Jump to content

asxetossss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    81
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by asxetossss

  1. Σωστά, απλά θέλω να το χρησιμοποιήσω και για σερφάρισμα. Και κάτι τελευταίο: μπορώ να χρησιμοποιήσω ασύρματο ποντίκι ή το remote control είναι έτσι κι αλλιώς εύχρηστο?
  2. Ερώτηση: Έχει browser για να μπορώ να σερφάρω στο internet ή/και να δω π.χ. επεισόδια σειρών ιδιωτικών ελληνικών καναλιών από την ιστοσελίδα τους?
  3. Σας ευχαριστώ πολύ όλους 🙂
  4. Καλησπέρα στο forum, χρειάζομαι τη συμβουλή σας. Ενδιαφέρομαι για αγορά android tv box που προορίζεται για χρήση σε samsung tv πενταετίας, για θέαση netflix - youtube χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, οικονομικό και ει δυνατόν από Ευρώπη για αποφυγή τελωνείου. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι αξιόπιστο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  5. Αυτό ήταν τελικά, όπως μου πρότεινες. Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
  6. Καλησπέρα στο forum. Στο slot 2 τοποθέτησα data sim της vodafone (την είχα πριν σε tablet που μου είχαν με την data sim πριν χρόνια). Δυστυχώς όμως στο κινητό δεν έχω δεδομένα. Το τηλέφωνο μου διαβάζει την κάρτα ως vodafone κανονικά, την έχω ορίσει για παροχή δεδομένων κινητής, έκανα επανεκκίνηση αλλά δεν έχω δεδομένα. Η κάρτα μου έδινε δεδομένα στο tablet κανονικά μέχρι χτες που την μετέφερα στο κινητό. Τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  7. Καλησπέρα και πάλι. Προχώρησα στην αναβάθμιση σε 12.05.0 αλλά δεν ανοίγει το viber...καμιά ιδέα?
  8. Καλησπέρα φιλε μου, εχεις δικιο, έχει έρθει και σε μένα. Ευχαριστώ, προχωρώ στην αναβάθμιση
  9. Οκ, σ' ευχαριστώ και πάλι
  10. Ευχαριστώ για την απάντηση. "Παίζει" η περίπτωση να βρω τις προηγούμενες ενημερώσεις και να τις περάσω με τη σειρά ?
  11. Καλησπέρα. Εχουν αναφερθεί προβλήματα μέχρι την τελευταία ενημέρωση λογισμικού? Είμαι ακόμη με την αρχική (11.0.12.0) από την ημέρα που το αγόρασα και μου έχει ερθει η 12.0.4.0. Να προχωρήσω στην ενημέρωση? Ευχαριστώ
  12. Συγνώμη, παραθέτω όλο το tracking history Time and date Place Message Tuesday, Nov 3, 2020 11:46 AM N/A Departed from Destination Distribution Center Tuesday, Nov 3, 2020 10:47 AM N/A PARCEL IS HANDLED Thursday, Oct 29, 2020 8:09 PM N/A Import Customs Clearance Completed Thursday, Oct 29, 2020 2:44 AM N/A Arrived at Destination Hub Wednesday, Oct 28, 2020 3:26 AM N/A Departed from Origin Country Tuesday, Oct 27, 2020 7:30 PM N/A Export Customs Declaration Completed Monday, Oct 26, 2020 8:15 AM N/A Departed from Regional Distribution Center Sunday, Oct 25, 2020 1:13 AM DONGGUAN , GUANGDONG Arrived at Regional Distribution Center Saturday, Oct 24, 2020 10:18 PM SHENZHEN , GUANGDONGSHENG Departed from Local Facility Saturday, Oct 24, 2020 10:08 PM SHENZHEN , GUANGDONGSHENG Arrived at Local Facility Saturday, Oct 24, 2020 8:30 PM SHENZHEN , GUANGDONGSHENG Package Received (Customer Service Email: CS@orangeconnex.com) Saturday, Oct 24, 2020 10:54 AM SHENZHEN , GUANGDONGSHENG Shipment Data Received
  13. Καλημέρα στο forum, θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής: Τελευταία ενημέρωση για παραγγελία μου από Κίνα (έγινε στο ebay την 23/10/20) είναι η κάτωθι : Time and date Place Message Tuesday, Nov 3, 2020 11:46 AM N/A Departed from Destination Distribution Center Από τότε τίποτα. Το πρόβλημά μου είναι ότι θέλω να εντοπίσω εγκαίρως την εταιρία που θα μου φέρει το δέμα για να τους ενημερώσω για αλλαγή διεύθυνσης (έχω μετακομίσει) πριν πάει στην παλιά. Θέλω να σας ρωτήσω: 1) Σε τι στάδιο της διαδικασίας παραπέμπει το πιο πάνω μνμ ? 2) Υπάρχει περίπτωση να πάει το δέμα στην παλιά διεύθυνση και η ενημέρωση να έχει ''κολλήσει'' στο παραπάνω μνμ ? 3) Υπάρχει τρόπος να μάθω με ποιά εταιρία θα έρθει το δέμα για να τους ενημερώσω έγκαιρα για τη νέα διεύθυνση ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  14. Ευχαριστώ και τους δυο σας, μένω όπως είμαι επομένως.
  15. Καλησπέρα στο forum. Στο μποξάκι είμαι ακόμη με kodi krypto 17.6 καθώς χρησιμοποιείται μόνο για θέαση παιδικών από την κόρη μου στο cartoons.gr. H μετάβαση στο 18.4 leia θα μου προσφέρει κάτι καλύτερο (π.χ. περισσότερα διαθέσιμα παιδικά, περισσότερες πηγές, σταθερότητα) ή να κάτσω όπως είμαι? Ευχαριστώ
  16. Καλησπέρα στο forum. Αγόρασα πριν 20 μέρες μια kingston micro sd card class 10 για να μεταφέρω αρχεία από τον (γεμάτο) εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο του tablet μου (lenovo TB2 - X30L). Παρατήρησα τα εξής: 1) Τα αρχεία video μεταφέρονται αλλά δεν αναπαράγονται (μου βγάζει μνμ αδυναμίας αναπαραγωγής). Δοκίμασα την κάρτα στο android κινητό μου, πάλι τα ίδια (οπότε μάλλον δεν φταίει το tablet). 2) Δεν είχα πρόβλημα με τις φωτογραφίες, αυτές μεταφέρθηκαν κανονικά, απλά παρατήρησα ότι έπιαναν περισσότερο χώρο στο tablet απ' ό,τι στην κάρτα μνήμης (παρά το ότι σαν αριθμός αρχείων ήταν ο ίδιος). Ποιά η γνώμη σας, ιδιαίτερα για την πρώτη παρατήρηση που αποτελεί και πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  17. Κι εγώ αυτήν την γκρίνια φίλε μου προσπαθώ να αποφύγω γι' αυτό κάνω pair !! Ευχαριστώ για την απάντηση, θα τσεκάρω την έκδοση των addons. Τώρα όσον αφορά στο πόσο safe είναι τα pairs, όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει γιατί έχει σημασία.
  18. Χθες στο atlas / παιδικά gamatotv σε ταινία (lion king, 1994) μου ζήτησε pair με το flashx και πριν λίγο στο cartoons.gr με το openload ( μια ταινία winx για την ακρίβεια...) Γενικά όπως έχω ξαναγράψει έχω θέματα με τα παιδικά, τουλάχιστον με αυτά που βλέπει η κόρη μου, τα οποία παλιότερα έπαιζαν απροβλημάτιστα...
  19. Καλησπέρα στο forum. Πολλά παιδικά για να ''παίξουν'' βγαίνει μνμ για pairing. Να κάνω pair άφοβα? Υπάρχει κάποιος κίνδυνος? Στο flashx βλέπω ότι ζητάει να κάνω sign in. Τι πρέπει να κάνω (έχω και την γκρίνια της κόρης μου...) ? Ευχαριστώ..
  20. Όντως, το ανοίγω με ποντίκι...airmouse δεν έχω..οπότε τι κάνω? Αλλάζω το skin σε estuary?
  21. Όσο είχα το GKoBu-Krypton v.1.4 (Kodi 17.6) στο box ως προς το (1) παρατήρησα τα ίδια, ως προς το (2) για τις αυτόματες ενημερώσεις αμφιβάλλω κι εγώ αν όντως αυτές γίνονται πραγματικά... θα δοκιμάσω όπως λες τις χειροκίνητες ενημερώσεις.. Τόσο μετο Krypton v.1.4 (Kodi 17.6) όμως όσο και στο 4D - Krypton (Κοdi 17.6) που έχω εγκατεστημένο τώρα, με το που ανοίγω το Kodi μου βγάζει μονίμως το μνμ ''το Kodi δεν ανταποκρίνεται''και είτε κρασάρει είτε πατάω ''αναμονή'' και μπαίνω κανονικά. Επαναλαμβάνω, μου το κάνει σε μόνιμη βάση. Καμμιά ιδέα γιατί μου το κάνει αυτό? Ευχαριστώ
  22. Το ξέρω ότι δεν παίζουν όλα, απλά μου το κάνει σε σειρές που ενώ μέχρι πρότινος έπαιζαν κανονικά, τώρα πλέον δεν παίζουν...
  23. Καλησπέρα και πάλι. Ενημερωτικά, άλλαξα τις ρυθμίσεις dns στο router, το θέμα που είχα με τα παιδικά απ' ό,τι βλέπω παραμένει... :cry:
×
×
  • Create New...