taliban Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ευθύμη βοήθεια!!!Πριν από λιγο με πήρε κολλητός που μένει Αγγλία και παρήγγειλε 2 Nexus(μαζί μ' ένα φίλο του που τελικά δεν το θέλει γιατί πήρε το 5άρι).Του μένει λοιπόν το ένα και με έβαλε σε πρώτη προτεραιότητα.Τι κάνουμε τώρα;Δεν μπορώ να κρατήσω και το Note και το Nexus.Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το Note αλλά η πρόκληση του Nexus είναι μεγάλη.Ξέρω ότι αν το πουλήσω τώρα θα έχω αρκετή χασούρα(το πήρα στα 620),αλλά ο φίλος μ' έβαλε σε μεγάλο δίλλημα.:( κάνε ένα ψυχικό λόγω εορτών, πάρτο και πούλα το σε κάποιο από τα παιδιά από εδώ μέσα που δεν έχουν προσβασή στα εξωτερικά! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 κάνε ένα ψυχικό λόγω εορτών, πάρτο και πούλα το σε κάποιο από τα παιδιά από εδώ μέσα που δεν έχουν προσβασή στα εξωτερικά! +1 αυτο να κανεις. εγω παραλιγο να το κανω αλλα δεν εκατσε. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 για άλλη μία φορά, μέσω proxy δεν είναι καθόλου μα καθόλου ασφαλές!!!! Μην κάνετε τέτοιες κινήσεις ! Και για να ευθυμήσουμε και λίγο......σκεφτείτε και βρείτε παλιούς γνωστούς ή συγγενείς σας που μένουν πλέον στην Γερμανία ή στο Η.Β ακόμα και άτομα που μπορεί να έχετε τσακωθεί, είναι ευκαιρία το n4 να σας φέρει πιο κοντά :) ( χωρίς καμιά δόση ειρωνίας ή ξυπνιτζήδικης συμπεριφορας ) thanks! Τον αφήνουμε τον proxy.... Υπάρχει τρόπος να το παραγγείλουμε-πληρώσουμε από Ελλάδα και απλά ο γνωστός στο UK να το παραλάβει..?? Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Αυτο να κανεις. Αφου εισαι καλυμμενος με το Note δεν βλεπω καποιο λογο να ασχοληθεις. thanks! Τον αφήνουμε τον proxy.... Υπάρχει τρόπος να το παραγγείλουμε-πληρώσουμε από Ελλάδα και απλά ο γνωστός στο UK να το παραλάβει..?? Ναι. Βαλε καποιον απο την χωρα που σε ενδιαφερει να ανοιξει teamviewer και κανε την παραγγελια κανονικα. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 κάνε ένα ψυχικό λόγω εορτών, πάρτο και πούλα το σε κάποιο από τα παιδιά από εδώ μέσα που δεν έχουν προσβασή στα εξωτερικά! Δεν θα είχα πρόβλημα,αλλά όπως έγραψα είμαι πρώτος στη σειρά.Υπάρχει μετά από μένα κι άλλος φίλος.Θα ήταν unfair να του κάνω κάτι τέτοιο,άσε που θα έβλεπε ότι δεν το έχω και θα τρωγα ξύλο.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ευθύμη βοήθεια!!!Πριν από λιγο με πήρε κολλητός που μένει Αγγλία και παρήγγειλε 2 Nexus(μαζί μ' ένα φίλο του που τελικά δεν το θέλει γιατί πήρε το 5άρι).Του μένει λοιπόν το ένα και με έβαλε σε πρώτη προτεραιότητα.Τι κάνουμε τώρα;Δεν μπορώ να κρατήσω και το Note και το Nexus.Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το Note αλλά η πρόκληση του Nexus είναι μεγάλη.Ξέρω ότι αν το πουλήσω τώρα θα έχω αρκετή χασούρα(το πήρα στα 620),αλλά ο φίλος μ' έβαλε σε μεγάλο δίλλημα.:( Ελπίζω οτι δεν αστειεύεσαι :) Τουλάχιστον κράτα και τα δυο και η παράλληλη χρήση θα σου δείξει πιο να κρατήσεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ελπίζω οτι δεν αστειεύεσαι :) Τουλάχιστον κράτα και τα δυο και η παράλληλη χρήση θα σου δείξει πιο να κρατήσεις. Συμφωνώ μαζί σου... Αν έχει αυτή την δυνατότητα είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 παιδια απο αμερικη δουλευει το τηλεφωνο κανονικα εδω? εχω δνση στην αμερικη ,αυτες που εχεις μουφα και μετα στελνεις στην ελλαδα. μπορω απο εκει να το παρω απο το playstore με την αμερικανικη δ/νση δηλωμενη και μετα να ερθει εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 εγώ πάντως την ακύρωσα την αγορά θα μείνω με το Lg optimus L9 μου, νέξους άλλη φορά ίσως όταν βγει το 5 :p το γυάλινο πίσω καπάκι δεν μου αρέσει καθόλου... ξέρω ότι είμαι περίεργος :X Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 η αληθεια ειναι οτι ακουσα αρκετα σπασιματα.