zafevolution Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 4.0.4 για EUR δεν έχουν σκοπό να βγάλουν επίσημα;; Πολύ δεν έχει αργήσει; Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 4.0.4 για EUR δεν έχουν σκοπό να βγάλουν επίσημα;; Πολύ δεν έχει αργήσει; Προφανώς δεν θα βγει ποτέ. Θα έρθει απευθείας η 4.1.2 κάποια στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Ποιος κάνει την "προσαρμογή" στη χώρα μας; Η samsung hellas; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Δέκα μέρες εξαντλητικής χρήσης του τηλεφώνου με την 4.1.2 την Σκανδιναβική, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα και το κινητό πετάει στην κυριολεξία. Το μόνο θέμα που μπορούμε να έχουμε πλέον είναι η χαμηλή αυτονομία που όμως το έχουν όλα τα νέα κινητά υψηλών επιδόσεων και μπορείς να το λύσεις με μια δεύτερη μπαταρία. Με κάλυψε ο φίλος. Κι εγώ με την σκανδιναβική 1 βδομάδα και το κινητό είναι τρομερό χωρίς προβλήματα. Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Αυτοι ειναι φακελοι του συστηματος sdcard0 και extsdcard δεν μπορεις να τους σβησεις ετσι απλα, μονο ο'τι υπαρχει μεσα σ'αυτους. Αν καταφερεις και τους σβησεις δεν θα σου δουλευει το κινητο μετα.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mg_12 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 κανεις να μου πει για την περιπτωση μου;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Παιδιά παρατήρησα πως στο κουμπί για το home, έχει ένα αυτοκόλλητο πάνω και έχει αρχίσει να ξεφτίζει σιγά σιγά. Το έχετε βγάλει εσείς; Είναι οκ να το βγάλω, ή προστατεύει από σημάδια, γρατζουνιές και τα τιαύτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Είδα ότι έχει βγει το odin 3.07. Να κατεβάσω αυτό για να περάσω την nordic ή χρησιμοποιούμε για κάποιο λόγο την 1.85 που έχει ο οδηγός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Είδα ότι έχει βγει το odin 3.07. Να κατεβάσω αυτό για να περάσω την nordic ή χρησιμοποιούμε για κάποιο λόγο την 1.85 που έχει ο οδηγός; Κρατά την 1.85 είναι μακράν ότι πιο σταθερό σε Odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 παιδια μπορεις καποιος να μου στηλει inbox κανα λινκ για Root στην 4.1.2 Nordic? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 (edited) παιδια μπορεις καποιος να μου στηλει inbox κανα λινκ για Root στην 4.1.2 Nordic? Εδώ είσαι (αν και βρισκόμαστε σε λάθος νήμα). Θα κατεβάσεις στην συσκευή σου το αρχείο για την XDLSD (τα αρχεία για download βρίσκονται στο τρίτο ποστ) και θα το εγκαταστήσεις από recovery για να μην έχεις τρίγωνα και μετρητές της Samsung. Μπορείς να εγκαταστήσεις κι από Odin (άλλο αρχείο βέβαια) αλλά εκεί δεν γλυτώνεις τα "triangle away"..;) Edited February 28, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 παιδια μπορεις καποιος να μου στηλει inbox κανα λινκ για Root στην 4.1.2 Nordic? Δεν είναι το σωστό thread για να συζητάμε περί root.. Τσέκαρε εδώ, έχει αναφερθεί αυτό που ζητάς, αρκετές φορές.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Καλημέρα σε όλους, τελικά έχουμε σίγουρη απάντηση ότι τώρα που βάλαμε με odin την επίσημη 4.1.2 δεν υπάρχει πρόβλημα να κάνουμε όλα τα wipes και factory reset από recovery? Η' ακόμα είναι επικίνδυνο και μόνο μέσα από τις ρυθμίσεις; Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Καλημέρα σε όλους, τελικά έχουμε σίγουρη απάντηση ότι τώρα που βάλαμε με odin την επίσημη 4.1.2 δεν υπάρχει πρόβλημα να κάνουμε όλα τα wipes και factory reset από recovery? Η' ακόμα είναι επικίνδυνο και μόνο μέσα από τις ρυθμίσεις; Δεν εχω δει να αναφερεται καπου "επισημα", σε συζητησεις εδω μεσα ομως με αλλους φιλους εχω καταλαβει οτι δεν υπαρχει πλεον προβλημα... Αν ομως το εχεις το insane chip (οπως εγω) καλο θα ηταν να μην κανεις wipes απο recovery... Προσωπικα δεν θα το ρισκαρα, μου φτανει μια φορα που το ετρεχα στο service... :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Ετοιμάζομαι και εγώ να περάσω στο κινητό την 4.1.2 Nordic. Αλλά πριν το κάνω αυτό ελέγχω λίγο και τη διαδρομή της "επιστροφής"! Είδα λοιπόν στο αρχικό post ότι η 4.0.3 ROM που έχει για κατέβασμα είναι η XWLP7 XXLPH, ενώ στο κινητό μου βλέπω την XWLP7 με έκδοση βασικού φάσματος XXLPS. Πρόκειται για την ίδια έκδοση ή να ψάξω και από αλλού να κατεβάσω ακριβώς αυτή που έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Ετοιμάζομαι και εγώ να περάσω στο κινητό την 4.1.2 Nordic. Αλλά πριν το κάνω αυτό ελέγχω λίγο και τη διαδρομή της "επιστροφής"! Είδα λοιπόν στο αρχικό post ότι η 4.0.3 ROM που έχει για κατέβασμα είναι η XWLP7 XXLPH, ενώ στο κινητό μου βλέπω την XWLP7 με έκδοση βασικού φάσματος XXLPS. Πρόκειται για την ίδια έκδοση ή να ψάξω και από αλλού να κατεβάσω ακριβώς αυτή που έχω; Ίδια είναι. .. Αν και δε θα θέλεις να επιστρέψεις στην 4.0.3 :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Japtech Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Για αυτην σου μιλαω και γω,αυτο τo partition: "sdcard0",αυτην επρεπε να κανεις format, μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου: ρυθμισεις...>...χωρος αποθηκευσης....>...διαμορφωση συσκευης αποθηκευσης USB.Για αυτο σου μεινανε φακελοι και δεν καθαριστηκανε,ουτε με wipes, ουτε με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, αν δεν κανεις μονος σου χειροκινητα, ο'τι υπαρχει σ'αυτο το partitiοn μενουνε εκει.!! Εdit: Δεν στο διευκρινισα καλα στο παραπροηγουμενο post απο κεκτημενη ταχυτητα. Εννοω την sd, δηλαδη την "sdcard0" Οποτε εχουμε και λεμε: Ρυθμισεις...>...χωρος αποθηκευσης...>...διαμορφωση συσκευης αποθηκευσης USB.!! Ευχαριστώ,τώρα κατάλαβα.:) Όσον αφορά την κατανάλωση μπαταρίας,από χθές χωρίς καμία αλλαγή έστρωσε η κατάσταση. Από χθές στις 21.00 το βράδυ μέχρι τώρα (κοντά 20 ώρες) έχασε μόνο 13%.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 γεια σας .το κινητο μετα απο προσπαθεια αναβαθμίσεις μεσο odin (εβγαλε fail)μου κόλλησε στο εικονιδιο που γραφει"firmware upgrade encountered an issue.please select recovery mode in kies & try again.τι κανω τωρα.πρεπει να σας πω οτι δεν δουλευε καν αυτες τις ημερες δεν ξεκινουσε καν απλως εβγαζε το εικονίδιο της μπαταριας με τον κυκλο σταματημένο.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 (edited) γεια σας .το κινητο μετα απο προσπαθεια αναβαθμίσεις μεσο odin (εβγαλε fail)μου κόλλησε στο εικονιδιο που γραφει"firmware upgrade encountered an issue.please select recovery mode in kies & try again.τι κανω τωρα.πρεπει να σας πω οτι δεν δουλευε καν αυτες τις ημερες δεν ξεκινουσε καν απλως εβγαζε το εικονίδιο της μπαταριας με τον κυκλο σταματημένο.ευχαριστω εαν μπαινει σε ρεκοβερυ κανε τα τρια wipe και προσπαθησε ξανα εγκατασταση,ισως δουλεψει.και κατι ακομα μηπως ειναι αδεια η μπαταρια απο προβλημα φορτωσης λογω υγρασιας στο usb port της συσκευης? λεω τωρα... Edited March 1, 2013 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 (edited) εαν μπαινει σε ρεκοβερυ κανε τα τρια wipe και προσπαθησε ξανα εγκατασταση,ισως δουλεψει.και κατι ακομα μηπως ειναι αδεια η μπαταρια απο προβλημα φορτωσης λογω υγρασιας στο usb port της συσκευης? λεω τωρα... το μονο που κανει ειναι να μπει σε download mode αλλα το πσ το βλεπει σαν αγνωστη συσκευη.τι εννοεις με τα 3 wipe Edited March 1, 2013 by attalos76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 εαν μπαινει σε ρεκοβερυ κανε τα τρια wipe και προσπαθησε ξανα εγκατασταση,ισως δουλεψει.και κατι ακομα μηπως ειναι αδεια η μπαταρια απο προβλημα φορτωσης λογω υγρασιας στο usb port της συσκευης? λεω τωρα... το μονο που κανει ειναι να μπει σε download mode αλλα το πσ το βλεπει σαν αγνωστη συσκευη.τι εννοεις με τα 3 wipe μπαινεις σε ρεκοbερυ με volume up+power+menu και απο εκει κανεις factory reset-wipe cashe και απο advance,wipe dalvic και μετα επανεκινηση με download mode και κανεις επανεγκατασταση με odin.πρεπει να εχεις τουλαχιστον 50% μπαταρια. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 μπαινεις σε ρεκοbερυ με volume up+power+menu και απο εκει κανεις factory reset-wipe cashe και απο advance,wipe dalvic και μετα επανεκινηση με download mode και κανεις επανεγκατασταση με odin.πρεπει να εχεις τουλαχιστον 50% μπαταρια. καταλαβα.δεν κανει τιποτα ομως είτε βαλω μπαταρια πανω είτε φορτιστει μου βγαζει το ρεκοβερυ κιες.μονο σε download menu μπαινει κανονικα αν πατησω το volume down και βαλω ταυτοχρονα τον φορτιστει η την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 το μονο που κανει ειναι να μπει σε download mode αλλα το πσ το βλεπει σαν αγνωστη συσκευη.τι εννοεις με τα 3 wipe Aν του το βλέπει σαν άγνωστη συσκευή έχεις πρόβλημα με τους drivers. Δοκίμασε να τους ξαναβάλεις, ή κάντο σε άλλο pc. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Aν του το βλέπει σαν άγνωστη συσκευή έχεις πρόβλημα με τους drivers. Δοκίμασε να τους ξαναβάλεις, ή κάντο σε άλλο pc. εχεις καποιο λινκ?γιατι με το κιες δεν γινεται δουλεια.ασε που δοκιμασα καποιους και μου βγαζει το κιτρινο θαυμαστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 το μονο που κανει ειναι να μπει σε download mode αλλα το πσ το βλεπει σαν αγνωστη συσκευη.τι εννοεις με τα 3 wipe Κατέβασε τους Drivers από εδώ και βάλε το κινητό σε Download Mode. Όταν το αναγνωρίσει και στο βγάλει σαν "Άγνωστη Συσκευή", πήγαινε << Πίνακας Ελέγχου -> Σύστημα και Ασφάλεια >> και από την καρτέλα "Σύστημα", άνοιξε την Διαχείριση Συσκευών. Εκεί βρες την συσκευή σου (λογικά θα έχει κίτρινο σημαδάκι δίπλα) και πάτησε να ανανεώσεις τους drivers. Επέλεξε να βρεις το αρχείο από τον υπολογιστή σου και οδήγησε το στο φάκελο που έχεις αποσυμπιέσει το αρχείο που σου είπα να κατεβάσεις. Κάνε το αυτό για οποιοδήποτε άλλο κίτρινο σημαδάκι δεις, που έχει να κάνει με τη συσκευή σου.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts