vastegial_74 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Εδώ είστε αλάνια Το έχω 4 χρόνια είναι απίστευτο. Πρακτικά έχω παντού τηλεόραση δωρεάν και κάνω και εγγραφές κανονικά. Πχ έχει μια σειρά που με ενδιαφέρει. Το βαζω και γράφει εκείνη την ώρα και το βλέπω όποτε θέλω. Πραγματικά με έχει καταβολεψει πιάνω και HD κανονικά σε τέλεια ποιότητα με το κινητό. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έχω δει. Κάποτε έκανε γύρω στα 10€. Δεν καταλαβαίνω γιατί ανέβηκε τόσο η τιμή του. Στις κριτικές του skroutz κάτι διάβασα για ασηβατοτητες. Αν ήξερα με σιγουριά ότι παίζει στο δικό μου θα το είχα χτυπήσει. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ με samsung τηλεόραση και samsung κινητό έχω κανονικά τηλεόραση στο κινητό μου. Δεν έχω ούτε κινητό ούτε τηλεόραση Samsung. Πολύ καλή λειτουργία. Μέσω WiFi να υποθέσω; ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ με samsung τηλεόραση και samsung κινητό έχω κανονικά τηλεόραση στο κινητό μου. Δεν έχω ούτε κινητό ούτε τηλεόραση Samsung. Πολύ καλή λειτουργία. Μέσω WiFi να υποθέσω; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Το έχω δει. Κάποτε έκανε γύρω στα 10€. Δεν καταλαβαίνω γιατί ανέβηκε τόσο η τιμή του. Στις κριτικές του skroutz κάτι διάβασα για ασηβατοτητες. Αν ήξερα με σιγουριά ότι παίζει στο δικό μου θα το είχα χτυπήσει. 20 είχε και είχε πέσει στα 10 από play247 σε προσφορά. Για ασυμβατότητες δεν γνωρίζω παντού παίζει όπου το έχω βάλει. Πιο βολικό πράγμα δεν νομίζω να υπάρχει. Ακόμα και Netflix COSMOTE go θες δεδομένα ενώ αυτό είναι τελείως δωρεάν. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 20 είχε και είχε πέσει στα 10 από play247 σε προσφορά. Για ασυμβατότητες δεν γνωρίζω παντού παίζει όπου το έχω βάλει. Πιο βολικό πράγμα δεν νομίζω να υπάρχει. Ακόμα και Netflix COSMOTE go θες δεδομένα ενώ αυτό είναι τελείως δωρεάν. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Netflix ναι έχω και βλέπω στο κινητό κανονικά, κάνω και cast από το κινητό μέσω chromecast γιατί η τηλεόραση μου είναι δεκαετίας. Θα το δω το γκατζετακι πάντως αφού λες πως είναι καλό. Η θετική σου γνώμη μετράει αρκετά γιατί σε παρακολουθώ καιρό και έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου. Ευχαριστώ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Netflix ναι έχω και βλέπω στο κινητό κανονικά, κάνω και cast από το κινητό μέσω chromecast γιατί η τηλεόραση μου είναι δεκαετίας. Θα το δω το γκατζετακι πάντως αφού λες πως είναι καλό. Η θετική σου γνώμη μετράει αρκετά γιατί σε παρακολουθώ καιρό και έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου. Ευχαριστώ. Να σε καλά ότι απορία έχεις πες μου. Με WiFi είναι κομπλέ και Netflix και cast όταν είσαι με δεδομένα είναι το ζόρι. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Το έχω δει. Κάποτε έκανε γύρω στα 10€. Δεν καταλαβαίνω γιατί ανέβηκε τόσο η τιμή του. Στις κριτικές του skroutz κάτι διάβασα για ασηβατοτητες. Αν ήξερα με σιγουριά ότι παίζει στο δικό μου θα το είχα χτυπήσει. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω ούτε κινητό ούτε τηλεόραση Samsung. Πολύ καλή λειτουργία. Μέσω WiFi να υποθέσω; ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω ούτε κινητό ούτε τηλεόραση Samsung. Πολύ καλή λειτουργία. Μέσω WiFi να υποθέσω; Ναι, με wifi. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 (edited) Εδώ είστε αλάνια Το έχω 4 χρόνια είναι απίστευτο. Πρακτικά έχω παντού τηλεόραση δωρεάν και κάνω και εγγραφές κανονικά. Πχ έχει μια σειρά που με ενδιαφέρει. Το βαζω και γράφει εκείνη την ώρα και το βλέπω όποτε θέλω. Πραγματικά με έχει καταβολεψει πιάνω και HD κανονικά σε τέλεια ποιότητα με το κινητό. @king2009 Μήπως έχεις κανένα τέτοιο ανταπτοράκι https://www.ebay.com/itm/10X-Micro-USB-to-USB3-1Type-C-Charger-Adapter-for-Android-Samsung-Galaxy-S8-S8/192277063316?