Jump to content

verve77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    717
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    90%

4 Followers

About verve77

  • Ημ. Γέννησης 13/09/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

verve77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Someone? Υπάρχει κάτι που λέγεται swiftkey και εσείς ασχολειστε ακόμη με πληκτρολόγια;; :-P
  2. Καλησπέρα παίδες και χρόνια πολλά σε όλους! Όπως το Μ7 ηταν το καλύτερο τηλέφωνο συνολικά πέρυσι, έτσι θα είναι και το Μ8 φέτος κατά τη γνώμη μου και ίσως με ακόμη μεγαλύτερη διαφορά. Συνολικά παντα τονιζω. Και έχοντας περάσει απο όλες τις ναυαρχίδες νομίζω ότι είναι το πιο οολοκληρωμένο σμαρτφον. Χωρίς το αστείο λογότυπο που τρώει τζάμπα μια γραμμή και με βελτιωμένη κάμερα θα ήταν η τέλεια συσκευή εβερ. Μια ερώτηση για τους κατόχους της συσκευής από verizon. Ήμουν Καναδά και όλα παντού πωλούνται με συμβόλαια . Νέα Υόρκη μόνο ενα best buy το είχε "ξεκλειδωτο" στη verizon αλλά στα 800+ δολάρια, που σχεδόν δεν έχει διαφορά στην τιμή με εδώ και δεν το πήρα. Δεν είδα αν είχε κάποιο λογότυπο της εταιρείας πάνω στη συσκευή . Απο που το πηρατε και πόσο αν επιτρέπεται;
  3. Παίδες μπορεί να πει κάποιος σίγουρα αν από ΗΠΑ/Καναδά θα δουλεύει κανονικά η συσκευή εδω γιατί θα είμαι εκεί τις επόμενες μέρες;
  4. Είναι γνωστό αυτό, όπως ακριβώς και στο G2. Το αριστερό είναι ηχείο, το δεξί μικρόφωνο.
  5. Σωστά απάντησε το παιδί από πάνω. Η προεπιλεγμένη εφαρμογή για SMS πλέον στο kit kat είναι το Hangouts. Νομίζω είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι όποιος θέλει μπορεί να βάλει ΟΠΟΙΑ άλλη εφαρμογή θέλει :Ρ
  6. 2-3 φορές το έχει κάνει μόνο ως τώρα, δεν το κάνει συνεχώς. Με reboot εννοείται "διορθώνεται". Κλασική απάντηση για την διαθεσιμότητα, ότι έγινε και με το 4 θα γίνει και φέτος ρε παιδιά, τι το ψάχνετε; ;)
  7. Oχι είναι νωρίς ακόμη. Μόνο θεωρίες και εικασίες θα ακούσεις. Σήμερα παρατήρησα άλλο ένα bug (?), όταν είναι σε μια homescreen δεν αλλάζει η ένταση του ήχου παρά μόνο αν ανοίξει οποιαδήποτε εφαρμογή. Νομίζω ότι πρέπει να βγει σύντομα ένα update για το kit kat γιατί τα έχει γενικά τα θεματάκια του.
  8. Ούτε εδώ υπάρχει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ πρόβλημα στο σήμα. Ισα ίσα σε συγκεκριμένη προβληματική θέση στο γραφείο και στο σπίτι και στη δουλειά πιάνει 1 μπάρα περισσότερο από S4/ONE.
  9. Εγώ έχω προσέξει δυο σπαστικά θεματάκια, αν έχουν τύχει και σε άλλον: 1. Πολλές φορές, ιδίως στις κλήσεις ΠΑΝΤΑ σε αναπάντητες, αν ανοίξει κάποιος τον dialer στα πρόσφατα δεν "φεύγει" αυτόματα η ειδοποίηση από την notification bar. 2. Επίσης αρκετές φορές, αναβοσβήνει το notification led χωρίς λόγο, χωρίς ειδοποίηση, με φουλ σήμα κανονική μπαταρία κτλπ (και με το light flow disabled).
  10. Για το θέμα του ηχείου, ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.xda-developers.com/android/google-nexus-5-speaker-volume-fix-yields-impressive-results/ ΥΓ: για τους πολύ τολμηρούς μιας και απαιτεί επέμβαση στο hardware της συσκευής (μέεεχρι να αξιωθεί η Google να βγάλει software update)
  11. Aυτό. Εδώ το Ν4 είναι ακόμη στο ΤΟΠ5 άνετα. Η Google δεν μπαίνει στη διαδικασία να κάνει το τηλέφωνο να αποδίδει καλά στα benchmarks όπως άλλες εταιρείες ;)
  12. Τα κουμπιά είναι λογικό να έχουν έναν ελάχιστο τζόγο. Ομως "rattle" δεν υπάρχει, ούτε τρίζουν, ούτε ακούγονται αν κουνάς το κινητο ή ακουμπάς την οθόνη οπως έγραφε ο τύπος στο xda. Σε καμία περίπτωση. Σε δικό μου βίντεο πάντως με παραξένεψε ότι η κάμερα συνεχώς έκανε κάθε 3-4 δευτερόλεπτα focus, σαν να το έχανε και να ξαναπροσπαθούσε. Επίσης σε στιγμές που πατούσα στην οθόνη για να βγάλει φωτο (ενώ έγγραφε βίντεο) ο ήχος στο playback κάνει σπασίματα.
  13. Δεν υπάρχει. 308 λίρες είναι το στάνταρ από play store + 15-20 λίρες από Αγγλία->Ελλάδα. Περίπου 380-390€ βγαίνει.
  14. Eντελώς, κανένα τρίξιμο ή οτιδήποτε. Επειδή το είχα και εγώ το S4, νομίζω ότι είναι -και φαίνεται κιόλας- καλύτερο σαν κατασκευή.
×
×
  • Create New...