Jump to content

Totos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.038
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Totos

  1. Αρκετα ενδιαφερον φαινεται! Για να δουμε αν θα το δω κι απο κοντα!! Ευχαριστουμε !
  2. Αυτα ειναι! Ευχαριστουμε και καλη μας ( μου! ) τυχη !!
  3. Ωραιο δωρακι! Καλη μας επιτυχια!!
  4. Ωραιο δωρακι...και ακριβο!!! Ευχαριστουμε!
  5. Totos

    Nokia XL

    Ξερουμε ημερομηνια κυκλοφοριας στην Ελλαδα??
  6. Ναι με τα 1000. Ηδη εχει πολυ μεγαλη βιβλιοθηκη και μπορεις να βρεις είτε καινουργια είτε μεταχειρισμενα παιχνιδια σε παρα πολυ καλες τιμες. Δεν αξιζει να περιμενεις το καινουργιο διοτι αυτο θα φτασει τελος του χρονου Ελλαδα, θα κοστιζει πολλα και τα παιχνιδια του θα ειναι και πανακριβα.
  7. Ευχαριστουμε πολυ για ακομη μια φορα για τους διαγωνισμους !!
  8. Για Δευτερα ακουσα αλλα δεν ειναι τιποτα σιγουρο ακομα.
  9. Καλα εννοειται οτι παιζουν πολλα. Κι εγω ας πουμε δεν εχω σκοπο να το παρω στα 800 που ζητανε για κανενα λογο. Αν βρω να πουλησω το 2 σε καλη τιμη και αν βρω σε επισης καλη τιμη ( κατω απο 700 ) το 3 τοτε ισως το αγορασω. Αλλιως δεν εχει νοημα η μεταβαση.
  10. Μπορεις να πας στην smartec ( νομιζω οτι ετσι λεγεται ) να στο αλλαξουν με 40 ευρω και χωρις να χασεις και την εγγυηση μιας και ειναι εξουσιοδοτημενοι απο την Samsung.
  11. Ναι αυτο ειναι σιγουρο. Αλλα του περνας μια custom και εισαι οκ. Ή του περνας το ινδικο. Δεν υπαρχει θεμα. Ετσι κι αλλιως android ειναι το ενα android ειναι και το αλλο. Εχουν Ελληνικα.
  12. Σε αυτην την τιμη μην το σκεφτεσαι καν. Που το βρηκες τοσο φτηνα?
  13. Θα ειναι Pentile αλλα λόγω της πολυ υψηλης αναλυσης ( σε σχεση με το μεγεθος της οθονης ) δεν θα φαινεται και δεν θα ενοχλει απολυτως καθολου η διαταξη. Μονο το πλεονεκτιμα της θα καταλαβουμε σαν χρηστες το οποιο ειναι στην ουσια 5-10% εξοικονομηση ενεργειας. Οσο για το HD vs Full-HD πιστεψτε με δεν ειναι η τρελη διαφορα αλλα ακομα και σε 5 ιντσες οθονη την καταλαβαινεις την διαφορα. Ποσο μαλλον σε 5,7 ιντσες. Σιγουρα δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα που να ενδιαφερει τον μεσο χρηστη αλλα για ολους τους αλλους ειναι και ορατη με γυμνο ματι κανονικα η διαφορα, αλλα και βελτιωμενη η εμπειρια χρησης. Καθολου μεγαλο μεγεθος δεν καταλωνει ουτε στην μνημη ουτε στην Ram η Full-HD. Η διαφορα ειναι απειροελαχιστη απο την μια, αδιαφορη απο την αλλη. Γιατι ? Γιατι σε σχεση με το 2 που εχει HD και όχι FHD, υπαρχει επισης 2πλασιος αποθηκευτικος χωρος και 50% περισσοτερη Ram. Οποτε και να σου καταναλωνε σημαντικα παραπανω μνήμη κινητου και μνήμη RAM παλι δεν θα ειχε σημασια καθως ειναι αυξημενες ουτως ή αλλως και οι 2. Άλλες σημαντικες ( για εμενα ) διαφορες εκτος απο την διαφορα αναλυσης της οθόνης ειναι 1. Ηχειο στο κατω μερος της συσκευης και οχι πισω. 2. Μικροτερο ( κατα 1 χιλιοστο ) και ελαφρύτερο. 3. Πολυ σημαντικη η αυξηση της εσωτερικης μνημης. Αυτοι οι 4 ειναι για εμενα οι λογοι που θα αναβαθμιστω στο 3. ( Τωρα εχω το 2. ) Αυτα τα 4 ( η θεση του ηχειο οχι και τοσο ) ειναι, κατα την γνωμη μου, διαφορες που κανουν την συσκευη πιο "futureproof".
  14. Και στην Γερμανια 700 θα κοστιζει. http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00F07WTLG/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new
  15. Στο recovery ξετικαρε την επιλογη που κανει verification πριν απο το flasharisma. Δεν θυμαμαι που ακριβως βρισκεται αυτη η επιλογη. Εκει λιγο πριν το φλασαρισμα πρεπει να ειναι.
×
×
  • Create New...