Jump to content

kmeles

Members
  • Δημοσιεύσεις

    373
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

kmeles's Achievements

  1. Σε εμένα δεν το κάνει,φοράω την c06 και εγώ.φυσικα μετά το update έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων γιατί το τηλέφωνο ψιλό σερνόταν
  2. Εγω την φωτεινότητα την εχω σταθερή και τέλος !!
  3. Μολις ηρθε και σε εμενα αυτο το μικρο update!
  4. Ακόμα να παρω το Android 12,εχω το 12/256 αγορασμενο απο Germano.Εχω προσπαθησει και με Vpn και τιποτα. Σε εσας εχει ερθει σε ολους??
  5. Έχω μείνει στην έκδοση λογισμικού Α6.εχει βγει και άλλη ενημέρωση πριν το android 12…?
  6. Υπάρχει τρόπος να βάλουμε χειροκίνητα το android 12?γιατί δεν μου έχει έρθει ακόμα. Οι ανέπαφες συναλλαγές δουλεύουν απροβληματιστα με eurobank και revolut
  7. kmeles

    OnePlus 7T Pro

    Χθές αποφάσισα να πετάξω το oos και να βάλω μια custom ROM.πραγματικα το κινητό πετάει.ουτε καινούργιο να ήταν.δεν μπορούσα άλλο με το battery drain και τα κολλήματα.οταν τα φτιάξουν ίσως τα ξαναλέμε.
  8. kmeles

    OnePlus 7T Pro

    Στην beta 4 υπάρχει το AOD (στην διαδρομή που ανέφερε ο φίλος παραπάνω) απλά ρουφάει την μπαταρία σαν νεράκι οπότε ουσιαστικά είναι άχρηστο.
  9. kmeles

    OnePlus 7T Pro

    Στο δικό μου δεν κολλάει.
  10. kmeles

    OnePlus 7T Pro

    Σας έχει τύχει να δουλεύει το android auto και το κινητό να βράζει?μου έβγαλε μνμ μάλιστα ότι η θερμοκρασία είναι υψηλή και άρχισε να κλείνει εφαρμογές κτλ...
  11. kmeles

    OnePlus 7T Pro

    Με μια λέξη:ΤΟΥΜΠΑΝΟ!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέσα στις ρυθμίσεις τις sim έχω και διακόπτη volte kai vo-wifi.εχω cosmote,δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο αυτό. Και μια ερώτηση για τους παλιούς,τι θήκη και τζαμακι φοράτε?
  12. kmeles

    OnePlus 7T Pro

    Παρέλαβα το κινητό σε δύο από την ημέρα παραγγελίας από Κωτσόβολο. πραγματικά είναι τούμπανο σε όλα του! καταλαβαίνεις ότι κρατάς κινητό ναυαρχίδα στα χέρια σου .μια ερώτηση,πως κάνω εγγραφή στην one+ για να έχω τα δύο χρόνια εγγύηση?είναι η εγγραφή λογαριασμού της one+ στους λογαριασμούς ή χρειάζεται και κάτι ακόμα? εκεί δήλωσα μόνο mail και τίποτα άλλο.
  13. kmeles

    OnePlus 7T Pro

    Παιδιά έκανα την αγορά και εγώ σήμερα από Κωτσόβολο στα 500 ευρώ γτ θεώρησα ότι είναι πολύ καλή προσφορά.εψαχνα ένα κινητό ναυαρχίδα σε καλή τιμή.κατοχος για πολλά χρόνια xiaomi κινητών με πείραγμα όμως γτ το miui το βαρέθηκα!! Ελπίζω να υπάρχουν custom ROM για το κινητό μας αν και δεν νομίζω να χρειάζεται.πρωτη φορά θα πιάσω στα χέρια μου one+ και από ότι έχω διαβάσει το oxygenOS λενε έχει την καλύτερη παραμετροποίηση.ελπιζω τα updates να τα δίνει γρήγορα η εταιρεία.αναμενω να παραλάβω και επανέρχομαι με εντυπώσεις...
  14. Μια ερώτηση παιδιά,το android auto το δουλεύεται??σε εμένα τρώει γερά κολλήματα και με την MIUI 11 και την 12.συνδεεται οπότε θελει,δεν κάνει auto start δηλαδή.το πρόβλημα της αποσύνδεσης νομίζω ότι το έλυσα αγοράζοντας καλώδιο USB type c 3.1.γενικα έχω διαβάσει ότι είναι προβληματικό σαν APK και παρά πολλοί έχουν θέματα.μια φορά συνδεσα κινητό apple και το car play έπαιξε με την μια.καμια βοήθεια??εγώ αγανακτήσει με το θέμα αυτό!!!
×
×
  • Create New...