Jump to content

sercreep

Members
  • Δημοσιεύσεις

    360
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by sercreep

  1. Καλησπέρα παιδιά.Έχω το Redmi Note 3 και τα έχει παίξει τελείως, πρέπει να πάρω άλλο κινητό. Είμαι ανάμεσα στα Redmi Note 5 και Note 6. Η αλήθεια είναι πως το notch δεν με τρελαίνει όμως σε κάμερα, οθόνη είναι καλύτερο απο το 5. Τι να κάνω ? Εσείς τι θα με συμβουλεύατε ?
  2. Καλημέρα παιδιά. Απο σκρουτζ το βρίσκω στα 180 ευρώ αλλά με 1 χρόνο εγγύηση ενώ πλαίσιο στα 250 και 2 χρόνια εγγύηση. Τι να κάνω ? PS Απο bangood αγοράζουμε με Priority direct mail για αποφυγή τελωνείου ? Ευχαριστώ.
  3. Καλημέρα παιδιά. Χτες σύγκρινα με full brightness τα 3 κινητά του θέματος και θα ήθελα τις απόψεις σας παρακαλώ. http://postimg.org/image/g4153jzk3/ http://s16.postimg.org/o11ssrho5/image.jpg Find 5 ColorOS 1.0.2i stable R819 ColorOS 1.0.0 stable Iphone 4 iOS 7
  4. sercreep

    Oppo Find 5

    1) Εγώ πιστεύω ότι θα κάνει όσο έκανε το Find 5 όταν βγήκε, δλδ 400-430 ευρώ. 2) 2 χρόνια εγγύηση. Ο πρώτος χρόνος απο την Oppo, ο 2ος απο την OppoStyle. 3) Ναι. 4) Δε γνωρίζω.
  5. sercreep

    Oppo Find 5

    Η εγγύηση είναι όντως 2 χρόνια. (1 χρόνο απο την Oppo και τον επόμενο χρόνο απο την Oppo Style).
  6. Καλημέρα παιδιά. Πέρασα την ελληνική και το κινητό πάει πάρα πολύ καλά.
  7. Με κάλυψε ο φίλος. Κι εγώ με την σκανδιναβική 1 βδομάδα και το κινητό είναι τρομερό χωρίς προβλήματα.
  8. Καλημέρα παιδιά. Έβαλα πριν 2 μέρες την Σκαδιναβική 4.1.2 Στις Πληροφορίες Συσκευής αναφέρει : Έκδοση βασικού φάσματος I9100XXLS8 (και όχι 6 στο τέλος) και αριθμό κατασκευής JZO54K.I9100XWLSD. Το όνομα του Link πάντως αναφέρει το 6. I9100XWLSD_I9100OXXLS6_NEE.zip Όσοι βάλατε την Σκαδιναβική, τι νούμερο έχει στο τέλος η Έκδοση βασικού φάσματος ? 6 ή 8? Τεσπα. Εμένα μ άρεσε αρκετά, άλλο κινητό, αλλά θα συμφωνήσω πως η 4.0.4 είναι καλύτερη και σε απόδοση αλλά και σε μπαταρία. Δεν θα την αλλάξω όμως, είχα βαρεθεί τον GoLauncher και το TouchWiz της 4.0.4 είναι τραγικό, ελλεινό, τρισάθλιο, απαράδεκτο και η Jelly Bean είναι και πολύ όμορφη αλλά και πολύ πρακτική.
  9. Με το Odin 1.85, κλειστό Kies, και ως διαχειριστής το Odin, το έκανα αλλά τίποτα. Το έκανα 4-5 φορές, δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν συνέβαινε τίποτα. Το Odin, τις μισές φορές σταματούσε στο cache.img... Τι να πω... Θα το δοκιμάσω και στο σπίτι μήπως και ο εδώ υπολογιστής είναι χρέπι (να βράσω τα 8gb ram του) UPDATE : Άλλαξα USB port και τώρα κάνει την διαδικασία... Ότι να ναι... Για να δούμε τι θα δούμε...
  10. Δοκιμάζω κι εγώ την σκαδιναβική τώρα. Να κάνω ή να μη κάνω αλλαγή sales code ? Το reset-wipe πως γίνεται ? Update : Έχω πατήσει start στο odin, αλλά έχει σκαλώσει εδώ και κάνα μισάωρο , στο κινητό είναι η οθόνη "Downloading, Do not turn off target" και στο odin : <ID:0/005> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> I9100XWLSD_I9100OXXLS6_I9100XXLS8_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/005> Odin v.3 engine (ID:5).. <ID:0/005> File analysis.. <ID:0/005> SetupConnection.. Σαν πολύ ώρα δεν παίρνει ??? :(
  11. Bumper εννοείς δλδ. Έχει κάτι κινεζιές το ebay. Σε επώνυμο την μόνη που ξέρω είναι την SGP Neo Hybrid EX
  12. Για θήκη προτείνω ανεπιφύλακτα την Incipio NGP. Καταπληκτική θήκη, με τέλεια αφή και δεν γλυστράει καθόλου το κινητό. Προσθέτει λίιιιιγο βάρος και λίγο όγκο σε σχέση με την Belkin Grip Vue που έχω αλλά είναι υποφερτά. Για screen protector έχω βάλει της AIRE, πάρα πολύ ωραίο, anti fingerprint, αξίζει τα λεφτά. Την SGP Neo Hybrid την έχω αφήσει στην άκρη. Απαράδεκτη θήκη για μένα. Και γλυστράει και προσθέτει έναν ηλίθιο όγκο που δεν με βολεύει στο χέρι και καμία σχέση με το πιάσιμο που έχουν η NGP και η Belkin. Και επίσης μου την σπάει αυτό το άχρηστο κενό που έχει πάνω δεξιά.
  13. Ενδεικτικά, εγώ παρήγγειλα μία Transcend 16gb class 6 από ebay, 13 €.
  14. Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει με την επιδότηση όταν θες να αλλάξεις δίκτυο μέσα στο συμβόλαιο ? Πιο συγκεκριμένα, τον Μάρτιο έκανα χρήση επιδότησης της Vodafone 234 €. Αν φύγω τώρα για να πάω Cosmote , τι θα πρέπει να πληρώσω ? Όλο το ποσό ?
  15. Καλή επιτυχία. Τυχερός όποιος το κερδίσει. Νομίζω πως το One S είναι η χρυσή τομή στην επιλογή κινητού.
  16. Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα την Incipio NGP και την Belkin Grip Vue. Και οι 2 καταπληκτικές θήκες, με άψογα κοψίματα σε micro usb, 3,5 jack κτλ. Ιδίως την Incipio την λάτρεψα. Απίστευτο grip, πολύ ωραίο υλικό και ομόρφυνε πολύ. (Το έχω σε άσπρο) Αν θέλετε φωτό, πολύ ευχαρίστως να ανεβάσω. Τώρα περιμένω και την SGP Neo Hybrid σε άσπρο και θα σας πω εντυπώσεις και γι αυτήν.
  17. sercreep

