Jump to content

frank13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    76
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About frank13

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

frank13's Achievements

  1. Οπότε θέλουν να κάνει κάποιος αίτηση σε νέο πάροχο μηπως αλλάξουν γνώμη,
  2. Ενταξει ok είναι απο €1249 στα 699€,έχεις δίκιο. Αλλά δεν είναι αυτή η ουσία, η ουσία είναι οτι ακόμα και αυτη την προσφορα δεν την δινουν σε υφιστάμενους συνδρομητές
  3. Δεν μπερδεύομαι καθόλου ..Αν διαβάσεις το νήμα από πάνω έχω κινητό και σταθερό στην Νova. Και οι τιμές δεν ειναι ίδιες για όλους δυστυχως.
  4. Σου το έδωσαν ενω ήσουν ηδη συνδρομητης και αν ναι στην τιμή που δίνουν στους νέους συνδρομητές?
  5. Όταν λες έληγε τι εννοείς? Γιατί εμενα λήγει σε 2 μήνες.. Και τελικά τι σου έδωσαν?
  6. Το έχεις κάνει? Γιατι εμένα δεν μου το έδωσαν με ηλίθιες δικαιολογιες.. Μου αρέσει που οταν άλλαξε η διοίκηση είπαν οτι δεν θα ξεχωριζουν παλαιούς και νέους συνδρομητές..
  7. Μα είμαι και στο σταθερό και στο κινητό. Αυτό αναφέρω πιο πάνω. Απλά αυτή την προσφορά δεν την κάνουν σε υπάρχοντες συνδρομητές.
  8. Στους νέους συνδρομητές ομως δίνουν μεγάλες προσφορές για αγορά κινητού αν μπεις στο site τους. Δες εδω για παράδειγμα https://nova.gr/syskeues/samsung-galaxy-s23-256gb-cream/11045907 από 1200€ στα 400€
  9. Καλησπέρα, Λήγει το συμβόλαιο μου σε 2 μήνες σε πρώην wind one unlimited all -σταθερο και κινητό- στα 54€ με 100αρα γραμμη Με παιρνουν τηλέφωνο από το τμήμα ανανεώσεων και μου δίνουν ακριβώς τα ίδια. Επειδή θα ήθελα επιδoτηση για αγορά κινητόυ αν κάνω αίτηση μέσω τηλεφώνου για παράδειγμα στην Cosmote λέτε να τσιμπήσουν και να επανέλθουν με βελτιωμένη προσφορά όπως γινόταν παλιά ή τίποτα?
  10. Αν είναι έτσι τότε είναι ανταγωνιστική η προσφορά. Γιατί εγώ πίστευα οτι μας αδικούν εμάς τους εν ενέργεια συνδρομητές σε σχέση με τους νέους.
  11. Καλησπέρα. Έχει κάνει κανείς ανανέωση από Wind One και αν ναι τελικά τι επιδότηση του έδωσαν?
  12. Δεν το γνωρίζω.. Επειδή όμως έχει πέσει η τιμή στο σταθερό με τα 100mbps συνολικά σταθερό +κινητό όλα απεριόριστα με 100 mbps γραμμή βγαίνει και σήμερα γύρω στα 54€.. Του έκαναν καλύτερη αντιπροσφορά?
  13. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Καλά πλέον μέσα σε λίγες ώρες αλλάζεις πάροχο, τόσο έχει εξελιχθεί αυτό το θέμα? Δηλαδή αν μέσα σε λίγες ώρες μετά την αίτηση σε πάρεις αντιπροσφορά την πάτησες. Παλιά ήθελε κάποιες μέρες. Εμένα με ενοχλεί που πάντα τις καλές προσφορές τις εισπράττει ο νέος συνδρομητής και ο υφιστάμενος που 2+χρόνια σου τα ακουμπάει δεν ανταμείβεται το ίδιο.
  14. Δηλαδή με το που κάνεις αίτηση σε άλλο πάροχο και σε πάρει τηλέφωνο με βελτιωμένη προσφορά ο νυν πάροχος για να την ακυρώσεις έχει πλέον κάποιο κόστος και αν ναι ποιό είναι αυτό?
  15. Ναι το ξέρω οτι πλέον διατρέχεις αυτον τον κίνδυνο..
×
×
  • Create New...