Jump to content

stefan_city

Members
 • Posts

  2,313
 • Joined

 • Feedback

  0%

2 Followers

About stefan_city

 • Birthday 11/08/1989

Gender

 • Gender
  Άνδρας

stefan_city's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well Rare

Recent Badges

13

Reputation

 1. Ευχαριστώ για τις προτάσεις, θα εξετάσω κι αυτά. Βέβαια επειδή πρόκειται για δώρο και θα προτιμήσω μεγάλη αλυσίδα για αγορά (ώστε να είναι εύκολη και η αλλαγή τους αν χρειαστεί), έρχομαι όλα πολύ κοντά σε τιμή.
 2. Στα ±100€ που παίζουν τα freebuds pro αξίζει κάτι άλλο; Η συσκευή που θα συνδεθούν είναι Huawei, για την ώρα.
 3. Η γραμμή σου έχει πάρα πολλά λάθη. Για το χαμηλό συγχρονισμό, ειδικά στο upload, ευθύνεται και το isdn. Για το θέμα των αποσυνδέσεων, μιας και δεν υπάρχει λύση απ'όσο κατάλαβα, υπάρχει το Cosmote internet backup με έξτρα πάγιο βέβαια. Το προτείνω σαν πιθανή προσωρινή λύση μέχρι να δεις τι θα κάνεις.
 4. Αν σου είναι εύκολο, ανέβασε ένα screenshot με τα στατιστικά της γραμμής σου από το router. Από πάροχο προτείνω φορητότητα σε Vodafone ή αναβάθμιση πακέτου σε Cosmote (η μια έχει τις καμπίνες κι η άλλη το χαλκό στην περιοχή σου). Μην σκεφτείς καθόλου να πας σε τρίτο πάροχο. Σχετικά με την Inalan στο αρχικό πακέτο 100/100 συν λεπτά για τηλεφωνία πρέπει να σου βγαίνει ~40€. Πρέπει να ζυγίσεις τις προσφορές κι απ'τους άλλους, αλλά αξίζει το κάτι παραπάνω, δεν συγκρίνεται το οπτικό δίκτυο με αυτό του χαλκού.
 5. Σε αυτή την περίπτωση, αν αναβαθμίσεις την ταχύτητα σου σε ≥50mbps θα αλλάξει το δίκτυό σου κατά το ήμισυ. Αυτή τη στιγμή λαμβάνεις υπηρεσίες ως εξής: Α/Κ ΟΤΕ 〉 κύριο δίκτυο 〉 KV 〉 απερχόμενο δίκτυο 〉 ατομική γραμμή. Μετά την αναβάθμιση θα λαμβάνεις υπηρεσίες ως εξής: CAB 〉 απερχόμενο δίκτυο 〉 ατομική γραμμή. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το αν θα απαλλαγείς από το πρόβλημα, γιατί δεν ξέρεις σε ποιο σημείο υπάρχει το πρόβλημα. *Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι το πρόβλημα δεν προκύπτει από την εσωτερική σου καλωδίωση. **Σε περιοχές με καμπίνες Vodafone παρατηρείται πρόβλημα από τις ίδιες τις καμπίνες.
 6. Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι; Αν έχει καμπίνες VDSL (FTTC), ποιος πάροχος τις έχει τοποθετήσει;
 7. Σε ένα χρονοδιάγραμμα είχα δει πως P30/P30 Pro θα πάνε σε Harmony OS το Q4 του 2021, άρα μέχρι το τέλος του έτους. Έως τότε, το πολύ πολύ να δοθεί καμιά αναβάθμιση ασφαλείας.
 8. Κανονικά θα πρέπει να ενεργοποιηθούν μόνα τους. Προϋπόθεση για να γίνει αυτό, είναι να βάλεις την ίδια έκδοση που έχεις και τώρα (Home/Pro).
 9. Έχεις το Entry 2i ή το Plus; Προσωπικά δεν έχω να σου προτείνω κάποιο modem/router, αλλά θα σου έλεγα να κοιτάξεις προς WiFi Mesh, αφήνοντας το Speedport στη θέση του ως modem. Αν το αλλάξεις, θα πρέπει να ζητήσεις τους Voip κωδικούς από την Cosmote, και να κάνεις όλες τις παραμετροποιήσεις μόνος σου.
 10. Η ποιότητα από πλευράς χαλκού είναι ίδια. Πιθανόν στην Cosmote να έχεις χαμηλότερο ping αν κάποιος στην οικογένεια ασχολείται με online παιχνίδια. Όπως είπα και προηγουμένως, αυτό που κερδίζεις με την Cosmote είναι πιο άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση. Σε πολλές περιπτώσεις βλαβών, οι πάροχοι (άρα και οι συνδρομητές τους) είναι με δεμένα τα χέρια απέναντι στην Cosmote, κι αυτό έχει να κάνει με τη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ ΟΤΕ και παρόχων.
 11. Σίγουρα πρέπει να λάβεις υπόψιν ποιο πακέτο σε συμφέρει βάσει αναγκών. Η μεγάλη διαφορά είναι στην ταχύτητα* υπέρ της Nova, και στις δωρεάν κλήσεις (1000 λεπτά) μεταξύ των μελών της οικογένειας που δίνει η Cosmote (αν κατάλαβα καλά αυτό το έξτρα). Εκτός αυτών όμως, δίνω ένα συν στην Cosmote μιας και έχει δικό της δίκτυο στην περιοχή σου που διαχειρίζεται εξ' ολοκλήρου από τους τεχνικούς της. Άρα, σε περίπτωση βλάβης η εξυπηρέτηση θα είναι αμεσότερη. *Πρέπει να ελέγξεις περίπου σε τι απόσταση βρίσκεται η καμπίνα του ΟΤΕ που εξυπηρετεί την οικία σου. Μιας και πρόκειται για VDSL υπηρεσία, πιθανόν τα 100mbps να είναι ανέφικτα.
 12. Βρίσκεσαι στην Ηλεία όπως αναφέρεις στο προφίλ σου; Αν ναι, φαντάζομαι πως οι καμπίνες είναι του ΟΤΕ, σωστά;
 13. Στην εφαρμογή της Εθνικής επέλεξε την κάρτα και στην συνέχεια πήγαινε διαχείριση, για να δεις μήπως κάτι δεν είναι ενεργοποιημένο. Διαφορετικά, μίλησε με την υποστήριξη της Εθνικής για να σου πουν για ποιο λόγο αποτυγχάνει η συναλλαγή. Δεν σημαίνει ότι όντως εκεί είναι το πρόβλημα, απλά ένα ενδεχόμενο να έχει ξεφύγει κάποια ρύθμιση.
 14. Time Left: 1 day and 18 hours

  • Sale
  • Used
  Πωλείται το Plantronics Explorer 110 σε άριστη κατάσταση με όλα τα παρελκόμενα (κουτί, φορτιστής αυτοκινήτου, βάση αεραγωγού, καλώδιο φόρτισης). Επιπλέον, δίνονται eartips σε όλα τα μεγέθη (S/M/L) και δύο earhooks, αχρησιμοποίητα. Προτίμηση από Αθήνα, Δυτικά Προάστια για συνάντηση και έλεγχο της συσκευής.

  25.00 EUR

  Αθήνα

 15. Στο screenshot με το dark theme είναι η παλιά εμφάνιση του play store και στο screenshot με το light theme είναι η νέα. Προσωπικά έχω την παλιά εμφάνιση, αλλά ούτως ή άλλως οι διαφορές είναι μικρές.
×
×
 • Create New...