Jump to content

aggelosn

Members
 • Δημοσιεύσεις

  807
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About aggelosn

 • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

aggelosn's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. Καλημέρα στην παρέα. Ερώτηση για μεταφορά πόντων go4more της Εθνικής σε άλλο λογμο μέσω του i-bank pay, να φανταστώ ότι οι πόντοι όταν μεταφερθούν λήγουν εκ νέου σε 1 χρόνο ; Και επίσης μπορούν να επιστραφούν αυθημερόν πάλι στον αρχικό λογμο ; Ευχαριστώ πολύ !!!
 2. Σευχαριστω πολύ Βασίλη μου. Επικοινώνησα και σήμερα με την τράπεζα και μου το εξήγησαν αναλυτικά τι σημαίνει μερική και ολική εξόφληση. Μερική εξόφληση είναι όταν η τράπεζα με πάγια εντολή τραβάει το ελάχιστο ποσό καταβολής της δόσης και από εκεί και πέρα η καταβολή γίνεται χειροκίνητα και αντίστοιχα ολική εξόφληση είναι όταν η τράπεζα τραβάει αυτόματα όλο το ποσό της δόσης.
 3. Σευχαριστω για την απάντηση. Δηλαδή για να καταλάβω στην επιλογή της μερικής εξόφλησης, δεν δύναμαι να εξοφλήσω ολικώς αν θέλω την δόση μου και υποχρεωτικά πρέπει να πληρώσω μέρος της δόσης ; Αυτό που ρωτάω με λίγα λόγια είναι αν είναι δεσμευτική η αρχική μου επιλογή της μερικής εξόφλησης κατά την έγκριση της έκδοσης της κάρτας. Σημειωτέον για να εκδοθεί η κάρτα πρέπει να μπω στο σύστημα και να αποδεχτώ την κάρτα, πράγμα που ακόμα δεν το έχω κάνει.
 4. Να επαναδιατυπώσω λοιπόν, εγκρίθηκε το αίτημα μου για έκδοση κάρτας εντός 1' από την καταχώρηση του αιτήματος μου.
 5. Καλησπέρα στην παρέα. Μια ερώτηση, έκανα αίτηση για πιστωτική μέσω mobile banking της Εθνικής, έγινε δεκτό το αίτημα μου σε 1' ( μου φάνηκε εξαιρετικά γρήγορος ο χρόνος απόκρισης τους ), στις ερωτήσεις που έπρεπε να απαντήσω είναι αν ήθελα μερική εξόφληση ή ολική εξόφληση. Επέλεξα την μερική εξόφληση. Να υποθέσω ότι έχει να κάνει με το εάν θέλω να πληρώσω το υπόλοιπο της κάρτας εφάπαξ ή σε δόσεις ;
 6. Ερώτηση: Ενεργοποίησα τον e-bill λογμο και θα ήθελα να μπορώ να έχω πρόσβαση στην ανάλυση των κλήσεων μου σε μορφή .pdf Υπάρχει μια επιλογή στο cosmote.gr μπαίνοντας από PC, αλλά δεν ξέρω αν είναι δωρεάν ή όχι. Το γνωρίζει κάποιος ; Δεν με ενδιαφέρει απλά να βλέπω τις κλήσεις μου αλλά θέλω να τις αποθηκεύω κιόλας. Πήρα στο 13888 και μου είπαν μόνο αν ζητήσω να έρχεται το ιστορικό κλήσεων σε έντυπη μορφή μπορώ να έχω το ιστορικό.
 7. Ερώτηση ξέρει κανείς τις χρεώσεις της Attica Bank για συναλλαγές μέσω ίντερνετ με χρήση χρεωστικής κάρτας σε νόμισμα διαφορετικό του ευρώ, τι προμήθεια κρατάει για μετατροπή συναλλάγματος;
 8. aggelosn

  4G LTE

  01:52 επιτέλους συνδεθήκαμε στο ίντερνετ....σχεδόν 5 ώρες μετά.... απλά τραγική η όλη φάση !!!
 9. 100GB/μήνα όταν χρησιμοποιείς μόνο data mobile και καθόλου σταθερή σύνδεση είναι και πάλι πολύ λίγα. Είμαι και γω από αυτούς που δεν έχουν σταθερή σύνδεση ίντερνετ και χρησιμοποιω την υπηρεσία unlimited now της Cosmote, με τα προβλήματα που έχει κατά καιρούς στις χρεώσεις των data από τα πληρωμένα πακέτα που βάζω, και δεν σας κρύβω ότι κάθε μήνα δεν πέφτω κάτω από τα 150GB. Που τα τρώω θα μου πείτε ε; Σε Cosmote tv Go, σε Netflix, σε Youtube, κτλ κτλ !!! Όταν θα φτάσουμε να δίνουμε περίπου 30-35 ευρώ τον μήνα και θα έχουμε απεριόριστα σταθερά και κινητά και απεριόριστα data mobile, τότε θα πούμε ότι έχουμε γίνει Ευρώπη.
 10. Update για το δαχτυλικό αποτύπωμα μόλις εγκαταστάθηκε, έγινε ταχύτατο, με ένα απλό πάτημα πάνω στην οθόνη ξεκλειδώνει, όχι όπως πριν που αρκετές φορές δεν αναγνώριζε με την μια το αποτύπωμα και έπρεπε να ξαναπροσπαθησεις.
 11. Παίδες ξέρει κανείς για Τουρκία αν έχουμε κανενα πακέτο ίντερνετ ή αν δεν έχουμε πόσο πάει το μαλλί για κάθε mb ;;
 12. Το ίδιο συμβαίνει και με μένα, από το πρωί έχω χάσει πάνω από 3,5 GB στο youtube ενώ αντιθέτως τώρα που άρχισα να κάνω τεστ νομίζω από cosmote tv go δεν μου κατεβάζει τα διαθέσιμα δεδομενα μου. Τώρα θα τους καλέσω και γω ... Πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν είχες πρόβλημα και από χθες; Δεν μπορώ να θυμηθώ ποια mb είχα χθες για να το τεστάρω...
 13. Να ρωτήσω κάτι, αν και φοβάμαι ότι ξέρω την απάντηση, υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορούμε να βλέπουμε τις εφαρμογές σε πλήρη οθόνη, κάτι σαν το YouTube ή θα πρέπει να το υποστηρίζει η εφαρμογή για να το κάνουμε; Με ενοχλεί να χάνω τόση οθόνη σε εφαρμογές ιδίως προβολής εικόνας και βίντεο.
 14. Παίδες έχει κανείς ιδέα ποιους ελληνικούς σταθμούς ραδιοφώνου επιτρέπει η cosmote να ακούμε μέσω του cosmote unlimited που κοστίζει 15 ευρώ τον μήνα ; Ευχαριστώ πολυ !!
 15. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει σε κάτι παρακαλώ; Όταν είχα σεταρει το κινητό πριν δυο βδομάδες που το πήρα, είχα επιλέξει όταν βλέπω εφαρμογές που έχουν βίντεο, βλ:youtube,netflix,cosmotetvgo,κτλ κτλ να υπάρχει μια μεγαλύτερη φωτεινότητα στην οθόνη από ότι τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας. Πώς μπορώ να το βγάλω αυτό; Παραειναι φωτεινή η οθόνη σε τέτοιες περιπτώσεις και βαριέμαι συνεχώς να μειωνω την φωτεινότητα όταν μπαίνω να δω βιντεο.
×
×
 • Create New...