Jump to content

Darkpurple

Members
  • Δημοσιεύσεις

    590
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Darkpurple

  1. Είμαι ανάμεσα σε amazfit gtr 2e, amazfit gts 2e & huawei watch fit, κάποια γνώμη; Δεν θέλω να δώσω παραπάνω χρήματα και να είναι ανθεκτικό.
  2. Ευχαριστώ,αλλά είναι άμεση η ανάγκη για αλλαγή συσκευής . Κάτι άλλο αξιόλογο τώρα;
  3. Σαν πιο άλλο θα έλεγες;
  4. Σκέφτομαι για αγορά του και έρχομαι από xiaomi 11 lite 5G ne , εφάμιλλο ή θα το μετανιώσω;
  5. Καλημέρα. Στο app της Vodafone το cash back σας πετάει και εσάς έξω σήμερα ή μόνο εμένα;
  6. Καλημέρα. Τι εννοείς; Δεν θα βρω άκρη; Είναι 4 μηνών τηλέφωνο. Νομίζω βάση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, ότι εμφανιστεί μέσα στο 6μηνο, θεωρείται ότι είναι εργοστασιακή αστοχία και πάει για αντικατάσταση. Ισχύει κάτι άλλο;
  7. Καλήσπερα. Δυστυχώς εκεί θα πάει. Η main camera είναι fail στο test. Ευχαριστώ πάντως.
  8. Καλημέρα. Έχει γίνει και διαγραφή δεδομένων και επαναφορα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της εφαρμογής. Δυστυχώς τίποτα δεν άλλαξε. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα. Θα το δοκιμάσω και αυτό. Ευχαριστώ.
  9. Οχι. Ξαφνικά ενώ μία μέρα πριν δούλευε κανονικά την επόμενη τίποτα. Τώρα η μπροστινή κάμερα λειτουργεί όχι από μόνη της αλλά μόνο μέσω viber, messenger, Instagram. Η back μαυρίλα. Πραγματικά περίεργο.
  10. Καλησπέρα. Επειδή μου είναι δύσκολο να κάνω αναζήτηση σε όλες τις σελίδες του Θέματος, αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με πρόβλημα στην κάμερα η εργοστασιακή . Ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί. Έχει γίνει reset και της εφαρμογής, τίποτα Εγκατάσταση νεας 3rd εφαρμογής για κάμερα τίποτα. Κάτι άλλο ή ανακατεύθυνση σε σελίδες του θέματος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  11. Καλησπέρα. Δεν μπήκα να δω ό,τι την καταργούν γιατί και εγώ την pro έχω από παλαιότερη προσφορά. Απλά θυμώνουν ό,τι είχε και δωρεάν.
  12. Καλησπέρα. Ναι αλλά έχει και δωρεάν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobiletools.gallery
  13. Εμένα με βόλεψε αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobiletools.gallery.pro
  14. Ακριβώς το ίδιο. Έσβησε στον ήλιο και άνοιξε μόνο όταν συνδέθηκε στον φορτιστή.
  15. Είμαστε κι άλλοι, με δέματα από Ιανουάριο.
  16. Ούτε εμένα ανοίγει το app. Πότε θα το διορθώσουν;; Ξέρουμε κάτι; Ούτε από το άλλο app ανοίγει για σύνδεση κινητού. Τώρα λειτουργεί.
  17. Το lite ή το κανονικό; Στο lite το βλέπω, στο άλλο όχι.
  18. Για τα security το διάβασα, έλεγα αν έχει κάτι νέο. Το περνάω και βλέπουμε. Ευχαριστώ.
  19. Τι έχει η νέα έκδοση;
  20. Είναι εξαιρεμένη από την βελτιστοποίηση. Μόνο αν κάποια στιγμή γεμίζει η Ram. Ευχαριστώ. Θα το ελέγξω μόλις το ξανακάνει.
  21. Ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω την επόμενη φορά που θα το κάνει.
  22. Το band είναι στο 1.1.0.122 και το app στην 10.0.3.511.
  23. Με honor play το έχω. Δεν το κάνει συνέχεια,αλλά αν αρχίσει μπορεί μέσα σε 1 ώρα να μου το χάσει 2 - 3 φορές, και να είναι δίπλα δίπλα. Δεν έχω καταλάβει γιατί. Πάντως όταν το κάνει δεν έχει χαμηλή μπαταρία ούτε το κινητό αλλά ούτε και το band.
  24. Καλημέρα. Μερικές φορές μου χάνει την σύνδεση το Bluetooth ακόμα και όταν το κινητό είναι δίπλα, στο γραφείο επάνω. Όχι πολύ συχνά, αλλά το κάνει μερικές φορές. Συμβαίνει και σε άλλους; Επίσης σχετικά με την εφαρμογή, έχει ενεργοποιήσει κανείς το dark theme /skin; Εχω Android 9 αν παίζει κανένα ρόλο αυτό.
×
×
  • Create New...