Jump to content

Japtech

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Japtech

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή δεν βιάζομαι για την αγορά (μιας και το nexus 5 δουλεύει ακόμα μια χαρά,) θα αγοράσω τις επόμενες μέρες το LG G6 που η τιμή του πέφτει συνέχεια (από τότε που έκανα την ερώτηση έπεσε 50 ευρώ)!!! Το sar είναι από τα χαμηλότερα και παίρνει και κάρτα μνήμης που είναι θέμα για την γυναίκα μου μιας και θα το γεμίζει με φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού. Όπως καταλάβατε θα πάρει αυτή το g6 και εγώ το δικό της g4 (ε ποιος θα πάρει το μεταχειρισμένο:p) με τον φόβο του boot loop αλλά προσέχω περισσότερο και κρατάω πιο συχνά back up. Καλύτερο κινητό εγώ, καλύτερο (αν και με μικρές διαφορές) και αυτή.:)
  2. 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε.300.00€ 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 5 - 5,5 3) Το θελουμε dual? Αν ναι ποσο αποθηκευτικο χωρο θελουμε το λιγοτερο; ΟΧΙ - 32Gb 4) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Ελλάδα (θα κοπεί τιμολόγιο) 5) Θελουμε 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Το ίδιο μου κάνει 6) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Δε με απασχολεί ιδιαίτερα 7) Χρειαζομαστε nfc? Οχι 8) Χρειαζομαστε ir για τηλεχειρισμο συσκευων; ΟΧΙ 9) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Δε με πειράζει να το φλασάρω 10) Γραψτε ποιες εφαρμογες δουλευετε. Κάνω ελαφριά χρήση γενικά - web banking, ιντερνετ e mail και από παιχνίδια μόνο το coc παίζω 11) Μας ενδιαφερει το βαρυ gaming; ΟΧΙ 12) Μας ενδιαφερει η καλη πισω καμερα; Αν ναι, μας αρκει αν ειναι καλη μονο τη μερα και με φλας την νυχτα ή την θελουμε τοπ ακομα και νυχτα χωρις φλας; Ναι να είναι καλύτερη του nexus 5 οπωσδήποτε 13) Μας ενδιαφερει η σελφοκαμερα; OXI 14) Μας ενδιαφερει το βιντεο; Αν ναι μας αρκει το καλο βιντεο την ημερα ή το θελουμε καλο και τη νυχτα (πχ να μην ριχνει καρε). Ναι . Πάλι να είναι καλύτερη του nexus 5 15) Μας ενδιαφερει η καλη αυτονομια; ΝΑΙ αν και δεν είμαι πολλές ώρες μακριά από ρευμα 16) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος; Αν ναι θελουμε stereo ή μας αρκει και mono? ΝΑΙ αλλά δεν είναι απαραίτητο 17) Μας ενδιαφερει η καλη οθονη; Αν ναι την θελουμε και amoled ή μας αρκει lcd? Του nexus5 μου φαινόταν τέλεια οπότε μια ισάξια μου κάνει 18) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Ταχύτητα - κάμερα - αυτονομία - βαρύ gaming 19) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Nexus5 Με ενδιαφέρει επίσης το χαμηλό SAR Γενικά τα κινητά τα κρατάω καιρό μέχρι να γονατίσουν και το nexus το έχω ταλαιπωρήσει αρκετά. To έχω 3 χρόνια περίπου και θέλω να το αλλάξω γιατί έχω το γνωστό πρόβλημα με το power button αλλά χωρίς να χρειαστεί επισκευή μέχρι στιγμής. 2-3 φορές που μου έχει εμφανιστεί το έστρωσα με τις γνωστές αλχημείες αλλά φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα με αφήσει. Επίσης, έχω αλλάξει μια φορά οθόνη γιατί την έσπασα όσο ήταν ακόμα καινούργιο και τώρα έχει αρκετά χτυπήματα από πτώσεις και σε 2 γωνίες έχει αλλοιωθεί το χρώμα στις άκρες...κιτρινίζει σε μαύρο φόντο...και σκεφτείτε ότι έχω και θήκη...τα έχει βγάλει τα λεφτά του δηλαδή. Σαν πρώτη επιλογή σκέφτομαι το nexus 5Χ που είναι καλύτερο στα σημεία ,έχει χαμηλό sar που με ενδιαφέρει πολύ , μπορώ να πειραματιστώ πολύ με root, είναι φτηνό αλλά είδα το θέμα με το bootloop και ξενέρωσα. Στην γυναίκα μου έχω πάρει εδώ και 1μιση χρόνο το g4 και παίρνω συνέχεια back up μην της μείνει ξαφνικά μιας και είναι το νούμερο 1 κινητό σε bootloop.
  3. Έχω άλλους 10 μήνες οπότε δεν ανησυχώ ακόμα.:cool: Αν το παρουσιάσει πάντως θα το στείλω άμεσα.
  4. Είχα πρόσφατα πρόβλημα με το power button αλλά ευτυχώς λύθηκε. Μου έκανε συνέχεια επανεκκίνηση και πατούσα το κουμπί μπας και ξεκολλήσει αλλά δεν γινόταν τίποτα. Αυτό κράτησε κανα τρίωρο και αφού δοκίμασα και άλλα διάφορα που είδα στο internet ,το πήρα απόφαση να το στείλω στην procordia. Έκανα μια τελευταία απόπειρα και πήγα να ανοίξω το καπάκι μήπως μπορέσω να κάνω κάτι στο κουμπί. Μόλις άνοιξα το καπάκι (όχι όλο ίσα ίσα εκεί που είναι το κουμπί) έστρωσε.:) Το ξερουτάρισα να είμαι έτοιμος,αλλά δεν μου παρουσίασε ξανά πρόβλημα. Σήμερα κοντεύει ένας μήνας και είμαι ακόμα οκ. Πήρα στην procordia παρόλα αυτά και μου είπαν ότι αν το στείλω τώρα που δεν παρουσιάζει το πρόβλημα,δεν μπορούν να το αντικαταστήσουν στην εγγύηση. Αν το παρουσιάσει ξανά πρέπει να το στείλω αμέσως.
  5. Κοίτα από το δικό μου πόστ παρακάτω και τις απαντήσεις που μου δώσανε. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378066&page=331
  6. Μα το Image της 5.0 το πέρασα και μετά προσπαθούσα να περάσω το update και κολλούσε λόγω του αρχείου που είχε αλλάξει όπως μου είπατε.:worry: Τέλος πάντων αφού πέρασα το image της 5.0.1 είμαι οκ.
  7. Α έχει τόσα πολλά? Μου φαίνεται πάντως (μπορεί να είναι και ιδέα μου - μπορεί να ήταν έτσι και πριν) ότι κάτω στις γωνίες προεξέχει το καπάκι ελάχιστα από το πλαίσιο και το νιώθεις στο χέρι. Νιώθεις την άκρη του καπακιού δηλαδή σαν κάτι αιχμηρό. Θα πρέπει να βρω κάποιον με n5 να δω αν υπάρχει διαφορά.
  8. Με ποιο τρόπο μπορώ να επαναφέρω 100% το κινητό σε στόκ μορφή τότε. Είχα κάνει Unroot, κλείδωσα τον bootloader,μηδένισα τον μετρητή και έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Α,και κάτι ακόμα,το su έμενε στο κινητό και δεν έσβηνε παρόλο που είχε κάνει όλα τα προηγούμενα. Απεγκατάσταση δεν μπορούσα να το κάνω. Το image της 5.0.1 πως εγκαταστάθηκε χωρίς να κολλήσει σε αυτό το αρχείο?
  9. Μάλλον αυτό ήταν γιατί το αρχείο της 5.0.1 που κατέβασα,εγκαταστάθηκε αμέσως χωρίς να κολλήσει στο σημείο που κολλούσε η 5.0 Είμαι με 5.0.1 πλέον.:)
  10. Συγκεκριμένα γράφει "σφάλμα" κάτω από το ρομποτάκι όχι fail. Λεπτομέρεια βέβαια αλλά το γράφει στα Ελληνικά. Επίσης, αφού κολλάει εκεί η οθόνη, μπαίνω επί τόπου στην recovery με power buton και volume up και κάτω μου γράφει τα εξής. Finding update package... Opening update package... Verifying update package... Installing update... Verifying current system... "/system/bin/install-recovery.sh" has unexpected contents. E: Error in /cache/.....εδώ γράφει το κατεβατό του αρχείου που κατέβηκε.... (Status 7) Installation aborted. :rolleyes:
  11. Νόμιζα με ξεκλείδωτο bootloader δεν παίρνει αναβάθμιση. Θα περάσω την 5.01 να τελειώνω γιατί έχω κάνει καμιά 10αριά reset από χθες με τις δοκιμές.χαχα ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάτα ένα space και στείλτο.:) Κενό θα πάει.
  12. Δε γράφει κάτι συγκεκριμένο,μόνο fail. Κάνει επανεκκίνηση,ξεκινάει την εγκατάσταση και μόλις η πράσινη μπάρα φτάνει στη μέση, ξαπλώνει το ρομποτάκι κάτω με το κόκκινο θαυμαστικό. Ξεκλείδωσα τον bootloader πρίν από λίγο και πάλι το ίδιο κάνει μετά την λήψη της ενημέρωσης,αλλά τώρα είναι αναμενόμενο.
  13. Το δικό μου το έστειλα για αλλαγή οθόνης και προηγουμένως το ξερουτάρησα και το επανέφερα σε στοκ με κλειδωμένο bootloader. Χθές το παρέλαβα και ενώ έλαβα αμέσως την ειδοποίηση και κατεβάζω την 5.0.1,το κινητό κάνει επανεκκίνηση και στην εγκατάσταση της αναβάθμισης βγάζει σφάλμα. Φλάσαρα ξανά την 5.0 με toolkit και πάλι τα ίδια,δεν γίνετε εγκατάσταση. Έκανα επαναφορά το κινητό πάλι τα ίδια. Γιατί ενώ είμαι τελείως στοκ δεν γίνετε εγκατάσταση? Προσπάθησα να την περάσω χειροκίνητα με το ζιπ αρχείο που κατέβασα και δεν αναγνωρίζεται το αρχείο. Μόνη λύση είναι να κατεβάσω μέσω toolkit την 5.0.1 ολόκληρη (400-500mb) και να φλασάρω αυτή.
  14. Για την ιστορία το έστειλα στην procordia και το παρέλαβα σήμερα. 155 ευρώ η οθόνη με την εργασία (30 ευρώ η εργασία) και αλλαγή καλύμματος μπαταρίας στην εγγύηση γιατί μου είπαν κάτι βρήκαν.:worry: Ρώτησα μήπως το σπάσανε στην αλλαγή και μου είπαν όχι, κάτι βρήκαν και έπρεπε να αλλαχτεί. Έχει κάτι πάνω του το καπάκι το οποίο μπορεί να χαλάσει?
  15. Επειδή το έχω λίγους μήνες (2-3) δεν ρισκάρω να την αλλάξω μόνος μου γιατί χάνω την εγγύηση. Αν πάθει κάτι σε ένα χρόνο που το καλύπτει η εγγύηση την πάτησα. Εξάλλου αυτές οι οθόνες με 20-30-40 ακόμα και 70-80 ευρώ βλέπω ότι κάπου θα έχουν πρόβλημα σε διάφορες συζητήσεις στο internet. Πριν χρόνια είχα αλλάξει σε ένα onmia 2 το digitizer και η αποκρισιμότητα ήταν άθλια.Ευτυχώς μου επέστρεψε τα χρήματα ο πωλητής.Το ανταλλακτικό ήταν ιμιτασίον και το κινητό εκτός εγγύησης για αυτό και το σκάλισα. Σκέφτομαι πραγματικά μήπως πάρω καινούργιο και να πουλήσω αυτό για ανταλλακτικά μιας και είναι ακόμα φρέσκο.:rolleyes:
  16. Δεν ξέρω αν το γράφω στο σωστό μέρος αλλά θέλω να ρωτήσω αν για αλλαγή της οθόνης πρέπει να το στείλω αποκλειστικά στην procordia στην Αθήνα μιας και μένω επαρχία? Σήμερα το πρωί μου έπεσε το κινητό στην άκρη ενός γυάλινου τραπεζιού και ράγισε σχεδόν η μισή οθόνη.:angry::angry::angry: Χτύπησε ακριβώς κάτω από την υποδοχή της κάρτας με την πλαινή πλευρά, οπότε όλη η πίεση ασκήθηκε εκεί. Ακόμα και έτσι πάντως δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα, οπότε θα έχω χρόνο να ξερουτάρω και να μεταφέρω αρχεία. Στην εξυπηρέτηση της lg μου δώσανε το τηλέφωνο της procordia και πήρα να ρωτήσω και να μάθω το κόστος της οθόνης,αλλά είναι κλειστά τα Σάββατα. Αν ξέρει κανείς τιμές και αν αργούνε γενικά στις επισκευές,ας μου πει να ξέρω τι να περιμένω. Καλά είναι τα λεπτά πλαίσια του σκελετού για τον περιορισμό του μεγέθος,αλλά αν την φάει εκεί το κινητό,σπάει για πλάκα.:(
  17. Κλασσικά επηρεάζεσαι από τις πολλές επιλογές και αλλού καταλήγεις στο τέλος.:lol: Είπα να ανέβω λιγάκι στα χρήματα και παρήγγειλα τελικά το nexus 5 στα 300 ευρώ.
  18. Έχει λίγο καιρό που ξεθωριάζει η οθόνη του s2 που έχω. Ξεκίνησε από κάτω δεξιά και έχει φτάσει πάνω από το κέντρο. Επειδή μπορεί να με αφήσει ξαφνικά σκέφτομαι να πάρω κάποιο άλλο άμεσα. Η τιμή του s3 έχει πέσει αρκετά και έλεγα να πάω προς τα εκεί,αλλά είπα να ρωτήσω μήπως έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε επειδή δεν παρακολουθώ την αγορά. Το s2 με καλύπτει σαν κινητό με το παραπάνω,οπότε ζητάω κάτι αντίστοιχο ή έστω κάτι καλύτερο από αυτό με περίπου 250 ευρώ. Τα Κινέζικα που βλέπω ότι τα προτιμούν αρκετοί τελευταία εδώ μέσα και έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις από τα λίγα που διάβασα, λέω να τα αποφύγω.
  19. Το περιμένω αύριο να έρθει. Και εγώ με δόσεις το αγόρασα άτοκα.:)
  20. Δεν το έχω δυστυχώς στο λάπτοπ (από το οποίο γράφω) μου ήρθε στο mail της δουλειάς μου - μήπως παίζει ρόλο αυτό ? - την Παρασκευή το απόγευμα.Θυμάμαι όμως ότι δεν ήταν προσφορά του σ/κ όπως άλλες που μου στέλνουν,αλλά θα έληγε 20 του μήνα ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
  21. Το πλαίσιο έχει το Ν5110 276.00 ευρώ (από 429.00) σε προσφορά που μου ήρθε προχθές.:rolleyes: Ήμουν έτοιμος να πάρω με 235.00 ευρώ το Tab 3 Τ310 αλλά έδωσα λίγα παραπάνω και παρήγγειλα το Note.
  22. Ναι δίκιο έχεις,απλά είπα ότι στην δικιά μου περίπτωση,η μόνη διαφορά την δεύτερη φορά ήταν 1. το φορμάρισμα της usb card που γίνεται μόνο μέσα από το μενού του τηλεφώνου 2. τα δεδομένα ήταν ήδη στην εξωτερική κάρτα ενώ την πρώτη φορά τα πέρασα αμέσως μετά. Εγώ μπερδεύτηκα να σου πω την αλήθεια από τις αναφορές για το insane chip. Τσέκαρα το κινητό μου και δεν είχα insane chip. Διάβασα σε πολλά μηνύματα ότι όσοι το έχουν καλό θα ήταν να το κάνουν μέσα από το μενού του τηλεφώνου για να μην μπρικάρει το τηλέφωνο ενώ οι άλλοι μπορούν άφοβα να κάνουν factory reset από recovery. Εύκολα έβγαλα λοιπόν το συμπέρασμα ότι θα κάνω factory reset μόνο μέσα από recovery. + το wipe cache και είμαι έτοιμος. Αν προσέξετε σε πολλά πόστ αναφέρεται αυτό (factory reset + wipe cache και είστε έτοιμοι) Δεν ασχολήθηκα καθόλου δηλαδή με επαναφορά ρυθμίσεων και διαγραφή της usb card γιατί νόμιζα είναι το ίδιο πράγμα. Όπως και να έχει το κινητό πάει μια χαρά τόσες μέρες με 0 προβλήματα στην κατανάλωση (την εξοικονόμηση ενέργειας δεν την έχω ενεργοποιημένη) και την λειτουργία του. Οι εφαρμογές που του πέρασα είναι περίπου οι ίδιες και οι ρυθμίσεις επίσης.
  23. Είχα γράψει παλιότερα για την μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας μετά το πέρασμα της 4.1.2 πάνω στην 4.0.4 Θυμίζω ότι είχα κάνει την διαδικασία όπως περιγράφετε οι περισσότεροι (factory reset wipe cache μέσα από recovery πριν και μετά κ.λ.π) αλλά δεν έκανα διαμόρφωση κάρτας usb μέσα από το μενού του κινητού όπως σωστά μου υπέδειξε ο manoliskikis4 και μου είχανε μείνει κάποιοι φάκελοι. Άρα για όσους θέλουν να φορμάρουν το κινητό μόνο μέσα από recovery απλά δεν γίνεται,πρέπει να γίνει και μέσα από το μενού του τηλεφώνου για να σβήσουν τα πάντα. Ίσως έφταιγε αυτό,ίσως έφταιγε ότι γέμισα την εξωτερική κάρτα με πολλά δεδομένα μετά το πέρασμα και έκανε συνέχεια το κινητό media scanning όπως έχει αναφερθεί ξανά. Πριν 15 μέρες την πέρασα εκ νέου με διαγραφή και της κάρτας usb. Την εξωτερική κάρτα την άφησα όπως ήταν με τα δεδομένα. Πλέον κανένα πρόβλημα με την μπαταρία,μη πω ότι κρατάει και περισσότερο από ότι με την 4.0.4:)
  24. Ευχαριστώ,τώρα κατάλαβα.:) Όσον αφορά την κατανάλωση μπαταρίας,από χθές χωρίς καμία αλλαγή έστρωσε η κατάσταση. Από χθές στις 21.00 το βράδυ μέχρι τώρα (κοντά 20 ώρες) έχασε μόνο 13%.:cool:
  25. Θα το παρακολουθήσω λίγο ακόμα γιατί και σήμερα το ίδιο μου έκανε,100% φορτισμένο στις 23.00 το βράδυ και στις 10.00 το πρωί έφτασε στο 15% και χτύπησε για φόρτιση:blink:...το κινητό δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε μισό λεπτό.....είχα απενεργοποιήσει την εξοικονόμηση ενέργειας μόνο. Την εξωτερική κάρτα όπως έγραψα,την διαμόρφωσα μέσω windows,άρα σβήστηκαν όλα πριν φλασάρω. Οι φάκελοι έχουν μείνει στην sdcard0 όχι στην extSdCard.:worry:
×
×
  • Create New...