makap Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 1. Μάλλον, δεν πρόσεξες το αρχικό post που λέω ότι μετέφερα από άλλο forum. 2. Αυτός ο τρόπος αποστολής είναι επιλογή του πωλητή και έτσι μόνο αν τον δίνει μπορείς να τον επιλέξεις. 3. Εάν στέλνει ο πωλητής στην Ελλάδα, ενδεχομένως, να προσφέρει και αυτόν τον τρόπο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 13 Μέρες δεν το λες και άσχημα.....:superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 13 Μέρες δεν το λες και άσχημα.....:superman: πω πω... εσυ είσαι τυχερός! Σ' εμενα έχει κολλήσει 10 μέρες στο "ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ" και δεν ξέρω τελικά τι συμαίνει αυτό. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 πω πω... εσυ είσαι τυχερός! Σ' εμενα έχει κολλήσει 10 μέρες στο "ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ" και δεν ξέρω τελικά τι συμαίνει αυτό. Τελωνείο μυρίζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 εντάξει, δεν μ απασχολεί πολύ το τελωνείο γιατί θα τα παρω πισω απο το lightinthebox. Η καθυστέρηση χωρίς ενημέρωση μ απασχολεί :) Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 εντάξει, δεν μ απασχολεί πολύ το τελωνείο γιατί θα τα παρω πισω απο το lightinthebox. Η καθυστέρηση χωρίς ενημέρωση μ απασχολεί :) Πολλές φορές μπαίνει τελωνείο χωρίς να "σκαναριστεί" περιμένοντας τη σειρά του να ελεγχθεί. Όταν γίνει αυτό θα ενημερωθεί και το tracking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 12μερούλες το 1ο και το 2ο που ξεκίνησε την ίδια στιγμή ( απ'τον ίδιο τον πωλητή ) @@ ακόμα, κλασικά πράγματα. 13/4/2018, 14:21:05 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Μ.Δ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) 13/4/2018, 12:21:05 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 13/4/2018, 04:49:56 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 1/4/2018, 17:05:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 13/4/2018, 08:52:26 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 1/4/2018, 17:05:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 τελικά είχα ενημέρωση για το πακέτο. Περνά απο εκτελωνισμό "Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ" Ποια η διαδικασία απο τώρα και μετά; Θα μου έρθει χαρτί απο ΕΛΤΑ να παω να πληρώσω για να παραλάβω το πακέτο; Και μετά τι κάνω για να τα πιστωθώ απο το lightinthebox? Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Εάν δεν δεχτεί ο τελωνειακός τη δηλωμένη περιγραφή και αξία θα φανεί στο επόμενο βήμα ότι θέλει απόδειξη κάρτας ή paypal. Εάν τελικά πληρώσεις έξοδα και εάν έχεις προπληρώσει ασφάλεια, θα στείλεις το χαρτί των εξόδων για να σου επιστρέψουν το ποσό. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά δείτε εδώ διαδικασία φόρτωσης - εκφόρτωσης των δεμάτων !!!! μετά τα 4:47 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά δείτε εδώ διαδικασία φόρτωσης - εκφόρτωσης των δεμάτων !!!! μετά τα 4:47 Τραγικοί ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Ναι οκ τραγικοι ειναι αυτοι...εμεις που για να γλιτωσουμε 20-30 ευρω δε ψωνιζουμε τοπικα τι ειμαστε; Ξερω θα αρχισει το βρισιμο τωρα αλλα οκ το φανταζομαι και δεν θα μου κανει εκπληξη...εχω πολλα παραδειγματα προιοντων που για20-30 ευρω μου έλεγαν να μη τα παρω απο Ελλαδα αλλα απο εκει....γιατι ημουν κοροιδο...το μαγαζακι τοπικα δε πρεπει να εχει κερδος και να βγαζει τα εξοδα του;ισως να δινει και δουλεια σε κανα 2 ακομα συν μεταφορικες εφορια ικα κτλπ...προσοχη δεν ρχω καμμια σχεση με τετοια μαγαζιο απλα δειχνω κατανοηση στις αυξημενες τιμες στα τοπικα μαγαζια και ρισκαρω λιγο γενικα, παρολο που παραγγελνω και απο κινα. Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Να συνεισφέρω στην συζήτηση οτι επειδή ο τζίρος είναι πολύ υπολογισμός από όλους μηδενός εξαιρουμένου, αν έχετε προσέξει ακόμα και οι Κινέζοι έχουν δώσει ένα +10% στις τιμές τους. Με αποτελεσμα πολλές φορές αυτά τα 30 που αναφέρεις, να μην είναι καν 30.... Κουμάντο βέβαια ο καθείς στην τσέπη του, αλλά η κουβέντα είναι πολύ καλό να γίνεται. Προσωπικά σε πολλές αγορές,αφηνει μια γλυκιά γεύση όλο αυτό με το τελωνείο (περνά δεν περνά κτλ) Και φυσικά ούτε εγώ έχω μαγαζάκι τέτοιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Ναι οκ τραγικοι ειναι αυτοι...εμεις που για να γλιτωσουμε 20-30 ευρω δε ψωνιζουμε τοπικα τι ειμαστε; Ξερω θα αρχισει το βρισιμο τωρα αλλα οκ το φανταζομαι και δεν θα μου κανει εκπληξη...εχω πολλα παραδειγματα προιοντων που για20-30 ευρω μου έλεγαν να μη τα παρω απο Ελλαδα αλλα απο εκει....γιατι ημουν κοροιδο...το μαγαζακι τοπικα δε πρεπει να εχει κερδος και να βγαζει τα εξοδα του;ισως να δινει και δουλεια σε κανα 2 ακομα συν μεταφορικες εφορια ικα κτλπ...προσοχη δεν ρχω καμμια σχεση με τετοια μαγαζιο απλα δειχνω κατανοηση στις αυξημενες τιμες στα τοπικα μαγαζια και ρισκαρω λιγο γενικα, παρολο που παραγγελνω και απο κινα. Εγω φιλε δεν θα βρίσω και εν μέρει θα συμφωνήσω μαζί σου άλλα το "κινεζικό σκρουτζομαγαζο" από που νομίζεις ότι τα αγοράζει τα προιντα του??!Δεν μπορει κατι που το αγοράζουμε 1 ευρώ από κινά να το πουλάνε 10. Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Εγω φιλε δεν θα βρίσω και εν μέρει θα συμφωνήσω μαζί σου άλλα το "κινεζικό σκρουτζομαγαζο" από που νομίζεις ότι τα αγοράζει τα προιντα του??!Δεν μπορει κατι που το αγοράζουμε 1 ευρώ από κινά να το πουλάνε 10. +1 Σωστός :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Πολυ πολυ σωστα συμφωνω με ολους σας, το θεμα δεν ειναι η προελευση αλλα το κοστος αν δικαιολογει τη παραγγελια απο εξω ή οχι... δε νομιζω οτι συγκρινεται το αγχος μεχρι τη παραδοση για λιγα ευρω. Σιγουρα κουμαντο στη τσεπη ο καθενας αποψεις εκφραζουμε οχι κριτικες χαχαχα επισης εχετε δικιο ακομα και τα ρουχα και ολα απο τα κινεζικα τοπικα μαγαζια σχεδον πλησιαζουν στις τιμες τα φτηνα ελληνικα κοινως μεγαλωνει το κερδος τους σιγα σιγα ακομα και οι τιμες του λιντλ εχουν ανεβει σε σχεση τα προηγουμενα ετη σε ιδια προιοντα Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Πολυ πολυ σωστα συμφωνω με ολους σας, το θεμα δεν ειναι η προελευση αλλα το κοστος αν δικαιολογει τη παραγγελια απο εξω ή οχι... δε νομιζω οτι συγκρινεται το αγχος μεχρι τη παραδοση για λιγα ευρω. Σιγουρα κουμαντο στη τσεπη ο καθενας αποψεις εκφραζουμε οχι κριτικες χαχαχα επισης εχετε δικιο ακομα και τα ρουχα και ολα απο τα κινεζικα τοπικα μαγαζια σχεδον πλησιαζουν στις τιμες τα φτηνα ελληνικα κοινως μεγαλωνει το κερδος τους σιγα σιγα ακομα και οι τιμες του λιντλ εχουν ανεβει σε σχεση τα προηγουμενα ετη σε ιδια προιοντα Σε καμία από όλες τις αγορές που εχω κάνει από Κίνα δεν είχα άγχος για την παράδοση του προϊόντος.εχω αγοράσει και κινητά των 500 ευρώ από Κίνα.παντα όμως από αξιόπιστα καταστήματα (gearbest,banggood) και πάντα με paypal.πλεον υπάρχουν και ασφαλείς και γρηγοροι μέθοδοι αποστολής-σε 15 μέρες το δέμα είναι προς παράδοση..φυσικα οι αγορές από Κίνα θέλουν υπομονή και εμπεριέχουν και ρίσκο οπότε δεν είναι για όλους. Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 (edited) Σκέφτομαι την αγορά ενός αρκετά ογκώδους προϊόντος, που από τα γνωστά μαγαζιά έχει μόνο το Banggood. Δε γράφουν διαστάσεις της συσκευασίας, αλλά στο περίπου το υπολογίζω σε κάτι σαν 50-60 εκ. επί 30 επί 15-20 και πιθανόν 2-3 κιλά βάρος. Δυστυχώς δε δίνουν καμιά από τις... προσφιλείς μας μεθόδους αποστολής, όπως το Priority Direct Mail. Οι διαθέσιμες μέθοδοι που βλέπω είναι οι εξής: EMS Express Mail Service 3,00€ 7-15 business days Expedited Shipping Service 4,18€ 5-8 business days Air Parcel Register 6,58€ 7-35 business days Δυστυχώς, καμία δε μου εμπνέει εμπιστοσύνη... Υπάρχει μήπως καμιά ιδέα για το αν κάποια από αυτές μπορεί να θεωρηθεί "ασφαλής" ενάντια σε... ατυχή συναπαντήματα κατά την έλευση στη χώρα μας...; Edited April 14, 2018 by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Υπάρχει μήπως καμιά ιδέα για το αν κάποια από αυτές μπορεί να θεωρηθεί "ασφαλής" ενάντια σε... ατυχή συναπαντήματα κατά την έλευση στη χώρα μας...; Ούτε κατα διάνοια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Ούτε κατα διάνοια :) Ευχαριστώ. Αυτό φοβόμουν κι εγώ. Θα δοκιμάσω να τους ρωτήσω μήπως έχουν τίποτα (άλλο) να προτείνουν (χλωμό)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 (edited) δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά δείτε εδώ διαδικασία φόρτωσης - εκφόρτωσης των δεμάτων !!!! μετά τα 4:47καλα επειδη βρηκε ενα βιντεο που δειχνει καποιους να κανουν ******** δεν παει να πει οτι ολα ετσι τα ξεφορτωνουν. εχω κανει εκατονταδες αγορες απο κινα και η μονη φορα που ειχα προβλημα ηταν επειδη οι δικοι μας τα ειχαν αφησει μεσα στις βροχες εξω απο το τελωνειο και ηρθε βρεγμενο. Οι κινεζοι ειναι πολυ πιο επαγγελματιες απο τους δικους μας Edited April 15, 2018 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Από Banggood με priority. Ημερομηνία παραγγελίας 9/4 Αριθμός: LX.........NL Κατάσταση*πακέτου: Καθ' οδόν Προορισμός: Ελλάδα 2018-04-15 10:28 ATHENS AIRMAIL CENTER, DISPATCH CLOSED (--> ATHENS SORTING CENTER) 2018-04-15 07:13 ATHENS AIRMAIL CENTER, RECEIVE ITEM AT INWARD OFFICE OF EXCHANGE 2018-04-11 23:15 NETHERLANDS, DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE Προέλευση: Ολλανδία 2018-04-15 01:58 The consignment has arrived in the country of destination 2018-04-15 01:58 The item has arrived in the country of destination 2018-04-12 16:13 The item is on transport to the country of destination 2018-04-11 23:16 The item is processed at the PostNL sorting center 2018-04-11 23:15 The item is at the PostNL sorting center 2018-04-11 02:45 The item is pre-advised ====================================== Νέο ρεκόρ ίσως; :dance::dance::dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Από Banggood με priority. Ημερομηνία παραγγελίας 9/4 Αριθμός: LX.........NL Κατάσταση*πακέτου: Καθ' οδόν Προορισμός: Ελλάδα 2018-04-15 10:28 ATHENS AIRMAIL CENTER, DISPATCH CLOSED (--> ATHENS SORTING CENTER) 2018-04-15 07:13 ATHENS AIRMAIL CENTER, RECEIVE ITEM AT INWARD OFFICE OF EXCHANGE 2018-04-11 23:15 NETHERLANDS, DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE Προέλευση: Ολλανδία 2018-04-15 01:58 The consignment has arrived in the country of destination 2018-04-15 01:58 The item has arrived in the country of destination 2018-04-12 16:13 The item is on transport to the country of destination 2018-04-11 23:16 The item is processed at the PostNL sorting center 2018-04-11 23:15 The item is at the PostNL sorting center 2018-04-11 02:45 The item is pre-advised ====================================== Νέο ρεκόρ ίσως; :dance::dance::dance: Τυχερε.... εμενα απο 10/4 ειναι ακομα pre-advised....και εχω σκασει...αν αυριο δεν εχω ενημερωση θα σκασει θεμα με τσατ ...νομιζω οτι μετα απο 5 εργασιμες θα πρεπει να το παραλαβει ο κουριερ και να ενημερωσει το συστημα..ισως και οχι αλλα δε θα παω τσαμπουκα...ομορφα και ηρεμα για πληροφοριες....αλωστε και αυτοι τη δουλεια τους θελουν και εγω το ιδιο Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Τυχερε.... εμενα απο 10/4 ειναι ακομα pre-advised....και εχω σκασει...αν αυριο δεν εχω ενημερωση θα σκασει θεμα με τσατ ...νομιζω οτι μετα απο 5 εργασιμες θα πρεπει να το παραλαβει ο κουριερ και να ενημερωσει το συστημα..ισως και οχι αλλα δε θα παω τσαμπουκα...ομορφα και ηρεμα για πληροφοριες....αλωστε και αυτοι τη δουλεια τους θελουν και εγω το ιδιο Μην αγχώνεσαι. Η δική σου περίπτωση είναι η συνήθης. Περίπου μία εβδομάδα μένει σε pre-advised. Το pre-advised σημαίνει ότι το δέμα έχει φύγει από Κίνα με προορισμό Ολλανδία (αν είναι με το pdm του Banggood). Όταν φτάσει εκεί θα έχεις νεότερη ενημέρωση στο tracking. Είσαι στα φυσιολογικά πλαίσια. Υπομονή λοιπόν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Το 17track πάντως δεν ανανεώνει σωστά τα status απο τη στιγμή που έφτασε το πακέτο Ελλάδα. Το ελέγχω απο την σελιδα του ELTA. Απο εκεί και πέρα, δεν ξέρω εαν αυτή η καθυστέρηση ή τακτική είναι κοινοτική οδηγία ή δυσλειτουργία του ΕΛΤΑ αλλά είναι εντελώς αποθαρρυντικό πλεον για κάποιον να κανει παραγγελία απο Κίνα. 1 μήνας και βάλε κ ακόμα το πακέτο δεν έχει παραδοθεί. Νομίζω πως αυτά τα 30 ευρώ που "γλίτωσα" θα τα έδινα σ' ένα φυσικό κατάστημα εδώ προκειμένου να έχω το κινητό ετοιμοπαράδοτο και με ευρωπαϊκή "εγγύηση" after sales (που αυτό πάλι ειναι υποκειμενικό στο Ελλάντα) Εαν πάλι κάποιος δεν βιάζεται τότε... κολοκυθόπιτα Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts