Jump to content

verve77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    717
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    90%

Everything posted by verve77

  1. Someone? Υπάρχει κάτι που λέγεται swiftkey και εσείς ασχολειστε ακόμη με πληκτρολόγια;; :-P
  2. Καλησπέρα παίδες και χρόνια πολλά σε όλους! Όπως το Μ7 ηταν το καλύτερο τηλέφωνο συνολικά πέρυσι, έτσι θα είναι και το Μ8 φέτος κατά τη γνώμη μου και ίσως με ακόμη μεγαλύτερη διαφορά. Συνολικά παντα τονιζω. Και έχοντας περάσει απο όλες τις ναυαρχίδες νομίζω ότι είναι το πιο οολοκληρωμένο σμαρτφον. Χωρίς το αστείο λογότυπο που τρώει τζάμπα μια γραμμή και με βελτιωμένη κάμερα θα ήταν η τέλεια συσκευή εβερ. Μια ερώτηση για τους κατόχους της συσκευής από verizon. Ήμουν Καναδά και όλα παντού πωλούνται με συμβόλαια . Νέα Υόρκη μόνο ενα best buy το είχε "ξεκλειδωτο" στη verizon αλλά στα 800+ δολάρια, που σχεδόν δεν έχει διαφορά στην τιμή με εδώ και δεν το πήρα. Δεν είδα αν είχε κάποιο λογότυπο της εταιρείας πάνω στη συσκευή . Απο που το πηρατε και πόσο αν επιτρέπεται;
  3. Παίδες μπορεί να πει κάποιος σίγουρα αν από ΗΠΑ/Καναδά θα δουλεύει κανονικά η συσκευή εδω γιατί θα είμαι εκεί τις επόμενες μέρες;
  4. Είναι γνωστό αυτό, όπως ακριβώς και στο G2. Το αριστερό είναι ηχείο, το δεξί μικρόφωνο.
  5. Σωστά απάντησε το παιδί από πάνω. Η προεπιλεγμένη εφαρμογή για SMS πλέον στο kit kat είναι το Hangouts. Νομίζω είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι όποιος θέλει μπορεί να βάλει ΟΠΟΙΑ άλλη εφαρμογή θέλει :Ρ
  6. 2-3 φορές το έχει κάνει μόνο ως τώρα, δεν το κάνει συνεχώς. Με reboot εννοείται "διορθώνεται". Κλασική απάντηση για την διαθεσιμότητα, ότι έγινε και με το 4 θα γίνει και φέτος ρε παιδιά, τι το ψάχνετε; ;)
  7. Oχι είναι νωρίς ακόμη. Μόνο θεωρίες και εικασίες θα ακούσεις. Σήμερα παρατήρησα άλλο ένα bug (?), όταν είναι σε μια homescreen δεν αλλάζει η ένταση του ήχου παρά μόνο αν ανοίξει οποιαδήποτε εφαρμογή. Νομίζω ότι πρέπει να βγει σύντομα ένα update για το kit kat γιατί τα έχει γενικά τα θεματάκια του.
  8. Ούτε εδώ υπάρχει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ πρόβλημα στο σήμα. Ισα ίσα σε συγκεκριμένη προβληματική θέση στο γραφείο και στο σπίτι και στη δουλειά πιάνει 1 μπάρα περισσότερο από S4/ONE.
  9. Εγώ έχω προσέξει δυο σπαστικά θεματάκια, αν έχουν τύχει και σε άλλον: 1. Πολλές φορές, ιδίως στις κλήσεις ΠΑΝΤΑ σε αναπάντητες, αν ανοίξει κάποιος τον dialer στα πρόσφατα δεν "φεύγει" αυτόματα η ειδοποίηση από την notification bar. 2. Επίσης αρκετές φορές, αναβοσβήνει το notification led χωρίς λόγο, χωρίς ειδοποίηση, με φουλ σήμα κανονική μπαταρία κτλπ (και με το light flow disabled).
  10. Για το θέμα του ηχείου, ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.xda-developers.com/android/google-nexus-5-speaker-volume-fix-yields-impressive-results/ ΥΓ: για τους πολύ τολμηρούς μιας και απαιτεί επέμβαση στο hardware της συσκευής (μέεεχρι να αξιωθεί η Google να βγάλει software update)
  11. Aυτό. Εδώ το Ν4 είναι ακόμη στο ΤΟΠ5 άνετα. Η Google δεν μπαίνει στη διαδικασία να κάνει το τηλέφωνο να αποδίδει καλά στα benchmarks όπως άλλες εταιρείες ;)
  12. Τα κουμπιά είναι λογικό να έχουν έναν ελάχιστο τζόγο. Ομως "rattle" δεν υπάρχει, ούτε τρίζουν, ούτε ακούγονται αν κουνάς το κινητο ή ακουμπάς την οθόνη οπως έγραφε ο τύπος στο xda. Σε καμία περίπτωση. Σε δικό μου βίντεο πάντως με παραξένεψε ότι η κάμερα συνεχώς έκανε κάθε 3-4 δευτερόλεπτα focus, σαν να το έχανε και να ξαναπροσπαθούσε. Επίσης σε στιγμές που πατούσα στην οθόνη για να βγάλει φωτο (ενώ έγγραφε βίντεο) ο ήχος στο playback κάνει σπασίματα.
  13. Δεν υπάρχει. 308 λίρες είναι το στάνταρ από play store + 15-20 λίρες από Αγγλία->Ελλάδα. Περίπου 380-390€ βγαίνει.
  14. Eντελώς, κανένα τρίξιμο ή οτιδήποτε. Επειδή το είχα και εγώ το S4, νομίζω ότι είναι -και φαίνεται κιόλας- καλύτερο σαν κατασκευή.
  15. Το ακουστικό του είναι πάρα πολύ καλό, το ίδιο και η ποιότητα κλήσεων. Το ηχείο όμως είναι χαμηλό. Στα ίδια επίπεδα με Ν4, όχι ότι δεν ακούγεται καθόλου. Απλά σαν πρώην χρήστης HTC ONE και εγώ είχα καλομάθει στο κορυφαίο. Με το Ν5 όμως υπάρχει κορυφαία ταχύτητα, ομαλότητα κτλπ Διαλέγει κανείς και πέρνει, τέλεια συσκευή δεν υπάρχει παίδες. Για όσους είναι με GN: θα σας φανεί διαστημόπλοιο, σε όλους τους τομείς.
  16. Τόσο πολύ να με απατά η μνήμη μου; Εννοείται ότι είχα custom rom, αλλά από ότι θυμάμαι σαν στοκ, με απλό ταπ ανοιγόκλεινε πχ το wifi, δεν έμπαινε στο μενου του. Δεν επιμένω όμως μιας και έχει περάσει καιρός. Ούτε τριξίματα ούτε τίποτα, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Και συνολικά έχει πιο ωραία αίσθηση από το S4 πχ που δείχνει φτηνιάρικο με τα glossy πλαστικά.
  17. Στο σήμα δεν έχω κανένα παράπονο, ίσα ίσα. Το ηχείο όμως είναι πανάθλιο. Ας ελπίσουμε ότι μπορεί να σωθεί κάπως μέσω λογισμικού.
  18. Δεν διαφωνώ, αλλά το θέμα είναι να έχουμε μετρήσεις σε πραγματικές συνθήκες, αυτές που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι, έτσι δεν είναι; ;)
  19. http://blog.gsmarena.com/nexus-5-grinds-through-our-battery-test-routine/
  20. OK το θέμα των χρωμάτων προφανώς και είναι εντελώς υποκειμενικό. Αλλά τα εικονίδια παραείναι μεγάλα. Θα μπορούσαν να τα έχουν στο προηγούμενο μέγεθος και να χωράνε 5 σειρές στην κάθε homescreen. Επίσης στα quicksettings θεωρώ πιο πρακτικό με ένα απλό ταπ να ανοίγει η κάθε λειτουργία και αν θες πχ να μπεις σε άλλο ασύρματο, να πατάς παρατεταμένα, όπως ήταν στο jelly bean. Στο kit kat είναι το αντίστροφο, πιο αργό άρα και πιο δύσχρηστο.
  21. Επιβεβαιώνω και εγώ, ακόμη με στοκ επίτηδες, η μπαταρία με ίδια αρκετή χρήση κρατάει λίγο περισσότερο από το Ν4, περίπου 30-60' οθόνης. Το LED δουλεύει κανονικά και η οθόνη είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. Και σαν χρώματα (επιτέλους στοπ στις ψεύτικες pentile AMOLED) και κυρίως σαν απόκριση και αφή όπου είναι κορυφαίο. Καμία σχέση με το Ν4 που είχε κάποια θεματάκια στην πίεση της αφής. Προσωπικά όμως ενώ το kitkat είναι πιο σφαίρα από το jelly bean, το τελευταίο μου άρεσε περισσότερο εμφανισιακά out of the box, σαν χρώματα, επιλογές και στήσιμο. Τα quick settings είναι πιο φτωχά, πιο δύσχρηστα (παρατεταμένο πάτημα πχ αντί για απλό tap για να ανοίξει το wifi κτλπ) και τα εικονίδια στις homescreen είναι τεράστια. Ολα αυτά βέβαια διορθώνονται εύκολα με mods.
  22. Ασήμαντες λεπτομέρειες: προτιμώ το γαλάζιο του jelly bean στην notification bar από το γκρι του kit kat. ΟΚ εύκολα αλλάζει με ένα σωρο mod που θα βγουν. Πατήστε 4-5 φορές στις ρυθμισεις τηλεφώνουν -> εκδοση λογισμικου, στο kit kat και άλλες 3-4 μετά :Ρ
  23. Εχοντας αλλάξει αρκετά αλλά όχι τα πανάκριβα, σου προτείνω ανεπιφύλακτα το Plantronics M55, υπάρχει προσφορά στο eshop με 33€, πολύ καλή τιμή και είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει ως τώρα. Παίζει μια χαρά εννοείται και με το Ν5. Χθες το παρέλαβα και εγώ επιτέλους. Η οθόνη εξαιρετική, πολύ βελτιωμενη με του 4αριου ειδικά σε επίπεδο αφής. Κατασκευή πολύ ωραία, προσωπικά τα πλαστικά του S4 μου φαίνονται πιο φτηνιάρικα σαν αίσθηση στο χέρι. Κάμερα επίσης καλή, ειδικά όταν την κρατάει σταθερά κάποιος βγάζει πολύ καλές φωτο, έχει όμως αργή απόκριση όπως έχει ήδη αναφερθεί. Μπαταρία στα επίπεδα του 4 ως τώρα, είναι νωρίς ακόμη βέβαια. Μόνο πραγματικό ψεγάδι, το απαράδεκτο ηχείο. Ακόμη πιο χαμηλό από το 4αρι και δεν είναι καν στην πλάτη να "πνίγεται" ο ήχος. Ισως είναι και λόγω μετάβασης από ΟΝΕ που έχει απλά κορυφαίο ήχο και ηχεία, αλλά ευλεπιστώ να είναι θέμα λογισμικού όπως ακούγεται αλλιώς θα παίξουν τα διαόλια μου. Κάθε τρεις και λίγο κοιτάω το led μην έχει έρθει κάποια ειδοποίηση/μήνυμα κτλπ και δεν το έχω ακούσει.
  24. Σαν γενική χρήση δεν υπάρχει πιο γρήγορο, άμεσο σε απόκριση, ομαλό και απροβλημάτιστο χωρίς κολληματα ανδροειδες όχι από το Ν5 αλλά και από το Ν4! Μόνη εξάιρεση το ΟΝΕ που είναι εφάμιλλο και ίως καλύτερο σε κάποιους τομείς. Αν δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα τα γνωστά του μειονεκτήματα, θα δεις άλλη εμπειρία χρήσης με στοκ Νεξους. Μπαταρία ούτως ή άλλως κάθε βράδυ, ολα μου τα τηλέφωνα ως τώρα, μπαίνουν για φόρτιση, αν θα γίνει αυτό με 15% αντί 30% πχ, μικρή διαφορά έχει για εμένα.
×
×
  • Create New...