Jump to content

Giov87

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.214
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Giov87

  1. Καλή μας τύχη!.. Καλά μπανάκια σε όλους..
  2. Δικό μου! :P .. Καλή τύχη σε όλους παιδιά..
  3. Καλή μας τύχη! Καλά μπανάκια σε όλους! !
  4. Ευχαριστούμε.. :happy: Καλή τύχη να έχουμε..
  5. Ναι την πιο πρόσφατη έβαλα.. την NB7.. Όλα άψογα.
  6. Το μόνο που πειράζεις στο Odin είναι το ap προκειμένου να βάλεις το tar με τη ρομ. Τίποτα άλλο. Αυτός είναι και ο λόγος που την πέρασα σήμερα, καθώς διάβασα πως δεν θέλει pit αρχεία. Έκανα wipe data/factory reset & wipe cache τόσο πριν το flash όσο και μετά. Στο πρώτο boot δεν μου άλλαξε το csc. Έτσι το bootαρα σε γλώσσα UK και έκανα άλλο ένα factory reset. Και όλα έφτιαξαν. Πλέον έχω 4.4.2 και csc BTU. Τσέκαρα και για update από το κινητό αλλά και από Kies και όλα δουλεύουν κανονικά.
  7. Εγώ με branded Orange Γαλλίας, πέρασα με Odin την 4.4.2 unbranded Αγγλίας. Άλλαξε και το csc από FTM σε BTU και όλα καλά. Ο knox στο μηδέν.. Έφυγε και όλη η σαβούρα της Orange..
  8. Έχει να κάνει με ένα κρυφό .img που υπάρχει στις ρομ και που ενώ στις υπόλοιπες ρομ είναι πάνω κάτω ίδιο, στην γερμανική είναι μεγαλύτερο και χρειάζεται και ένα .pit αρχείο να περάσεις. Edit: Σου βρήκα ένα σχετικό άρθρο που σου δίνει κάποια βήματα για να βοηθηθείς. Κοίταξε εδώ.
  9. Την πέρασες με Odin η την πήρες OTA την kit kat? Είμαι με Orange 4.3 και ψάχνω να περάσω unbranded 4.4.2.
  10. Ούτε εμένα από Orange Γαλλία. Μάλλον θα περάσω από Odin unbranded Γαλλίας που είναι ήδη 4.4.2. Το έχει κάνει κάποιος άλλος?
  11. Παιδιά, τρόπος τελικά να αλλάξει το csc σε Note 3 branded που θα περάσει unbranded rom υπάρχει? Δεν έχω βρει κάποια απάντηση. Σκέφτομαι να περάσω την Γαλλική unbranded 4.4.2, αλλά να παίρνει και OTA. Απ ' ότι κατάλαβα ο knox από official σε official δε γράφει. Οπότε μόνο το csc μένει.. :/
  12. Παιδιά είναι στα σκαριά να πάρω το Note την Τρίτη. Λευκό ή μαύρο λέτε? Σκέφτομαι το άσπρο μιας και είχα μαύρο S2, μπλε S3 και γκρι Note 2..
  13. @fma δεν έχω λόγια.. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Θα το παραγγείλω και όπως πάει.. Του κάνω απενεργοποιηση και ενώ σβήνει, ξανά ανάβει. Δεν πέφτει σε bootloop και όσο για την μπαταρία του, είναι η μαμά. Δεν έχω 2η.. Δεν πιστεύω όμως ότι έχει θέμα η μπαταρία του..
  14. Πολύ δουλειά... πάλι καλά.. Όσο προλαβαίνω από το κινητό πλέον.. Μου κάνει προβλήματα το S2.. Θα το φτιάξω όμως. ;)
  15. Οπότε είναι το USB port.. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Στράτο. Μιας και είναι εκτός εγγύησης, θα το παλέψω μόνος.. :)
×
×
  • Create New...