Jump to content

bynoname

Members
  • Δημοσιεύσεις

    201
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bynoname

  1. Καλησπέρα σας, ξέρει κανείς μήπως σε περίπτωση αποχώρησης δουλειάς(χωρίς απόλυση), μπορούμε να βγούμε ταμείο;
  2. Ευχαριστώ θα το βάλω να έχω. Προς το παρόν δουλεύει δεν έκανε διακοπές, θα το τσεκάρω κ αύριο να δω τι θα κάνει.
  3. Έχω μιλήσει με το τεχνικό τμήμα, μου είπαν από την εφαρμογή My Cosmote από της ρύθμισης wifi να αλλάξω το band από 2.4 ghz σε 5 ghz ανάλογος καθένας τι έχει στην περιοχή, εγώ έβαλα να κάνει αναζήτηση αυτόματο και έστρωσε το θέμα. Οπότε δοκιμάστε όσοι έχουν θέμα.
  4. Με το καινούργιο μόντεμ Zte H1600 πως βγάζατε άκρη βρε παιδιά για να μην κάνει διακοπές; που παίζω online game συνέχεια ρίχνει disconnect απο το H1600.
  5. Καλησπέρα, ξέρει κάποιος μήπως με αντικατάσταση μόντεμ, εάν δεν επιστρέφουμε το παλιό τι γίνεται;
  6. Αυτό ξέρω κ εγώ. Τώρα πως στέλνουν αυτή από εκεί Κινέζοι το ξέρουν, μέσω ΕΕ, η Κίνας θα φανεί.
  7. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έτσι άκουσα από τους φίλους κ εγώ ότι δεν βαράνε την ΦΠΑ ίσως Κινέζοι άρχισαν να στείλουν από αποθήκες ευρωπαϊκής χώρας μάλλον.
  8. Καλησπερα, τώρα με της παραγγελίες κάτω από των 5 ευρώ τι γίνεται με το aliexpress; τα φέρνει ο ταχυδρόμος στο σπίτι; η σε χρεώνουν και το ΦΠΑ κ το παραλαμβάνεις μέσω ΕΛΤΑ; ευχαριστώ.
  9. Κατάλαβα. Εντάξει τα πράγματα που περνώ είναι μέγεθος θήκη κινητού δεν είναι κάτι μεγάλο ας πούμε προχτές με ήρθε ένα καλώδιο το οποίο είχε αξία 6 ευρώ πήγα το παρέλαβα από το ταχυδρομείο μπελάς. Πρέπει να πιάσω μάλλον τον ταχυδρόμο να του πω να φέρει τα μικρά.
  10. Πάνω από 5 ευρώ που έρχεται συστημένο, πως γίνεται να το φέρει ο ταχυδρόμος στο σπίτι ενώ εγώ τα περνώ από ταχυδρομείο; δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό. Ένας φίλος παραγγέλνει κανονικά ότι αξία και να έχει πχ 10 ευρώ του φέρνει ο ταχυδρόμος στο σπίτι. Γνωρίζει κάποιος;
  11. Ξέρει κανείς μήπως τα άτομα που βγήκαν σε αναστολή τι προθεσμία έχει για επίδομα αδείας; μέχρι τα Χριστούγεννα; η παραπάνω;
  12. Καλησπέρα παιδιά, πληρωμή με το winbank ΔΕΥΑ ξέρει κανείς γιατί μου έρχεται κάθε φορά ανεπιτυχής πληρωμής αιτιολογία υπέρβαση όριο ποσού; τελευταία φορά αυτό μου έρχεται.
  13. Είναι κανείς που δεν πείρε ακόμα επίδομα Αυγούστου; εάν ναι, πότε θα το πάρουμε μπορούμε να δούμε μέσω taxis;
  14. Σαν να έστρωσε λίγο η κατάσταση, 48 μέρες παρέλαβα δέμα από aliexpress.
  15. Ενημέρωση παραγγελίες από 5/4/20 και 21/4/20 παρέλαβα σήμερα. Άρχισε να γίνεται κάτι.
  16. Εγώ έχω χάσει κανένα 2-3 παραγγελίες κάποτε.. :D Έτσι όπως πάει θα πάω banggood.
  17. Από Νοέμβριο σήμερα παρέλαβα μικρό δέμα (aliexpress) πάντα υπάρχει ελπίδα.
  18. 3-4 μήνες μετά. Ακόμα του Νοεμβρίου τώρα μου έρχονται σε εμένα. Φαντάσου αυτά που έχω τώρα πότε θα μου έρθουν, το καλοκαίρι.
×
×
  • Create New...