    iPhone 4S

    Καλησπέρα παιδιά. Ενός φίλου μου, του έπεσε το iphone 4s από το μηχανάκι και ευτυχώς έσπασε μόνο το εξωτερικό γυαλί, η οθόνη δουλεύει κανονικά. Μπορείτε να με βοηθήσετε στο τι να κάνουμε τώρα ? Να το πάω κάπου, μμπορώ να το βρω απο το ebay και να το αλλάξουμε μόνοι μας ? Ευχαριστώ.
  18. Καλημέρα παιδιά. Εγώ έχω την ICS LPQ και απ ότι διαβάζω , και δεν αξίζει, αλλά και δεν υπάρχει λόγος να βάλω την ελληνική ICS ε? Αυτά τα προβλήματα που διαβάζω, ευτυχώς, δεν τα έχω, οπότε ας μείνω όπως είμαι ε?
  19. Έχω κατεβάσει το Battery Info και έχει μέσα μια καρτέλα που λέει συγκεκριμένα ποια προγράμματα καταναλώνουν πόση μπαταρία (σε %) Αυτή τη στιγμή είμαι με 55% μπαταρία , απο χτες το πρωί ( 25 ώρες λειτουργία συνεχόμενη) και κατανάλωση μπαταρίας έχω : 34,3% οθόνη, 33,9% Android και προγράμματα και τα υπόλοιπα κλήσεις κτλ Στα κατηγόρια Usage in Applications (το 33,9% δλδ) αναλύεται ως , 24,6% είναι facebook ( που το άνοιξα σύνολο μισή ώρα, τραγικό πρόγραμμα) και το 24% είναι το Android οπότε πιστεύω πως είναι καλό ποσοστό. Αν δε βαριέσαι κατέβασε το κι εσύ το πρόγραμμα αυτό και δες αναλυτικά τι συμβαίνει.
  20. Για το echo μήπως φταίει η θήκη ? (αν χρησιμοποιείς) Για τη μπαταρία σίγουρα φταίει το Samsung και όχι κάποια εφαρμογή ? Εγώ έχω την Πολωνική ICS εδώ και κάνα μήνα που έχω το κινητό και η μπαταρία του είναι χαλαρά στις 2 μέρες με αρκετή χρήση WiFi. Παιδιά, απο την Πολωνική LPQ έκδοση ICS αξίζει να περάσω την ελληνική ICS ?
  21. Δεν δουλεύει το link για το odin στη 1η σελίδα. Να υποθέσω πως το φλασάρισμα στην LPS είναι σαν φορμάτ ε? Σβήνονται όλα απο τηλέφωνο ?
  22. Συγνώμη για την ηλίθια ερώτηση, αλλά το odin απο που το βρίσκουμε ? :O
  23. Κι εγώ την έχω σε άσπρο S2, είναι όντως πολύ όμορφο αλλά δεν τα πάω καλά με τις hard cases. Δύσκολο το βάλε βγάλε, και μ αρέσει στο σπίτι να μην έχω τπτ στο κινητό και να είναι "μανίσιο" οπότε πήρα την Belkin Grip Vue, που είναι και ψιλό διάφανη.
  24. Διαφωνώ ρε παιδιά. Γιατί δλδ να μην βγάλουν αργότερα ένα 32άρι ή και ένα 64άρι ? Άλλωστε, δεν θα έχουν την ίδια τιμή με το 16 οπότε που το κακό ? Υπάρχουν πολλοί χρήστες που αρκούνται με τα 16gb.
×
×
  • Create New...