konstantinos7 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Πηγα στο notification bar, αλλα ενω οταν το ειχα συνδεσει ειχε οντως δειξει μηνυμα, οταν μετα πηγα να το βρω(το φανταστηκα οτι ισως γινεται κι απο εκει), δεν υπηρχε! Δεν ξερω, πως/γιατι εξαφανιστηκε. Αλλος τροπος, 'παντος καιρου'; Ρυθμίσεις > Γενικά > Αποθηκευτικός χώρος > Εξωτερική sd [δείχνει πληροφορίες και από κάτω έχει για ασφαλή κατάργηση (πρόσεχε και το κουμπί μορφοποίησης μην μπερδευτείς, είναι δίπλα δίπλα)] Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Πηγα στο notification bar, αλλα ενω οταν το ειχα συνδεσει ειχε οντως δειξει μηνυμα, οταν μετα πηγα να το βρω(το φανταστηκα οτι ισως γινεται κι απο εκει), δεν υπηρχε! Δεν ξερω, πως/γιατι εξαφανιστηκε. Αλλος τροπος, 'παντος καιρου'; Αυτή είναι η παντός καιρού ...Μόλις κάνεις click... έχεις ασφαλή κατάργηση του usb .... (γίνεται unmount) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 μιας και το αναφερατε κι επειδη το σκεφτομουν μεν, αλλα ειμαι λιγο ασχετος δε, ποσο ευκολο ειναι να μεταφερουμε εφαρμογες (εγκατασταση εννοω φυσικα, οχι apk) σε sd card; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Είμαι νέος στο android και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής• όταν έχω τα δεδομένα και το wifi ανοιχτά και βρίσκομαι σε χώρο με Wi-Fi το τηλέφωνο τραβάει δεδομένα μόνο από το Wi-Fi, όπως στα WP, ή πρέπει να κλείσω τα data για να μην τραβάει από το δίκτυο; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Είμαι νέος στο android και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής• όταν έχω τα δεδομένα και το wifi ανοιχτά και βρίσκομαι σε χώρο με Wi-Fi το τηλέφωνο τραβάει δεδομένα μόνο από το Wi-Fi, όπως στα WP, ή πρέπει να κλείσω τα data για να μην τραβάει από το δίκτυο; Όταν πιάσεις ασύρματο δίκτυο τραβάει μόνο από αυτό!Δεν χρειάζεται να κλείσεις κάτι... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Μαλλον ειμαι υπερ καταναλωτικος...Περα απο την πλακα δεν ειναι αυτα τα ποσα.Αμα αγορασεις μια εφαρμογη με 0.50 λεπτα και μετα αυτη παει στο 1€ θα την μετρηση για 1€ δηλαδη την τιμη που εχει τωρα.Εγω τις περισσοτερες εφαρμογες τις εχω παρει σε προσφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Προσπαθώ να πάρω αντίγραφα ασφαλείας με το Titanium, και να τα αποθηκεύσω στην sd. Κάθε φορά που αρχίζει την διαδικασία όμως κολλάει και μου λέει πως δεν υπάρχει επαρκείς χώρος, ενώ έχω κάπου στα 50gb free στην sd. Όταν κάνω αντίγραφα ασφαλέιας των εφαρμογών στην εσωτερική μνήμη, όλα μια χαρά, προχωράει την διαδικασία. Ομοίως και στον ES file explorer, κάθε φορά που πάω να φτιάξω έναν φάκελο στην sd μου ζητάει να μπω απ το μενού και το παραθυράκι που εμφανίζει να δώσω διακιώματα. Και κάτι τέτοια κουλά. Τι γίνεται; Μήπως φτάιει η sd? Είμαι ρουτ με λολιποπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Προσπαθώ να πάρω αντίγραφα ασφαλείας με το Titanium, και να τα αποθηκεύσω στην sd. Κάθε φορά που αρχίζει την διαδικασία όμως κολλάει και μου λέει πως δεν υπάρχει επαρκείς χώρος, ενώ έχω κάπου