Jump to content

stauros2653

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.901
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stauros2653

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

stauros2653's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. εκεινο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν βαζουν καρτα μνημης και ραδιακι.ειλικρινα ειναι απο τους λογους που εδω και χρονια αποφευγω της ντεμεκ ναυαρχιδες..
  2. δεν υπηρξε χειροτερη εκδοση απο την miui 13(5,7,κλπ)
  3. debloader tool.ψαξε ...χωρις ρουτ.
  4. η google ειναι πισω απο αυτο.εμενα σαν αγοραστης και χρηστης των xiaomi συσκευων εδω και χρονια δεν με ενδιαφερει αυτο.μην ξεχναμε οτι το android ειναι ελευθερη πλατφορμα.επομενως αν η xiaomi πηρε οικονομικα ανταλαγματα για να βαζει της δυσχρηστες και με ελειψεις εφαρμογες της google και ειδικα για της εκτος ασιας χωρες ειναι ατοπημα μεγαλο απεναντι στους πελατες της.
  5. γενικα η 13 ειναι η χειροτερη ρομ της xiaomi με παρα πολλα bugs και μεγαλες ελειψεις σε χαρακτηριστικα σε συσκευες εκτος ινδιας και κινας.ελεος.
  6. αλλαξε την περιοχη στης ρυθμισεις και ισως διορθωθει το θεμα με τα..θεματα..
  7. σε οσους ηρθε η 13 εχει mi dialer η τον dialer google?
  8. οταν ,ια εφαρμογη χρεισημοποιει την καμερα προσωρινα αναβει αυτη η ενδειξη.
  9. εχει προσεξει αλλος μια καθυστερηση στο "ταπ" στην οθονη ειδικα σε μερικες εφαρμογες ειναι τουλαχιστον εκνευριστικο.επισης πολλες φορες οταν καλω ακουω αλλα δεν με ακουνε.
  10. μου αρεσε ο τιτλος του αρθρου "κοντα μας" οσο απεχει η κινα απο εμας τοσο κοντα.
  11. εχω περασει την τελευταια xtrv σταθερη απο ελληνικο σαιτ και εχω τον miui dialer με ηχογραφηση. πρεπει να ξεκλειδωσεις bootloader.ευκολο αφου περασουν λιγες μερες αναμονης (λογω xiaomi) και για να μαθεις περισσοτερα δες εδω https://xiaomi-miui.gr/community/?abef91ec
  12. να πω την αποψη μου σχετικα με A.O.D. και διπλο ταπ για ενεργοποιηση οθονης.για το πρωτο δοκιμασα να ειναι ανοικτο συνεχεια και παρολο που μετα απο λιγα δευτερα σκοτεινιαζε καπως,εν τουτοις στο τελος της ημερας η μπαταρια εφτανε κατω απο 30% και ισως γιαυτο μανησια ειναι μονο για δεκα δευτερα ρυθμισμενο.για το δευτερο που ανεφερα εχω το τηλ.στην μπροστινη τσεπη του παντελονιου και πολλες φορες ενιωθα να ανεβαζει θερμοκρασια οποτε το ανοιγα και εβλεπα οτι ετρεχε καθε απιθανη εφαρμογη ταυτοχρονα.ειχα απογοητευτει και καποια στιγμη δοκιμαζοντας απενεργοποιησα το διπλο ταπ.αυτο ηταν,τερμα οι ενεργοποιησεις εφαρμογων ακουσιως.να πω επισης οτι με οποιονδηποτε αλλον εκκινητη (νοβα κλπ) το τηλ.θα εχει λανγκαρισματα και υπολειτουργιες. εχω περασει την τελευταια xtrv σταθερη απο ελληνικο σαιτ και εχω τον miui dialer με ηχογραφηση.
  13. νομιζω οτι ειναι θεμα διενεξης με το always on display.
×
×
  • Create New...