_trkparms=aid%3D888007%26algo%3DDISC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D51915%26meid%3Dcc6fd8475f134b9c837378d3eda6cd75%26pid%3D100009%26rk%3D1%26rkt%3D1%26sd%3D232557867190%26itm%3D192277063316&_trksid=p2047675.c100009.m1982 να δοκιμάσεις αν παίζει και στο note 8 σου που έχει usb type c? Δουλεύει φίλε μου κανονικά όπως και otg που έχω. Κατεβάζετε την εφαρμογή tivizen από το playstore και το βρίσκει άμεσα. Ναι το αυθεντικό tivizen μόνο εχω δουλέψει για τα άλλα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. 10 ευρώ το είχα βρει σε προσφορά και το έχω δουλέψει σε note 3 mi max note 8 LG G3. Παντού δούλευε άψογα. Το tivizen pico που έχω σε Samsung S8 δεν παίζει με το ανταπτοράκι που έχει από την μάνα του σε usb type c. Στο play247 μου είπαν ότι απενεργοποιεί το otg το αντοπτοράκι γι' αυτό και δεν παίζει. Edited July 7, 2018 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Το tivizen pico που έχω σε Samsung S8 δεν παίζει με το ανταπτοράκι που έχει από την μάνα του σε usb type c. Στο play247 μου είπαν ότι απενεργοποιεί το otg το αντοπτοράκι γι' αυτό και δεν παίζει. Έχεις το Pico android 2? Η άλλη έκδοση? Επίσης από αντάπτορα τον παραπάνω το μικρό? Γιατί έχει διάφορους. Official rom η custom? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 https://tivizen-mini-t2-usb.apk.cafe/samsung/galaxy-note-8 Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 υπάρχει τρόπος συγχρονισμού που μετά από hard reset απλά να θυμάται και ΝΑ ΚΑΤΕΒΆΖΕΙ αυτόματα όλες τις εφαρμογές που είχα εγκατεστημενες; όχι τα δεδομένα τους απλά να τις κατεβάζει όλες να μην το κάνω χειροκίνητα. κάποια στιγμή με ενεργοποιημενο τον συγχρονισμό της Google το έκανε αλλά στις 5 επαναφορες το έκανε μόνο την μία. ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΡΟΥΤ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 υπάρχει τρόπος συγχρονισμού που μετά από hard reset απλά να θυμάται και ΝΑ ΚΑΤΕΒΆΖΕΙ αυτόματα όλες τις εφαρμογές που είχα εγκατεστημενες; όχι τα δεδομένα τους απλά να τις κατεβάζει όλες να μην το κάνω χειροκίνητα. κάποια στιγμή με ενεργοποιημενο τον συγχρονισμό της Google το έκανε αλλά στις 5 επαναφορες το έκανε μόνο την μία. ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΡΟΥΤ Περίεργο. Μηπως δεν ειχες κλικάρει καποια επιλογή? Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Περίεργο. Μηπως δεν ειχες κλικάρει καποια επιλογή? όλες που έχει εκείνο το μενου τις έχω ενεργές. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 (edited) Επειδη οσα αρθρα και να εχω διαβασει δε μπορω να καταλαβω τι ακριβως ειναι το treble, με λιγα λογια θα δινει ota updates σε συσκευες με καλυτερα security patches και συχνοτερα updates; Θα ειναι μια universal rom που θα κανει σε πολλες συσκευες; Ή θα ειναι μια μιξη official και custom rom; Εχω καταμπερδευτει! Και πως ακριβως εξυπηρετει κινητα οπως το oneplus που κυριως χρησιμοποιουν custom rom; Υπαρχει καποιο οφελος εκει; Το ζουμι ειναι στην παρακατω φραση, αλλα τα αγγλικα μου δεν μου επιτρεπουν να την κατανοησω στο 100% της.. Το vendor τι ειναι; Νομιζω πλεον στην TWRP υπαρχει και η επιλογη για να το κανεις wipe; Project Treble is part of Android 8.0 Oreo and separates the platform's framework from the vendor's hardware code implementations. Basically, this means that Samsung, LG, Huawei and other handset makers will only have to make changes to their part of the software, while Google and companies providing the SoC (system-on-chip) will take care of their own. Edited July 9, 2018 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Χονδρικα το θέμα χωρίς πολλές λεπτομέρειες έχει ως εξής Μέχρι τα προηγούμενα του oreo android firmwares , το framework δηλαδή σκέψου κάτι σαν το σύστημα αλληλεπίδρασης του χρήστη με το Android (και που εκεί πάνω ή κάθε εταιρία βάζει τις δικές της πινελιές και το κάνει να διαφέρει με το stock Android), είναι αλληλενδετο και ενσωματωμένο στο υπόλοιπο firmware. Έτσι υπήρχε δυσκολία να περνάνε τα security updates ή οι αναβαθμίσεις σε drivers του socket , γιατί όταν έβγαιναν αυτά έπρεπε να τα πάρει η κάθε εταιρία, να τα ενσωματώσει στο firmware της και μετά να βγει το update. Επειδή λοιπόν αυτό ήταν πολύ δουλειά για τις εταιρίες, σε μερικά κινητά security patches δεν περνούσαν ποτέ ή περνούσαν μόνο τα σημαντικά με αποτέλεσμα πολλά κινητά να μένουν με security τρύπες. Από την oreo και πέρα, έτσι όπως διαχωριστηκαν αυτά, είναι εύκολο για τις εταιρίες να περνάνε κάθε μήνα τα security patches της Google, γιατί τα παίρνουν αυτούσια και χωρίς να κάνουν κάποια αλλαγή στον κώδικα του framework , τα περνάνε στο firmware και τα βγάζουν στους servers τους για να γίνει αναβάθμιση με τον ελάχιστο κόπο από μέρους τους. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Επειδη οσα αρθρα και να εχω διαβασει δε μπορω να καταλαβω τι ακριβως ειναι το treble, με λιγα λογια θα δινει ota updates σε συσκευες με καλυτερα security patches και συχνοτερα updates; Θα ειναι μια universal rom που θα κανει σε πολλες συσκευες; Ή θα ειναι μια μιξη official και custom rom; Εχω καταμπερδευτει! Και πως ακριβως εξυπηρετει κινητα οπως το oneplus που κυριως χρησιμοποιουν custom rom; Υπαρχει καποιο οφελος εκει; Το ζουμι ειναι στην παρακατω φραση, αλλα τα αγγλικα μου δεν μου επιτρεπουν να την κατανοησω στο 100% της.. Το vendor τι ειναι; Νομιζω πλεον στην TWRP υπαρχει και η επιλογη για να το κανεις wipe;Γιατί ποιος σου είπε ότι τα Oneplus δουλεύουν κυρίως με Custom Rom; Έχω το 3Τ και μια χαρά τα πάει με την επίσημη OOS. Αν αναφέρεσαι σε παλιότερα κινητά της εταιρείας, τότε όσο παίζουν custom Rom για αυτά, άλλο τόσο θα βρεις και για παλιά κινητά άλλων εταιρειών. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 (edited) Έχεις το Pico android 2? Η άλλη έκδοση? Επίσης από αντάπτορα τον παραπάνω το μικρό? Γιατί έχει διάφορους. Official rom η custom? Έχω αυτό που έβαλα πριν στην φωτό στο ποστ #14828 και το ξαναβάζω πάλι εδώ... https://mega.nz/#!yegnSbqQ!J6o0noW09cXWsbTJA4F4QpOO8Nm_sgm_Tu33864LO1M Το δούλευα σε Sony Z1 Compact με αυτή την εφαρμογή... https://play.google.com/store/apps/details?id=kr.co.icube.tivizen.DvbtEuPhoneDongle Τώρα έχω Samsung S8 με official stock Oreo rom....αντάπτορα έχω αυτόν που είχε η συσκευασία μέσα του τηλεφώνου...και δεν δουλεύει. Edited July 10, 2018 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Χονδρικα το θέμα χωρίς πολλές λεπτομέρειες έχει ως εξής Μέχρι τα προηγούμενα του oreo android firmwares , το framework δηλαδή σκέψου κάτι σαν το σύστημα αλληλεπίδρασης του χρήστη με το Android (και που εκεί πάνω ή κάθε εταιρία βάζει τις δικές της πινελιές και το κάνει να διαφέρει με το stock Android), είναι αλληλενδετο και ενσωματωμένο στο υπόλοιπο firmware. Έτσι υπήρχε δυσκολία να περνάνε τα security updates ή οι αναβαθμίσεις σε drivers του socket , γιατί όταν έβγαιναν αυτά έπρεπε να τα πάρει η κάθε εταιρία, να τα ενσωματώσει στο firmware της και μετά να βγει το update. Επειδή λοιπόν αυτό ήταν πολύ δουλειά για τις εταιρίες, σε μερικά κινητά security patches δεν περνούσαν ποτέ ή περνούσαν μόνο τα σημαντικά με αποτέλεσμα πολλά κινητά να μένουν με security τρύπες. Από την oreo και πέρα, έτσι όπως διαχωριστηκαν αυτά, είναι εύκολο για τις εταιρίες να περνάνε κάθε μήνα τα security patches της Google, γιατί τα παίρνουν αυτούσια και χωρίς να κάνουν κάποια αλλαγή στον κώδικα του framework , τα περνάνε στο firmware και τα βγάζουν στους servers τους για να γίνει αναβάθμιση με τον ελάχιστο κόπο από μέρους τους. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟποτε στην ουσια με το treble θα εχουμε γρηγοροτερα ota updates; Αλλα αυτο οσο αφορα τις stock rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Έχεις το Pico android 2? Η άλλη έκδοση? Επίσης από αντάπτορα τον παραπάνω το μικρό? Γιατί έχει διάφορους. Official rom η custom? Τελικά πήγα από το μαγαζί να το δοκιμάσω επιτόπου και δούλεψε με το 2ο ανταπτοράκι micro usb σε usb type c που μου έφερε....όλα καλά λοιπόν...σ' ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Τελικά πήγα από το μαγαζί να το δοκιμάσω επιτόπου και δούλεψε με το 2ο ανταπτοράκι micro usb σε usb type c που μου έφερε....όλα καλά λοιπόν...σ' ευχαριστώ. Χαίρομαι φίλε μου είπα και εγώ τόσο καιρό το δουλεύω. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Γειά Βάζοντας το κινητό στην τσέπη μου αφού πριν το έχω κλείσει με το πλαϊνό πλήκτρο ,(κλείδωμα οθόνης) μερικές φορές καλεί μόνο του !!!! τον τελευταίο καλούντα. Να υποθέσω ότι ξεκλειδώνει μόνο του και κάπου πιέζεται και καλεί Τι μπορώ να κάνω. Υπάρχει καμία εφαρμογή που να το κλειδώνει πραγματικά πατώντας μόνο το πλαϊνό πλήκτρο? Κατέβασα κάτι apk τύπου screen locker αλλά δουλειά δεν κάνανε ,μόνο μπέρδεμα προκάλεσαν με πολλές ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Γειά Βάζοντας το κινητό στην τσέπη μου αφού πριν το έχω κλείσει με το πλαϊνό πλήκτρο ,(κλείδωμα οθόνης) μερικές φορές καλεί μόνο του !!!! τον τελευταίο καλούντα. Να υποθέσω ότι ξεκλειδώνει μόνο του και κάπου πιέζεται και καλεί Τι μπορώ να κάνω. Υπάρχει καμία εφαρμογή που να το κλειδώνει πραγματικά πατώντας μόνο το πλαϊνό πλήκτρο? Κατέβασα κάτι apk τύπου screen locker αλλά δουλειά δεν κάνανε ,μόνο μπέρδεμα προκάλεσαν με πολλές ρυθμίσεις. Θήκη πορτοφόλι;Ενεργοποίηση πιν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Γειά Βάζοντας το κινητό στην τσέπη μου αφού πριν το έχω κλείσει με το πλαϊνό πλήκτρο ,(κλείδωμα οθόνης) μερικές φορές καλεί μόνο του !!!! τον τελευταίο καλούντα. Να υποθέσω ότι ξεκλειδώνει μόνο του και κάπου πιέζεται και καλεί Τι μπορώ να κάνω. Υπάρχει καμία εφαρμογή που να το κλειδώνει πραγματικά πατώντας μόνο το πλαϊνό πλήκτρο? Κατέβασα κάτι apk τύπου screen locker αλλά δουλειά δεν κάνανε ,μόνο μπέρδεμα προκάλεσαν με πολλές ρυθμίσεις. Μπορείς απλά να ρυθμίσεις ένα κλείδωμα από τις ρυθμίσεις (Ρυθμίσεις-Ασφάλεια-Κλείδωμα οθόνης). Αν δεν θέλεις κάτι τέτοιο, αν και προσωπικά δεν το βρίσκω πολύ χρηστικό, ίσως σου κάνει το Outgoing Call Blocker. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Γιατί δεν το βάζεις με την οθόνη προς τα έξω. Λογικά αυτό γίνεται γίνεται γιατί τρίβεται με το μπούτι σου καλεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Βάλε να ανοιγει κωδικό. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Βοήθεια!! Στο odin καταλάθος έβαλα autoroot file για android 4.4 αντί 6.1. Έχει κολλήσει στην οθόνη της Samsung. Μπορώ να κάνω κάτι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Ξαναμπες download mode και βάλε το σωστό αρχείο αυτή τη φορά. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts