Jump to content

Spidergr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.091
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

2 Followers

About Spidergr

  • Ημ. Γέννησης 05/12/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    O2 - Γερμανία

Spidergr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χαίρεται σε όλους, απο χθες κάτοχος και γω της συσκευής, πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ θετικές, μου έβγαλε 6 ώρες χρήσης την ώρα που με την ίδια χρήση το galaxy s4 έβγαζε με το ζόρι 3 (on screen). Αν και έψαξα το θέμα, δεν μπορώ να βρώ εύκολα αναφορές για ρομ, για την ώρα σκέφτομαι απλά να εγκαταστήσω την καινούρια έκδοση που δεν έρχεται on the air 232. Θέλω να ρωτήσω εδω απο την εμπειρία όσων έχουν την συσκευή περισσότερο καιρό, αν αξίζει η εγκατάσταση κάποιας τροποποιημένης στοκ ρομ, κερδίζεις σε μπαταρία / επιδόσεις ? γενικά στο κινητό δεν έχω πάνω απο 20 εφαρμογές εγκατεστημένες και ούτως η άλλως προσπαθώ απο μόνος μου να σβήσω ή να απενεργοποιήσω πολλές απο τις εφαρμογές που υπάρχουν εξαρχής. Ποιά ρομ πιστεύεται ότι αξίζει να δοκιμάσω (απο τις στοκ), έχω δει στο xda ότι πολύς κόσμος ακόμα μένει μέχρι και με την κιτκατ για το λόγο της μπαταρίας, εσεις τι πιστεύετε?
  2. Καλημέρα σε όλους. Λοιπών, διάλεξα το z3 compact. Οι λόγοι είναι: 1) τιμή 2) μέγεθος 3) Radio 4) memory card 5) Magnet Charge 6) λειτουργίες Android 7) έχω ήδη μια iPhone συσκευή συσκευή Όσο για το HTC δεν τι έχω σκεφτεί ποτέ για κάποιο λόγο να πάρω συσκευή HTC για κάποιο λόγο δεν μου γεμίζουν το μάτι. Τώρα μένει να αποδειχθεί η συνολική ποιότητα του κινητού κυρίως ως προς την μπαταρία και την λειτουργία του Android που με το Galaxie ήταν τόσο χάλια που δεν μπορούσα ούτε μετά από φρέσκο φλασαρισμα της αυθεντικής ρομ να εμπιστευτω ούτε το ξυπνητήρι...
  3. δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο μιας και αυτό συμβαίνει και στο iphone 5c και στο ipad mini 2 που έχω στον chrome και στο facebook messangeer όταν τα ζορίζω, παρόλα αυτά θα συνεχίσω με το sony z3 compact vs iphone 6 Θετικά z3 compact: 1) 350ε καινουριο με εγγύηση 2 χρόνια 2) magnetic charger (δεν χρειάζεται να ανοίγεις κανενα καπάκι για να το φορτίζεις) 3) compact μεγεθος 4) σε διαφορα συγκριτικά μπαταρίας χρόνος χρήσης οθονης 6 ώρες + (το galaxy s4 σπάνια πάει πάνω απο 3-4 ώρες σε μια μέρα) 5) radio fm 6) memory slot Αρνητικά z3 compact: 1) ποιότητα οκ αν εξερέσουμε το πίσο μέρος ότι ειναι γυαλί και σπάει για πλάκα 2) όχι απευθείας υποστήριξη google 3) παλιά σειρά επεξεργαστών με μόνο 1 cpu, τα καινούρια έχουν 2 cpu θετικά iphone 6 1) υποστήριξη apple 2) λειτουργικό 3) η μπαταρία δεν αδειάζει χωρίς λόγο Αρνητικά iphone 6 1) γλυστράει στο χέρι 2) μικρή ram 3) no radio fm 4) no memory slot 5) περιορισμοί λειτουργικου / λειτουργιών οπότε η ερώτηση ειναι καινουριο z3 compact ή μεταχειρισμένο iphone 6 ? Ισως είναι η τελευταία φορά που θα δοκιμάσω ξανα android συσκευή όποια και αν είναι, αυτό το θέμα με την μπαταρία να αδειάζει απο το πουθενά με νευριάζει πολύ...
  4. η μνήμη ειναι μικρή, πολλες φορές ο chrome ή αλλες εφαρμογές κρασαρουν όταν πας να φορτώσεις πχ πολλές φωτογραφίες ή πολλές σελίδες μαζί... Δυστυχώς το νεξους θα έρθει με τιμή 480 ευρώ, τώρα κοιτάζω το z3 compact και το iphone6...
  5. Ψάχνω να αγοράσω καινούργια συσκευή και το ποσό που θέλω να διαθέσω είναι μέχρι 400 ευρώ, φαντάζομαι το καινούριο νεξους θα κοστίζει περίπου τόσο, όπως και ενα Iphone 6 μεταχειρησμένο, μπορώ να το βρω με 400 ευρώ σε καλή κατάσταση. Η εμπειρία μου μέχρι τώρα με το android δεν ειναι η καλύτερη, η συσκευές που είχα είναι το LG Optimus L9 και τώρα το galaxy s4 το οποίο δεν το εμπειστεύομαι ούτε για ξυπνητήρι μετα απο τα τόσα κολλήματα που μου έχει παρουσιάσει κατα καιρούς. Τα κριτήρια αγοράς μου είναι η υποστήριξη σε αναβαθμίσεις απο τον κατασκευαστή, η ποιότητα κατασκευής, οι επιδόσεις του λογισμικού και η διάρκεια της μπαταρίας. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οποιαδήποτε android συσκευή για μένα είναι πλέον πεταμένα λεφτά αν δεν ειναι nexus, τώρα πλέον σκέφτομαι αν πρέπει να δοκιμάσω για 3 φορά το android με μια νέξους συσκευή ή να πάρω ενα iphone 6 και να λυθούν όλα μου τα προβλήματα, αυτή τη στιγμή έχω ενα iphone 5c σαν δεύετερο κινητό το οποίο δεν μπορώ να βρω ούτε ενα αρνητικό εκτός του ότι η ραμ μου φαίνεται λίγο μικρή, όπως και στο iphone 6. Γενικά στις συσκευές μου δέν έχω πάνω απο 20 εφαρμογές εγκατεστημένες. Δώστε καμιά ιδέα. μήπως και μπορέσω και κατασταλάξω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  6. καλημέρα, μια ερωτησούλα. Έχω το galaxy s4 i9515 εδώ και ένα μήνα περίπου και παρατηρώ μερικά θεματάκια τα οποία είτε είναι εξαιτίας του android είτε του κινητού. Μερικές φορές το κινητό δεν ανοίγει απο την αναμονή, η οθόνη παραμένει μαύρη και πρέπει να το κάνω επανεκκίνηση για να ζωντανέψει ( δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το s cover ) και δεύτερον τα δεδομένα του κινητού μερικές φορές δεν ενεργοποιούνται και πρέπει πάλι να το κάνω επανεκκίνηση για να στρώσει, έχει κανείς τα ίδια θέματα? για την ώρα απλά περιμένω μήπως με την lollipop αλλάξει κάτι..
  7. Χαίρεται παιδιά μια ερωτησούλα, γίνεται να αλλάξουμε ήχο κλήσης στο viber, τώρα κάνει μόνο ένα απλό ντιγκ και δεν το ακούμε. Ευχαριστώ!
  8. ναι το έλεγε οτι δεν είναι γνησιο, αλλά έλεγε οτι λειτουργεί με το ios7. απο ότι διαβάζω μετά την 7.0.2 τα περισσότερα σταματήσανε να δουλεύουν...
  9. Μια ερώτηση, αγόρασα ένα μούφα καλώδιο απο το ebay και δεν λειτουργεί μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι γνήσιο, υπάρχει τρόπος να προσπεράσουμε αυτήν την προστασία ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  10. Spidergr

