Jump to content

truckman

Members
 • Δημοσιεύσεις

  5.865
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by truckman

 1. Και σε μένα βγάζει πλέον μήνυμα για συνδρομή παρ' όλο που είμαι vip. Επίσης επιβεβαιώνω ότι στην pro που πέρασα πριν λίγο, δεν βγάζει περίεργα μηνύματα (προς το παρόν τουλάχιστον).
 2. Δε τις λες αργές συσκευές τα s7 edge και s9 plus ;) Και στα δύο η διαφορά ταχύτητας του tapa είναι πλέον καραμπινάτη. Btw, σήμερα βγήκε κι άλλο update, 8.0.4
 3. Έχω από εχθές την 8.0.3 και πάει σφαίρα, ανοίγει τα πάντα ταχύτατα. Όσοι αναφέρετε προβλήματα δοκιμάστε μια εκκαθάριση της cache της εφαρμογής, λύνει αρκετά... ;)
 4. Παιδιά, είναι παλιό το φαινόμενο και συνήθως δε φταίει η samsung αλλά κάποια κρυφά updates που κάνει η google στο background και ρημάζουν τη μπαταρία. Λογικά θα έρθει κάποιο update (κρυφό και πάλι) σύντομα και θα διορθωθεί η κατάσταση.
 5. Τι μέγεθος είχε; Είδες την περιγραφή σε τι αναφερόταν;
 6. Την 7.2.1 τη δοκίμασε κανείς;
 7. Σε μένα ενώ μέχρι και προχθές έδειχνε την 7.1.2 την οποία και είχα δοκιμάσει (πήγε κουβά), σήμερα μου γύρισε και μου δείχνει την προηγούμενη πάλι, την 7.0.7 (ότι νάναι)
 8. Έφυγε για τον κουβά και η 7.1.2. Σε κάποια φόρουμ απ αυτά που παρακολουθώ μπέρδευε τά θέματα. Η επικεφαλίδα με το περιεχόμενο αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Το χάλι με τους dev αυτής της εφαρμογής δεν έχει προηγούμενο!
 9. Την 7.0.7 που μου βγάζει τώρα την έχει δοκιμάσει κανείς να μη τη βάζω και τη ξηλώνω πάλι;
 10. Είμαι vip και δεν έχω τέτοιο θέμα. Με κάποια εφαρμογή για κόψιμο διαφημίσεων ίσως ή με κάποια "σωστή" έκδοση του tapatalk ;)
 11. Μαρίνα, πας ρυθμίσεις-unread handling και τικάρεις τη πρώτη επιλογή με το gray out
 12. Έχει θέματα η 7.0.4. Ένα φτιάχνουν και δέκα χαλάνε ως συνήθως. Back to 6.5.5
 13. Ο βασικός λόγος για τις κατ εξακολούθηση και αναίτιες διαγραφές μηνυμάτων και το κλείδωμα θεμάτων είναι καθαρά η αδυναμία/ανικανότητα της νέας Ο.Δ να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί αναλόγως τις διάφορες καταστάσεις. Δε μπορούν λοιπόν να απαντήσουν και να αντιμετωπίσουν κανέναν γιατί απλά δεν έχουν αυτή την ικανότητα και η συνέχεια είναι η γνωστή, διαγραφή/κλείδωμα με το έτσι θέλω, χωρίς έστω μια στοιχειώδη ενημέρωση προς τους χρήστες που ψάχνουν να βρουν τα μηνύματα τους. Κι αυτό το ποστ μου θα πάει για διαγραφή αλλά τεσπα, όσοι προλάβετε θα το διαβάσετε...
 14. :!: Να υπενθυμίσω για πολλοστή φορά ότι οι συζητήσεις για αποφυγή δασμών απαγορεύονται. Έγιναν διαγραφές και τροποποιήσεις μηνυμάτων.
 15. Όταν είναι απενεργοποιημένη η συσκευή το ξυπνητήρι δε θα δουλέψει.
 16. Ναι, είναι της google που θέλει αποδοχή ώστε να ξέρει και πότε φάγαμε τυρόπιτα. Δοκίμασες να σκρολάρεις με το δάχτυλο το κείμενο;
 17. Δοκίμασε κάποιο άλλο καλό φορτιστή με καλώδιο. Συνήθως το πρόβλημα σου οφείλεται σε αυτά τα δύο. Αν στο συνεχίζει τότε κοιτάς το θέμα μπαταρία.
 18. Θα πρέπει να δοκιμάσεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αφού πρώτα κάνεις backup τα αρχεία σου.
 19. :!: Να υπενθυμίσω ότι το φόρουμ ΔΕΝ είναι χώρος προσωπικών αντιπαραθέσεων. Διαγράφηκαν κάποια μηνύματα και θα παρακαλέσω να μην υπάρξει συνέχεια γιατί θα ακολουθήσουν "τα προβλεπόμενα" βάση των κανονισμών του φόρουμ.
 20. Μπεις στο xda και αν βρεις κάποια για το δικό σου διάβασε τα σχόλια των χρηστών.
 21. Πάρε backup τα αρχεία σου και κάνε παναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ;)
 22. Πατάς δηλαδή το volume up και δε κάνει τίποτα; Μήπως σου έχει κολλήσει στο τυχόν σκόνες;
×
×
 • Create New...