στα 50gb free στην sd. Όταν κάνω αντίγραφα ασφαλέιας των εφαρμογών στην εσωτερική μνήμη, όλα μια χαρά, προχωράει την διαδικασία. Ομοίως και στον ES file explorer, κάθε φορά που πάω να φτιάξω έναν φάκελο στην sd μου ζητάει να μπω απ το μενού και το παραθυράκι που εμφανίζει να δώσω διακιώματα. Και κάτι τέτοια κουλά. Τι γίνεται; Μήπως φτάιει η sd? Είμαι ρουτ με λολιποπ. Αφού είσαι ρούτ τρέξε αυτή την εφαρμογή, δουλεύει και στην lollipop https://play.google.com/store/apps/details?id=jrummy.sdfix Επίσης όσο αφορά το titanium, όταν πας να δημιουργήσεις αντίγραφα στην εξωτερική sd, φρόντισε να μην υπάρχει και φάκελος του στην εσωτερική ή μετονόμασε τον. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 (edited) Προσπαθώ να πάρω αντίγραφα ασφαλείας με το Titanium, και να τα αποθηκεύσω στην sd. Κάθε φορά που αρχίζει την διαδικασία όμως κολλάει και μου λέει πως δεν υπάρχει επαρκείς χώρος, ενώ έχω κάπου στα 50gb free στην sd. Όταν κάνω αντίγραφα ασφαλέιας των εφαρμογών στην εσωτερική μνήμη, όλα μια χαρά, προχωράει την διαδικασία. Ομοίως και στον ES file explorer, κάθε φορά που πάω να φτιάξω έναν φάκελο στην sd μου ζητάει να μπω απ το μενού και το παραθυράκι που εμφανίζει να δώσω διακιώματα. Και κάτι τέτοια κουλά. Τι γίνεται; Μήπως φτάιει η sd? Είμαι ρουτ με λολιποπ. 2 σε 1 πρόγραμμα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devasque.fmount 1 : με που το ανοίξεις θα σου ζητήσει να φτιάξει το πρόβλημα με την εξωτερική κάρτα .....θα ζητήσει επανεκκίνηση (αποτέλεσμα 10000%) 2: πλέον θα μπορείς να εκμεταλλευτεις το χώρο της εξωτερικής για να μεταφέρεις τα μεγάλα αρχεία ..(τα Data από παιχνίδια...GPS κτλ) για titanium ...κάνε copy paste το φάκελο του Backup στην εξωτερική κάρτα σου ... (τώρα που την έφτιαξες με το foldermount...) μετά κάνε εξερεύνηση του φακέλου του Backup ( μενού...προτιμήσεις...θέση του φακέλου αντιγράφων ασφαλείας...εύρεση...ολόκληρη η συσκευή...Μετά από λίγο θα βρει το φάκελο ...το ορίζεις..έτοιμος.....από τώρα και εξής όλα τα Backup θα πάνε σε αυτό το φάκελο) Edited August 14, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Πως θα μεταφέρω κάποιες επαφές outlook από την WP συσκευή μου στην καινούργια μου android; Απ' ότι είδα οι επαφές google περάστηκαν με το που έβαλα το λογαριασμό. Με τις άλλες τι γίνεται; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Πως θα μεταφέρω κάποιες επαφές outlook από την WP συσκευή μου στην καινούργια μου android; Απ' ότι είδα οι επαφές google περάστηκαν με το που έβαλα το λογαριασμό. Με τις άλλες τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Ευχαριστώ αλλά τις πέρασα χειροκίνητα. Ενώ τις είχα περάσει σαν outlook επαφές στο WP, στο outlook office 2007 στο PC με windows 7 δεν εμφανίζονταν τα contacts εκείνα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris33 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Παιδες εχω ενα προβλημα. Ζητω συγνωμη αν δεν ειμαι στο σωστο τοπικ, ηδη το εχω κανει μια φορα σε τοπικ για ios. Προσπαθησα να κρυψω μια εφαρμογη με hide app (για πολλοστη φορα) και την εχασα. Ενω φαινεται εγκατεστημενη στις εφαρμογες δεν υπαρχει πουθενα για να την ανοιξω. Με τον launcher Hola φαινεται με το εικονιδιο του android στη λιστα all apps αλλα λεει οτι δεν εγκαταστημενη. Να πω επισης οτι ειναι και κλειδωμενη με το applock. Υπαρχει λυση χωρις να χρεισαστει να την εγκαταστησω ξανα ωστε να μη χασω τα μηνυματα; (Ειναι εφαρμογη επικοινωνιας.) Ευχαριστω για την οποια απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Ευχαριστώ για τις συμβουλές/ Η θήκη δεν ενοχλεί το καρφί αλλά δοκίμασα και χωρίς θήκη και πάλι τα ίδια. Αύριο, με το φως της ημέρας θα προσπαθήσω να εξερευνήσω την υποδοχή. Επανέρχομαι στο θέμα για ενημέρωση. Αφού αφαίρεσα τη θήκη και το πίσω πάνω κάλυμμα, αποκαλύφθηκε το πάνω έλασμα που ακουμπάει το καρφί. Με μια μακριά καρφίτσα προσπάθησα να κάμψω προς το κενό της τρύπας όλα τα ελάσματα αλλά, τελικά, δεν άλλαξε η κατάσταση. Από την ΤΡ 11/8 χρησιμοποιώ το νέο σετ καλωδίου που κάνει επαφή με τα ελάσματα και δουλεύει αλλά και αυτό έκανε τα πρώτα νούμερα σήμερα. Το γύρισα λίγο δεξιά-αριστερά και έπιασε αλλά πολύ φοβάμαι ότι και αυτό το καρφί θα χάσει την επαφή με τα ελάσματα. Σκέφτομαι να επισκεφθώ τεχνικό από ΔΕ αλλά φοβάμαι μην μπλέξω. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Ενα τοσο χρησιμο θεμα, κι ειναι σχεδον στα αζητητα. Δεν θα πρεπε ομως. Επειδη πρεπει να υπαρξει επικαιροποιηση, θα ηθελα καποια δοκιμασμενη (απο καποιον χρηστη) προταση, κυριως με σκοπο να μην υπαρχει προσβαση σε 'πονηρα' sites. προφανως μεσω browsing, και οχι για να μην εγκαθιστανται εφαρμογες, ή time limits κλπ. Εχει ασχοληθει κανεις με αυτο το τοσο σοβαρο θεμα; Υπαρχει καποια αξιολογη προταση; Στο play που διαβασα για μερικα, τρομαξα, αλλα λεει δεν γινονταν απεγκατασταση και κατι τετοια 'κουλά'. Ειπαμε να βαλουμε καποια 'προστασια', οχι να ρημαξουμε το tablet και μετα να ψαχνουμε για επανεγκατασεις roms. Λοιπον, εχει δοκιμασει καποιος κατι με θετικη εμπειρια, πανω σε αυτο το θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Επειδη τη συσκευη μου την εχουν ελάχιστα ατομα umi emax και στο νημα της δεν γραφει σχεδον κανεις θα ρωτησω εδω.Εχω δυο μερες τη συσκευη την εχω φορτισει δυο φορες αλλα τα στατιστικά της μπαταριας δεν αρχιζουν να μετρανε απο την αρχη μετα τη φορτιση αλλά συνεχίζουν να μετρανε απο εκει που μεινανε. Παραδειγμα στην ανοιχτη οθονη μου λεει 13 ωρες μεχρι στιγμης και συνεχιζουμε..Εννοείται εχω κανει επαννεκινηση μετα απο φόρτιση. Εχω κανει και calibration με την εφαρμογη εχω παει και στο φακελο με τα battery stats και εχω κανει διαγραφή αλλα τιποτα.Ειναι ρουταρισμενο το κινητό. Καμια ιδεα κανεις;Ευχαριστώ Παιδια εδω καμια ιδεα κανεις; εκανα και επαναφορά εργοστασιακων αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Στο Gmail για να προσθέσω hotmail και yahoo λογαριασμούς, τι θα διαλέξω, IMAP ή POP3; Ευχαριστώ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Στο Gmail για να προσθέσω hotmail και yahoo λογαριασμούς, τι θα διαλέξω, IMAP ή POP3; Ευχαριστώ. Μα γιατί να τα Ρωτάς αυτά, όταν όλα μπαίνουν αυτόματα. Με το που βάλεις το email σου ξέρει μόνο του τι ρυθμίσεις θέλει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Περνώ τους λογαριασμούς μου hotmail και yahoo στο Gmail, δείχνει ότι τα παίρνει αλλά δεν λειτουργούν σωστά γιατί μου βγάζει πολλές φορές ότι δεν υπάρχει σύνδεση. Τα έχει όμως δεχτεί κανονικά. Το κάνει και σε άλλους; Υπάρχει λύση, τι μπορώ να κάνω; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
travis Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Παιδιά καλησπέρα, μου έτυχε ένα επείγον πρόβλημα και είμαι σε απόγνωση.. Έχω ένα κινέζικο Ulefone Be Pro, και εχθές πήγα να βάλω τη κάρτα SIM της μάνας μου στο δικό μου κινητό.. Μετά που πήγα να ξανα βάλω τη δικιά μου, το κινητό μου μπλόκαρε, και μου ζητάει να εισάγω κωδικό προστασίας ιδιωτικότητας για να το ξεκλειδώσω..!! Είχα βάλει παλιότερα προστασία της κάρτας SIM με το CM SECURITY, αλλά το είχα ξεχάσει, και τώρα δε θυμάμαι καθόλου το κωδικό για να το ξεκλειδώσω.. Τι μπορώ να κάνω; Αν γίνει ένα φορμάτ θα στρώσει; Γιατί είναι κρίμα.. Κινητό 2 μηνών να το πετάξω.. Υγ. Η συσκευή τρέχει android 4.4 Παιδιά έκανα hard reset, αλλά μου βγάζει πάλι το ίδιο πρόβλημα.. Τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει κάτι τελευταίο ή πάει για πέταμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Υπάρχει κάποια ρύθμιση όπως στα wp για να γίνονται αυτόματα οι αναβαθμίσεις των εφαρμογών αλλά μόνο μέσω wifi; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Παιδιά έκανα hard reset, αλλά μου βγάζει πάλι το ίδιο πρόβλημα.. Τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει κάτι τελευταίο ή πάει για πέταμα; δες εδώ , είναι η εργοστασιακή rom της συσκευής σου. πήγαινε στο επίσημο θέμα της συσκευής στο forum εδώ και δες αν υπάρχει οδηγός πως να την φλασάρεις ή ζήτα βοήθεια. Υπάρχει κάποια ρύθμιση όπως στα wp για να γίνονται αυτόματα οι αναβαθμίσεις των εφαρμογών αλλά μόνο μέσω wifi; ανοίγεις το play store, κάνεις swipe προς τα δεξιά και στις ρυθμίσεις υπάρχει η αντίστοιχη επιλογή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 ανοίγεις το play store, κάνεις swipe προς τα δεξιά και στις ρυθμίσεις υπάρχει η αντίστοιχη επιλογή Ευχαριστώ πολύ Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Στο Gmail για να προσθέσω hotmail και yahoo λογαριασμούς, τι θα διαλέξω, IMAP ή POP3; Ευχαριστώ. Περνώ τους λογαριασμούς μου hotmail και yahoo στο Gmail, δείχνει ότι τα παίρνει αλλά δεν λειτουργούν σωστά γιατί μου βγάζει πολλές φορές ότι δεν υπάρχει σύνδεση. Τα έχει όμως δεχτεί κανονικά. Το κάνει και σε άλλους; Υπάρχει λύση, τι μπορώ να κάνω; Για τσέκαρε αν έχεις περασμένα τα exchange services. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Για τσέκαρε αν έχεις περασμένα τα exchange services. Ναι είναι περασμένα. Κοίταξα και στο ιντερνετ και αλλού βάζουν pop και αλλου imap, έλεγα μήπως χειροκίνητα είχα αποτέλεσμα. Έχω τώρα τα mail μου στο mail client της συσκευής αλλά ήθελα να τα έχω συγγεντρωμένα στο gmail. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts