Jump to content

elti

Members
  • Δημοσιεύσεις

    428
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About elti

  • Ημ. Γέννησης 29/11/1965

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

elti's Achievements

  1. Εννοείται ότι θα αλλάξεις κινητό και δεν θα πληρώσεις τίποτα για παλιά συσκευή. Δεν πρόκειται για έργο τέχνης, μια παλιά συσκευή είναι απλώς.
  2. Μήπως όμως δεν επιτραπεί η εισαγωγή του και κρατηθεί από τα Νορβηγικά τελωνεία;
  3. Μην χάνεις το χρόνο και τα χρήματα σου. Πάρε καινούργιο κινητό 🙂
  4. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται καν εφαρμογή. Η ενσωματωμένη Always On Display ρύθμιση υπερκαλύπτει την απουσία Notification Led στις νέες συσκευές με AMOLED οθόνη. Η κατανάλωση είναι αμελητέα και οι ειδοποιήσεις είναι πολύ καλύτερες από του Led ειδικά αν χρησιμοποιηθεί μαύρο φόντο έτσι ώστε στην οθόνη να υπάρχουν μόνο ενδείξεις των ειδοποιήσεων χωρίς απόσπαση προσοχής από ρολόι κλπ.
  5. elti

    Redmi 9

    Μετά την αναβάθμιση, πήγαινε στις ρυθμίσεις / Σχετικά με το τηλέφωνο / Αποθηκευτικός χώρος και δες τη διαθεσιμότητα. Ίσως χρειαστεί να αδειάσεις τη μνήμη από μεγάλα αρχεία ή/και να προσαρτήσεις μια κάρτα SD.
  6. elti

    Poco X3 NFC

    Δοκίμασε "διακοπή μετάδοσης" και αμέσως μετά "μετάδοση" ξανά.
  7. elti

    Poco X3 NFC

    Μπα, ξανά τα ίδια...
  8. elti

    Poco X3 NFC

    Παρομοίως...
  9. elti

    Poco X3 NFC

    Μετά από κάθε power on ή restart, ενεργοποιείται πάντα το bluetooth που πριν ήταν κλειστό. Ίσως πρόκειται για minor bug που εμένα πάντως δεν με προβληματίζει... Αντίθετα με τον dialer που τελευταία, κάνει κουλά κατά την υποδοχή δεύτερης κλήσης.
  10. elti

    Poco X3 NFC

    Το ιδιο συμβαίνει και σε εμένα, με την ίδια έκδοση MIUI, εδώ και λίγες ημέρες.
  11. elti

    Poco X3 NFC

    Για αρχή, κάνε μια επαναφορά των αρχικών επαφών και αποθήκευσε ένα αρχείο με αυτές πριν ξεκινήσεις να ψάχνεις την αιτία που αυτό συμβαίνει.
  12. elti

    Poco X3 NFC

    Είπε κανείς κάτι τέτοιο; Ότι δηλαδή θα πρέπει να γίνεται επαναφορά μετά από αναβάθμιση; :shock: Αυτό που γράφτηκε και έχει αποτυπωθεί σε πολλές αναφορές χρηστών είναι ότι η εργοστασιακή επαναφορά εξάλειψε φαινόμενα επανεκκίνησης μετά από αναβάθμιση του MIUi καθώς και ότι αυτό ήταν πάντα στοιχειώδης κίνηση για την αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων που δεν ένέχει κινδύνους και μόνο όφελος θα ήταν για τη συσκευή. Όσο για ενδεχόμενη απώλεια αρχείων της συσκευής νομίζω ότι δεν θα έπρεπε καν να αναφέρεται τέτοια πιθανότητα. Είμαστε στην εποχή του cloud ούτε καν του backup.:rolleyes:
  13. elti

    Poco X3 NFC

    Κανένα θέμα επανεκκίνησης ή άλλο πρόβλημα από την αρχή και τώρα με Android 11 και αναρωτιέμαι αν όσοι είχατε θέμα, κάνατε τη στοιχειώδη κίνηση της εργοστασιακής επαναφοράς;
  14. elti

    Poco X3 NFC

    Ναι 12.0.6 αν και νομίζω ότι ισχύει και για τις παλαιότερες εκδόσεις του MIUI.
×
×
  • Create New...