dkostas Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Αγορα Banggood αποθηκη UK ηρθε σε 22 μερες πολυ καλα αλλα το πακετο εγραφε Ολλανδια επανω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Παραγγελία από αποθήκη Τσεχίας χωρίς tracking (σφάλμα αυτό...) αγγίζει πλέον τις 45 μέρες. Επειδή υποθέτω ότι και με τα πόδια να το έφερναν, πρέπει ως τώρα να είχε φτάσει, τείνω να το θεωρήσω χαμένο. Θυμάμαι όμως ότι κι άλλοι έχουν αναφέρει εδώ αντίστοιχα μεγάλους χρόνους (μεγαλύτερους ίσως...?), οπότε είπα να ρωτήσω... Έχει παραλάβει κανείς σε ανάλογη περίπτωση, μετά από τόση αναμονή...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Ειναι με priority; Ναι, με priority από banggood. ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από 13-7 είμαι έτσι.. Από 03-07 εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Και εμένα είναι στο εκφόρτωση 2 δέματα, το ένα από 28/6 και το άλλο από 3/7 Δεν απογοητεύομαι όμως ,έχω εμπιστοσύνη στον ΣΚΑΪ που λέει όλη μέρα ότι τα πάντα στην Ελλάδα δουλεύουν ρολοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 ΘΑΎΜΑ! Ξεμπλοκαρουν σιγά σιγά τα δέματα και προχωράνε όλα! Επιτέλους γιατί η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο! 5 tracking που είχα ξεμπλοκαραν σχεδόν όλα μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Αγορα Banggood αποθηκη UK ηρθε σε 22 μερες πολυ καλα αλλα το πακετο εγραφε Ολλανδια επανω Και εγω περιμενω απο uk και σε εμενα γραφει οτι θα ερθει απο Ολλανδια. Έχει παραλάβει κανείς σε ανάλογη περίπτωση, μετά από τόση αναμονή...; Ναι αλλα θα περιμενεις στην καλυτερη πανω απο μηνα+ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Σαν να έστρωσε λίγο η κατάσταση, 48 μέρες παρέλαβα δέμα από aliexpress. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Σαν να έστρωσε λίγο η κατάσταση, 48 μέρες παρέλαβα δέμα από aliexpress. Απλό ή συστημένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Τι έγινε λέει;;; έστρωσε;;; Παραγγελία από aliexpress 10-6-2020 με PostNL συστημένο, στο ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ από 27-7-2020. Αλλη παραγγελία μη συστημένο την ίδια ημερομηνία με επιλογή μεταφοράς "to Greece via Cainiao Super Economy Global" ήρθε ακριβώς πάνω στο μήνα. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Τι έγινε λέει;;; έστρωσε;;; Παραγγελία από aliexpress 10-6-2020 με PostNL συστημένο, στο ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ από 27-7-2020. Εκφορτωση Απο Μεταφορικο Μεσο Ελλαδα Αερολιμενας Αθηνων (κατ) 27 Ιουλ 2020 12:57 :worry: - ελα μαζι ειναι με το δικο μου (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Τι έστρωσε ?οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια Ότι κάτσει ,δεν υπάρχει καμία σειρά που ανοίγουν τους σάκους.Υπαρχουν δέματα από Ιούνιο που μένουν στο αεροδρόμιο ,και υπάρχουν δέματα που έρχονται τέλος Ιουλίου και τα προωθούν .Μιλάμε για λοταρία!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Η λογική που έχω καταλάβει ότι λειτουργούν είναι (FiFo) first in first out. Οτι μπει το διώχνουν και αν μείνει χρόνος προχωράνε και στα παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkl222 Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Η λογική που έχω καταλάβει ότι λειτουργούν είναι (FiFo) first in first out. Οτι μπει το διώχνουν και αν μείνει χρόνος προχωράνε και στα παλιά.Αυτό που περιγράφεις είναι LIFO (Last In First Out) Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Τι έστρωσε ?οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια Ότι κάτσει ,δεν υπάρχει καμία σειρά που ανοίγουν τους σάκους.Υπαρχουν δέματα από Ιούνιο που μένουν στο αεροδρόμιο ,και υπάρχουν δέματα που έρχονται τέλος Ιουλίου και τα προωθούν .Μιλάμε για λοταρία!!Το ίδιο βέβαια ισχύει σε κάποιο βαθμό και για τις άλλες μεταφορικές. Είχα δέμα με nl post άργησε τόσο στην Κίνα όσο και στην ολλανδια πόσο καιρό, και άλλοι παραλάμβαναν με παραγγελίες που έκαναν ένα μήνα μετά από εμένα. Γενικά η όλη κατάσταση έχει αποσυντονίσει τους πάντες. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Απλό ή συστημένο;Απλό δέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Απλό δέμα. Συνήθως τα απλά έρχονται γρηγορότερα γιατί δεν ασχολούνται με αυτά στο τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Εκφορτωση Απο Μεταφορικο Μεσο Ελλαδα Αερολιμενας Αθηνων (κατ) 27 Ιουλ 2020 12:57 :worry: - ελα μαζι ειναι με το δικο μου (!) Το δικό μου είναι λίγο νωρίτερα. 27 Ιου 2020 10:12 Εκφορτωση Απο Μεταφορικο Μεσο Ελλαδα-αερολιμενας Αθηνων(κατ) Με την παραλαβή να ποστάρουμε για να δούμε αν θα είναι ίδια μέρα, με το μπάχαλο που επικρατεί όμως πολύ αμφιβάλω. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulikou Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 εγω πρωτη φορα παραγγελια με eu priority line απο banggood και ειμαι σε αυτη τη φαση: The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL. 30. Ιούλιος 2020 18:01 Τοπική ώρα ξερει καποιος απο εμπειρια χρονο; εγω περσυ απο αλλο site με dhl paket εκανε 2 φορες 11 μερες και 10 ημερολογιακες για παραδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 ξερει καποιος απο εμπειρια χρονο; εγω περσυ απο αλλο site με dhl paket εκανε 2 φορες 11 μερες και 10 ημερολογιακες για παραδοση. Ένα πρόσφατο δικό μου 3/7 έφυγε από Κίνα, 18/7 έφτασε Γερμανία (και 31/7 παραδόθηκε...) Μαζί με το χρόνο από τη στιγμή που το έστειλε το banggood, ένα μήνα γεμάτο τον έκανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 εγω πρωτη φορα παραγγελια με eu priority line απο banggood και ειμαι σε αυτη τη φαση: The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL. 30. Ιούλιος 2020 18:01 Τοπική ώρα ξερει καποιος απο εμπειρια χρονο; εγω περσυ απο αλλο site με dhl paket εκανε 2 φορες 11 μερες και 10 ημερολογιακες για παραδοση. Δική μου παραγγελία στις 22-7-2020, έγινε αποστολή μετά από τρεις ημέρες (παρόλο που έλεγε εντός 24ώρου). Παρακολούθηση βάσει του Tracking Info του banggood. Aug 06, 2020 11:34 The international shipment has been processed in the export parcel center Aug 06, 2020 01:54 The international shipment has been processed in the parcel center of origin Jul 24, 2020 00:01 The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL. Jul 25, 2020 03:15 Package has been sterilized and shipped out. Jul 22, 2020 21:36 Our warehouse has started packing your items. Jul 22, 2020 13:30 Order submit. Παρακολούθηση βάσει του flytexpress.com 2020-08-06 11:34 Feucht, Germany The international shipment has been processed in the export parcel center 2020-08-06 01:54 Dorsten, Germany The international shipment has been processed in the parcel center of origin 2020-07-29 09:13 BangGuChuLiZhongXin,Flyt Express's sorting centre Item in transit 2020-07-29 09:11 Flyt Express's sorting centre Item received 2020-07-24 00:01 The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL. Παρακολούθηση βάσει του parcelsapp.com και του dhl.de (η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι η προσθήκη τριών ωρών επιπλέον για την dhl.de). 06 Αυγ 2020 03:34 The international shipment has been processed in the export parcel center Feucht, Germany DEUTSCHE POST - DHL PAKET 05 Αυγ 2020 17:54 The international shipment has been processed in the parcel center of origin Dorsten, Germany DEUTSCHE POST - DHL PAKET 23 Ιου 2020 16:01 The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL DEUTSCHE POST - DHL PAKET Και εμένα πρώτη παραγγελία είναι με αυτόν τον τρόπο και γενικότερα δεύτερη από το banggood οπότε ούτε και εγώ έχω άποψη, πόσο μάλλον τώρα που βρισκόμαστε και σε μια ιδιάζουσα κατάσταση, οι μόνες πληροφορίες που βρίσκουμε είναι μονάχα από εδώ και όχι φυσικά ότι θα ισχύσουν και για το δικό μας κατά 100%. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulikou Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Δική μου παραγγελία στις 22-7-2020, έγινε αποστολή μετά από τρεις ημέρες (παρόλο που έλεγε εντός 24ώρου). Παρακολούθηση βάσει του Tracking Info του banggood. Aug 06, 2020 11:34 The international shipment has been processed in the export parcel center Aug 06, 2020 01:54 The international shipment has been processed in the parcel center of origin Jul 24, 2020 00:01 The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL. Jul 25, 2020 03:15 Package has been sterilized and shipped out. Jul 22, 2020 21:36 Our warehouse has started packing your items. Jul 22, 2020 13:30 Order submit. Παρακολούθηση βάσει του flytexpress.com 2020-08-06 11:34 Feucht, Germany The international shipment has been processed in the export parcel center 2020-08-06 01:54 Dorsten, Germany The international shipment has been processed in the parcel center of origin 2020-07-29 09:13 BangGuChuLiZhongXin,Flyt Express's sorting centre Item in transit 2020-07-29 09:11 Flyt Express's sorting centre Item received 2020-07-24 00:01 The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL. Παρακολούθηση βάσει του parcelsapp.com και του dhl.de (η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι η προσθήκη τριών ωρών επιπλέον για την dhl.de). 06 Αυγ 2020 03:34 The international shipment has been processed in the export parcel center Feucht, Germany DEUTSCHE POST - DHL PAKET 05 Αυγ 2020 17:54 The international shipment has been processed in the parcel center of origin Dorsten, Germany DEUTSCHE POST - DHL PAKET 23 Ιου 2020 16:01 The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL DEUTSCHE POST - DHL PAKET Και εμένα πρώτη παραγγελία είναι με αυτόν τον τρόπο και γενικότερα δεύτερη από το banggood οπότε ούτε και εγώ έχω άποψη, πόσο μάλλον τώρα που βρισκόμαστε και σε μια ιδιάζουσα κατάσταση, οι μόνες πληροφορίες που βρίσκουμε είναι μονάχα από εδώ και όχι φυσικά ότι θα ισχύσουν και για το δικό μας κατά 100%. Σας ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Εχουμε καποιον που παρελαβε απο τσεχικη αποθηκη του banggood (με tracking number ) το τελευταιο διμηνο-τριμηνο να μας πει για χρονους παραδοσης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkl222 Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Εχουμε καποιον που παρελαβε απο τσεχικη αποθηκη του banggood (με tracking number ) το τελευταιο διμηνο-τριμηνο να μας πει για χρονους παραδοσης ?Με tracking number της μορφής XX99...99DE παρέλαβα σε 12 μέρες. 9 μέρες έκανε για να αλλάξει το tracking number. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Το tracking του site των ΕΛΤΑ δεν δουλεύει; οπότε βάζω το νούμερο το βγάζει invalid, αντιθέτως στο σιτε των elta courier το βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Το tracking του site των ΕΛΤΑ δεν δουλεύει; οπότε βάζω το νούμερο το βγάζει invalid, αντιθέτως στο σιτε των elta courier το βλέπω. Η καινούρια τους σελίδα φαίνεται να κάνει... νούμερα αρκετά συχνά (και πιο κακό σενάριο: μέσα σε Σ-Κ, όπου μάλλον δεν υπάρχει κανείς να τη διορθώσει - τις καθημερινές συνήθως τη φτιάχνουν αν/όταν το πάρουν χαμπάρι). Ευτυχώς δεν έχουν πειράξει αυτήν των elta courier, που φαίνεται να δουλεύει ομαλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts