Jump to content

Gloriana

Members
  • Δημοσιεύσεις

    86
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Gloriana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αν δεν είσαι άτομο που χρειάζεται πολλές τηλεφωνικές κλήσεις καθημερινά, μια χαρά είναι. Αν και άρχισαν αδικαιολόγητα να προχωρήσουν στη φορητότητα (12 ημέρες) απο κει και πέρα δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα. Μερικές φορές βέβαια κάνω κλήση και πέφτει η γραμμή αμέσως. Το σήμα είναι οκ. Επίσης πρέπει να θυμάσαι να κάνεις ανανέωση των μονάδων σου πριν εκπνεύσει η προθεσμία γιατί τότε πρέπει να επανενεργοποιήσεις την κάρτα με χρηματικό κόστος. Αλλά όλα αυτά τα έχεις με το καρτοκινητό σε κάθε εταιρεία.
  2. Περίεργο μου φαίνεται... Εκτός αν τα προβλήματα αναβάθμισης που έχουν συνεχίζονται.
  3. Το κατώτερο κόστος απο cosmote σε vodafone είναι 15 ευρώ από κατάστημα. Μπορείς να το κάνεις online με 10 ευρώ, απλά θα περιμενεις να σου έρθει η sim και με το χαμό που συμβαίνει τώρα θα πρέπει να κάνεις υπομονή. Από την άλλη στα καταστήματα υπάρχουν τεράστιες ουρές. Θα έκανα τη διαδικασία σίγουρα online.
  4. Μετά από δέκα μερες ενεργοποιήθηκε. Μου είπαν ότι υπήρχε ένα τεχνικό θέμα αναβάθμισης της vodafone. Νομίζω ότι η cosmote δεν απελευθερωνε τη γραμμή. Μου το έχει ξανακάνει στη σταθερή τηλεφωνία. ευτυχώς λύθηκε έγκαιρα, σχετικά...
  5. Καλημέρα σας, Έκανα αιτηση φορητότητας για καρτοκινητό στη vodafone στις 16/10. Μου ειπαν εντός 3 ημερών θα ενεργοποιηθεί, μου έδωσαν και τη νέα sim. Εχουν περάσει 8 ημέρες δεν εχουν ειδοποιήσει, τηλεφωνώ λένε θα παρουν πίσω, δεν γίνεται ποτέ... έχω μπλέξει? Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?
  6. Καλησπέρα. Αντιμετωπίσω εδώ και πολύ καιρό, το γνωστό πρόβλημα του παγώματος της touchscreen. Δοκίμασα τα εξής: 1. Άνοιξα το καπάκι και αφαίρεσα και ξαναέβαλα τις ταινιούλες του touchscreen όπως με συμβουλεψαν και με πολλή προσοχή μην κάνω ζημιά. το πρόβλημα παρέμεινε. 2. Προσπάθησα να κάνω reset αλλά επιλέγοντας System Recovery δεν ανταποκρίνεται το τάμπλετ στη συνέχεια, ούτε και σε κάποια άλλη επιλογή που κάνω με το κουμπί του volume μιας και το touchscreen είναι νεκρό. έχω απελπιστεί, να το πετάξω? Γιατί με την εταιρεία που επικοινώνησα μου είπαν να το στείλω ταχυδρομικώς Αθήνα, να το δουν και να μου πουν. δηλαδή έξοδα αποστολης, επιπλέον 20 ευρώ για το... άγνωστο ή για κάποιο ποσό που δε θα συμφέρει κλπ. κλπ. Μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω reset από στικάκι? Κάθε βοήθεια, πολύτιμη. Σας ευχαριστώ...
  7. εδώ και 7 μήνες έχω ένα μόνιμο πρόβλημα με τα αντίγραφα ασφαλείας στο 1020 με windows 8.1 Ξεκινά κανονικά η διαδικασία, φτάνει στο 99% και μου βγάζει το εξής μνμ: δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο onedrive για τη δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας. Ενημερώστε το τηλέφωνό σας και δοκιμάστε ξανά. :( Ξέρει κανείς πώς λύνεται το πρόβλημα?
  8. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια εφαρμογή για windows phone ανάλογη του FLIXEL πουλειτουργεί για iphone.
  9. στο ταμπλετ μου δε μπορω πλεον να κανω αναβαθμιση γιατι δεν εχει ελευθερο χωρο μιας και ηταν 20gb o σκληρος του. Αυτο το καταθετω για νομιζω εκτοτε αρχισε να κολλαει καποιες φορες οταν το ανοιγω, στην οθονη εναρξης και περστασιακα ενω το δουλευω. Με αποτελεσμα να πρεπει να κανω αρκετες επανεκκινησεις για να το ξεκολλησω. Καποια ιδεα για να λυθει το προβλημα, ή από που μπορει να προερχεται. ευχαριστω;)
  10. Ξέρουμε πότε περίπου θα κυκλοφορήσουν τα windows10 χωρίς τα προβλήματα που έχουν παρουσιάσει τώρα? Εν ολίγοις, θα είναι οκ χωρίς να πρέπει να κάνουμε hard reset.
  11. σήμερα έκανα και γω νέο update. Διορθωτικό είναι ε?
  12. Αν μπορείς στείλε το πρόβλημα που έχεις στη microsoft. Λογικά θα λύσουν το θέμα και όταν ξαναδοκιμάσεις θα λυθεί. Εν το μεταξύ δοκίμασε να διαγράψεις temporary files που έχεις.
  13. Νομίζω το ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ πρέπει να κάνει τη δουλειά. Εγώ έχω το MY NOTES που έβαλα κωδικό και ανοίγει με pin και σώζονται όλα τα δεδομένα στο onedrive οπότε όποτε κάνω format το κινητό ή αλλάζω τα κατεβάζω κατευθείαν από εκεί.
  14. έχεις εγκαταστήσει το preview for developers?
×
×
  • Create New...