    iPhone 5

    ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, το πρόβλημα μου σε σχέση με τα δεδομένα ειναι ότι επιδή δεν έχω καλό σήμα στο δωμάτιο μου, το iphone συνδέεται συνέχεια στα δεδομένα, ενώ αν τα κλείσω συνδέεται στο wifi έστω και με ελάχιστο σήμα... κανείς καμιά ιδέα ?
  11. Spidergr

    iPhone 5

    χαίρετω όλους, πρώτο μου ποστ στην παρέα του iphone, ακόμη δεν έχω προλάβει να το μελετήσω καλά, πρώτες εντυπώσεις μου δεν είναι και τοσο ενθαρυντικές, έχω χάσει 10% μπαταρία σε 1.30 ώρα χωρίς να το πολύ πειράξω, εφαρμογές εγκατέστησα μόνο τις βασικές, google maps, viber, whatsapp, facebook, youtube, skype, google translate, facebook messanger, chrome, tunein radio. Προσπαθω να καταλάβω τι ειναι αυτό που ρουφάει την μπαταρία τόσο άγρια... δύο ερωτήσεις για αρχή υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να ανοιγωκλείνω τα δεδομένα εύκολα χωρις να χρειάζεται να πηγαίνω συνέχεια στις ρυθμίσεις ? πχ με το πάτημα ενώς εικονιδίου στο μενού, υπάρχει τρόπος να ελέγξω σε τι κατάσταση είναι η μπαταρία ? το κινητό ειναι μεταχειρισμένο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...