Jump to content

CRISPAF77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.554
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About CRISPAF77

  • Ημ. Γέννησης 08/02/1977

Συσκευή

  • Συσκευή
    POCO F3

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Αθήνα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

CRISPAF77's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

4

Φήμη

  1. Χρησιμοποιώ το battery guru
  2. Τι εννοείς όταν γράφεις ότι δεν έχει έρθει ακόμα στο Ελληνικό Poco F5;
  3. Δηλαδή πηγες στο Xiaomi cloud στα μηνύματα τα τικαρες και δεν ενεργοποιείται ο συγχρονισμός;
  4. Την 1.0.5.0 την πήραν πίσω;
  5. Το είχε κάνει ο προηγούμενος ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά του είχε πληρώσει 30€ σε ένα παλικάρι από εξωτερικό και του το έκανε.Δεν γνωρίζω εάν έγινε με miui η hyperos.Ηθελε να δοκιμάσει pixel rom κτλ και η αλήθεια είναι ότι όταν το πήρα η φωτεινότητα του είχε ένα 30% περισσότερο από ότι έχει τώρα. Δοκίμασα custom miui eu rom και elite lite αλλά δεν μου εκαναν ιδιαίτερη εντύπωση. Προσωπικά το συγκεκριμένο δεν θέλω να το πειράξω άλλο για συτο και γύρισα στη μαμά ρομ.
  6. Όταν είχα ξεκλείδωτο bootloader για να παίξω με άλλες custom miui rom και αποφάσισα να γυρίσω στην μαμισια ευρωπαϊκή πέρασα την 1.0.4 και μου ήρθα αμέσως update για την 1.0.5 (1.2GB).Την Παρασκευή του περάσα την 14.0.9 κλείδωσα το bootloader και μου έδωσε αμέσως update την 1.0.4 (5GB) αλλά δεν το έχω κάνει ακόμα επειδή ήθελα να δω πως τα πάει με Android 13. Από προσωπική εμπειρία δεν πιστεύω πως είναι κάτι το ανησυχητικό,σίγουρα θα με τσαντιζε και μένα που έχει έρθει σε άλλους και όχι ακόμα σε μένα.Πιστευω πως είναι θέμα χρόνου να σου έρθει και εσένα το update.
  7. Σεβαστό άλλωστε την προσωπική μας άποψη παραθέτουμε εδώ μέσα. πχ δεν θεωρώ τον εαυτό μου "φυσιολογικό" επειδή.... Μου πήρε 2 χρόνια να ξεκινήσω να χρησιμοποιήσω τα 90-120hz στην οθόνη. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ την ανάλυση 2Κ σε οθόνη όταν είχα κινητό που το υποστήριζε Τα τελευταία χρόνια έμαθα να αφήνω ολημερίς ανοιχτά δεδομένα - Bluetooth - WiFi Μόλις άλλαξα το 2 ημερών Nillkin full face (πρώτη φορά που με απογοήτευσε η συγκεκριμένη εταιρεία) που είχα περασμένο επειδή έκλεβε από την οθόνη.Περασα ένα Spigen διάφανο που κάνει για Redmi note 12 pro και καλύπτει σχεδόν όλη την οθόνη.Δεν χρησιμοποιώ την μαμισια θήκη για αυτό και το ρισκαρα αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Και τέλος θα συμφωνήσω με αυτό για τις ταχύτητες 4g και 5g.Εδω που βρίσκομαι μπορεί το 4g να ψιλό σέρνεται αλλά σίγουρα υπερτερεί σε σχέση με το 5g.Βεβαια εάν πάω σε σημείο που ΕΧΕΙ 5g εκεί πραγματικά σπάνε τα κοντέρ.
  8. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω ότι έχω κινητό με 5g αλλά δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ. Απεναντίας μάλιστα μου τσακίζει τη μπαταρία. Οταν λοιπόν το 5g θα βρίσκεται σε ποσοστό κάλυψης που θα μπορώ να το ευχαριστηθώ τότε πίστεψέ με δεν βρισκω το λόγο να παραμείνω στο 4G. Αυτό ακριβώς είχα κάνει με το 3g και το 4g
  9. 5G ; Γιατί; Είναι πολύ νωρίς ακόμα για το 5G.Οταν ξεπεράσει σε κάλυψη το 4G τότε ναι θα το χρησιμοποιήσω.Μεχρι τότε το 5G μόνο battery drain θα δημιουργεί.
  10. Πριν 2 μέρες το πήρα το εργαλείο μτχ με ξεκλειδωτο bootloader και είμαι με την 1.0.5.0 EEA από χθες.Απο το πρωί με 4G έχω 1.5 ώρα κλήσεις κανα 2ωρο gaming σύνολο 5 ώρες SOT και η μπαταρία είναι στο 50%.Απιστευτο μου θύμισε εποχή Honor Magic5 pro.Με την 14.0.9 θα πηγαίνει καλύτερα σε διαχείρισης μπαταρίας;
  11. Καλησπέρα σας...είμαι με Poco f3 και σκέφτομαι να το αγοράσω.Από διαχείριση μπαταρίας πώς τα πάει;
  12. Θα πας στις ρυθμίσεις της συσκευής και θα επιλέξεις για περιοχή την Ινδία.
  13. CRISPAF77

    OnePlus 11

    Ακριβώς έτσι
  14. CRISPAF77

    OnePlus 11

    Το UI δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα σωστά; Δηλαδή δεν θα δούμε τίποτα το ιδιαίτερο;
  15. CRISPAF77

    OnePlus 11

    Σε εμένα από την πρώτη στιγμή δουλεύουν κανονικά τα δεδομένα στην δεύτερη κάρτα κατά την διάρκεια κλήσης.
×
×
  • Create New...