georgemv Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 δες από πανω το Link τι εχει γραψει ο cmvr στο 1ο ποστ? ισχυουν ή όχι αυτά? γιατι δειχνει και στην 1800!!!! αν δεν ισχυει πλεον ενώ ισχυε παλια τοτε ας φτιαξει καποιος το ποστ. Bytheway το forum σερνεται ταμαλα για 2 μυνηματα εκανα πανω από 10λεπτα… Για φωτο δεν είναι εφικτο πρεπει να παω εξοχικο και να το κανω από εκει και δεν ξερω αν γινεται και πως στο tapatalk δεν εχω εκει pc. Το Tapatalk έχει κουμπάκι για photo attachment. Είναι η πιο εύκολη μέθοδος. Όταν βρεις το χρόνο στείλε το να το δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Το Tapatalk έχει κουμπάκι για photo attachment. Είναι η πιο εύκολη μέθοδος. Όταν βρεις το χρόνο στείλε το να το δούμε. To API στέλνει σκουπίδια. 100%. Δεν υπάρχει άδεια για 3η στα 1800 στην Ελλάδα. Ούτε η /// πουλάει κάτι τέτοιο στην ΚΟΣΜΟ. Όχι πως δε μπορείς να το κάνεις αλλά μη μπερδεύουμε τον κόσμο με την ΚΟΣΜΟ. 2100 και σε κάποιες περιπτώσεις και 900. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 (edited) Το Tapatalk έχει κουμπάκι για photo attachment. Είναι η πιο εύκολη μέθοδος. Όταν βρεις το χρόνο στείλε το να το δούμε. καλησπέρα, οκ ενταξει. To API στέλνει σκουπίδια. 100%. Δεν υπάρχει άδεια για 3η στα 1800 στην Ελλάδα. Ούτε η /// πουλάει κάτι τέτοιο στην ΚΟΣΜΟ. Όχι πως δε μπορείς να το κάνεις αλλά μη μπερδεύουμε τον κόσμο με την ΚΟΣΜΟ. 2100 και σε κάποιες περιπτώσεις και 900. ωραια ας πουμε ειναι μαπα το cell mapper και λεει βλακειες. Θα δοκιμασω και καποιο αλλο. Εδω τι λεει στο 1ο ποστ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=420980 δειχνει και Η στην 1800 ναι ή οχι? ξαναρωτησα και απαντηση δεν πηρα.... αμα ειναι ετσι γιατι δεν διορθωνει κανεις το ποστ τοτε? μηπως παλια καποτε παιζανε και στην 1800? αλλιως γιατι αναφερεται ετσι στο ποστ αυτο? Μπορω να δω στην τελικη καμια ΕΠΙΣΗΜΗ σελιδα και οχι κατι που εφτιαξε καποιος χρηστης του forum, που να λεει ολες τις συχνοτητες και που αυτες χρησιμοποιουνται τελικα? Ο αναμεταδοτης πχ απο το banggood https://www.banggood.com/LCD-Display-Global-Frequency-DCS-2G-4G-LTE-1800MHz-Mobile-Smart-Signal-Repeater-Booster-Amplifier-p-1078727.html?rmmds=mywishlist&cur_warehouse=CN που εδειξα σε προηγουμενο ποστ μου λεει οτι κανει για 2G/4G στον τιτλο, ρωτανε καποιοι στα σχολια λενε οτι δεν κανει για 3G και στις οδηγιες του λεει οτι κανει! http://files.banggood.com/2018/01/SKU450976.pdf WTF ???? Παντως εδω στην Κυψελη που δοκιμασα το cell mapper με εναλλαγη τυπου δικτυου απο τις ρυθμισεις του κινητου μου εβγαλε το 4G στην 1800 (ειπαμε 800αρα δεν εχει το Xiaomi mi max 2), το H+ στην 2100 και 2G στην 1800 και 900. Mπορει να μην ειδα κατι εγω καλα στον Μαραθωνα θα το ξαναδω το ΣΚ τι λεει για το Η+. Μαλλον ετσι ειναι οπως τα βλεπω τα πραγματα πχ αυτο πολυ καλο!!!! http://library.tee.gr/digital/m2101/m2101_zoura.pdf αλλα το ποστ του φορουμ πρεπει να φτιαχτει εφοσον ειναι ετσι! γιατι δειχνει και Η στην 1800!!! Edited May 31, 2018 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Φίλε Nikofoross, είναι τεχνικά δυνατόν να έχεις 3G στα 1800, δεν έχει υλοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα και απ’ όσον ξέρω πουθενά στη γη. Για περισσότερες πληροφορίες δες στο παρακάτω link https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_UMTS_networks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Φίλε Nikofoross, είναι τεχνικά δυνατόν να έχεις 3G στα 1800, δεν έχει υλοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα και απ’ όσον ξέρω πουθενά στη γη. Για περισσότερες πληροφορίες δες στο παρακάτω link https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_UMTS_networks ωραια καταλαβα, δεκτο, αλλα γιατι στην σελιδα του forum με τις συχνοτητες αναφερεται το H και στην 1800 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 ωραια καταλαβα, δεκτο, αλλα γιατι στην σελιδα του forum με τις συχνοτητες αναφερεται το H και στην 1800 ? Είναι ένα ποστ ενός χρήστη, όχι του φόρουμ επίσημα που έχει ένα γραφικό από το internet. Ας μην κολλήσουμε σε μια λέξη σε ένα γράφημα. Άσε που τυπικά είναι σωστό, έχει οριστεί από το 3GPP UMTS@band 3, απλά δεν εφαρμόστηκε στην πράξη ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Είναι ένα ποστ ενός χρήστη, όχι του φόρουμ επίσημα που έχει ένα γραφικό από το internet. Ας μην κολλήσουμε σε μια λέξη σε ένα γράφημα. Άσε που τυπικά είναι σωστό, έχει οριστεί από το 3GPP UMTS@band 3, απλά δεν εφαρμόστηκε στην πράξη ποτέ. Α! ο βασικος λογος που ειχα μπερδευτει ηταν αυτος και μαλιστα υπηρχαν αναφορες και αλλου βαση αυτου και ετσι εγινε ενα μεγαλο μπερδεμα οτι η 1800 ειναι και στο 3G. Τωρα θα δω ξανα στον Μαραθωνα τι παιζει με το H+ ισως κατι εκανα λαθος εγω, γιατι στο cell mapper λει και RX και TX και εχουν αρκετες διαφορες μεταξυ τους σα νουμερα. Θα δω το ΣΚ. Ευχαριστω για τις επεξηγησεις και σορρυ αμα σας "επρηξα" αλλα ειχα μπερδευτει! :wacko: Σχετικα με τον αναμεταδοτη θα βαλω απεξω ενα παλιο κινητο που εχει 3G μονο να εχει Η+ και αμα με καλυπτει καλα χωρις διακοπες θα γλιτωσω τον αναμεταδοτη, αλλιως ισως να παρω εκεινον στα 1800 για να εχω 4G, οποτε δεν πειραζει και να μην παιζει με 3G. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Α! ο βασικος λογος που ειχα μπερδευτει ηταν αυτος και μαλιστα υπηρχαν αναφορες και αλλου βαση αυτου και ετσι εγινε ενα μεγαλο μπερδεμα οτι η 1800 ειναι και στο 3G. Τωρα θα δω ξανα στον Μαραθωνα τι παιζει με το H+ ισως κατι εκανα λαθος εγω, γιατι στο cell mapper λει και RX και TX και εχουν αρκετες διαφορες μεταξυ τους σα νουμερα. Θα δω το ΣΚ. Ευχαριστω για τις επεξηγησεις και σορρυ αμα σας "επρηξα" αλλα ειχα μπερδευτει! :wacko: Σχετικα με τον αναμεταδοτη θα βαλω απεξω ενα παλιο κινητο που εχει 3G μονο να εχει Η+ και αμα με καλυπτει καλα χωρις διακοπες θα γλιτωσω τον αναμεταδοτη, αλλιως ισως να παρω εκεινον στα 1800 για να εχω 4G, οποτε δεν πειραζει και να μην παιζει με 3G. ;) Να δώσεις βάση στο αν η συσκευή σου υποστηρίζει VoLTE ή όχι για τον αναμεταδότη. Αν παίζει με VoLTE τότε θα σου δίνει φωνή κανονικά, αν όχι θα έχεις δεδομένα και θα χάνεις κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Να δώσεις βάση στο αν η συσκευή σου υποστηρίζει VoLTE ή όχι για τον αναμεταδότη. Αν παίζει με VoLTE τότε θα σου δίνει φωνή κανονικά, αν όχι θα έχεις δεδομένα και θα χάνεις κλήσεις. Τα Xiaomi υποστηριζουν την λειτουργια αυτη; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 καλημέρα καλη και καλο μηνα! καλο Καλοκαιρι….:p:D δεν εχω ιδεα τι είναι αυτό!!! πρεπει να το ψαξω, δεν το εχω δει καπου όμως λογικα δεν θα το υποστηριζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 καλημέρα καλη και καλο μηνα! καλο Καλοκαιρι….:p:D δεν εχω ιδεα τι είναι αυτό!!! πρεπει να το ψαξω, δεν το εχω δει καπου όμως λογικα δεν θα το υποστηριζει. Τα Xiaomi το υποστηριζουν κανονικα.Αλλα θελει σκαλισμα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Το θέμα είναι να υποστηρίζει η cosmote τη συσκευή. Τα xiaomi με πατέντα είχε γραφτεί πως το υποστηρίζουν μερικώς. Πάντως φίλος μου έχει πει πως ενώ δεν δουλεύει volte, έχει WiFi calling σε xiaomi. Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 3G μεσα στο σπιτι http://www.speedtest.net/my-result/i/2669619224 Αν βγω εξω χτυπαει και 30αρια. Η κεραια υποψην ειναι σε νοητη ευθεια με εμποδιο 3 τοιχους και ενα δεντρο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Καλησπέρα, τελικά οντως το 3g εδώ στον τύμβο Μαραθώνα είναι στην 2100, μπερδευτηκα μάλλον που σε διπλανό δρόμο πιάνει 4g στην 1800, σόρρυ :(((( επίσης και 2g στην 1800 αλλά είδα και στην 900 με Edge. Στάλθηκε από το 8DTB38 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Καλησπέρα, τελικά οντως το 3g εδώ στον τύμβο Μαραθώνα είναι στην 2100, μπερδευτηκα μάλλον που σε διπλανό δρόμο πιάνει 4g στην 1800, σόρρυ :(((( επίσης και 2g στην 1800 αλλά είδα και στην 900 με Edge. Στάλθηκε από το 8DTB38 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλα επιμεναμε τα μελη και το θεμα το εψαξα κι ολας ωστε να ξερεις τι παιζει στην περιοχη σου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 (edited) Καλα επιμεναμε τα μελη και το θεμα το εψαξα κι ολας ωστε να ξερεις τι παιζει στην περιοχη σου. ναι μπερδευτηκα εγω, εκανα πολλες δοκιμες, τελικα οι κεραιες στο ΑΚ πανω δεν πρεπει να παιζουν.... γιυτο και ειναι χαλια το σημα και το 3G γιατι αν παιζανε στο 1,5χλμ που ειναι θα ειχα τελειο σημα. Οπως ειδα πιανω απο αλλες κεραιες καπου κοντα στον Αγιο Στεφανο το ιδιο ισχυει και για 3G και για 4G αλλα και 2G οπως ειδα στο cell mapper. Η μονη λυση ειναι repeater ή να μετακομισω στο αμπελι που εχει σημα 4G και κοπαναει 60αρια το mi max2 στην 1800αρα!!! :lol::lol::lol: χτες παντως με το κινητο στο παραθυρο σε wifi tethering mode και χρηση ταμπλετ καλα βολευτηκα για Η+ λεω στην 2100. Θα κρεμουσα το κινητο στο αμπελι σαν σκιαχτρο για 4G αλλα 1ον μεχρι το σπιτι δεν πιανει το wifi και 2ον μπορει να το αρπαξει καμια νυφιτσα ή κουκουβαγια... Edited June 3, 2018 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Παιδιά έχει κάνεις άλλος πρόβλημα με το δίκτυο σήμερα? Εμένα από το πρωί σέρνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Παιδιά έχει κάνεις άλλος πρόβλημα με το δίκτυο σήμερα? Εμένα από το πρωί σέρνεται Εμενα ολο το ΣΚ σερνοταν το Η+ ειτε ειχα τερμα σημα ειτε λιγο σημα. Μονο με 4G πηγαινε σφαιρα οπως και τωρα που ειμαι Κυψελη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Λοιπόν πήρα τηλέφωνο προχθές στο 13888 να τους πω για την απαραδεκτη κάλυψη που έχουν εδώ που μένω. Μιλήσαμε κάνα 25 λεπτο. Άνοιξε χάρτη είδε ότι υπήρχε σημείωση από πιο παλιά για την αδυναμία κάλυψης με ρώτησε τη κινητό έχω αν έκανα force 3G η 4G της είπα ότι το έχω κάνει 100 φορές και τα σημείωσε όλα και χθες το πρωί με πήραν μόνοι τους και με είπαν ότι κάτι θα γίνει κτλ. 3 χρόνια τώρα καθημερινές ήταν χάλια με Ε σήμα που δεν έμπαινε πουθενά. Τα βράδια μετά τις 9 έμπαινε H+ κανονικά. Σαββατοκύριακα είχαμε όλη μέρα H+ παντού. Τον τελευταίο μήνα με το καλοκαίρι έκοψαν και αυτό όλη μέρα και βράδυ και ΣΚ E σήμα δεν μπαίνει πουθενά. Τους είπα ότι ίσως δίνουν το σήμα στα Μουδανιά που είναι 10000 κάτοικοι ενώ εδώ που είμαστε 3000 σσεν μας δίνετε τίποτα. Τους είπα ότι έχω 12GB τα οποία με την ταχύτητα σας δεν μπορώ να καταναλωσω. Γενικά τα είπαμε ολα και μου είπαν ότι κάτι θα γίνει. Αν δείτε και γίνει τίποτα τρυπήστε μου τη μύτη. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Καλή η COSMOTE αλλά στην Χαλκιδική δεν έχει :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Καλή η COSMOTE αλλά στην Χαλκιδική δεν έχει :) Sent from my iPhone using Tapatalk Καλά είναι παράπονο δεν έχω. Αλλά η cosmote δεν. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Την προηγούμενη Παρασκευή γύρω στις 12:20 είδα ότι το δίκτυο κάνει restart και εκεί που έχεις 1/4,2/4 σήμα ξαφνικά έχεις 4/4 σήμα για όλο το ΣΚ.Χθες ακριβώς την ίδια ώρα έκανε το αντίστροφο.Σε ποιο μέρος είσαι king2009; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Την προηγούμενη Παρασκευή γύρω στις 12:20 είδα ότι το δίκτυο κάνει restart και εκεί που έχεις 1/4,2/4 σήμα ξαφνικά έχεις 4/4 σήμα για όλο το ΣΚ.Χθες ακριβώς την ίδια ώρα έκανε το αντίστροφο.Σε ποιο μέρος είσαι king2009; Χαλκιδική κοντά νέα Μουδανιά. Στα Μουδανιά πιάνω 150mb και 10χλμ πιο δίπλα με κεραία από πανω μας στα 500 μέτρα E συνέχεια. Το κόβουν επίτηδες για να έχουν σήμα οι τουρίστες. Πελάτες δεύτερης διαλογής. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Χαλκιδική κοντά νέα Μουδανιά. Στα Μουδανιά πιάνω 150mb και 10χλμ πιο δίπλα με κεραία από πανω μας στα 500 μέτρα E συνέχεια. Το κόβουν επίτηδες για να έχουν σήμα οι τουρίστες. Πελάτες δεύτερης διαλογής. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στα ξένα Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος, που λέει και το τραγούδι. Μεγάλη πραγματικότητα δυστυχώς. Καλά έκανες φίλε μου και τους ενημέρωσες. Πιστεύω με λίγη ακόμα πίεση και από άλλους συνδρομητές Cosmote της περιοχής σου, κάτι θα κάνουν. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Στα ξένα Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος, που λέει και το τραγούδι. Μεγάλη πραγματικότητα δυστυχώς. Καλά έκανες φίλε μου και τους ενημέρωσες. Πιστεύω με λίγη ακόμα πίεση και από άλλους συνδρομητές Cosmote της περιοχής σου, κάτι θα κάνουν. Είχαν ήδη σημείωση να φανταστείς από προηγούμενο τηλέφωνο από άτομο του χωριού αλλά τίποτα. Αν δεν γίνει κάτι σε 2 βδομάδες θα τους ξανα παρω δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts