Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. kountoura

    kountoura

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      2.976


  2. georgemv

    georgemv

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      3.788


  3. SkenaDena

    SkenaDena

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      362


  4. s_nova

    s_nova

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      349


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 22/03/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Είμαι της γνώμης να γράφονται όλα οκ. Και τα θετικά και τα αρνητικά. Αλλά αν θυμάστε στην αρχή, κάποιοι έβγαζαν την οθόνη λες και είναι από ρεντμι 9c. Ποια οθόνη? Της Samsung! Που αν για κάτι έχει φήμη αυτή η εταιρία είναι οι οθόνες της. Προσωπικά ούτε κατάλαβα διαφορά από το s23u. Στα μάτια μου είναι και οι δύο εξίσου Καλές, και για τα γούστα μου πολύ ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη. Η κάμερες ειδικά στα πρόσωπα, κατά την γνώμη μου πάντα, δεν ήταν ποτέ νούμερο ένα. Πάλι ψηλά όμως στην παγκόσμια κατάταξη. Θυμάμαι την εποχή s21 ultra? S20 ultra? Κάπου τότε, είχα ταυτόχρονα και ένα πιξελ 3α xl που κατουρουσε το Samsung για πλάκα στα πρόσωπα. Συσκευή μισής χρηματικής αξίας έτσι? Αν κάποιος θέλει μια συσκευή, που να είναι ΣΥΝΟΛΙΚΆ και όχι ΕΙΔΙΚΆ από τις καλύτερες τις αγοράς, πάει σε Samsung ναυαρχίδα. (από την γκάμα android). Τιμή? Πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας κάτω από 1κ στην 12/512 έκδοση. Ποιότητα κατασκευής? Οθόνη? Ήχος? Κάμερες? Υποστήριξη? Μπαταρία? Πλήθος αξεσουάρ? Service? Επεξεργαστής? Συνολικά κάθε χρόνο που τα βάζω κάτω, καταλήγω σε Samsung. 🙂 Και κάποτε έπαιζα κάθε μήνα με άλλη ναυαρχίδα. Η ηρεμία που μου πρόσφερε η Samsung από το s23u και μετά, να μην μπαίνω στις αγγελίες 150 φορές την μέρα, να μην έχω το άγχος πουλα στείλε έλεγξε κάνε κατάθεση περίμενε την αντικαταβολή και ψάξε για αγορά πάλι, είναι ανεκτίμητη!
    3 points
  2. αν το εμφανίζει στο τέλος είναι το sales code, το αγνοείς
    2 points
  3. Μπραβο δεν προλαβε να βγει καλα απαγωγη εκανες χαχαχαχ Καλοδουλευτο . . .
    1 point
  4. Καλορίζικο και καλοδούλευτο.
    1 point
  5. Τις τελευταίες ημέρες είχα και τα 3 δίκτυα στα χέρια μου και έκανα μετρήσεις. Στο Δήμο Πεντέλης: 1η με συγκλονιστική διαφορά είναι η Cosmote. Έχει παντού κάλυψη ακόμη και στο βουνό. Πιάνει τεράστιες ταχύτητες. Επιγραμματικά: χαίρομαι που πήρα για 18 μήνες το GigaMax inlimited στα 23,50. 2η με μεγάλη απόσταση από την 1η είναι παραδόξως η Nova! Έχει σε πολλά σημεία τρύπες που απλά σε πάνε στο 1995 (2G), έχει προβλήματα με τη φωνή σε κάποια σημεία αλλά έχει κάνει πρόοδο τα τελευταία 3 χρόνια στην περιοχή. Σε αρκετά σημεία έχει αξιοπρεπές 5G που ναι μεν έχει χαοτική διαφορά από την 1η, αλλά κάνεις δουλειά. Σε άλλα σημεία 4G. Έχει πολλή δουλειά ακόμη. 3η και στη χειρότερη θέση η Vodafone. Τα ίδια με τη Nova σε πολλά σημεία, αλλά χειρότερα, εκτός από το πρόβλημα με τη φωνή. Σε πάρα πολλά σημεία του Δήμου έχει απαράδεκτες ταχύτητες της τάξεως των 1-5Mbps στο 5G που είναι πρακτικά μη λειτουργικό. Δεν ξέρω εάν η Vodafone έχει πάρει γενικά την κάτω βόλτα, πάντως στην περιοχή μου είναι πολύ πολύ πίσω. ΥΓ1: Στο Νοσοκομείο Σισμανόγλειο είναι: Cosmote, Vodafone και μετά η Nova με τεράστιο κενό. ΥΓ2: Στα πιο βόρεια του Δήμου η Vodafone χάνει πολύ. Δήμος Λαυρεωτικής, κοινότητα Κερατέας: Οι δοκιμές έγιναν σε μεγάλο παραλιακό κομμάτι της περιοχής (ενδεικτικά: Βγιέθι, Δασκαλειό 1,2, Τσονίμα). Cosmote: Και πάλι κυρίαρχη. Σε μερικά σημεία οι ταχύτητες είναι πέριξ των 100mbps, σε άλλα σημεία πάει λίγο παραπάνω. Δεν χτυπάει μεγάλα νούμερα εδώ, όπως στις πόλεις, δηλαδή πάνω από 150 βλέπεις δύσκολα. Είναι όμως εξαιρετική, χωρίς τρύπες. Μέσα στο τριήμερο υπήρξαν και ώρες με 40-50Mbps. Vodafone και Nova: Δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Έχει κάλυψη αλλά σε πολλά σημεία οι ταχύτητες πέφτουν σε μονοψήφια. Το τριήμερο σε πολλές ώρες ήταν μη λειτουργικές, κυρίως το μεσημέρι. Κάποιες παραλίες είναι λες και είσαι σε υπόγειο, δεν πιάνουν. Σε επικοινωνία με τη Vodafone είπαν ότι ξέρουν το πρόβλημα αλλά δεν έχουν χρονοδιάγραμμα. Η Nova δεν απάντησε.
    1 point
  6. Σε συνέχεια αυτού που ρώτησα σχετικά με το ότι το Google Wallet/Pay μού ζητάει να ξεκλειδώσω την συσκευή για να ολοκληρωθεί η πληρωμή... https://9to5google.com/2024/03/22/google-wallet-unlock/
    1 point
  7. Επανέρχομαι με τις πρώτες εντυπώσεις μετά την αναβάθμιση. Αρχικά, με μια πρώτη ματιά, είπα αυτό που έλεγαν και οι περισσότεροι, ότι απλά άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς, το MIUI απλά άλλαξε όνομα και λίγες διαφορές εμφανισιακά. Οι αλλαγές όμως είναι πιο διακριτικες και δεν φαίνονται με την πρώτη, γενικά, μέχρι στιγμής, έχω την εντύπωση μιας πιο smooth εμπειρίας, κυρίως στο σκρολάρισμα και επίσης, νομίζω έχει βελτιωθεί και η απτική ανάδραση, δεν είναι τόσο έντονη, είναι πιο διακριτική, γενικά, υπάρχει πιο ραφιναρισμενη αίσθηση συγκριτικά με πριν, κατά τη χρήση κυρίως, δεν φαίνεται και δεν το αισθάνεσαι τόσο "τσαπατσούλικο". Στα της αυτονομίας, επιφυλάσσομαι καθώς, θέλω να δω μέχρι την επόμενη φόρτιση πόσο θα μου βγάλει, βέβαια, φρέσκοεγκατεστημένο λογισμικό είναι, λογικό να θέλει χρόνο να στρώσει η μπαταρία, έχω την υποψία ότι είναι ελαφρώς καλύτερη η διαχείριση ενέργειας, μπορεί να κάνω και λάθος. Γενικά, εκ πρώτης δε φαίνεται να υπάρχουν πολλές διαφορές, φαίνονται όμως στην πράξη και μένει να τις δούμε και στην πορεία....
    1 point
  8. Εκτος της περιοχής στα ΚΤΕΛ οπου παίζει Gbit γύρω γύρω θα πέσει κλάμα.Για ταχύτητες μιλάω πάντα στο σήμα πάει καμπάνα. Άγνωστο δεν ξέρω κάν κάποιον που να έχει Nova στο δικό μου κύκλο. Σε ποιο σημείο εννοείς; Στο κέντρο στα κεντρικά του ΟΤΕ;
    1 point
  9. Δεν εχω αποψη , δεν εχω αλλαξοπιστήσει ποτέ απο την Cosmote 😛 Εν το μεταξυ το τεστ που παρέθεσα παραπάνω εγινε 10 το πρωι που φαντάζομαι ηταν ηδη φορτωμενη η κεραία , θελω να παω μια μερα στο ίδιο σημειο αργα το βραδυ να δω αν μπορέσω να παρω καποιο καλύτερο αποτέλεσμα !
    1 point
  10. Θα μας πουν τα παιδιά που μένουν Κρήτη πιο σίγουρα
    1 point
  11. Παιδιά, τα θέματα των κινητών ανοίγονται για να γράφουν απαντες, κάτοχοι και μη, θετικά και αρνητικά. Οποιος θέλει να γράφουν μόνο κάτοχοι, ανοίγει ένα θέμα αποκλειστικά για κατόχους. Οσο για την οθόνη, για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, μόνο για τα χρώματα έπεσε κριτική, που ήταν διαθέσιμη μόνο η μια επιλογή out of the box. Κάποιους τους ενοχλούσε αυτό, άλλους πάλι όχι. Κανείς δεν έγραψε ότι πχ το redmi 9c έχει καλύτερη οθόνη γενικά και αόριστα, είπαμε μην τρελαθούμε. Επίσης όπως και οι προηγούμενες Galaxy S ναυαρχίδες και άρα και το S24U, προσφέρουν το καλύτερο πακέτο σε ναυαρχίδα, χωρίς όμως να σημαίνει ότι η εταιρεία έχει μείνει πίσω από τον ανταγωνισμό. Και εγώ πχ πέρυσι πήρα το S23, γιατί το θεωρούσα την καλύτερη συνολικά συσκευή στις 6 ίντσες, χωρις όμως να σημαίνει ότι δεν με ενοχλούσαν κάποια πράγματα σε αυτό, ούτε σαν κάτοχος απαγόρεψα σε κανένα, κάτοχο και μη, να μπει στο θέμα του να κάνει κριτική για αυτό. Τα ίδια και στο δίπλα θέμα του Poco X6pro που με ενδιαφέρει για 2ρη συσκευή. Ναι μεν τονίζω εκεί που υπερτερεί, αλλά πχ μια χαρά αναφέρω ότι είναι fail το ότι έχει διαφημίσεις που πρέπει να κλείσεις.
    1 point
  12. Εγώ προσωπικά προτείνω Cosmote. Τεχνικός δικτύων είμαι , γυρνάω όλα τα Χανιά και τα σημεία χωρίς σήμα είναι απειροελάχιστα. Δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ!
    1 point
  13. Όλα πληρωμένα με πρωινό;
    1 point
  14. Προς το παρόν το Volte σε Cosmote δουλεύει μια χαρά.
    1 point
  15. Από τότε που κόψανε τις έξτρα SIM στο όλα απεριόριστα, δίνουν καλύτερες προσφορές ή είναι η ιδέα μου; Κάτι 15€, 18€, 20€ κυκλοφορούν τελευταία... Μέχρι και με 12,50€ το δώσανε σε κάποιον για τους 8 πρώτους μήνες και 20€ για τους υπόλοιπος 16.
    1 point
  16. Εύχομαι να μπει Ν78 πάνελ, γιατί διαφορετικά δεν σώζεται η κατάσταση.
    1 point
  17. 1 point
  18. Σήμερα επισκέφτηκα κατάστημα NOVA για την περίφημη ανανέωση από 8 ευρώ. Η υπάλληλος μου είπε ότι αυτή μπορεί να εισπράξει 8 ευρώ που θα μπούνε στο υπόλοιπό μου, αλλά δεν μπορεί να ενεργοποιήσει πακέτο. Θα πρέπει να περιμένω λίγα λεπτά μήπως το σύστημα μου ενεργοποιήσει το small compo. Αν γίνει έτσι θα μου έρθει ειδοποίηση. Φυσικά δεν ενεργοποιήθηκε κανένα πακέτο. Καμία ειδοποίηση δεν ήρθε. Έτσι έμεινα με 8 ευρώ υπόλοιπο και καμία ενεργοποίηση πακέτου. Επειδή οι παροχές μου έληγαν σήμερα και θα έχανα και το rollover, αναγκάστηκα να πληρώσω άλλα 8 ευρώ και αφού συμπλήρωσα 16 (- κάτι κρατήσεις ) ευρώ, ενεργοποίησα από μόνος μου το small compo και πήρα αυτά που έδινε + το rollover. Ηθικό δίδαγμα: Η ανανέωση των 8 ευρώ στα καταστήματά είναι ΜΟΥΦΑ.
    1 point
  19. Δεν ειναι τιποτα 2% μια χαρα εισαι.
    1 point
  20. Σε εγκατάσταση νέου λειτουργικού, συμβαίνει αρχικά η μπαταρία να πέφτει γρήγορα, είναι λες και η συσκευή λειτουργεί από την αρχή, θέλει το χρόνο της η εγκατάσταση να στρώσει. Ακόμα δεν την εγκατέστησα, κατεβαίνει αλλά έχω αργή σύνδεση οπότε, έχει μέλλον ακόμα....
    1 point
  21. Το Invision είναι λίγο περίεργο στην προεπιλεγμένη απεικόνιση των ροών. Μπορείς πάντως να ρυθμίσεις τις Συνδρομές και τη Δραστηριότητα ώστε να έρθουν πολύ κοντά στις ανάγκες σου. Εγώ είχα φύγει καιρό από το Tapatalk σε όλα τα φόρα που είμαι μέλος, τόσο λόγω της περιστασιακής ασυμβατότητας, όσο και λόγω ζητημάτων ασφάλειας και ιδιωτικότητας, και για τον χρήστη και για το φόρουμ. Παρότι ερχόμουν από browser, με δυσκόλεψε στην αρχή το νέο MyPhone, όπως και άλλα IPB-based. Τώρα μου είναι δεύτερη φύση.
    1 point
  22. Μπες εδώ https://eon.tv/login
    1 point
  23. Θα δείξει
    0 points
  24. Περιμένουμε εντυπώσεις μετά...
    0 points
  25. Μια χαρα ειναι τα τευχη του Μπλεκ , τα ξαναδιαβαζα να θυμηθω τα παιδικα μου χρονια χα χα
    0 points
  26. Σκέτη απογοήτευση η Vodafone... Που θα φτάσει το καλοκαίρι;
    0 points
  27. Αεροδρομιο Ελ. Βενιζέλος. Όλες οι εταιρίες ρολόι. 5G και πολυ πολυ καλές ταχύτητες. Τωρα βρίσκομαι στην Ταϊλανδη και το εταιρικό μου νούμερο Nova έχει… VoLTE και 5G. Το δίκτυο που αναγράφεται είναι «AIS» Για δεδομένα εχω κάρτα TIM BR που βγαίνει πάμφθηνα και με πολλά δεδομένα. Το δίκτυο που μπήκε είναι το «dtac-True» και έχει 5G Cosmote που είναι το κύριο μου νούμερο στην Ελλάδα, δεν το εχω ανοίξει. Απ ότι βλέπω όμως από συναδέλφους έχει 5G από dtac-True, όχι VoLTE.
    0 points
  28. Μου ήρθε αυτό το μήνυμα " Σου φέρνουμε συναρπαστικά νέα! To March Madness συνεχίζεται και παίρνει παράταση μέχρι τις 15/04! Συνέχισε να παίζεις με τρέλα. Μάζεψε madpoints. Διεκδίκησε τα πιο τρελά δώρα. Αν δεν έχεις λάβει ακόμα μέρος στην τρέλα του Μαρτίου ή θέλεις περισσότερο χρόνο για να διεκδικήσεις κάποιο από τα μεγάλα δώρα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή! Μάζεψε όσα περισσότερα madpoints μπορείς παίζοντας τις Space Origins και CU Around Worlds πίστες και ετοιμάσου να κερδίσεις δώρα που ξεπερνούν κάθε φαντασία. Συντονίσου μαζί μας στην τρέλα του Μαρτίου έως τις 15/04."
    0 points
  29. https://techmaniacs.gr/i-samsung-epiteloys-fernei-ta-seamless-updates-xekinontas-apo-to-galaxy-a55/
    0 points
  30. Παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνω το κινητό να συνδέεται σε συγκεκριμένη κεραία? Το cellmaper μου δείχνει ότι με πετάει συνέχεια από κεραία σε κεραία με μεγάλες αποκλείσεις σε ταχύτητα (περιοχή μεταξύ Κασσάνδρου και Ολυμπιάδος Θεσσαλονίκη, όποιος ξέρει καταλαβαίνει). Με συνδέει συνέχεια με Αριστοτέλους, που πιάνω γύρω στα 3-4 Mbps ενώ όταν συνδέομαι ποιο κοντά φτάνω τα 16-17.
    0 points
  31. Σκληρό μπραντεφερ μεταξύ iphone στα Χανιά 💪🏻😛
    0 points
  32. Ναι για τη nova μιλούσα εγώ. Vodafone είναι αρκετά καλύτερη 😏
    0 points
  33. Δυστυχώς μετά από χρόνια σε αυτήν, έτσι αποδεικνύεται....
    0 points
  34. Την περασα την μεμβρανη, οκ ειναι απλα καλη. Δαχτυλιες, σκονη και βρωμια, εφυγαν και εχει πολυ καλυτερο touch. Μεχρι εκει, δεν εκοψα και φλεβα 😁
    0 points
  35. Την 3085 την εχουν αφήσει με Ν1... Ενώ θέλει Ν78 ... Απορώ ώρες ώρες με το σκεπτικό τους ..
    0 points
  36. Λοιπόν, για Πάτρα εχω να πω πως η Nova είναι για τα πανηγύρια. Θέλει δουλειά, η μισή πόλη ήταν με 4G την τελευταία φορά που πέρασα. Η Vodafone αξιοπρεπής σε γενικές γραμμές.
    0 points
  37. Χανιά Κρήτης , σημερινή μέτρηση. Δηλώνω εντυπωσιασμένος και από την ταχύτητα και που υπάρχει αυτή η ταχύτητα στα μικρά Χανιά 😛
    0 points
  38. Οι επενδύσεις φαίνονται. Απλά!🏆
    0 points
  39. Δες το πόστ στο συγκριτικό θέμα. Αναφέρω εκεί.
    0 points
  40. Vodafone 5G στα Μελίσσια (με hotspot) από το κινητό φίλου. Απαράδεκτοι...
    0 points
  41. Περιστέρι είναι αρκετά καλό με 150 Mbps στο 5G και γύρω στα 90 Mbps 4G+
    0 points
  42. Το 5G της εταιρίας σε τι κατάσταση είναι στο Περιστέρι;; Μπουρνάζι, Λυκούργου στο νηπιαγωγείο του Αυγουλέα-Λιναρδάτου και στα πέριξ;;
    0 points
  43. Είμαι Νινί ακόμα... 😋😋😂😂 https://youtu.be/ZNevfN7S2_E
    0 points
  44. Καλημερα και χρονια πολλα.Πρωτη μετρηση και απο εμενα απο Πιερια Η πρωτη απο διασταυρωση Κορινου (ΠΕΟ αθηνων θεσσαλονικηης) Η δευτερη απο εισοδο Κατερινης (Nissan) Η τριτη απο πλατεια Κεντρο Η τεταρτη απο οαεδ κατερινης Και η τελευταια απο διασταρωση Κατερινης Γανοχωρας Απλα με πεταει πολυ συχνα στην Β20
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...