Jump to content

thakost

Members
  • Δημοσιεύσεις

    182
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thakost

  1. Παιδιά θέλω να το ξεκαθαρίσω λίγο αυτό το θέμα για να μην δημιουργούνται παρανοήσεις.Ίσως δεν ήμουν σαφής.Είμαστε δύο άτομα σε αναμονή,που είμαστε φίλοι και κάνουμε παρέα.Ο τρίτος κοινός φίλος βρίσκεται στην Αγγλία και θα έχει το Nexus.Μας ενημέρωσε και τους δύο, απλά έθεσε εμένα πρώτο σε προτεραιότητα.Αν δεν το πάρω εγώ θα το πάρει ο άλλος.Οποιαδήποτε άλλη κίνηση θα ήταν ''ρίξιμο'' στον εδώ κολλητό.Ευχαριστώ για την κατανόηση.:)
  2. Χαχα πλάκωσε το Note club.:lol: Συμφωνώ μαζί σας,απλά το τηλεφώνημα ήταν πρόσφατο και με είχε ξεσηκώσει.Προσπαθώ να δώ αν θα μπορέσω να έχω την πολυτέλεια και των δύο.Γενικά προτιμώ σαν δεύτερο μαζί με το Note να έχω μια μικρή συσκευή, για τις στιγμές που δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάω το μεγάλο.Τέλος πάντων μου έδωσε περιθώριο μέχρι Δευτέρα να απαντήσω.Θα δούμε. Ευθύμη ευχαριστώ για την απάντηση.
  3. Δεν θα είχα πρόβλημα,αλλά όπως έγραψα είμαι πρώτος στη σειρά.Υπάρχει μετά από μένα κι άλλος φίλος.Θα ήταν unfair να του κάνω κάτι τέτοιο,άσε που θα έβλεπε ότι δεν το έχω και θα τρωγα ξύλο.:lol:
  4. Ευθύμη βοήθεια!!!Πριν από λιγο με πήρε κολλητός που μένει Αγγλία και παρήγγειλε 2 Nexus(μαζί μ' ένα φίλο του που τελικά δεν το θέλει γιατί πήρε το 5άρι).Του μένει λοιπόν το ένα και με έβαλε σε πρώτη προτεραιότητα.Τι κάνουμε τώρα;Δεν μπορώ να κρατήσω και το Note και το Nexus.Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το Note αλλά η πρόκληση του Nexus είναι μεγάλη.Ξέρω ότι αν το πουλήσω τώρα θα έχω αρκετή χασούρα(το πήρα στα 620),αλλά ο φίλος μ' έβαλε σε μεγάλο δίλλημα.:(
  5. Σε όλη την κάτω βάση γράφει περίπου εως 1mm απ' το τέρμα της οθόνης.Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό.
  6. Ρυθμισεις-Εμφανιση-Γραμματοσειρα-Στυλ γραμματοσειράς-Helvetica s edit Στα sms και τα mail το αναγνωρίζει κανονικά.Στο S Note το αναγνωρίζει αν αλλάξουμε από ελληνικά σε αγγλικά.
  7. @drmobile Κώστα πολύ χαίρομαι που ευχαριστήθηκες(όπως όλοι μας) την μετάβαση απ' το iphone.Είμαι σίγουρος ότι θα ανακαλύπτεις συνεχώς κι άλλα ωραία στη συσκευή.Thanks για το tip με το ελληνικό ερωτηματικό. edit αυτό με το back button κι εγώ άργησα να το συνηθίσω.Η πλάκα είναι ότι τώρα ,όταν χρησιμοποιώ το ipad πιάνω τον εαυτό μου να πατάω την αντίστοιχη επιφάνεια προσπαθώντας να πάω πίσω...
  8. Thanks.:) Δουλεύει άψογα.Γραφω απ´ το iPad στο οποίο παίρνω σήμα wifi από το Note.
  9. off topic-Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ασχολείται με την τεχνολογία ή να είναι επαγγελματίας που να μην εντυπωσιάζεται απ' το Note.Με τους υπόλοιπους απλά κάνω πλάκα όταν με ρωτάν ''τί είναι αυτό''.Τους απαντάω ''τοστιέρα'' επιδεικνύοντας το άνοιγμα και κλείσιμο της flip case.-off topic Για το bluetooth έχω να πω ότι εμένα με βολεύει πολύ(πρώτη φορά χρησιμοποιώ σε συσκευή).Ιδιαίτερα όταν βρίσκομαι για καφέ,ποτό ή φαγητό σε μικρό τραπέζι όπου κακά τα ψέμματα πιάνει χώρο.Στην οδήγηση δεν το συζητάω ήταν μεγάλο μου λάθος,που δεν το χρησιμοποιούσα τόσα χρόνια.
  10. Για πες Ηλία με ενδιαφέρει και μένα.Βέβαια με το iphone το θεωρούσα επιβεβλημένο(Δεν κάνεις σοβαρό browsing με 3,5 οθόνη) αλλά ίσως κάποια στιγμή μου χρειαστεί και στο Note.
  11. Κατέβασε κάποιον launcher απ' το google play δοκίμασε τον και αν σ' αρέσει αγόρασε την pro έκδοση.Ο nova που χρησιμοποιούμε πολλοί εδώ μέσα είναι πολύ καλός και σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις τα εικονίδια του pure android.
  12. @ikarus δεν συγκρίνεται το iphone με το Note για βαριά επαγγελματική χρήση.Το Note II είναι ο ορισμός του επαγγελματικού εργαλείου.Όσο για τις sd,έχω την sandisc 32 gb ultra microSDHC η οποία είναι ταχύτατη ακόμα και σε video.Για το 4g,είναι κάτι που εσύ θα το συνεκτιμήσεις.Μην ξεχνάς όμως ότι ακόμη και στην Αμερική, η συγκεκριμένη τεχνολογία έχει μόλις 7% market share σε σχέση με το 63% που έχει το 3g.Στην πράξη πιστεύεις ότι θα έχουμε αξιόπιστο δίκτυο 4g όταν ακόμα και το 3g έχει πολλά προβλήματα, λαμβάνοντας υπόψιν και την παρούσα οικονομική συγκυρία; Για απομακρυσμένη σύνδεση θα προσθέσω σ' αυτά που ανέφερε ο syd77 και το PocketCloud Remote Desktop Pro.
  13. @DrMobile Με γειά !Είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείς.:)
  14. Το ξέρω ότι 290 σελίδες δεν διαβάζονται εύκολα,αλλά πίστεψέ με αξίζει τον κόπο.Θα βρείς απαντήσεις για κάθε σου ερώτημα,ακόμα και γι αυτά που δεν έχεις σκεφτεί.:)
  15. 1.Εφάμιλλη 4S 2.Είναι λίγος ο χρόνος εμπειρίας,αλλά μέχρι τώρα ούτε κιχ. 3.Ναι,πολύ περισσότερο από 4 και 4S στα επίπεδα 3GS εποχής ios 4 4.Σε σχέση με το 3GS υπερτερεί παντού. 5.Δεν διαβάζω πλέον στο ipad αλλά στο Note τα βιβλία μου, για να τα έχω εύκαιρα παντού.
  16. Το s pen δεν γράφει σε ipad,το έχω δοκιμάσει.Είναι άλλη τεχνολογία.
  17. Έβαλα τον nova με εικονίδια Jelly Bean και είμαι τρισευτυχισμένος.Καινούργιο κινητό!(Οι φάκελλοι στον Nova τα σπάνε):)
  18. Φίλε μου κι εγώ έχω το ipad 3 και το χρησιμοποιώ πλέον μόνο για παιχνίδια(σ' ένα τομέα που είναι ακαταμάχητο).Από κει και πέρα το μεγάλο πλεονέκτημα του Note λέγεται android.Ως χρήστης ios για χρόνια έχω πάθει πλάκα με την δυνατότητα παραμετροποίησης και εξατομίκευσης που έχει το android.Και χωρίς να είμαι root.To spen είναι πολύ χρήσιμο.Σε κάθε τομέα της καθημερινότητας βρισκόμαστε σε στιγμές που θέλουμε να σημειώσουμε κάτι πρόχειρα κι εύκολα σαν να είχαμε μαζί μας χαρτί και μολύβι.Εννοείται βέβαια ανάλογα με τη δουλειά που κάνει ο καθένας το spen και οι εφαρμογές του είναι εξαιρετικό επαγγελματικό εργαλείο.Από κει και πέρα browsing,διάβασμα σημειώσεων-βιβλίων,επεξεργασία κειμένων γίνονται απόλαυση λόγω της μεγάλης οθόνης.Ένας μίνι υπολογιστής συνεχώς μαζί σου χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάς και επιπλέον κινητό.Παραχωρήσεις θα χρειαστεί να κάνεις στη χρήση του ως τηλέφωνο, μόνο αν σ' ενοχλεί το να κρατάς ένα τέτοιο μέγεθος στ' αυτί σου.Τη λύση μου την έχει δώσει το bluetooth.Και όταν θα χρειαστεί να πάω για τρέξιμο και είμαι με τις φόρμες ή θα πεταχτώ για δυό λεπτα π.χ.στο περίπτερο να πάρω εφημερίδα έχω δεύτερη sim στο παλιό μου 3gs και είμαι o.k. Άρα ως συμπέρασμα θα σου πω ότι το μεγάλο μέγεθος είναι αυτό που του δίνει αυτές τις εξαιρετικές δυνατότητες που αν εσύ τις αξιολογείς με υψηλό βαθμό αξίζει η αγορά του. edit Ξέχασα την μπαταρία-ίσως και πολλά άλλα.Έναμισυς μήνας χρήσης και ακόμα ανακαλύπτω πλεονεκτήματα.
  19. Αν οι εξισώσεις ή ο τύπος δεν περιέχουν γράμματα π.χ.log αλλα μόνο αριθμούς τότε κατέβασε από το google play αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visionobjects.calculator&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS52aXNpb25vYmplY3RzLmNhbGN1bGF0b3IiXQ.. Είναι free και δουλεύει μια χαρά.
  20. Ο tw για μένα είναι το μοναδικό σοβαρό μειονέκτημα των συσκευών της Samsung Τι εννοείς δεν συγχρονίζει;Εγώ όλα τα ραντεβού του ιατρείου τα έχω στο ημερολόγιο του gmail και ταυτόχρονα και στο splanner και τούμπαλιν.
  21. Κώστα,Αργύρη και syd77 ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Δεν μ' ενοχλούν αυτά που αναφέρατε οπότε θα το δοκιμάσω.
  22. Παρ' ότι νομίζω έχει απαντηθεί,μπορεί κάποιος να μου θυμίσει, αν βάλω nova launcher ποιές λειτουργίες το spen θα χάσω;
  23. Τι εννοείς;Αλλάζεις τα αγγλικά σε ελληνικά κι αντίστροφα αν σύρεις το πλήκτρο του space δεξια η αριστερά.Αν δεν στο εμφανίζει, πηγαίνεις Ρυθμίσεις-Γλώσσα και εισαγωγή-πληκτρολόγιο Samsung-Γλώσσες εισαγωγής-τσεκάρεις και τα ελληνικά εκτός των αγγλικών.
  24. Βαγγέλη και γω έκανα την μετάβαση από 4s,που όντως βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες.Όμως όχι σε όλες τις συνθήκες.Το Note θα σου δώσει εξίσου καλές ''γρήγορες'' φωτο και ταυτόχρονα με τις επιπλέον ρυθμίσεις(αν ασχοληθείς λίγο περισσότερο) θα σου δώσει καλά αποτελέσματα και σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό. edit επίσης το Note έχει καλύτερη λειτουργία σταθεροποίησης της εικόνας σε βίντεο.
  25. Και το δικό σου χαλασμένο είναι.Άκου εκεί, smartphone να μην θέλει κάθε μέρα φόρτιση! Το μόνο μου άγχος πλέον είναι, να μην μείνω καμιά μέρα από μπαταρία ,λόγω ακριβώς του γεγονότος ότι ξεχνάω να το φορτίσω.:lol:
×
×
  • Create New...