stefanos1999 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 (edited) Γιατί είναι ώρα αιχμής, απλά. Δεν υπάρχει καμία βλάβη. Την μια βλέπω 200αρα, και σε ένα λεπτό 120 Mbps. Σε κάνα πεντάλεπτο μπορεί πάλι στα 300mbps. Edited April 3, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Γιατί είναι ώρα αιχμής, απλά. Δεν υπάρχει καμία βλάβη. Την μια βλέπω 200αρα, και σε ένα λεπτό 120 Mbps. Σε κάνα πεντάλεπτο μπορεί πάλι στα 300mbps. Ναι, αλλά και στις 5 το πρωί πάλι μέχρι 60 πηγαίνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 (edited) Ναι, αλλά και στις 5 το πρωί πάλι μέχρι 60 πηγαίνει.. Δήλωσε το βλάβη καλύτερα στον κατασκευαστή της συσκευής σου, μήπως και αλλάξει baseband. Δεν σου κάνει Aggregation. Κόντεψαν το πρωί σημερα στην βι.πε. Ασπρόπυργου να μου πεταχτούν τα μάτια εξω, παραλίγο 400αρα σε 4g+ Edited April 3, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Δήλωσε το βλάβη καλύτερα στον κατασκευαστή της συσκευής σου, μήπως και αλλάξει baseband. Δεν σου κάνει Aggregation. Κόντεψαν το πρωί σημερα στην βι.πε. Ασπρόπυργου να μου πεταχτούν τα μάτια εξω, παραλίγο 400αρα σε 4g+ Χαχα,Cosmote ειναι αυτη.Το δικτυο της ειναι φοβερο,αν εξαιρεσουμε οτι δυσκολευεται να εξυπερετησει τον ογκο συνδορμητων ειδικα στην επαρχια. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Για να βγει ασφαλές το συμπέρασμα για να δεις πως αυξομειώνεται το peak rate πρέπει να γράψετε ένα script μα σας τρέχει το speedtest.net συνεχόμενα για περίπου 24 ώρες (έτσι για να δείτε κατά τη διάρκεια του 24ωρου). Αν ενδιαφέρεστε να δούμε τι θα κάνουμε. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Δήλωσε το βλάβη καλύτερα στον κατασκευαστή της συσκευής σου, μήπως και αλλάξει baseband. Δεν σου κάνει Aggregation. Κόντεψαν το πρωί σημερα στην βι.πε. Ασπρόπυργου να μου πεταχτούν τα μάτια εξω, παραλίγο 400αρα σε 4g+ Αυτό που περιγράφω συμβαίνει μόνο με Cosmote και μόνο στην περιοχή μου. Δεν είναι θέμα συσκευής. Στην Πατησίων πιάνω χαλαρά πάνω από 80, σε διάφορα τεστς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Δήλωσε το βλάβη καλύτερα στον κατασκευαστή της συσκευής σου, μήπως και αλλάξει baseband. Δεν σου κάνει Aggregation. Κόντεψαν το πρωί σημερα στην βι.πε. Ασπρόπυργου να μου πεταχτούν τα μάτια εξω, παραλίγο 400αρα σε 4g+ Eίναι αυτό που έλεγα οτι θα πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις 400άρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Κολωνάκι, Πατριάρχου Ιωακείμ Ψιλοχάλια, αλλά με 108dBm σήμα. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Eίναι αυτό που έλεγα οτι θα πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις 400άρια 3-4 δευτερολεπτα παραπάνω να διαρκούσε το download θα τα είχα πιάσει, είχε έντονη ανοδική πορεία. Τερμάτισε στα 391mbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Πως μπορώ να ξέρω αν η συσκευή μου υποστηρίζει ca? Έχω το OnePlus 3 (sd 820) Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Πως μπορώ να ξέρω αν η συσκευή μου υποστηρίζει ca? Έχω το OnePlus 3 (sd 820) Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Το ευρωπαϊκό ή κινέζικο variant? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Μόλις τώρα από το σπίτι μου. Πολυκατοικία. Νέο ψυχικό Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Το ευρωπαϊκό ή κινέζικο variant? Ευρωπαϊκό Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Εκει μένω, αλλά δεν τις λες και τουριστικά θέρετρα, σημεία φιλέτα για τα δίκτυα. Πλην αιγαλεω που έχει 4g+και η voda, καμία - πλην cosmote- δεν έχει Aggregation σε αυτές τις περιοχές. το aggregation τι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 το aggregation τι είναι? Άθροισμα φάσματος για αύξηση της ταχύτητας. Μπορεί να γίνει είτε στην ίδια μπάντα, είτε από διαφορετικές μπάντες (ενίοτε προσθέτοντας και το WiFi). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν αυτό έχει 4g+ / ca? https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-ulefone-power-2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Ευρωπαϊκό Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Και εμένα με ενδιαφέρει (για το 3T) και αν κάποιος γνώστης ξέρει και για τα VoLTE και VoWIFI ακόμη καλύτερα. Στο gsmarena λέει ότι κάνει 2CA πάντως. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Προσωπικά θεωρώ ότι για τα δεδομένα δεν θα έχεις πρόβλημα.Εχουμε δει κινέζικα που σπάνε τα "κοντερ" στο δίκτυο της cosmote.Για το volte θα πρέπει να το υποστηρίξει επίσημα η cosmote και δε ξέρω κάτα πόσο αυτό θα συμβεί.πχ Προς το παρόν υποστηρίζουν μόνο συμβόλαια και απο συσκευές galaxy s7 και iphone. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Δοκίμασα λίγο εκτενέστερα voLTE & voWiFi. Ξεκίνησα κλήση σε αριθμό που δεν χρεώνει και μιλάει το αυτόματο σύστημα μέσα στο σπίτι, με voWiFi. Βγήκα στο μπαλκόνι, αρχίζει να χάνει το σήμα (μικρές διακοπές), τσακ, γυρνάει σε LTE. Ακόμα έχω την ίδια κλήση, μπαίνω πάλι στο σπίτι, μένει σε voLTE. Αρχίζω να κατεβαίνω προς το υπόγειο, αρχίζει τις διακοπές η ομιλία, κατευθείαν γυρνάει πάλι σε voWiFi. Δύο handovers και η κλήση συνέχιζε κανονικά. Έχω 2 access point στο σπίτι (υπόγειο, ισόγειο) με OpenWRT. Θα διαβάσω πως ανοίγει στο OpenWRT το 802.11r ώστε να γίνεται πιο γρήγορα το wifi handover μέσα στο σπίτι και πιστεύω είμαι μια χαρά μετά από πολύ καιρό παλέματος με το απάλευτο 3G σήμα της Cosmote εδώ (πλασματικό 3G, δύσκολο να μιλήσεις χωρίς διακοπές, κτλ.) Έχω βάλει και στο router που τρέχει pfSense τις public IP του IMS της Cosmote (94.143.176.220, 94.143.177.210) σε VoIP priority και ακόμα και να κατεβάζει/ανεβάζει κάποιος δεν καταλαβαίνει τίποτα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Μέσα σε κτίριο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ύψος της Ιπποκράτους. Το upload είναι λίγο χαμηλό... http://www.speedtest.net/android/2778538636.png Στην αποβάθρα του σταθμού μετρό Αμπελόκηποι. http://www.speedtest.net/android/2778620623.png Δεν ξέρω αν υπάρχει και 4G+ εκεί, γιατί η συσκευή μου δεν παίζει με αυτό. Πάντως, εδώ και σχεδόν 3 εβδομάδες που είμαι στην Cosmote, βλέπω ότι έχει πολύ καλή κάλυψη 4G στην Αθήνα και πολύ καλές ταχύτητες. Δεν την έχω δει πουθενά να σέρνεται. Απλά καμία σχέση με τον άλλο πάροχο που ήμουν πριν... Σε λίγες μέρες, θα δοκιμάσω πως πάει και στην επαρχία. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 (edited) Τρίπολη (Νομός Αρκαδίας), κέντρο http://i.imgur.com/dn27BiD.jpghttp://i.imgur.com/OeHxbpz.jpg Edited April 12, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Από το ίδιο σημείο είναι οι μετρήσεις; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 (edited) Από το ίδιο σημείο είναι οι μετρήσεις; Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι, σε εξωτερικο χώρο. Eχει εκτεταμένο Aggregation στην πόλη και πολύ b7. Edited April 12, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Τρίπολη (Νομός Αρκαδίας), κέντρο http://i.imgur.com/dn27BiD.jpghttp://i.imgur.com/OeHxbpz.jpg Σιγά τις ταχύτητες στην άλλη πιάνουμε 600άρια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 (edited) καλησπέρα! να ρωτησω και εγω κατι μιας και βλεπω τετοια speedtests. Στην περιοχη του Τυμβου Μαραθωνα εχει κεραιες cosmote 4G πανω στο κτιριο ΟΤΕ που ειναι το Α/Κ ΤΥΜΒΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ. Εγω πιανω απο εκει ΔΕΝ εχει αλλες οπως εχω τσεκαρει. Η ταχυτητα που πιανω πχ το ΣΚ που μας περασε που εχω ενα usbstick 4G με εξωτερικη κεραια πανελ 4G 35dbi επανω σε ενα εσωτερικο mikrotik OS routerboard και συνδεση WIFI N με το κινητο ειναι καπου 20+mbps μονο!!! συμβαινει κατι αραγες και δεν βγαζω ταχυτητα ή ειναι τοσο μαπα οι κεραιες εκει? αυτη η ταχυτητα θεωρω οτι ειναι σαν Η+ και οχι αντιστοιχες του 4G. Δυστυχως δεν εχω αλλη συσκευη για να τσεκαρω. Πιστευω μηπως ειναι περιορισμος ταχυτητας στον τροπο που δουλευει το στικ στο routerboard γιατι το βλεπει σαν modem και παιζει με PPP πρωτοκολλο. Edited April 12, 2017 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts