Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. GREGORYMO

    GREGORYMO

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      2.906


  2. georgeavl3

    georgeavl3

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      2.349


  3. CamuCamu

    CamuCamu

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      562


  4. kinezos69

    kinezos69

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      309


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 21/08/2023 Σε όλες τις περιοχές

  1. Βγάζω το καπέλο στις συνεργάτιδες στην Παραλια της Λούτσας στο Φανάρι Πρεβεζας. Πρωτες με χαοτική διαφορά ακόμα και με παρα πολυ κόσμο. Ουδεμία εναλλαγή. Κανονικά το rsrq στο σημείο χωρίς κόσμο είναι γύρω στο -7 με -8 και οι ταχύτητες 300-310down/70-75up ΥΓ: μίλησα FaceTime για 5 λεπτά και ήταν εξαιρετική η ποιότητα.
    1 point
  2. Οχι. Δεν είναι φορητότητα. Είναι αλλαγή σε καρτοκινητό. Γινεται σε κατάστημα. Ισως μπορείς και τηλεφωνικά.
    1 point
  3. Αν έχετε rrc reconfiguration μπορώ να δω Ssb power σε 5g. Το ανησυχητικό είναι ότι σας γράφει nsa disconnected μόλις το σήμα μειώνεται λίγο, που σημαίνει ότι ίσως στο 5g να βάζουν σωστή ισχύ αλλά μάλλον τους πιάσαμε με τη γίδα στην πλάτη για το 4g…
    1 point
  4. Ειχα τουλαχιστον 5 χρονια να περασω απο τον νομο Ιωαννινων με κατευθυνση το χωριο της μανας μου στην Βορεια Ηπειρο(Κοσοβιτσα αν σ λεει κατι)αυτο που αντιληφθηκα με μια περιορισμενη διαδρομη στα Γιαννενα που κανει το πουλμαν ειναι οτι οι Βικτουσιανες εχουν κεντησει εκει πολυ ομορφα το δικτυο και παιζει πολυ Β7 ακομα και για την VF κατι που εγω εμεινα αναυδος για την εικονα της σε πολλες αλλες περιοχες Τωρα στα ιδια σημεια η Cosmote πεφτω πανω στον δικο σου επαναλαμβανομενο σχολιασμο για πολλες μη αναβαθμισμενες κεραιες δεν προλαβα και δεν ειχα πολυ χρονο να δω παρα πολλα κυριως λογω κουρασης παρολαυτα παρατηρησα οτι εξω απο το αεροδρομιο επαιζε σφαιρατα (Ημουν σχεδον μπετο οποτε εκανα μια μετρηση μονο εκει) Στα υπολοιπα Β3+Β20 μεχρι τα συνορα Αλβανιας-Ελλαδας οπου εκει VF και Cosmote παιζουν με 30 mhz αλλα η Cosmote εχει 5G οπως φανηκε απο το Cellmapper Μετεπειτα κατα την διαμονη μου στο χωριο εκει αλλα και κατα την μεταφορα μου σε βορειοτερα σημεια Σε αυτα τα σημεια..φανηκε μονοδρομος η Cosmote ενω η VF δυστυχως μετα τα συνορα επασχε τραγικα τριγυρω στα πονεμενα χωρια με μετρια καλυψη σε ανοιχτους χωρους να τονισω και μια μετρηση τυχαια που εκανα απο αναβαθμισμενη κεραια μου εδειξε μολις 30 mbps ενω η Cosmote 80 mbps και αξιολογη κινηση για τα δεδομενα των περιοχων εκει με μολις 30 mhz Τωρα επειδη μαυρη δεν εχω δυστυχως παρατηρησα οτι παιζει καπως καλυτερα αν οχι ξεκαθαρα καλυτερα απο την Κοκκινη στα ιδια σημεια και για αυτο της βγαζω το καπελο στα πολυ στενα μονοπατια και στο σπιτι εκει οπου οι τοιχοι ειναι απο πετρα εβγαζε 2G/4G μαλλον ισχνο σε αντιθεση με την κοκκινη που για να πιασω 4g επρεπε να στησω κονταρι Σορρυ για το μεγαλο γραπτο πληροφοριες με φωτος δεν εχω παρα μονο κατι περασμενα speedtests απο Cosmote και αυτο της VF Επισης εβγαλα στην επιφανεια δυο "χαμενες" κεραιες της Πρασινης στο Cellmapper Αν ειχα παραπανω χρονο γιατι επεσε δουλεια μιας και που το σπιτι των μεγαλυτερων συγγενων μου ηθελε μεγαλη φροντιδα θα ειχε και περισσοτερες μετρησεις συν φωτος και καταχωρησεις για Κοκκινη Αυτα... Στην Κακαβια θα χρειαστει manual τοποθετηση το netmonster ελεγε Μαυροπουλο Η πρωινη μετρηση του γυρισμου εδειξε 150mbps dl και 45.5 up εκει οπου εμφανιστηκε η 4156 Εχει αρκετα προβληματα αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα ειδικα με το "ενα πελωριο EDGE πλαναται πανω απο τη χωρα" Φιλικα παντα.
    1 point
  5. Βαζεις το smart switch και στα δυο τηλεφωνα , αν δεν το εχουν ηδη προεγκατεστημενο και κανεις απλα και ομορφα την μεταφορα. Μην σου πω οτι δουλευει και σε non-samsung τηλεφωνα ...
    1 point
  6. Ναι αλλά πρέπει να έχεις κάνει συγχρονισμό με λογαριασμό Samsung
    1 point
  7. Το έχω και εγώ. Αρκετά εως πολύ φωτεινή οθόνη κάτω από τον ήλιο. Πολύ καθαρή και ευχάριστη στην κύλιση. Τα ηχεία του νομίζω ότι είναι αρκετά δυνατά. Επίσης εξαιρετικά καθαρός κρυστάλλινος ήχος στο ακουστικό κατά την κλήση. Το έχω περίπου 1,5 μήνα και είμαι ικανοποιημένος από την επιλογή μου. Μην το φοβάσαι, προχωρα.
    1 point
  8. επιτελους εφυγα απο ΝΟVA με το 0.5download ...και βρηκα την υγεια μου Λαρισα 600 μετρα απο το κεντρο
    1 point
  9. Εγώ έχω αυτό και είμαι πολύ ικανοποιημένος!
    0 points
  10. Υπήρχε πολλή κίνηση και τραγικές ταχύτητες ακόμα και σε 5G. Σε απλά σημεία με σε άλλα χωρίς εναλλαγές
    0 points
  11. και σ' εμένα το ίδιο εδώ Βόλο. Η ταχύτητα είναι τόσο αργή που είναι σαν να γίνεται disconnect.
    0 points
  12. Τα τέλη εγκατάστασης είναι 50,31€. Το πάγιο σου πόσο είναι; Παντως σύμφωνα με την ΕΕΤΤ πρέπει να ισχύει ότι το τέλος διακοπής είναι 2 πάγια + τα τέλη για εγκατάσταση, ενεργοποίηση βρόγχου, ρουτερ κλπ
    0 points
  13. Συμφωνω γι αυτο προσπαθησα να μην ειμαι τοσο απολυτος και το πηγα οσο μπορουσα με βαση τις καθημερινες σου εμπειριες σαν κατοικος των Ιωαννινων εσυ φυσικα ξερεις καλυτερα τι συμβαινει αλλα οσοι πιανουν απο την καστανιανη το εχει πιασει καλυτερα το σημειο αυτο η Cosmote and thats it..
    0 points
  14. Τι πιο συνήθες! Η κοσμοτε 3πλασιες ταχυτητες!
    0 points
  15. Στο παρκιγκ του LIDL των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά σήμα καμπάνα ταχύτητες μπανάνα. Cosmote με iphone 7 [emoji23][emoji23][emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
  16. Σε πολύ δύσκολο σημείο, στο χώρο εργασίας, και οι 3 είναι "πάρε την μία και βάρα την άλλη", καλύτερες κλήσεις δίχως μηνύματα και χαζά έχει η nova από εποχή wind (άσχετα με το προσωπικό μου δράμα) δεδομένα είτε έχεις είτε όχι ένα και το αυτό, καθόλου δεδομένα αλλά και 11 στις 10 κλήσεις χαμένες είναι η αυτοκράτειρα cosmote, μέτρια προς κάτω του μετρίου μένει η vodafone... Αποτέλεσμα, στις χάλια απαράδεκτες ξεχωρίζει η απλά χάλια. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω vodafone, είναι η μοναδική που κουτσά στραβά κάνεις από όλα!
    0 points
  17. Σε ορισμένα σημεία του κέντρου της Θήβας οι κλήσεις έρχονται με μήνυμα
    0 points
  18. Αν έχει ένα καλό η Vodafone είναι ότι έρχονται κλήσεις κανονικά. Αλλά βέβαια προετοιμαστείτε να έρθει μια στις δέκα σε μήνυμα.
    0 points
  19. Όχι, οτιδήποτε είναι bonus δεν μεταφέρεται για τον επόμενο μήνα. Rollover γίνεται μόνο στις παροχές πακέτων επί πληρωμή.
    0 points
  20. Εάν δεν υλοποιηθεί η ανακοίνωση, θα δημιουργηθεί μεγαλύτερο πληγμα στην αξιοπιστία της εταιρίας και στην εμπιστοσύνη των συνδρομητών. Από τη στιγμή που το αποφάσισε και το ανακοίνωσε, δεν υπάρχει γυρισμός (εάν θέλει να αυτοαποκαλείται σοβαρή εταιρία). Σίγουρα άλλαξαν προσωπικό στις αρμόδιες θέσεις και οι καινουριοι δεν φαίνεται να έχουν επαφή με την πραγματικοτητα.
    0 points
  21. It depends which area you spend most of your day using your phone.
    0 points
  22. English language: If you want unlimited minutes of talk and more data, you will go to Vodafone CU without, however, having a good quality of service (some areas are excluded). Also from 20/9 there will be increases in Vodafone CU. If you don't want unlimited minutes of talk and not so much data, then go to Nova Free2go, where you can top up online from €1. Here you will have a better network. In Vodafone there is also the liquid which is somewhat complicated to be economical. Finally, there is the case of COSMOTE, but not with What's Up, but with Frog for a lot of data and a few minutes of talk at very good prices. Changing from What's Up to Frog is done with a simple sms Greek language: Εαν θέλεις απεριόριστα λεπτά ομιλίας και περισσότερα δεδομένα θα πας Vodafone CU χωρίς ομως να έχεις καλη ποιότητα υπηρεσιών(εξαιρούνται ορισμένες περιοχές). Επίσης Από 20/9 θα υπάρχουν αυξήσεις στο Vodafone CU. Αν δεν θες απεριόριστα λεπτά ομιλίας και όχι και τόσα πολλά δεδομένα τότε πας Nova Free2go,όπου μπορείς online να κάνεις ανανέωση από 1€. Εδώ θα έχεις καλύτερο δίκτυο. Στην Vodafone υπάρχει και το liquid που είναι κάπως περίπλοκο για να είναι οικονομικό. Τέλος υπάρχει και η περίπτωση της COSMOTE Όχι όμως με το What's Up,άλλα με το Frog για πολλά δεδομένα και λίγα λεπτά ομιλίας σε πολύ καλές τιμές. Η αλλαγή από What's Up σε Frog γίνεται με ένα απλό sms
    0 points
  23. Αν είναι έτσι τότε είναι ανταγωνιστική η προσφορά. Γιατί εγώ πίστευα οτι μας αδικούν εμάς τους εν ενέργεια συνδρομητές σε σχέση με τους νέους.
    0 points
  24. Λούρος στο περίπτερο στην αρχή, ερχόμενος από Φιλιππιάδα. Στον μισο Λουρο έτσι είναι η κοσμοτε, στον άλλο μισο πένα. Λουρος στον μασουτη κοντά στο κτιριο του ΟΤΕ Πριν την στροφή που πας ή προς Πρέβεζα ή προς Παργα. Σε απόσταση αναπνοής(γύρω στα 100-150μ) και με οπτική επαφή στον Πύργο της cosmote(απο κοτέτσι εγινε θηρίο) που καλύπτει το κανάλι. Η nova εκεί 1 μπάρα 5G. Όταν στρίβεις στρώνει και η νοβα. Στις στροφές για Βράχο. Η κοσμοτε δεν εβγαζε σπιντεστ. Η νοβα μου έδωσε τόσο. Εχω την εντύπωση πως είναι Ν28. Ειδα στο μενού στιγμιαία, μολις βγήκα από τις στροφές κυρια Band 28 και στο καπάκι μπήκε κυρια Band 7. Απο την παραλια του βράχου εχω ανεβάσει παλιότερα. Σήμερα είχε αρκετο κόσμο αλλά δεν έκανα μέτρηση. Έπιασα τη ρακέτα και δεν την άφησα μέχρι να δύσει ο ήλιος😂 Γενική παρατήρηση ότι στο μονολιθι που είναι πολυ μεγάλη παραλια 25 χιλιομετρων σε κάποια σημεία(στα περισσότερα πια) έχει προβαδισμα στις ταχυτητες η cosmote και σε κάποια η nova. Το καλό είναι πως οποιαδηποτε και να έχει το προβαδισμα, στην παραλια έχουν και οι δυο λειτουργικό ιντερνετ. Στο κανάλι η cosmote έχει το πάνω χέρι σε χωρητικότητα. Δεν ξερω Αν είναι Ν78 η κεραια από πάνω όμως. Στις παραλιες του Φαναριου το προβαδισμα εχει η nova λόγω έλλειψης κεραιων από την κοσμοτε. Για Παργα τα εχω πει.
    0 points
  25. Ήμουν κι εγώ μεταξύ των Poco X5 Pro 5G, Xiaomi Redmi Note 12 Pro NFC 5G και Samsung A34, για τον υιό. Λόγω ταχύτητας φόρτισης, επεξεργαστή και ύπαρξη πλήρους πακέτου (φορτιστή + θήκη) στη συσκευασία, επέλεξα το Poco. Για 250-280€ budget Poco X3 Pro via Tapatalk
    0 points
  26. Ναι κατάλαβα φαίνεται το έπαθε απο θηκη επειδη ειναι σημαδια σαν να εχει φυγει το χρωμα. Απο αμμο που μπηκε αναμεσα. Με την αλλη θηκη της Spigen (spigen tough armor case) δεν το ειχα παθει ποτε αυτο σε κανενα κινητο. Το P30 Huawei 4ετιας ειναι σε εργοστασιακη κατασταση μεσα στη θηκη.
    0 points
  27. Για εσωτερικούς χώρους δεν γνωρίζω. Μια εξαίρεση μόνο, σε σπίτι στον Άγρα, αλλά η κεραία βρίσκεται στον λόφο του Μεσημερίου που είναι το διπλανό χωριό και είναι ουσιαστικά πάρα πολύ κοντά.
    0 points
  28. Ας καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα... Το δίκτυο της Nova στην πόλη της Έδεσσας και γύρω από αυτήν δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό που υπήρχε πριν ανάψει το 5g. Η διαφορά είναι χαοτική. Εγώ είχα την ευκαιρία σε τρία τέσσερα σημεία που κάναμε στάση μέσα στην πόλη να κάνω μετρήσεις και ξανατονίζω σε εξωτερικό χώρο. Όταν λέμε εξωτερικό χώρο, μέσα στο αυτοκίνητο ήμουν, διευκρινίζω και αυτό. Δεν είχα την ευκαιρία να κάνω μέτρηση σε εσωτερικό χώρο διότι δεν μπήκαμε σε κάποιον εσωτερικό χώρο. Προχωράει καλά το πράγμα.
    0 points
  29. Είναι που το topic δεν αφορά την πράσινη αλλά με την ευκαιρία είπες κι εσύ τα δικά σου..
    0 points
  30. Στο calma summer needs you στα λουτρά του Λαγκαδά. Πως αφήνουν τέτοιες τρύπες χωρίς micro? Με το κινητό στο χέρι τα screenshot γιατί αν το ακουμπάς στο τραπέζι βγαίνει εκτός. Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  31. Ναι αμα ενεργοποιείς καθε 2η μέρα ανελλιπώς το εν λόγω πακέτο (χαρας το κουράγιο σου θα έλεγα)
    0 points
  32. Σίγουρα για κάποιο λόγο μπήκε εκεί η κεραία . Ούτε μηχανικοί δικτύων είμαστε ούτε ξέρουμε τι σχεδιασμό έχει δρομολογήσει η εταιρία . Υπομονή μέχρι την πλήρη αναβαθμηση . Βάζουν κεραίες σαν τρελόυς τον τελευταίο καιρό στα βόρεια . Η αναβαθμηση στην Εγνατία οδό για πολλπυς Μπορει να φαίνεται κοροϊδία αλλά για μένα που τον κάνω συχνα τον δρόμο έχει αισθητή διαφορά ακόμα και στα 5/6 τούνελ που πλέον έχουν κάλυψη και όχι με 3G η B20 , αλλά με 600mbps 5G . Εγώ βλέπω πολύ έξυπνη επιλογή στην θέση κεραιών( παραδειγμα 101082 και 101118 ) δες στο cellmapper και θα καταλάβεις . Αν το λιγότερο πυκνό δίκτυο (με περισσότερους συνδρομητές) δεν ηξερε τι έκανε δεν θα ήταν 2.5 φορές καλύτερο από τον ανταγωνισμό . Γεωγραφικά έπειδη παιζουν με σκοπό να καλύψουν ποιοτικά περιοχές και όχι εικονικά μπορεί να βγαίνει ποιο εύκολα εκτός .
    0 points
  33. Παιδιά γιατί δεν μιλάτε με pm για αυτό το θέμα; Δεν έχει καμία σχέση με το κινητό και γεμίζει το θέμα με ανούσια comments
    0 points
  34. Οι τρύπες φαίνονται πολύ εύκολα στα KPIs. Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός. Αν ήταν πολλές θα είχαν πολλές κεραίες στο πρόγραμμα. Οι νέοι σταθμοί δε μπαίνουν σε καθόλου τυχαίες θέσεις.
    0 points
  35. Έχουν περάσει για ολικη αναβάθμιση ; Λογικά οχι … υπομονή παιδιά , όταν στρώσουν το RAN να τρέχει έτσι όπως πρέπει θα δείτε θαύματα. 1 μπάρα σημα 150mbps .. για τετεια θαύματα μιλάμε . Θεσσαλονίκη έχει γίνει αποστευτη η cosmote . Πέρα από τις τρύπες της
    0 points
  36. Δεν το διαφημίζουν γιατί θα αναγκαστούν να το κάνουν και οι άλλες εταιρείες μετά. Και αν το κάνουν μάντεψε ποιος θα είναι ο χαμένος. Η Nova. Πιστεύεις ότι οι άλλες εταιρείες δεν γνωρίζουν την ανανέωση 1€ που έχει η Nova? Αλλά όσο δεν το γνωρίζει μαζικά ο κόσμος δεν θεωρούν ότι χάνουν πελάτες από αυτό.
    0 points
  37. Σκέφτονται πχ πω πω αν κάνουμε διαφήμιση θα γίνει πανικός μπροστά στα καταστήματα, ατελείωτες ουρές, θα κλείσουν οι δρόμοι και από τις εκατοντάδες χιλιάδες φορητότητες θα πέσει το σύστημα, ας προστατεύουμε τον κόσμο και ας μην βγάλουμε λεφτά, δε πειράζει για ένα κούτελο ζούμε;
    0 points
  38. Σιγά μη βρήκε λύση. Έκαναν τους κινέζους.
    0 points
  39. Χαχα και τα δύο Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  40. Από τότε που ξεκίνησε. Έχει γραφτεί επανειλημμένα εδώ κάπου. Είναι 0,90€ για 2 ημέρες. Αν αγοράσεις για 7 ημέρες κάπου τόσο βγαίνει. Αν ξενυχτάς το βάζεις λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Αν πέσεις για ύπνο δεν το χρειάζεσαι, όταν ξυπνήσεις. Εδώ δεν κουράζει το άλλο, εδώ έχεις πρόβλημα? Εγώ που το δουλεύω σε ταξίδια κανένα πρόβλημα. 23:55 πάω ψυγείο για να βάλω παγωτό και 00:05 βάζω πακέτο αν δεν έχω κοιμηθεί. Δεν υπάρχει καλύτερη προσφορά και ισχύει μόνιμα.
    0 points
  41. Λογικά ανήκουν στις τυποποιημένες εγκαταστάσεις, και χρειάζονται δήλωση εγκατάστασης. Για τα ψεκασμένα του δημοσιεύματος δεν σχολιάζω καν. Όλοι αυτοί προτιμούν να μην βγάζουν ούτε κλήση και τα κινητά που έχουν πάνω τους να δουλεύουν στο φουλ, αλλά φοβούνται την κεραία...
    0 points
  42. Στο Festos Palace στον Πειραιά.. με ρίχνει σε Edge. Βάζω την πράσινη πετάει!! Όταν δεν είχα την πράσινη έβλεπα να μιλάνε στο μισό ταξίδι κι εγώ δεν έβγαζα καν κλήση με τη Voda. Ok, ό,τι πληρώνεις, παίρνεις. Sorry για το off topic αλλά δεν κρατήθηκα.
    0 points
  43. Με απογοητεύει μέχρι στιγμής η Vodafone εκεί που την χρησιμοποιώ. Το μεγαλύτερο αγκάθι της όμως(μπορεί να κούρασα που το αναφέρω συχνά,αλλά όσο ζω ελπίζω)είναι η Θήβα. Να είσαι στο εξαιρετικό μουσείο της πόλης και μερικές φορές να σου έρχονται οι κλήσεις με μήνυμα. Μετά θέλησα να κάνω μια μέτρηση στο προαύλιο το αποτέλεσμα πλήρως απογοητευτικό. Μετακινήθηκα πιο δίπλα για ακόμα μια μέτρηση λίγο καλύτερα •1η μέτρηση:0,12 Mbps download/0,00 Mbps upload •2η μέτρηση:2,12 Mbps download/1,12 Mbps upload Μετράω και την COSMOTE στα ίδια σημεία •1η μέτρηση:30 Mbps download/10 Mbps upload •2η μέτρηση:62 Mbps download/17,30 Mbps upload Με -8 rsrq η Vodafone,με -15 rsrq η COSMOTE Αυτό που παρατήρησα και ίσως έχει να κάνει με την "αναβάθμιση" είναι πως η Vodafone έχει περιορίσει τις εναλλαγές σε EDGE κάτι που αυτή την στιγμή τουλάχιστον μέσα στην πόλη δεν βοηθάει γιατί δεν βγαίνουν καλές οι κλήσεις και χρειάζεται να το γυρίσεις μόνο σου σε EDGE για να μπορείς να μιλήσεις απροβλημάτιστα. Αυτό όμως που της αναγνωρίζω είναι ότι στο EDGE έχεις καλή ποιότητα κλήσης. Για την πράσινη δεν έχω κάτι να της προσάψω πλήρως υποδειγματική και με 5ης γενιάς δίκτυο που πάει μέχρι τα 700-800 Mbps και τώρα το καλοκαίρι γύρω στα 400-600 Mbps Η Nova ενώ ήταν χειρότερη από την κόκκινη,πλέον μπορεί να μην έχει φέρει ακόμα το πέμπτης γενιάς δίκτυο και να μην έχει Ουάου ταχύτητες σαν την COSMOTE,αλλά έχει βελτιώσει το τέταρτης γενιάς δίκτυο και από ότι ξέρω θα ξαναπεράσει Έχω βαρεθεί να το επισημάνω,όπως και πολλοί άλλοι συνδρομητές στην εξυπηρέτηση πελατών και να λαμβάνουμε απαντήσεις του τύπου:"Εξελισσόμαστε και σύντομα..../Έχει προκύψει θέμα με τις άδειες κλπ. Μπορεί σε περιοχές όπως η Άρτα που ανέφερε και ο φίλος @panos.k2να πάει καλά,όπως και σε άλλες ορισμένες περιοχές,αλλά στην πλειοψηφία πάνε με ρυθμό πιο αργό και από χελώνα. Η Vodafone να αλλάξει γιατί δεν την βλέπω καλά Συγγνώμη για το σεντόνι
    0 points
  44. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια εμπειρία, που απέκτησα σήμερα με την Q. Ισως να έχει αναφερθεί ξανά, εγώ πάντως το ανακάλυψα σήμερα. Τέλη Ιουνίου ενεργοποίησα για πρώτη φορά το πακέτο Q DATA STAR, που δίνει 300' και 600 ΜΒ , και τα δύο με Rollover, με σκοπό να καβατζάρω ΜΒ , μια και δεν κάνω πολύ χρήση. Τέλη Ιουλίου , λίγο πρίν την λήξη του πακέτου Ιουνίου , κάνω online ανανέωση με 12 € , οπότε και παίρνω το Bonus του 1GB για 30 ημέρες . Αμέσως μετά , ενεργοποιώ εκ νέου το πακέτο Q DATA STAR και παίρνω +600 ΜΒ . Ημερομηνία λήξης του Bonus και του πακέτου 25/8 . Λέω , " Πήρα 1 GB Bonus , μου φτάνουν και περισσεύουν , οπότε θα παραμείνουν άθικτα τα Rollover ( 600 MB + 600 MB ) " ΑΜ ΔΕ ...... Κάνοντας κάποιες δοκιμές με τα mobile data , παρατήρησα έκπληκτος , οτι αντί να μου καταναλώνει από το Bonus ( που είχε ενεργοποιηθεί πρίν από το πακέτο ) μου κατανάλωνε από το Rollover. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα " εξυπηρέτησης " αναφέρθηκαν εν συντομία τα εξής: Εγώ: Γιατί μου καταναλώνει από το Rollover και όχι από το Bonus ? Q : Καταναλώνει από αυτά που λήγουν πρώτα. Εγώ: Ναί αλλά εγώ πρώτα πήρα το Bonus και μετά ενεργοποίησα πακέτο. Και τα δύο έχουν βέβαια την ίδια ημ/νία λήξης.Χρονικά όμως , πρώτα λήγει το Bonus. Q : Το λογικό είναι αυτό. Το σύστημα όμως θεωρεί σαν πακέτο που λήγει πρώτα , τα MB από την πρώτη ενεργοποίηση του πακέτου , επειδή είναι Rollover. Ετσι λειτουργούσε πάντα !!!!! Εν ολίγοις ..... Μαζεύω ΜΒ από Rollover , κάνω ανανέωση 12 € για να πάρω το άδωρο δώρο του 1 GB , αλλά για να μπορέσω να το χαρώ, πρέπει να καταναλώσω όλα μου τα Rollover . Τα συμπεράσματα δικά σας. Ευχαριστώ για την φιλοξενία και συγνώμη για το σεντόνι.
    0 points
  45. όλα το ίδιο είναι (για να μπορείς να έχεις ταυτόχρονα διάφορα Gcams) βάλε το 1ο...
    0 points
  46. Λίγο killer zombie, λίγο θάλασσα κι ο Elon :) :) :) Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...