Jump to content

thanos_1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    82
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thanos_1

  1. Τελικά μετά από καταγγελία στην ΕΕΤΤ σχετικά με τις αυξήσεις στα πάγια, επικοινώνησε η cosmote μαζί μου και μου πρότεινε είτε να απορροφήσουν την αύξηση μέχρι τη λήξη των συμβολαίων μου είτε να κανω διακοπή των συμβολαίων αζημίως, παρόλο που ειχα μεγαλες εκπτώσεις στα παγια. Φυσικά διεκοψα τα συμβόλαια και περασα σε καρτοκινητά για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο.
  2. To Απεριόριστο 65 plus. Κοστίζει 65€ +5€ Δίνει: 1500SMS προς όλους 1500Λεπτά ομιλία προς όλους 2 GB +500mb Tο Mobile XL Κοστίζει 70€ Δίνει: 1500SMS προς όλους 1500Λεπτά ομιλία προς όλους 2,5 GΒ Γι' αυτό σου είπα ότι δεν είναι έτσι ακριβώς. Γιατί για κάποια προγράμματα υπάρχει επιλογή να διαλέξεις ένα άλλο με τα ίδια χρήματα και αντίστοιχες παροχές, ενώ για άλλα θα φας το 5ευρω χωρίς να έχεις επιλογή.
  3. Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6679656#post6679656 Έχω ήδη κάνει καταγγελία στην ΕΕΤΤ γι αυτό το θέμα και έχει πάρει αριθμό πρωτοκόλλου. Με ενημέρωσαν από την ΕΕΤΤ ότι έδωσαν προθεσμία στην cosmote να απαντήσει μέχρι τις 23/5. Μέχρι τότε βέβαια δε θα μπορούμε να κάνουμε καταγγελία σύμβασης. Πήγα και σε κατάστημα cosmote σήμερα να ρωτήσω και δεν γνώριζαν ούτε καν για την αύξηση. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Για παράδειγμα αυτοί που έχουν το 65plus του οποίου το αντίστοιχο είναι το mobile xl, θα χρεωθούν 5€ είτε το λένε 65plus είτε mobile xl.
  4. Μίλησα ξανά με την εξυπηρέτηση και η κοπελα αφου με εβαλε στην αναμονη για να μιλησει με προϊστάμενο της, μου ειπε πως αφου εχω εκπτωση στο παγιο δε μπορω να κανω καταγγελία της συμβασης. Ξαναρωτησα το τι εννοει η cosmote με το αζημιως και μου ειπε πως το αζημιως ειναι για τα 5ευρω αυξησης του παγιου τα οποια δε θα χρεωθω αν φύγω. Της λεω, μα αφου θα φύγω και δε θα πληρωνω παγιο, ετσι κ αλλιώς δε θα χρεωθω την αυξηση. Μου απαντησε πως αυτη την ενημερωση εχουν απο την εταιρία. Ο καθένας λέει τα δικά του. Προχωρησα σε καταγγελια στην ΕΕΤΤ και ηδη εχει παρει αριθμο πρωτοκόλλου.
  5. Μίλησα χθες με δύο διαφορετικούς για το συγκεκριμένο θέμα. Ο ένας δεν ήξερε τίποτα και με σύνδεσε με έναν άλλο ο οποίος μου είπε πως αφού έχω έκπτωση στο πάγιο δε μπορώ να κάνω καταγγελία της σύμβασης. Σε ερώτηση μου σε ποια περίπτωση αναφέρεται το αζημίως, πήρα την απάντηση ότι είναι για τα 10€ που ζητάνε για τη μετατροπή σε καρτοκινητό. Εσένα φίλε μου τι σου είπαν; Πως έκανες την καταγγελία σύμβασης;
  6. Eγώ από franco σε air kernel τον πέρασα κατευθείαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Από air kernel σε franco είχα πρόβλημα και δε δούλευε το wifi.
  7. Επανέρχομαι με το πρόβλημα που είχα με την αποστολή mms. Αντικατέστησα το mms.apk(για τους 160 χαρακτήρες) με το μαμά αρχείο που το είχα κρατήσει σε backup και τώρα στέλνω κανονικά mms. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά!!
  8. Tις ρυθμίσεις ΑΡΝ δεν τις έχω πειράξει. Είναι ίδιες με πριν. Δε ξέρω τι μπορεί να φταίει!!
  9. Μία βοήθεια βρε παιδιά, από τότε που φλάσαρα ξανά τη stock rom(είχα codefirex) δε μπορώ να δεχθώ ούτε να στείλω mms!! Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί; Το μόνο που έχω πειράξει είναι το mms.apk για να έχω περισσότερους χαρακτήρες στα μηνύματα.
  10. Εμενα παντως δε με αφηνει να το επιλεξω. Και αποτι διαβασα και στο xda,οσοι εχουν 4.2.2 θα πρέπει να φλασαρουν radio απο 4.2.1 για να δουλεψει!!
  11. Σε 4.2.2 δε δουλευει το κολπακι με το LTE!! To επιλεγεις και σε γυριζει στην αρχικη ρυθμιση.
  12. Τα EHS44 της samsung τα έχω και παίζουν μια χαρά!!
  13. Έχω τον philips και παίζει μια χαρά με το bumper. Τον έχω σε γωνία 12 μοιρών και το τηλέφωνο δε γλυστράει!! :D
  14. Πριν μερικές μέρες παρέλαβα κ εγώ το bumper από dx-box. 50 ημέρες μετά την παραγγελία!! :wacko: Το bumper είναι πάρα πολύ καλό αλλά δεν είναι αυθεντικό( το έλεγε από την αρχή ο συμφορουμίτης g47). Είναι κάποιες πολύ μικρές λεπτομέρειες που το κάνουν να διαφέρει από το αυθεντικό, παρόλαυτα είναι πολύ καλό και η εφαρμογή του άψογη. Μαζί με το bumper είχα παραγγείλει και ένα HDMI adapter το οποίο δεν ήρθε ποτέ. Ζήτησα από τον πωλητή μέσω paypal να μου επιστρέψει τα χρήματα του adapter καθώς και τα μισά του bumper, αφού δεν είναι το αυθεντικό, όμως αυτός αρνήθηκε. Το θέμα είναι υπό εξέταση από το paypal. Αν κάποιος έχει σκοπό να αγοράσει κάτι από τον συγκεκριμένο πωλητή, θα του έλεγα να το ξανασκεφτεί γιατί δεν είναι καθόλου σωστος στις συναλλαγές του.
  15. Περιμένω αυτή σε καφέ χρώμα. Μου αρέσει περισσότερο από αυτή που έβαλες!! Για δες http://www.ebay.com/itm/KLD-Enland-Series-PU-Leather-Cover-Case-Film-LG-Google-E960-Nexus-4-Black-/271146492581?pt=PDA_Accessories&hash=item3f219722a5 E τότε περιμένουμε. Κάπου εκεί δίπλα θα είναι και το δικό μου bumper!! :lol:
  16. Καλά μη νομίζεις ότι τα ανανεώνουν και συνέχεια. Χθες παρέλαβα δεματάκι(όχι από dx-box) και στο site λέει πως έιναι ακόμα στο κέντρο διανομής!! ;)
×
×
  • Create New...