ggazas Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Καλημέρα. Δεμα από Λιθουανία δεν έχουμε τελωνεία σωστά; Σωστά είναι χώρα της Ε.Ε. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 σημερα που μιλησα με τα κεντρικα ελτα αθηνα,,επειδη και εγω περιμενω δεμα απο 06/10 σε αυτην την κατασταση 06/10/2020 15:22 ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) σημερα ξεκινησαν να ανοιγουν σακους απο αυτην την ημερομηνια για να τσεκαριστουν τελωνειο..οποτε προβλεπονται καθυστερησεις ,,για να μην πω καλα χριστουγεννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 .[Μιλαμε επιασα το τζοκερ σημερα .Δεμα με dhl απο ΗΠΑ δεν πληρωσα τιποτα .Βεβαια το δεμα παιζει να ζυγιζε μονο 10 γραμμαρια δεν ειχε τιμη ,αλλα περιμενα να μου ζητησουν την αποδειξη.Μπηκε και βγηκε στο τελωνειο αμεσως και αρχιζα να το υποψιαζομαι αλλα και παλι μου φαινοταν ονειρο . Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 .[Μιλαμε επιασα το τζοκερ σημερα .Δεμα με dhl απο ΗΠΑ δεν πληρωσα τιποτα .Βεβαια το δεμα παιζει να ζυγιζε μονο 10 γραμμαρια δεν ειχε τιμη ,αλλα περιμενα να μου ζητησουν την αποδειξη.Μπηκε και βγηκε στο τελωνειο αμεσως και αρχιζα να το υποψιαζομαι αλλα και παλι μου φαινοταν ονειρο . το είχε παρακάνει η DHL με τα υπερβολικά έξοδα εκτελωνισμού και έχασε πολύ κόσμο. ίσως να το κατάλαβαν και να άλλαξαν πολιτική τουλάχιστον σε τόσο μικρά δέματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Δεν ισχύει αυτό, το ακριβώς το αντίθετο επειδή έχουν πολύ δουλειά κάποια δέματα περνάνε Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Καλησπέρα παιδιά θέλω να πάρω ένα κινητό από eBay (150€) βάζω shipping από Ευρώπη και μου βγάζει από Ηνωμένο βασίλειο κάποια θα έχω θέμα με τελωνείο (λόγω Brexit); Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Καλησπέρα παιδιά θέλω να πάρω ένα κινητό από eBay (150€) βάζω shipping από Ευρώπη και μου βγάζει από Ηνωμένο βασίλειο κάποια θα έχω θέμα με τελωνείο (λόγω Brexit); Μέχρι και το τέλος του 2020 δεν έχεις θέμα με το Brexit, αλλά να βεβαιωθείς ότι θα έρθει από ΗΒ και όχι από Κίνα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Μια ερώτηση παιδιά είδα από Amazon.de το s10 το οποίο λέει renewed; Τι είναι ανακατασκευασμενο; Refurbished; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Μια ερώτηση παιδιά είδα από Amazon.de το s10 το οποίο λέει renewed; Τι είναι ανακατασκευασμενο; Refurbished; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔώσε μας λινκ να σου πούμε. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Δώσε μας λινκ να σου πούμε. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Από Ηνωμένο Βασίλειο https://www.amazon.co.uk/dp/B07QG86H9M?tag=gsmcom-21&linkCode=osi&th=1&psc=1 Από Γερμανία (απλά εδώ το λέει στα γερμανικά!) https://www.amazon.de/dp/B07QHBSTZK?tag=gsmarena0ca-21&linkCode=osi&th=1&psc=1 Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Από Ηνωμένο Βασίλειο https://www.amazon.co.uk/dp/B07QG86H9M?tag=gsmcom-21&linkCode=osi&th=1&psc=1 Μεταχειρισμένο... This product works and looks like new. Backed by the 1-year Amazon Renewed Guarantee. - This pre-owned product has been professionally inspected, tested and cleaned by Amazon-qualified suppliers. - No signs of cosmetic damage (scratches, dents, etc.) will be visible when the product is held 30 centimeters away. - Products with batteries will exceed 80% capacity relative to new. - Accessories may not be original, but will be compatible and fully functional. Product may come in generic box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Τώρα το είδα έχεις δίκιο! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrew123137 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Σε οδηγούς αλλά και σ' αυτό το forum (όχι μόνο σ' αυτό το νήμα) τα δύο μεγάλα κινεζομάγαζα χρησιμοποιούν για την ΕΕ την PDM και την EU Priority Line ως τριγωνικές μεθόδους. Με αυτές, το δέμα είτε εκτελωνίζεται στη χώρα του ταχυδρομείου με το οποίο ταξιδεύει είτε με άλλο τρόπο που δεν θέλω να τον γράψω δημόσια. Φυσικά, άλλα δέματα ταξιδεύουν με τα εθνικά ταχυδρομεία της ΕΕ που έχουν γραφεία στην Κίνα αλλά εάν δεν έχουν αυτές τις μεθόδους θα σταματήσουν στο ελληνικό τελωνείο, αν φαίνεται ότι ξεκίνησαν από Κίνα και η αξία τους είναι πάνω από 22€. Μπαινω σφηνα για να ρωτησω εαν υπαρχει ελαχιστη πιθανοτητα απο banggood και EU Priority line να περασει τελωνειο,καθως μιλαμε για κινητο 470 ευρω κιολας Αυτο, με συγχωρειτε για την αγχωδη ερωτηση μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Προς το παρών είναι safe Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Μπαινω σφηνα για να ρωτησω εαν υπαρχει ελαχιστη πιθανοτητα απο banggood και EU Priority line να περασει τελωνειο,καθως μιλαμε για κινητο 470 ευρω κιολας Αυτο, με συγχωρειτε για την αγχωδη ερωτηση μουΠιο πολύ να σε αγχώνει το ότι θα δώσεις 470€ για αγορά απο κινεζομάγαζο :) Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Καλησπερα παιδες. Παρηγγειλα κατι απο ebay (Κινα) και το εστειλαν μεσω YANWEN . Το tracking βγαζει το παρακατω: 21 Oct 2020 2:30am Last mile=> Destination country post, number 4220χχχχχχ 20 Oct 2020 5:01pm Departure to country of destination 20 Oct 2020 4:29pm Parcel received and processed 14 Oct 2020 9:38am Last mile=> Destination country post, number UF46455χχχχχχ Μεσω Package Radar λεει : "You should use new tracking number 4220χχχχχχ" και οταν το βαζω αυτο λεει Information not available yet αλλα παρακατω λεει Who Delivers your package: DHL Express. Ψαχνοντας απο τη Δευτερα με αυτο το trucking number στο DHL λεει δεν υπαρχει κατι. Εχει κανεις καμια ιδεα μηπως? Υ.Γ. Εψαξα και σε ολα τα courier στην Ελλαδα, κανενα δεν το εχει. Δεν ειναι τπτ φοβερο, μια θηκη για το κινητο αλλα αυτη που εχω τωρα ειναι για κλωτσιες και αφου λεει οτι εχει φτασει ε ας το παραλαβω το σκασμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Μεσω Package Radar λεει : "You should use new tracking number 4220χχχχχχ" και οταν το βαζω αυτο λεει Information not available yet αλλα παρακατω λεει Who Delivers your package: DHL Express. Ψαχνοντας απο τη Δευτερα με αυτο το trucking number στο DHL λεει δεν υπαρχει κατι. Και 10-ψήφιο αριθμητικό θα μπορούσε όντως να ανήκει στην DHL (Ελλάδας)... Είχα παρόμοιο πρόβλημα με ένα δέμα και δε μου το παρουσίαζε το site τους (ενώ το ίδιο το tracking της DHL Paket μου πρότεινε τον αριθμό!) Αυτό βέβαια συνέβη πριν από 2 εβδομάδες, οπότε θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι όποιο πρόβλημα και να είχαν (και όντως είχαν - ο αριθμός εμφανίστηκε... μια μέρα μετά την παράδοση!) θα το έχουν διορθώσει ως τώρα. Δε χάνεις όμως και τίποτα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις (εγώ έτσι βρήκα άκρη - οι ίδιοι ευτυχώς *μπορούσαν* να δουν το tracking num - και ας μην το έβλεπα εγώ από τη σελίδα τους...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkl222 Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Εμένα τους δύο τελευταίους μήνες, 2 πακέτα που στάλθηκαν με YANWEN, παραδόθηκαν από Γενική Ταχυδρομική. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Και 10-ψήφιο αριθμητικό θα μπορούσε όντως να ανήκει στην DHL (Ελλάδας)... Είχα παρόμοιο πρόβλημα με ένα δέμα και δε μου το παρουσίαζε το site τους (ενώ το ίδιο το tracking της DHL Paket μου πρότεινε τον αριθμό!) Αυτό βέβαια συνέβη πριν από 2 εβδομάδες, οπότε θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι όποιο πρόβλημα και να είχαν (και όντως είχαν - ο αριθμός εμφανίστηκε... μια μέρα μετά την παράδοση!) θα το έχουν διορθώσει ως τώρα. Δε χάνεις όμως και τίποτα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις (εγώ έτσι βρήκα άκρη - οι ίδιοι ευτυχώς *μπορούσαν* να δουν το tracking num - και ας μην το έβλεπα εγώ από τη σελίδα τους...) Αυτο θα εκανα σημερα αλλα τελικα δε χρειαστηκε. :) Εμένα τους δύο τελευταίους μήνες, 2 πακέτα που στάλθηκαν με YANWEN, παραδόθηκαν από Γενική Ταχυδρομική. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οντως σημερα μου ηρθε μνμ απο γενικη οτι παρελαβε το δεμα απο χθες αλλα παρ'οτι το εβαζα εγω για ελεγχο δεν το εδειχνε. Τεσπα αφου εβγαλα ακρη μια χαρα. Ευχαριστω παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Εγώ περιμένω ένα δέμα από τη Γαλλία .Ξεκίνησε από τις 09/10,έφτασε στο Feucht Germany στις 13/10 που βλέπω την εγγραφή, 2020-10-13 04:31 Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center, και έκτοτε αγνοείται η τύχη του... Τό έχει αντιμετωπίσει άλλος αυτό; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedja Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Εγώ περιμένω ένα δέμα από τη Γαλλία .Ξεκίνησε από τις 09/10,έφτασε στο Feucht Germany στις 13/10 που βλέπω την εγγραφή, 2020-10-13 04:31 Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center, και έκτοτε αγνοείται η τύχη του... Τό έχει αντιμετωπίσει άλλος αυτό; Και εγώ το ίδιο αντιμετωπίζω, σπό τις 27/10/2020 μου βγάζει αυτή την εγγραφή. Τελικά τι έκανες? Σου παραδώθηκε το πακέτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 (edited) Εγώ περιμένω ένα δέμα από τη Γαλλία .Ξεκίνησε από τις 09/10,έφτασε στο Feucht Germany στις 13/10 που βλέπω την εγγραφή, 2020-10-13 04:31 Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center, και έκτοτε αγνοείται η τύχη του... Τό έχει αντιμετωπίσει άλλος αυτό; Και εγώ το ίδιο αντιμετωπίζω, σπό τις 27/10/2020 μου βγάζει αυτή την εγγραφή. Τελικά τι έκανες? Σου παραδώθηκε το πακέτο? Με παρόμοια χαρακτηριστικά ένα πακέτο μου, παραδόθηκε σήμερα με ACS, δέκα μέρες από την αποστολή και χωρίς καμία ανίχνευση ενδιάμεσης κίνησης. Edited November 2, 2020 by elti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Και εγώ το ίδιο αντιμετωπίζω, σπό τις 27/10/2020 μου βγάζει αυτή την εγγραφή. Τελικά τι έκανες? Σου παραδώθηκε το πακέτο? Oxi βέβαια.Ο πωλητής, τον οποίο ενημέρωσα μου είπε ότι όπως τον πληροφόρησαν θα πάρει 2-3 βδομάδες... Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedja Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Oxi βέβαια.Ο πωλητής, τον οποίο ενημέρωσα μου είπε ότι όπως τον πληροφόρησαν θα πάρει 2-3 βδομάδες... Παρέλαβα εγώ εχτές το μεσημέρι (DHL). Είχε σταλεί από 22/10/20. Από banggood eu priority και warehouse cz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetossss Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Καλημέρα στο forum, θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής: Τελευταία ενημέρωση για παραγγελία μου από Κίνα (έγινε στο ebay την 23/10/20) είναι η κάτωθι : Time and date Place Message Tuesday, Nov 3, 2020 11:46 AM N/A Departed from Destination Distribution Center Από τότε τίποτα. Το πρόβλημά μου είναι ότι θέλω να εντοπίσω εγκαίρως την εταιρία που θα μου φέρει το δέμα για να τους ενημερώσω για αλλαγή διεύθυνσης (έχω μετακομίσει) πριν πάει στην παλιά. Θέλω να σας ρωτήσω: 1) Σε τι στάδιο της διαδικασίας παραπέμπει το πιο πάνω μνμ ? 2) Υπάρχει περίπτωση να πάει το δέμα στην παλιά διεύθυνση και η ενημέρωση να έχει ''κολλήσει'' στο παραπάνω μνμ ? 3) Υπάρχει τρόπος να μάθω με ποιά εταιρία θα έρθει το δέμα για να τους ενημερώσω έγκαιρα για τη νέα διεύθυνση ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts