ParafronGR Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 (edited) http://i66.tinypic.com/2e572mc.png Και εκείνη τη στιγμή φόρτωνε και το R6S Edited March 17, 2018 by XP130TD Off topic Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 (edited) Root; Προσωπικά χρησιμοποιώ την εφαρμογή CellMapper, δίχως κανένα root και δείχνει τις μπάντες κανονικά.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wilysis.cellinfo Εγώ χρησιμοποιώ το παραπάνω. Το αγόρασα κιόλας για να κάνω και tracking. Οκ δεν είναι σαν το επαγγελματικό app αλλά κάνει δουλειά. Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by Tapatalk Edited March 17, 2018 by XP130TD Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 (edited) Εδώ και λίγη ώρα δεν ανοίγουν τα δεδομένα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Οι κλήσεις κανονικά όμως. Τελικά όλα καλά ανοίγουν τα δεδομένα. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 23, 2018 by VasilisSam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Εδώ και λίγη ώρα δεν ανοίγουν τα δεδομένα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Οι κλήσεις κανονικά όμως. Τελικά όλα καλά ανοίγουν τα δεδομένα. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μία από τα ίδια Βόλος. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Το ίδιο Αθήνα. Δεν έχω δεδομένα ενώ κλήσεις γίνονται... Γενικό μπλακ άουτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Κυκλάδες τα ίδια. Κατάρρευση. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με την σύνδεση στο ίντερνετ;Ανοίγω τα δεδομένα και μια ανοίγουν μια κλείνουν. Δεν έχω βάλει πρόσφατα άλλες εφαρμογές και μπήκα και σε safe mode και συνεχίζει να το κάνει.Μηπως είναι γενικό ρωτάω να μην το σπάσω. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με την σύνδεση στο ίντερνετ;Ανοίγω τα δεδομένα και μια ανοίγουν μια κλείνουν. Δεν έχω βάλει πρόσφατα άλλες εφαρμογές και μπήκα και σε safe mode και συνεχίζει να το κάνει.Μηπως είναι γενικό ρωτάω να μην το σπάσω. Χαχαχα κ γω ανοιγοκλεινα το κινητό μου. Είναι σε όλη τη χώρα το πρόβλημα απόψε. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Άει στο καλό!Στο τσακ ήμουν για factory reset γμτ!!! Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Χαχαχα κ γω ανοιγοκλεινα το κινητό μου. Είναι σε όλη τη χώρα το πρόβλημα απόψε.το ανέφεραν πουθενά; η μας έχουν γραμμενους όπως πάντα;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Είχα πρόβλημα και εγώ και το πλάκωσα στις επανεκκινήσεις αφού μίλησα πρώτα με φίλο και μου είπε πως είχε σήμα κανονικά με frog και αυτός . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athonas Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Γνωρίζει κάποιος αν το υπόλοιπο του δώρου 2GB της ανανέωσης θα μεταφερθούν με αγορά πακέτου δεδομένων πριν την λήξη τους; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Πάλι έπεσε το δίκτυο; δεν έχω δεδομένα καθόλου... Ούτε κλήση μπορώ να βγάλω με volte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Αθήνα, βόρεια, δεδομένα καπούτ εδω και περίπου μισή ώρα. Το έχετε παρατηρήσει κι άλλοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 και εγω τα ίδια Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Μια από τα ίδια. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 (edited) OK παιδιά ευχαριστώ. Μου ήρθε λίγο 3G αλλά χάνεται συνέχεια... Όχι τίποτα άλλο αλλά νομίζω ότι έχω θέμα εγώ ή η συσκευή μου... Εντύπωση μου κάνει ότι λειτουργεί το student WiFi 20GB που έχω. Edited March 26, 2018 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Ναι. Δίπλα λέμε το ίδιο... Στο άλλο thread. Κέντρο Αθήνα βρίσκομαι τώρα δεν έχω δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Μια από τα ίδια. Βόλος. Ευτυχώς υπάρχει δικαρτη συσκευή με πιο αξιόπιστο πάροχο στην άλλη θέση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το δίκτυο; Με πετάει από τα δεδομένα και μετά εξαφανίζεται και εντελώς το σήμα Περιοχή δυτική Μακεδονία Αλλιώς έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή μου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Από 12:50 έως 13:20 καθόλου ίντερνετ, στη Θεσσαλονικη είμαι. Τώρα μόνο μέχρι Η+ (καθόλου 4G) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ήρθε και το 4G, όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Εμενα δεν μου ανοίγει καθόλου δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Και εγώ πριν είχα θέμα τώρα κομπλέ Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Ναι υπάρχει δεν λειτουργούν τα δεδομένα έχουν βλάβη. Είχα δεκάδες τηλεφώνημα από πελάτες. Χθες με ενημέρωσαν ότι δεν είχε 4g εκτός πόλεων σε ολόκληρη την Θράκη. Τι μ%=κιες κάνει κάθε χρονιά και πέφτει το δίκτυο δεν μπορώ να καταλάβω. Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Ναι. Δίπλα λέμε το ίδιο... Στο άλλο thread. Κέντρο Αθήνα βρίσκομαι τώρα δεν έχω δεδομένα. Επιβεβαιώνω... Κέντρο Αθήνας no data. Με wind κανένα πρόβλημα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts