Jump to content

kosmous

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.021
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by kosmous

  1. Για να δω αν με συμφέρει το gigamax20 από 1η Μαρτίου δεν έχω ανοίξει wifi , ούτε καν για ενημερώσεις εφαρμογών (όλα από τα δεδομένα) , σήμερα 14 του μηνός έχω καταναλώσει 2,9gb . Από περιέργεια , πως φτάνεις σε τέτοια νούμερα ; Αν θέλεις και με πμ !
  2. Πριν 18μηνο μου έδωσαν το gigamax10 με 8,44 και τελειώνει τον Μάιο . Σε frog που ήμουν πριν βολευόμουν με μία κάρτα των 10 για δύο μήνες καθώς όλη μέρα είμαι σε σταθερή γραμμή . Και πάλι κάρτα μάλλον θα το γυρίσω καθώς ποτέ δεν πέρασα τα 3gb μηνιαίως και ομιλία σχεδόν καθόλου , αφού όταν έκανα το συμβόλαιο είχα μαζεμένα γύρω στα 1000 λεπτά από πακέτα των 60' που μεταφέρονταν από μήνα σε μήνα .
  3. Ψάξτο λίγο στους όρους πριν το τελευταίο κλικ στην εφαρμογή για ενεργοποίηση , εμένα μου έδωσαν 20gigamax με 9,59 και unlimited με 12,50
  4. Ναι το είδα αυτό αλλά φοβήθηκα μην διασταυρώσει την καινούργια ταυτότητα με την παλιά και με κλειδώσει έξω, μιας και είναι άλλος ο αριθμός. Θα έπρεπε να έχει επιλογή αντικατάστασης εγγράφου.
  5. Έχει δηλώσει κανείς νέα ταυτότητα στην εφαρμογή της Revolut ; Αν ναι που βρίσκεται η επιλογή ανανέωσης εγγράφου ;
  6. Ευχαριστώ , αυτό το έχω κάνει στέλνοντας χρήματα σε άλλον , απλά είπα μήπως μπορώ να τους συνδέσω ώστε να ορίσω αυτόματες μεταφορές . Μάλλον λάθος διατύπωσα την ερώτηση στο προηγούμενο ποστ .
  7. Μπορεί να γίνει μεταφορά χρημάτων από business σε απλό λογαριασμό ; Είμαι κάτοχος και των δύο αλλά δεν βρίσκω τρόπο να συνδέσω τον απλό μιας και δεν υπάρχει iban .
  8. Έχω ένα θέμα με την φόρτιση εδώ και καιρό , εάν πέσει κάτω από 30% η μπαταρία , δεν ενεργοποιείται η ταχεία φόρτιση αλλά πάει πολύ αργά , 2 ώρες για να φθάσει το 67% . Εάν αποσυνδέσω και συνεχίσω ξανά τότε σε λιγότερο από μισή ώρα είναι στο 100% . Αν το συνδέσω μεταξύ 30-40% το κάνει μία στις 3 , ενώ αν το συνδέσω με πάνω από 40% φορτίζει πάντα γρήγορα . Έτυχε σε κανέναν κάτι παρόμοιο ;
  9. Ευχαριστώ , έψαχνα στο iotsim.gr όπου δεν αναγράφει για εξωτερικό , τι μπέρδεμα .
  10. Καλημέρα , θα ταξιδέψει δικό μου άτομο στο Ντουμπάι και επειδή έχει αυτή την στιγμή cosmote με συμβόλαιο που σημαίνει πως εάν γίνει στραβή θα έρθει λογαριασμός και εγώ δεν ξέρω πόσο , σκέφτομαι να του δώσω την iotsim , δεν βρίσκω όμως χρεώσεις για κλήσεις από εξωτερικό , την έχει χρησιμοποιήσει κανείς προς τα εκεί κάτω ;
  11. Τα 500' που δίνουν στο Duble play είναι με ελάχιστη χρέωση λεπτού ή τρίλεπτου ;
  12. Στο δικό μου όλα καλά και η αναγνώριση κλήσεων και η ημερομηνία λήξης που φαίνεται κάτω από το υπόλοιπο στο https://mymobile.intertelecom.gr/ui/
  13. Παρέλαβα την νέα sim η οποία δεν ήταν ενεργοποιημένη , συνδέθηκα στην ιστοσελίδα της intertelekom και ζήτησα μέσω της ανταλλαγής μηνυμάτων βοήθεια . Λίγη ώρα μετά μου ήρθε mail ενημέρωσης πως η κάρτα μου ενεργοποιήθηκε με username και κωδικό συν σύνδεσμο για σύνδεση στο iotsim.gr . Μετά την επιτυχή σύνδεση δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο παλιό λινκ βγάζοντας μήνυμα λάθος αριθμός τηλεφώνου ή pin .
  14. Δεν συμφέρει σε σχέση με το παλιό καθεστώς , 15 ευρώ / έτος πλέον . Είχα δύο κάρτες σε ανάλογους συναγερμούς και έκανα το λάθος στον έναν να μην ενημερώσω το ημερολόγιο ώστε να κάνω χρεώσιμη κλήση μέσα στον χρόνο με αποτέλεσμα να λήξει το υπόλοιπο και να απενεργοποιηθεί η κάρτα . Τους έστειλα μήνυμα τι θα γίνει εάν προσθέσω χρήματα αλλά μου είπαν πως η κάρτα είναι off και εάν θέλω να μου στείλουν IOTSIM.
  15. Σας ευχαριστώ , δεν έχω yes , κρίμα και ο λογαριασμός του Δεκεμβρίου ήταν 250€ . Θα πρέπει να πληρώνω χειροκίνητα πριν την λήξη , αλλά και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι χάνει η τράπεζα με την αυτόματη πληρωμή και θέλει να με αναγκάσει να πληρώνω χειροκίνητα.
  16. Πλήρωνα με την χρεωστική την elpedison και έπαιρνα επιστροφή 3% , τον Νοέμβρη δήλωσα στο σάιτ της elpedison να εξοφλείται αυτόματα με την συγκεκριμένη χρεωστική ο λογαριασμός και βλέπω πως πληρώθηκε στις 20 Δεκέμβρη ο λογαριασμός αλλά επιστροφή δεν μου έγινε , φταίει που το ρύθμισα να πληρώνεται αυτόματα ;
  17. Πριν 2 χρόνια που ταξίδεψα σε χώρα της ΕΕ ίσχυε , για τώρα δεν γνωρίζω.
  18. Ηλεκτρονικό , το γράφω άλλωστε ( με μεταφέρει στο περιβάλλον της τράπεζας).
  19. Επειδή κάθε φορά που κάνω αγορά ακόμη και σε κατάστημα που έχει σύμβαση με την Alpha και για την πληρωμή με μεταφέρει στο περιβάλλον της Alpha για να βάλω τα στοιχεία της κάρτας, μου ζητείται έγκριση της συναλλαγής .
  20. Σύνδεσα πρόσφατα την πιστωτική MasterCard της alpha στο Gpay , έκανα σήμερα παραγγελία 14 ευρώ στην εφαρμογή wolt και επέλεξα πληρωμή με Gpay , άνοιξε η εφαρμογή δείχνοντας την κάρτα μου, έκανα κλικ επάνω της και έγινε η πληρωμή δίχως να έρθει μήνυμα από την τράπεζα για έγκριση της συναλλαγής, έτσι λειτουργεί ή μου διέφυγε κάποια ρύθμιση ασφαλείας;
  21. Ευχαριστώ για την ενημέρωση ! Τα πήρα από την εφαρμογή της cosmote μια και στης frog , δεν πρόλαβα να κάνω κλικ στο μπάνερ και εξαφανίστηκε δίχως να ξαναβγεί την επόμενη που την άνοιξα.
  22. Έχω συνδέσει κάρτα eurobank στην elpedison αλλά κάνω νωρίτερα την πληρωμή κάποιες φορές από άλλη τράπεζα , στην λήξη δεν γίνεται τίποτε μιας και το σύστημά τους βλέπει 0 χρέος.
  23. Αυτό θα γίνει την ώρα που θα δηλώσει τηλεφωνικά απώλεια όπως του είπε η υπάλληλος ; Η θα ζητήσει καινούρια δηλώνοντας απομαγνητοποίηση αλλά στην άλλη εταιρία visa -master (ανάλογα ποια έχει τώρα); Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
×
×
  • Create New...