Jump to content

haigoeo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.102
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About haigoeo

  • Ημ. Γέννησης 06/04/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

haigoeo's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

11

Φήμη

  1. Εγώ είμαι φουλ ευχαριστημένος με το Α52s. Δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό, το χρησιμοποιώ καθημερινά για κλήσεις, android auto και φυσικά browsing, social media κλπ. Και έχει φάει και δύο καλές πτώσεις και άντεξε (μόνο με θήκη το έχω).
  2. Παντως μετα απο 2-3 μηνες οφειλω να πω τα καλυτερα για το κινητο. Τα τελευταια 5-6 χρονια ειχα μονο Xiaomi & Poco συσκευες και δεν χωνευα καθολου τα Samsung. Το A52s με εχει εκπληξει ευχαριστα. Συνεχεια updates, απλο και γρηγορο λογισμικο, μπαταρια αρκετα καλη, συνδεση με Android Auto ασυρματα απροβληματιστη, οι εφαρμογες ρολαρουν μια χαρα μεχρι και το diablo που εβαλα για δοκιμη το τρεχει απροβληματιστα και χωρις να υπερθερμενεται.
  3. Σήμερα για πρώτη φορά εφαγε κόλλημα και έκανε 5 λεπτά να ανοίξει οποτε μπορεί να οφείλεται και στην θερμοκρασία.
  4. Δες εδώ https://youtu.be/vFaXc2QpV2Q
  5. Το εχω δυο εβδομαδες και δεν εχω δει κατι τετοιο μην σε απασχολει!
  6. Μέχρι 10 sec φτάνει από ότι βλέπω.
  7. Το always on display επιβαρύνει πολύ την μπαταρία; Το εχω βαλει να μπαινει οταν ερχονται ειδοποιησεις. Πέρασα και την gcam για νυχτερινες του Ανδρεα και λιγο χτες το βραδυ που την τεσταρα εχει αισθητη διαφορά οντως στις βραδινες σε σχεση με την στοκ.
  8. Λοιπόν αυτόματη ενεργοποίηση δεν έχει, μπορείς όμως μέσα από τις ρυθμίσεις - σύνθετες λειτουργίες - Bixby routines να του φτιάξεις μια ρουτίνα και όποια ώρα θες να μπαίνει σε airplane mode και αντίστροφα. Τώρα τα ψαχνω και εγώ και ήδη του έβαλα όταν συνδέεται στο android auto του αυτοκινήτου να μου ανοίγει και το gps και μετά να το κλείνει.
  9. Εννοεις να μην σου εμφανιζει τα sms στην μπαρα με τις ειδοποιήσεις; Αν ναι πας ρυθμισεις - ειδοποιησεις και εκει που εχει επιλεγμενες ολες τις εφαρμογες ξετικαρεις αυτες που δεν θες.
  10. Για φωνητική πληκτρολόγηση κατέβασε το πληκτρολογιο της Google, για την αυτοματη ενεργοποιηση δεν εχω ιδεα. Το αποτύπωμα ειναι οντως πιο αργο σε σχεση με το Poco που ειχα αλλα οχι σε βαθμο που να με ενοχλει. Μετά απο 2 μέρες χρήσης το λογισμικό είναι οντως πολυ καλο, καθαρο, τακτοποιημενο, ευχρηστο χωρις πολλα πολλα. Μετα απο 5-6 χρονια με MIUI ηθελα κατι διαφορετικο. Το μόνο για μενα αρνητικό ειναι η αργη φορτιση, θα παρω σημερα εναν 25αρη της Samsung μηπως βελτιωθει λιγο η κατασταση.
  11. Θα πάρω της Samsung τότε αν είναι να φορτίσει λίγο πιο γρήγορα. Θέλει και άλλο καλώδιο ή κάνει αυτό που έχει μέσα;
  12. Το πήρα και εγώ χτες και μέχρι στιγμής όλα καλά! Μια απορία μόνο, έχει μέσα φορτιστή 15w αλλά όταν δοκιμάζω τον φορτιστή του poco στα 33w δεν έχει καμία διαφορά στον χρόνο φόρτισης. Γιατί γίνεται αυτό; Διαβασα ότι υποστηρίζει μέχρι 25watt φορτιστή. Έχω ενεργοποιήσει την ρύθμιση που έχει για γρήγορη φόρτιση.
  13. Την 8/128. Βλέπω όμως ότι και οι αλυσίδες το έβαλαν στα 299€.
  14. Ωραια, σε ευχαριστω πολυ. Το ραδιο οκ δεν με καιει κιολας. Απλα το βρισκω στα 270€ στο goboo και με εχει δελεασει!
  15. Καλησπέρα παιδια, σκεφτομαι να το αγορασω αλλα εχω 2 ερωτησεις, οποιος μπορει να βοηθησει! Με το android auto στο αυτοκινητο δουλευει καλα; Καπου ειδα οτι ειχαν ενα θεμα. Με τον adaptora που εχει για το 3.5 jack δεν δουλευει το ραδιοφωνο;
×
×
  • Create New...