επίσης δεν βλέπει το usb otg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Παιδια το μπλε το εχει παρει κανενας; Λεει τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Το έχω πάρει στην γυναίκα μου redmi 5 plus από Ελλάδα πανέμορφο είναι. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Το είχα και μπλε Πιο ωραίο το μαύρο Το μπλε ιδιαίτερο αλλά το βαριέσαι μετά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Παιδια το μπλε το εχει παρει κανενας; Λεει τιποτα; Όμορφο είναι,αλλά για γυναίκα περισσότερο.Ειναι ένα ελαφρυ κ φωτεινό χρωμα.Η φίλη που το εχει ειναι κατενθουσιασμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Το έχω εγώ το μπλε μαζί με το άσπρο πάνελ στην μπροστινή πλευρά του είναι ένας συνδυασμός που ταιριάζει πολύ ,αν και πήγαινα για το μαύρο μόλις τα είδα δίπλα δίπλα η επιλογή ήταν μονόδρομος Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Και μένα από το βίντεο μου φαίνεται καλό, θα πάω σήμερα να τα δω από κοντά γιατί το βαρέθηκα λίγο το μαύρο τόσα χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts