Jump to content

athonas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    76
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by athonas

  1. Η δική μου ενημέρωση είναι ότι η εν λόγω προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως της παρτίδας των sim που έχουν. Το δε πακέτο στη τιμή των 60€ ήταν αποκλειστικά προσφορά Black Friday. Ένα άλλο ερώτημα είναι, αν το πακέτο αυτό θα μπορεί να επανανεωθεί με τη λήξη του στον χρόνο, αν κάποιος γνωρίζει.
  2. 9GB το χρόνο, τον μήνα ή τη μέρα; Υπάρχει κάποιος σύνδεσμος για το γειτονικό forum όπου το διάβασες; Μέχρι χθες, όπως ανέφερα παραπάνω ίσχυε κανονικά στο κατάστημα Θεσσαλονίκης
  3. Δικό μου πρόσωπο προμηθεύτηκε σήμερα για λογαριασμό μου την Frog sim με τα απεριόριστα για ένα χρόνο στο κατάστημα Frog της Θεσσαλονίκης, πλήρωσε τα 120€ με πιστωτική και δόθηκε απόδειξη. Ατυχώς, παρέλειψε να επιβεβαιώσει αν το πακέτο ισχύει και πως στην περιαγωγή, θέμα το οποίο παραμένει ανοιχτό, για όποιον έχει ακούσει κάτι σχετικό.
  4. Με την ελπίδα ότι θα φανεί χρήσιμο σε κάποιον, κατά πάσα πιθανότητα από οποιαδήποτε χώρα σε περιαγωγή, όσο σε μένα από την Αυστρία. Περιβάλλον Custom ROM Evolution-X 14.0 & CrDroid 10.0 both Android 14, όμως πιστεύω ότι το πρόβλημα προέρχεται από ενδιάμεσες ενημερώσεις του Google Messages και είναι ανεξάρτητο από συσκευή ή έκδοση Android. Apps -> Messages -> Uninstall all Updates -- Reboot -- Play Store -> update Messages Ακολούθως όταν συμπληρωθεί ο τετραψήφιος, αν και φαίνεται ότι προσυνάπτεται ο κωδικός της χώρας περιαγωγής, στο SMSC προωθείται μόνο ο τετραψήφιος που δέχεται η Cosmote και όχι πχ +431330 που είναι χρεώσιμο sms προς τη χώρα περιαγωγής. Αυτό μπορεί να διαπιστωθεί στην εφαρμογή Messages -> Settings -> Details, όπου θα φανεί μόνο ο τετραψήφιος που θα αποσταλεί στο κέντρο μηνυμάτων. Εννοείται ότι το +301330 δεν αναγνωρίζεται από το SMSC της Cosmote.
  5. Καλή Χρονιά σε όλους! Μετά από σχετική διερεύνηση φαίνεται πως βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα των sms σε τετραψήφια (ή και άλλα νούμερα) κατά την περιαγωγή, όπως πχ η αγορά πακέτων 500’ και 2GB δώρο για Βουλγαρία ή Ρουμανία με 5€ που είναι εφικτή μόνο με αποστολή sms. Εάν υπάρχει ενδιαφέρον, ευχαρίστως να αναφέρω εδώ για την κοινότητα ή με PM πως το αντιμετώπισα.
  6. Ναι, συγνώμη το θεώρησα αυτονόητο. Έτσι λοιπόν αναφερόμουν στην προμήθεια της TwinSIM. Παραγγελία μέσω του 13888, αποστολή με courier και πληρωμή 15,90 με αντικαταβολή με την παραλαβή.
  7. SIM Frog με απεριόριστα για 1 χρόνο με 60/120€ από τα καταστήματα. Εάν κάποιος γνωρίζει τι ισχύει για την περιαγωγή ας μας ενημερώσει, ευχαριστούμε.
  8. Επιβεβαιώνω και εγώ ως προς την τιμή και συμπληρώνω την προμήθεια με αντικαταβολή μέσω 13888.
  9. Μεταχειρίζομαι και το mycosmote desktop αλλά και τα δύο apps καθώς η desktop μου παρουσιάζει προβλήματα που για καιρό τώρα δεν έχουν καταφέρει να επιδιορθώσουν μετά από αλλεπάλληλα αιτήματα. Αναρωτιόμουν όμως αν κάποιος μπορούσε να βοηθήσει για την αποκατάσταση των sms τα οποία λίγες μέρες πριν δούλευαν κανονικά. Ευχαριστώ όμως για την απάντηση.
  10. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους και με την ανοχή των mods για περίπτωση off topic ή την προώθησή του ανάλογα. Επί σειρά ετών σε περιαγωγή από την ΕΕ η αποστολή sms στο 1330 ήταν εφικτή και μάλιστα χωρίς χρέωση. Αυτό γινόταν αυτόματα με την άφιξη στη χώρα της ΕΕ χωρίς καμία αλλαγή στις Ρυθμίσεις, επιλογή του αριθμού 1330 λεκτικό (πχ ‘Υ’ για υπόλοιπο) και αποστολή. Το μήνυμα πήγαινε στον προορισμό του και άμεσα ερχόταν η απάντηση. Το τελευταίο διάστημα κάτω από τις ίδιες συνθήκες, με την επιλογή του αριθμού διαπιστώνω ότι προσυνάπτεται ο κωδικός χώρας περιαγωγής και βέβαια η αποστολή από την Cosmote εκλαμβάνεται σαν καλούμενος τετραψήφιος στην χώρα περιαγωγής (πχ +431330) με αποτέλεσμα το μήνυμα να μην φθάνει στον προορισμό του και βέβαια να χρεώνεται σαν αποστολή sms στη χώρα περιαγωγής. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία και μπορεί να υποδείξει πως αντιμετωπίζεται η συγκεκριμένη περίπτωση αποστολής sms στο 1330 από χώρα ΕΕ; Android 14 – Assisted Dialing (ενεργοποιημένο και μη) & Default home country
  11. Άψογα! Σε ποιά διεύθυνση τους έστειλες μέιλ; Ευχαριστώ.
  12. Απαντώ ο ίδιος μια και δεν φαινόμαστε τόσο καλά… Η υπηρεσία που είχα και επιθυμούσα να αναβαθμίσω, ήταν ADSL 24, που κάτω από ευνοϊκές συνθήκες ήταν δεν ήταν 14-16, προπληρωμένη για ένα χρόνο και επιπλέον χρέωση τηλεφωνικών κλήσεων. Όπως με ενημέρωσαν από το 13831 η μόνη μου επιλογή ανανέωσης ήταν η ίδια υπηρεσία Internet και κάποιες απεριόριστες κλήσεις με 20€ μηνιαίως με 24μηνη δέσμευση. Καθώς η πρόταση αυτή όχι μόνο δεν μου φάνηκε σαν αναβάθμιση αλλά ήταν καθαρά μάλλον περιφρόνηση πελάτη για πάνω από 15ετία με την ίδια υπηρεσία, δήλωσα ότι δεν με ενδιέφερε και ζήτησα τη διακοπή της. Αν κάποιος έχει βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση και έχει κάποια εναλλακτική πρόταση συμπεριλαμβανομένης της χρήσης δεδομένων θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Αν κάποιος διαχειριστής θεωρεί ότι το περιεχόμενο του παραπάνω είναι για άλλη ενότητα παρακαλώ ας το μεταφέρει στη σωστή. Ευχαριστώ.
  13. Ενόψει ανανέωσης συνδρομής θα ήθελα να πληροφορηθώ για επιλογές αναβάθμισης. Μας βλέπει κάποιος από Forthnet – Nova? Ευχαριστώ.
  14. Το έχω αναλύσει στο νήμα της Q. Εδώ είμαστε εκτός θέματος. Κατανοητό! Ευχαριστώ πολύ.
  15. Είναι εύκολο να το αναλύσεις περισσότερο;
  16. Γνωρίζει κανείς αν τα προσφερόμενα δεδομένα αυτού του πακέτου ισχύουν στην περιαγωγή ΕΕ και αν ναι στο ακέραιο ή μέρους μόνο; Ευχαριστώ.
  17. Προσοχή στην ανανέωση πακέτων δεδομένων. Έχασα την ανανέωση υπολοίπου τους τελευταίους μήνες μέχρι και 10 λεπτά πριν την καταγεγραμμένη λήξη. Συνέβη σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις! Είναι φανερό ότι το ρίσκο να μηδενισθεί το υπόλοιπο είναι αυξημένο όσο πιο κοντά στην επίσημη ώρα λήξης… ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωρίζουμε αν τα δεδομένα από το πακέτο αυτό ισχύουν στην περιαγωγή για την ΕΕ και αν ναι αφορά το σύνολο των MB ή μέρος αυτών;
  18. Ευχαριστώ για την απάντηση @gpapas640. Σε ποια βάση το δώρο έχει διαφορετική αντιμετώπιση στην ΕΕ όπου θεωρητικά τουλάχιστον δεν υφίσταται περιαγωγή; Αν και συμφωνώ μαζί σου στη λογική βάση ότι θα έπρεπε να ήταν έτσι, μήπως θα ήταν καλύτερα αν κάποιος θα μπορούσε να το επιβεβαιώσει στη πράξη;
  19. Όταν λέει ότι 'το πακέτο δεν είναι διαθέσιμο στη περιαγωγή' ο περιορισμός αυτός αφορά ΚΑΙ την ΕΕ;
  20. Σας ευχαριστώ! Έτσι λοιπόν, η μόνη μηνιαία ανανέωση που μας έχει μείνει είναι η 120ΜΒ 3,02€
  21. Μόλις ανανέωσα δεδομένα με το πακέτο 2GB(4,44€) για 25 ημέρες ενώ είχα την εντύπωση ότι ήταν για 30 ημέρες. Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει αν η διάρκεια ήταν πάντα 25 ημέρες ή έχει αλλάξει κάτι; Ευχαριστώ.
  22. Παρόλο που δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή, μόλις το ενεργοποίησα με sms "60MB" στο 1330 και δίνει κανονικά 120ΜΒ για 1 μήνα.
  23. Νόμιζα ότι ήμουν ξεκάθαρος και κατηγορηματικός. leo είναι όλα γνωστά, έχουν ήδη αναφερθεί στην Cosmote και μάλιστα ήδη έχει επιστραφεί το ποσό στο λογαριασμό μου, αλλά μόνο μετά τις ενέργειές μου. Το θέμα είναι όμως ότι έπρεπε να παρακολουθώ τον λογαριασμό μου, να χρεωθώ 40 λεπτά επικοινωνίας σε κλήση από το εξωτερικό και βέβαια να αφιερώσω χρόνο για άλλου είδους επικοινωνίας που αλλοιώς δεν θα χρειαζόταν. Πως προστατεύεται ο μέσος πελάτης / συνδρομητής και πόσο εφικτό είναι να δικαιωθεί; Είναι προφανές ότι πίσω από αυτό το περιστατικό υπάρχει δόλος και φαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη προσπάθεια κουκουλώματος. θα ενημερώσω από εδώ για τυχόν εξελίξεις. Μόλις τώρα πέρασα το νήμα από την αρχή. Είχα την εντύπωση ότι ήμουν από τις ελάχιστες εξαιρέσεις... Κλασσική περίπτωση διαχρονικής απάτης. Ας καταγγείλουμε όπου και όπως μπορεί ο καθένας μας. Ας κάνουμε μια προσπάθεια παραπάνω και για όλους εκείνους που δεν αντέδρασαν ή δεν θα αντιδράσουν για όποιους λόγους.
  24. Προσοχή σε χρεώσιμα εισερχόμενα sms από πενταψήφιους αριθμούς από εταιρεία που υποστηρίζει, σύμφωνα με επικοινωνία με το 13888, ότι έχω κάνει εγγραφή στο πρόγραμμά τους, ενώ έχω παντελή άγνοια. Το περιστατικό αναφέρθηκε με email στο customercare και πριν προλάβω να δω απάντηση έλαβα 2 sms προς 2.08 το καθένα από το υπόλοιπο του καρτοκινητού μου, πράγμα που αναφέρθηκε στο 13888 και ζητήθηκε άμεση φραγή των 5-ψήφιων και ταυτόχρονη επιστροφή του χρεωθέντος ποσού. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία ή τυχόν σχόλιο για τρόπους αντίδρασης σε τέτοιες περιπτώσεις; Καθώς το παραπάνω δεν αφορά μόνο Frog συνδέσεις, ίσως οι διαχειριστές κρίνουν σκόπιμο μεταφοράς του παρόντος σε άλλη πιο κατάλληλη ενότητα. Ευχαριστώ
  25. Χάριν πληρότητας του παραπάνω, από τη στιγμή του αρχικού μηνύματος μόλις τώρα διαπιστώνω +1,04€ επιπλέον στο υπόλοιπο. Έτσι, χωρίς καμία δραστηριότητα στην σύνδεση η διακύμανση υπολοίπου ήταν από -1,91 έως +1,04 μέσα σε λίγες ώρες. Αυτό συμβαίνει σε μία από τις 4 συνδέσεις που παρακολουθώ. Υπάρχει κανένα σχόλιο; Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...