Jump to content

thanos_1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    82
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

thanos_1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τελικά μετά από καταγγελία στην ΕΕΤΤ σχετικά με τις αυξήσεις στα πάγια, επικοινώνησε η cosmote μαζί μου και μου πρότεινε είτε να απορροφήσουν την αύξηση μέχρι τη λήξη των συμβολαίων μου είτε να κανω διακοπή των συμβολαίων αζημίως, παρόλο που ειχα μεγαλες εκπτώσεις στα παγια. Φυσικά διεκοψα τα συμβόλαια και περασα σε καρτοκινητά για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο.
  2. To Απεριόριστο 65 plus. Κοστίζει 65€ +5€ Δίνει: 1500SMS προς όλους 1500Λεπτά ομιλία προς όλους 2 GB +500mb Tο Mobile XL Κοστίζει 70€ Δίνει: 1500SMS προς όλους 1500Λεπτά ομιλία προς όλους 2,5 GΒ Γι' αυτό σου είπα ότι δεν είναι έτσι ακριβώς. Γιατί για κάποια προγράμματα υπάρχει επιλογή να διαλέξεις ένα άλλο με τα ίδια χρήματα και αντίστοιχες παροχές, ενώ για άλλα θα φας το 5ευρω χωρίς να έχεις επιλογή.
  3. Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6679656#post6679656 Έχω ήδη κάνει καταγγελία στην ΕΕΤΤ γι αυτό το θέμα και έχει πάρει αριθμό πρωτοκόλλου. Με ενημέρωσαν από την ΕΕΤΤ ότι έδωσαν προθεσμία στην cosmote να απαντήσει μέχρι τις 23/5. Μέχρι τότε βέβαια δε θα μπορούμε να κάνουμε καταγγελία σύμβασης. Πήγα και σε κατάστημα cosmote σήμερα να ρωτήσω και δεν γνώριζαν ούτε καν για την αύξηση. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Για παράδειγμα αυτοί που έχουν το 65plus του οποίου το αντίστοιχο είναι το mobile xl, θα χρεωθούν 5€ είτε το λένε 65plus είτε mobile xl.
  4. Μίλησα ξανά με την εξυπηρέτηση και η κοπελα αφου με εβαλε στην αναμονη για να μιλησει με προϊστάμενο της, μου ειπε πως αφου εχω εκπτωση στο παγιο δε μπορω να κανω καταγγελία της συμβασης. Ξαναρωτησα το τι εννοει η cosmote με το αζημιως και μου ειπε πως το αζημιως ειναι για τα 5ευρω αυξησης του παγιου τα οποια δε θα χρεωθω αν φύγω. Της λεω, μα αφου θα φύγω και δε θα πληρωνω παγιο, ετσι κ αλλιώς δε θα χρεωθω την αυξηση. Μου απαντησε πως αυτη την ενημερωση εχουν απο την εταιρία. Ο καθένας λέει τα δικά του. Προχωρησα σε καταγγελια στην ΕΕΤΤ και ηδη εχει παρει αριθμο πρωτοκόλλου.
  5. Μίλησα χθες με δύο διαφορετικούς για το συγκεκριμένο θέμα. Ο ένας δεν ήξερε τίποτα και με σύνδεσε με έναν άλλο ο οποίος μου είπε πως αφού έχω έκπτωση στο πάγιο δε μπορώ να κάνω καταγγελία της σύμβασης. Σε ερώτηση μου σε ποια περίπτωση αναφέρεται το αζημίως, πήρα την απάντηση ότι είναι για τα 10€ που ζητάνε για τη μετατροπή σε καρτοκινητό. Εσένα φίλε μου τι σου είπαν; Πως έκανες την καταγγελία σύμβασης;
  6. Eγώ από franco σε air kernel τον πέρασα κατευθείαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Από air kernel σε franco είχα πρόβλημα και δε δούλευε το wifi.
×
×
  • Create New...