ελπιζω να μην ειναι τοσο ευθραυστο οσο ακουγεται Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 (edited) Ευθύμη βοήθεια!!!Πριν από λιγο με πήρε κολλητός που μένει Αγγλία και παρήγγειλε 2 Nexus(μαζί μ' ένα φίλο του που τελικά δεν το θέλει γιατί πήρε το 5άρι).Του μένει λοιπόν το ένα και με έβαλε σε πρώτη προτεραιότητα.Τι κάνουμε τώρα;Δεν μπορώ να κρατήσω και το Note και το Nexus.Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το Note αλλά η πρόκληση του Nexus είναι μεγάλη.Ξέρω ότι αν το πουλήσω τώρα θα έχω αρκετή χασούρα(το πήρα στα 620),αλλά ο φίλος μ' έβαλε σε μεγάλο δίλλημα.:( Αν είσαι ευχαριστημενος με το noteli μένεις εκεί και δεν μπαίνεις σε έξτρα έξοδα κτλ. Τώρα αν βαρέθηκες το όλο πακέτο Samsung και θες το πείραγμα και την εμπειρία του Nexus αλλάζει το πράγμα.. Πάντως, όπως τα έχω πει πολλές φορές, είναι εντελώς διαφορετικές συσκευές και η επιλογή υπόκειται καθαρά στις ανάγκες του καθενός. Εγώ πχ ήθελα κάτι μικρότερο και επίσης με έφτιαχνε η ιδέα της εμπειρίας Nexus :) Edited December 6, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Αν είσαι ευχαριστημενος με το noteli μένεις εκεί και δεν μπαίνεις σε έξτρα έξοδα κτλ. Τώρα αν βαρέθηκες το όλο πακέτο Samsung και θες το πείραγμα και την εμπειρία του Nexus αλλάζει το πράγμα.. Πάντως όπως το έχω πει πολλές φορές είναι εντελώς διαφορετικές συσκευές και η επιλογή υπόκειται καθαρά στις ανάγκες του καθενός. Εγώ πχ ήθελα κάτι μικρότερο και επίσης με έφτιαχνε η ιδέα της εμπειρίας Nexus :) Ευθυμη με κερασε καφε (στην κουπα - χειροβομβιδα :lol:) ο Χαρης σημερα και ειδα final nexus 4 (μεχρι τωρα ειχα παιξει μονο με preproduction hardware και αντιστοιχα rom και final rom, αλλα οχι release). Ηθελα με λιγα λογια να δω πως ειναι το hardware παραγωγης. Ετσι λοιπον, οπως ειδα και σημερα: 1) Δεν υπαρχει κανενα θεμα με την οθονη. Ειναι υψηλου επιπεδου, στο level του one x (που θεωρω κορυφαια), με πολυ καλο λευκο και καλη χρωματικη αποδοση 2) Σε αντιθεση με το προπαραγωγης που ειδα και ετριζε το λαστιχο εδω ηταν ολα αψογα 3) Ο Χαρης του ειχε ριξει apex με τα shortcuts στο πλαι (δεν το ειχα ξαναδει) και με αφησε να ψαχνομαι :lol: 4) Ασχετο, αλλα ειδα λιγο το Ν10 του και μου θυμισε οτι αργησα χαρακτηριστικα να αλλαξω το dpi σε 240 στο δικο μου. Τελευταια κινηση, λοιπον, πριν τον υπνο :lol::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 ξερει κανεις ποσο ειναι τα μεταφορικα του για αγορα απο Αμερικη και αποστολη ...Αμερικη και ποσο κοστιζει εκει το 16 αρι....? επειδη μαλλον βρηκα ακρη απο εκει, πως να μου το στειλουν για να ελλατωσω τις πιθανοτητες να με τσεκουρωσουν τελωνειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Παιδια με επιασε μια ανατριχιλα.....για ψαχτειτε οι αγοραστες μεσω uk ηρθε κανενα email με θεμα παραδοσης νωριτερα απο τις 4-5 εβδομαδες; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ελπίζω οτι δεν αστειεύεσαι :) Τουλάχιστον κράτα και τα δυο και η παράλληλη χρήση θα σου δείξει πιο να κρατήσεις. Συμφωνώ μαζί σου... Αν έχει αυτή την δυνατότητα είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει... Χαχα πλάκωσε το Note club.:lol: Συμφωνώ μαζί σας,απλά το τηλεφώνημα ήταν πρόσφατο και με είχε ξεσηκώσει.Προσπαθώ να δώ αν θα μπορέσω να έχω την πολυτέλεια και των δύο.Γενικά προτιμώ σαν δεύτερο μαζί με το Note να έχω μια μικρή συσκευή, για τις στιγμές που δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάω το μεγάλο.Τέλος πάντων μου έδωσε περιθώριο μέχρι Δευτέρα να απαντήσω.Θα δούμε. Ευθύμη ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ευθυμη με κερασε καφε (στην κουπα - χειροβομβιδα :lol:) ο Χαρης σημερα και ειδα final nexus 4 (μεχρι τωρα ειχα παιξει μονο με preproduction hardware και αντιστοιχα rom και final rom, αλλα οχι release). Ηθελα με λιγα λογια να δω πως ειναι το hardware παραγωγης. Ετσι λοιπον, οπως ειδα και σημερα: 1) Δεν υπαρχει κανενα θεμα με την οθονη. Ειναι υψηλου επιπεδου, στο level του one x (που θεωρω κορυφαια), με πολυ καλο λευκο και καλη χρωματικη αποδοση 2) Σε αντιθεση με το προπαραγωγης που ειδα και ετριζε το λαστιχο εδω ηταν ολα αψογα 3) Ο Χαρης του ειχε ριξει apex με τα shortcuts στο πλαι (δεν το ειχα ξαναδει) και με αφησε να ψαχνομαι :lol: 4) Ασχετο, αλλα ειδα λιγο το Ν10 του και μου θυμισε οτι αργησα χαρακτηριστικα να αλλαξω το dpi σε 240 στο δικο μου. Τελευταια κινηση, λοιπον, πριν τον υπνο :lol::cry: Χαχαχα ωραία!! Είδες κι έτοιμο καλοστημένο του Χάρη!! Είναι πολυ καλή η συσκευή και η 4.2 τρέχει αέρα χωρίς το παραμικρό θέμα.. Το τηλέφωνο του Flash Gordon lolol!! Στο tablet το έχω 280 το dpi ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti43100 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 (edited) Το εχω βρει απο Αγγλια απο ενα παιδι και μου το δινει 420€. Αξιζει?Ειναι αγορασμενο απο play store Αγγλιας.Ισχυει η εγγυηση κανονικα για Ελλαδα? και κατι αλλο: Η μπαρα κατω με τα 3 κουμπια υπαρχει περιπτωση να εξαφανιζεται με καποιο τροπο οταν δεν χρησιμοποιειται? Edited December 6, 2012 by alfisti43100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaBron30 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Παιδιά έχω παραγγείλει το 8ρι.Λέτε να είναι τόσο πρόβλημα το θέμα χωρητικότητας?έχω και dropbox 25 gb για 2 χρόνια απο ενα Htc one s που είχα αγοράσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Εσύ ξέρεις καλύτερα τις ανάγκες σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Παιδιά έχω παραγγείλει το 8ρι.Λέτε να είναι τόσο πρόβλημα το θέμα χωρητικότητας?έχω και dropbox 25 gb για 2 χρόνια απο ενα Htc one s που είχα αγοράσει. προσωπικα δεν θα επερνα 8αρι με τπτ.......θα δεις γεμιζει πολυ ευκολα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dejodu Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Αυτο να κανεις. Αφου εισαι καλυμμενος με το Note δεν βλεπω καποιο λογο να ασχοληθεις. Ναι. Βαλε καποιον απο την χωρα που σε ενδιαφερει να ανοιξει teamviewer και κανε την παραγγελια κανονικα. ή μπορει να δοκιμασει και αυτο: http://superfreevpn.com/ αν θελει να κανεις ο ιδιος την αγορα και εννοειται για Αμερικη (μπορει να υπαρχει vpn address και για uk) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_tz Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Παιδια προσπαθω με Proxy ισπανιας να μπω στο play store αλλα δεν βρισκω που ειναι η φορμα για να βαλω το μειλ και να μου στειλουν οταν θα ειναι διαθεσιμο... μπορει κανεις να βοηθησει...!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Αυτο με τα dpi που λετε τι κανει αλλαζοντας τα? Επισης καπου ακουσα οτι εδωσε αναβαθμιση η google και βελτιωνει το μαυρο της οθονης. Ισχυει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Πρώτη επίσημη αντίδραση (3 βδομάδες αργότερα) για τη ζήτηση και την έλλειψη διαθεσιμότητας. Με λίγα λόγια: υπομονή! Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_1 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Μόλις έγινε η παραγγελία από το αγγλικό playstore. Αναμονή 6-7 εβδομάδες. Άντε να δούμε!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts