Jump to content

peter77377

Members
 • Δημοσιεύσεις

  127
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by peter77377

 1. Ευχαριστώ πολύ!!! Τώρα μόνο την τελευταία εφαρμογή που είχα ανοίξει δεν κλείνει (ενώ σε όλα τα παλιά μου τηλέφωνα τις έκλεινε όλες).
 2. Γρήγορη ερώτηση: όταν ανεβάζετε την κάτω μπάρα από χαμηλά στη μέση, όπου φαίνονται όλες οι ανοιγμένες εφαρμογές, και πατάτε κλείσιμο όλων σας τις κλείνει όντως; γιατί σε μένα δεν τις κλείνει (ή αφήνει τις περισσότερες ανοιχτές) και μόνο αν τις διώξω μία μία φεύγουν.
 3. Φίλοι μου, μόλις μου ήρθε αναβάθμιση 1,4 Gb, η LE2121_11_C.60 Αν δω κάποια διαφορά ή οτιδήποτε ενημερώνω άμεσα (εσάς σας ήρθε επίσης;)
 4. Ευχαριστώ πολύ! Έκανα λοιπόν επαναφορά με διαγραφή όλων των δεδομένων και μετά χρήση αντιγράφου backup της Google και όλα όντως δουλεύουν μια χαρά πια!!!
 5. Αν μετά την επαναφορά με διαγραφή όλων των δεδομένων, γίνει χρήση backup της google (για να μη φάμε 3 μέρες να το στήσουμε), θεωρείται καθαρή εγκατάσταση ή πρέπει όλα από την αρχή, ένα ένα από το μηδέν, τελικά;
 6. Γρήγορη ερώτηση: Με τη 12 οι πλάγιες κατακόρυφες φωτεινές γραμμές που εμφανίζονται (αν τις ενεργοποιήσεις) στα πλάγια με τις ειδοποιήσεις, υπάρχουν ακόμα; γιατί σε μένα δεν τις βλέπω να λειτουργούν.
 7. Καλά έκανες φίλε μου, εγώ πάντως ιδιαίτερα παράπονα δεν έχω, σίγουρα δε θα έλεγα ότι δεν την παλεύω, βέβαια είμαι ένας χαλαρός χρήστης χωρίς πολλές απαιτήσεις.
 8. Συμφωνώ κι εγώ, μετά από μια βδομάδα από τότε που το αγόρασα (να κάνω τις ρυθμίσεις και να προσαρμοστεί η βέλτιστη φόρτιση), βγάζω 2 μέρες με περίπου 3+ ώρες ελαφράς χρήσης (χωρίς παιχνίδια). Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις βλέπω και την επιλογή 5G (στην περιοχή μου δεν έχει κάπου δυνατότητα 5G για να το δοκιμάσω). Μέχρι τώρα όλα καλά με ελάχιστες δυσλειτουργίες που είχα αναφέρει σε προηγούμενα post που ίσως δεν έχουν να κάνουν και με το κινητό αλλά τις άλλες συσκευές που πρέπει να συνεργαστούν μαζί του.
 9. Δοκίμασα τελικά να στείλω ασύρματα και στο tv box και στο google nest, μια χαρά εκεί, κανένα πρόβλημα. Μάλλον μετά την αναβάθμιση (γιατί πριν συνδεόταν) κάτι έγινε στα πρωτόκολλα και δε συνεργάζεται με τη Samsung τηλεόρασή μου, που είναι μοντέλο του 2020 (εξακολουθώ βέβαια να βρίσκω παράξενο ότι κάνει επανεκκίνηση, δεν είναι ότι απλά δε μπορεί να συνδεθεί). Οπότε φαντάζομαι να έχει κάποιος 1+, από Banggood και Samsung QE55Q80T για να τσεκάρει, λιγάκι δύσκολο...χεχεχε.
 10. Γεια χαρά σε όλους και καλή Σαρακοστή. Δοκίμασα πρώτη φορά μετά την επίσημη αναβάθμιση της 12 να κάνω ασύρματη μετάδοση του κινητού στην τηλεόρασή μου, και ενώ ξεκινάει, βρίσκει την τηλεόραση, όσο διαρκεί η διαδικασία για να πάει η εικόνα του κινητού στην τηλεόραση, το κινητό κάνει επανεκκίνηση από μόνο του. Το δοκίμασα πολλές φορές και με επανεκκίνηση και όλα. Το έχετε δοκιμάσει με τη 12? Το κάνει και σε σας; (με την 11 δεν είχα πρόβλημα, ναι μεν δεν έβρισκε στο σκάνινγκ την τηλεόραση, αλλά με μια διαδικασία στην τηλεόραση που έκανα τελικά γινόταν η σύνδεση και όλα καλά. Τώρα με τη 12, ναι μεν βρίσκει την τηλεόραση αλλά ποτέ δεν ολοκληρώνει, και κάνει αυτόματα επανεκκίνηση, παράξενη επανεκκίνηση βέβαια, δε ζητάει το pin απλά βγάζει το σηματάκι της επανεκκίνησης και ανοίγει ξανά το κινητό.)
 11. Όταν λες πάρτε backup, να υποθέσω τα αρχεία κτλ...ή υπάρχει και τρόπος για backup όλου του λογισμικού σα ghost (εκτός του backup από την google); έχω χρόνια να ασχοληθώ με έξτρα παρεμβάσεις σε κινητά (παλιά έβαζα πολύ χέρι) και δεν ξέρω τί γίνεται στις μέρες μας με root κτλ.
 12. Εγώ είχα τη global όπως μου ήρθε απο Banggood, έκανα την επίσημη αναβάθμιση (παραξενεύτηκα ότι από LE2120 με τη 12 έγινε LE2121!!!) που ήρθε στο κινητό, κι επίσης δεν έχω αυτά τα προβλήματα (κάτι ψιλά που χάθηκαν όπως αυτό με τις γρήγορες επαφές, δε μπορώ να πω ότι με τρέλαναν γιατί βρήκα με τη βοήθειά σας εναλλακτικές). Οπότε ίσως να έχει όντως να κάνει με το τί φοράει κάθε συσκευή και πώς έγινε η μετάβαση. Τί να πω, πάντως άσχετα με το αν αντιμετωπίζω ή όχι εγώ τα συγκεκριμένα θέματα, εννοείται είναι απαράδεκτο να μην ξέρεις σε κάθε αναβάθμιση τί θα σου τύχει...δεν το έχω ζήσει ξανά αυτό και πλησιάζω τα 50 με πολλές αλλαγές σε κινητά (εξακολουθεί η μεγάλη μου αγάπη να είναι τα μη δημοφιλή LG της σειράς V, που όμως σταμάτησε η εταιρία να βγάζει κινητά, εκεί δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα). Και έκανα επιλογή της 1+ γιατί μου έλεγαν φίλοι ότι είναι αξιόπιστη και εξαιρετική επιλογή...
 13. Αν αναφέρεσαι σε εφαρμογή από play store, εγώ κατέβασα αυτή με το όνομα: Απλή Συλλογή Pro (δε θυμάμαι αν έδωσα και το κατιτίς), και είμαι πολύ ευχαριστημένος με πολλές παραμετροποιήσεις.
 14. Το κλείδωμα εφαρμογών από ό,τι κατάλαβα είναι για να βάλεις δακτυλικό ή άλλη ασφάλεια ώστε να μην έχει πρόσβαση κάποιος (δηλαδή π.χ. στο whats' up ναι μεν φαίνεται στο συρτάρι, αλλά όταν πας να ανοίξεις την εφαρμογή σου ζητάει δακτυλικό αποτύπωμα). Σε μένα δε φαίνεται καθόλου η εφαρμογή Επαφές. Το μόνο που κατάφερα να βρω, είναι στο playstore που εμφανίζει την εφαρμογή Επαφές αλλά και από εκεί όταν ανοίγω, κάνει τα ίδια. Η αίσθηση όταν πατάω προσθήκη στην αρχική οθόνη είναι σα να μην κάνω τίποτα, σα να πάτησα κλείσιμο, δεν αισθάνομαι ότι κάτι κάνει όταν το πατάω. (θα έπρεπε να εμφανίζεται εκεί η μαμίσια; ή δεν είναι η κανονική και έκανα καμιά μαλακία με τη google? αλλά λογικά όχι, γιατί δεν κάνει απεγκατάσταση την εφαρμογή όταν το ζητάω, αλλά μόνο τις ενημερώσεις).
 15. Για κάποιο λόγο δεν υπάρχει στο συρτάρι επαφών η εφαρμογή Επαφές (Contacts), ο μόνος τρόπος να πάω να δω επαφές είναι από την εφαρμογή Τηλέφωνο (Phone). Επίσης με την 11 έσερνα δεξιά το συρτάρι επαφών και μου έβγαζε την επιλογή να κρύψω εφαρμογές, με δακτυλικό αποτύπωμα, τώρα δεν το κάνει. Δεν ξέρω μήπως πριν την αναβάθμιση είχα βάλει στις κρυφές και την εφαρμογή Επαφές (για να μην έχω πολλά στο βασικό συρτάρι εφαρμογών), και μετά την αναβάθμιση μου τις εξαφάνισε όσες είχα βάλει κρυφές και δεν το πήρα χαμπάρι ότι ίσως μου λείπουν κι άλλες, γιατί όσες βάζω κρυφές απλά δεν τις χρησιμοποιώ γι' αυτό και τις "κρύβω" (άρα με την επιλογή να βγει στην αρχική οθόνη μια επαφή την εξαφανίζει κάπου που δεν τη βλέπω). Υπάρχει τρόπος να δω αν όντως έχω κρυφές εφαρμογές που δε μπορώ πια να δω; μήπως από εκεί βγάλω άκρη. (ελπίζω να βγάζουν νόημα όσα λέω, κι ευχαριστώ όλους όσους μου απάντησαν και ασχολήθηκαν)
 16. Κινέζικο-Ινδικό-Χονγκ Κονγκ δεν ξέρω στα σίγουρα, το πήρα από Banggood με global που πήρε αυτόματα αναβάθμιση σε android 12. Δε φανταζόμουν ότι κάτι τέτοιο θα το παρέλειπαν στην global. (Μπαίνω κανονικά μέσα στην επαφή όπως λες)
 17. Ζηλεύω, κάνω τα ίδια, αλλά σε καμία αρχική οθόνη δεν βγάζει τη γρήγορη επαφή. Δεν ξέρω μήπως είναι καμία ρύθμιση που έχει το κινητό μου και το ακυρώνει. Ευχαριστώ πάντως, θα το ψάξω καλύτερα. Να είσαι καλά!!!!
 18. Ενώ υπάρχει η επιλογή φίλε μου, όταν πατάς να σου βγάλει στην αρχική οθόνη την επαφή, απλά δεν το κάνει. Ίσως γιατί αφού εξαφάνισαν το widget, δε γίνεται κιόλας. Αν θέλεις δοκίμασε και σε σένα μήπως είναι μόνο δικό μου πρόβλημα στη συσκευή. Εννοείται αν και κάποιος άλλος έβγαλε άκρη με τις γρήγορες επαφές μας λέει.
 19. Γεια χαρά σε όλους, τελικά έχουμε καμιά λύση για τις γρήγορες επαφές; Παλιά είχα τα widget κάθε επαφής και άμεσα καλούσα, τώρα αυτό καταργήθηκε και είναι μεγάλη η διαδικασία να μπεις στις επαφές και μετά στα αγαπημένα και μετά στην επαφη και και...
 20. Εμένα πάντως ενώ έκανε κανονικά update από το play store, ξαφνικά μου έβγαλε: error retrieving information from server df-dferh-01' PLAYSTORE και δε δούλευε το play store, μόνο μπορούσα να δω τις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές στη διαχείριση. Έκανα αυτά που έλεγε σε ένα βίντεο στο youtube και διορθώθηκε. Δυστυχώς το φόρουμ εδώ δε μου επιτρέπει να βάλω σύνδεσμο για το youtube, οπότε αν έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα και δε μπορεί να το διορθώσει, ας μου στείλει μήνυμα.
 21. Προς το παρόν δεν είδα να έχει σβήσει τίποτα, αλλά τις δύο εφαρμογές που λες δεν τις χρησιμοποιώ
 22. Γεια χαρά σε όλους, μόλις μου ήρθε αναβάθμιση επίσημη στο κινητό (όχι από το oxygen updater αλλά κανονικά). Κινητό One plus 9 pro αγορασμένο από Banggood 8/256. Ενώ το κινητό ήταν LE2120 κατά το download της αναβάθμισης έγραψε LE2121 build c.44. Με το που το άνοιξα σε κάποιες κινήσεις έγραφε ότι κάποιες υπηρεσίες δεν είναι διαθέσιμες, ακόμα κι όταν πήρα να πάρω τηλέφωνο το έβγαλε, αλλά πήρα κανονικά (δεν ξέρω σε ποιες αναφέρεται, αν ξέρει κανείς...) Σίγουρα ανοίγει πιο γρήγορα, το ίδιο και η κάμερα. Σα να ζεστάθηκε και λίγο παραπάνω (ενώ πριν δεν είχα κανένα τέτοιο θέμα, αλλά δεν ξέρω μήπως ήταν λόγω αναβάθμισης) Μόλις παίξω λίγο θα σας πω εντυπώσεις.
 23. Εγώ πάντως με μέτρια χρήση βγάζω 2 μέρες (είμαι ακόμα με την 11) και 4.5-5 ώρες ανοιχτή οθόνη.
 24. Γεια χαρά σε όλους, παρόλο που σκέφτομαι να περιμένω για την επίσημη αναβάθμιση, είναι κανείς που πήρε το τηλέφωνο από Banggood (πήρα τη λιγότερο δημοφιλή έκδοση 8ram/256Gb), να μου πει τελικά το τηλέφωνο από εκεί (LE2120) είναι το κινέζικο; το ινδικό; φαντάστηκα ότι είναι το κινέζικο, επειδή όμως δεν έχω βρει στα τελευταία update του Oxygen 12 κάτι για LE2120, παρόλο που λένε ότι για την κίνα βγήκε η νέα σταθερή Oxygen 12 μετά τα προβλήματα. Aν μπορεί κανείς να βοηθήσει, ώστε να ξέρω αν χρειαστεί να κατεβάσω και να περάσω manual την αναβάθμιση κάποια στιγμή, να βάλω τη σωστή. (Επίσης, μπορώ να βάλω όποια γενικά θέλω, εννοώ, Ευρωπαϊκή κτλ, ή αναγκαστικά Global επειδή έτσι μου ήρθε το τηλέφωνο; πιο πολύ ρωτάω γιατί μόνο στην Κίνα βλέπω το συνδυασμό 8/256, στην Ευρώπη έχει ή 8/125 ή 12/256)
 25. Ερώτηση, έχει πάρει κανείς αναβάθμιση σε κινητό αγορασμένο από Banggood με Global Version και μοντέλο LE2120?
×
×
 • Create New...