Jump to content

alexpef

Members
  • Δημοσιεύσεις

    144
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alexpef

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 12

alexpef's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Conversation Starter Rare
  • One Year In Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Να ρωτήσω κατι παιδιά , αυτες οι προσφορές που βγαινουν στην εφαρμογή και μετρά αντιστροφα τις μερες μεχρι να σου δώσουν αλλη προσφορά , φτάνουν μεχρι τέλους η μπορει να την αλλάξουν στη πορεία ; Ρωτάω γιατι εβαλα καρτα στον γιο μου του βαζω καθε μηνα 13 ευρω και του ηρθε η προσφορα για τα 8.77 , και θέλω να εξαντλήσω τον μηνα που του εβαλα , η προσφορα ληγει σε 44 ημερες . Και θελω να την αποκτήσω λογω ομιλιας οχι τοσο για τα δεδομενα .
  2. Μια χαρα ειναι τα τευχη του Μπλεκ , τα ξαναδιαβαζα να θυμηθω τα παιδικα μου χρονια χα χα
  3. Για μενα βολευε πολυ το tapatalk, τωρα χανω τα θεματα , χανω την ροη γενικά ξενέρωσα .
  4. Ρε παιδια τι δουλεια εχει η frog εδω στο τοπικ της Q ;
  5. Σε 24μηνο συμβολαιο που τρεχει 15 μήνες, μπορώ να το αναβαθμίσω σε Gigamax Family, προσθετωντας αλλα 2 νουμερα Cosmote , γινεται, το εχει αλλαξει κανένας ;
  6. Ευχαριστουμε για την ενημέρωση .
  7. Κυριε Διαχειριστά ακουτε hello ειστε εδω η κάπου αλλου , τόσες διαμαρτυριες τόσες αναφορές , μας ακούτε ; Μια απάντηση ας ειναι και αρνητική να ξερουμε .
  8. εγραψαν στο αλλο τοπικ οτι το κοιταζουν και θα επανελθουν .
  9. Ανανεωση 8 ευρω σε καταστημα συνεχίζει και γινετε κανονικά .
  10. Σε ποσες συσκευες εχεις περάσει την τηλεοραση ;
  11. Πηρα αλλα επεσα σε ασχετη , περισσοτερα ηξερα εγω απο αυτην , μου ελεγε να κανει διαγραφη στις συσκευες μου και να ξανακανω τα ιδια απο την αρχη , προτιμησα να μην κανω τιποτα μηπως και χασω και αυτα που εχω . Ξαναπροσπαθησα παλι αλλα τιποτα .
  12. Δεν ξερω αν η ερωτηση που εχω ειναι στο σωστο τοπικ , αν δεν ειναι ας με διορθώσουν οι αντμιν . Εχω cosmote tv box , παιζει κανονικα και εχω κατεβάσει την εφαρμογη στο κινητό οπου εχει συνδεθει με το cosmote id και επισης βλέπω κανονικα . Τωρα το προβλημα μου ειναι το εξης , προσπαθω να συνδεθω σε αλλο κινητο ,εχω κατεβασει την εφαρμογη και δεν μου κανει συνδεση με το cosmote id μου , κατεβασα και στο laptop και μου γραφει σφαλμα στοιχείων , τι να συμβαινει αραγε , περιορισμος συσκευων δεν επηρεαζει γιατι ειναι 2 κινητά , μηπως εχει να κάνει με το προφιλ . Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη , ευχαριστω .
  13. χα χα τα ιδια και γω και οπως αρχισε να μου λεει 13 για να σας φτασει το πακετο , λέω ωπα εδω στοπ ,θελω 8 ευρω ανανεωση καταλαβατε μανταμ , μου εκανε ανανεωση 8 ευρουλακια και για σας .
  14. Και τι παροχες εχει το CU special ;
×
×
  • Create New...