Jump to content

Zanat0s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    118
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Zanat0s's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλήμερα στην παρέα, βλέπω ότι είστε πολύ μπροστά σε αυτό το φόρουμ. εγώ σπάνια γράφω και διαβαζώ όμως αρκετά. λοιπόν όπως κάθε χρόνο θα αναβαθμίσω το κινήτο μου. Από το g2 πήγα το 2014 στο g3 το οποίο όμως με απογοήτευσε. αυτήν την φορά όμως ξέρω ακριβώς τι θέλω από ένα κινητό. Τι Θέλω? 1:) ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ, αντίστοιχη ή καλύτερη του G2. η κοπέλα μου έχει το Z3 compact και ενώ είναι συνέχεια στο fb δεν της τελειώνει 2:) Από τις καλύτερες κάμερες στην αγορά. Το G3 δεν με εντυπωσιάσε σαν κάμερα 3:) είμαι συνιθησμένος στις AMOLED οθόνες (λόγω samsung) και θα προτιμούσα να είχα ξανά τετοία 4:) sd κάρτα θα ήθελα, αλλά και να μην έχει δεν είναι deal breaker. Μέγεθος προτιμώ το 5.0 ~ 5.2!!! Λοιπόν τι λέτε? εδώ στην κίνα/hong kong έχω πρόσβαση σε όλα :) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ερώτηση: Ποία site προτίνετε για αγορά κινητών? π.χ. vickmall? που θα βρω διάφορα Links?
  2. εμένα σε όλες φαίνεται ο κοκος έχω δοκιμάσει την απλή app camera, την google camera αλλά έχω απογοητεύτηει. οι φωτογραφίες φαίνονται να μην είναι καθαρές... εσυ τι ακριβώς κάνεις?
  3. Ρε παιδικά έχει κανένας θέμα από φωτογραφία. Εμένα τις βγάζει πολύ θολές... τι να κάνω??? μιλήστε... Ποίο app κάνει καλό focus?
  4. Γεια σας. Αγοράσα το κινητό στην κοπέλα μου. αλλά φαίνεται έχουμε κάποιο θέμα. οι φωτογραφίες που βγάζει το κινητό είναι ΘΟΛΕΣ! μήπως κάνει κάτι λάθος? έχει κανείς το ίδιο θέμα/
  5. Γεια σας. Ερώτηση.. πώς θα το αγοράσω και να το παραλάβω θεσσαλονίκη? στείλτε PM ευχαριστώ
  6. ερωτήση : εμένα το Kies μου λέει ότι για να κάνω firmware upgrade χρειάζομαι κάποιο ΝΕΟ upgrade πατάω UPGRADe και το πρόγραμμα κλείνει από μόνο του... τι έχει γίνει?
  7. σόρρυ για την αργή απάντηση... γεια να ακούσω Θέλω να κάνω save τις επαφές μου Καθώς και τις επαφές που έχω κάνω Join γίνεται αυτό με το ΚΙΕΣ? εάν μου φέρουν καινούριο μπορώ να κάνω restore?
  8. Γεια σας 3 θέματα και ελπίζω να μπορέσετε να μου δώσετε απαντήσεις: Vodafone S GII, 2.3.4 ! sd card inside. 1:) Το κινητό μερικές φορές (κυρίως όταν ανοίγει) κολλάει και κάνει μόνο του restart.... 2:) η μπαταρία κρατά κοντά στις 10 ώρες αλλά ακούστε το παράξενο. Όταν είμαι στην Αγγλία (με αγγλική ΣΙμ 02) κρατάει με το ζώρι 8 ωρές. Στην Ελλάδα με vodafone φτάνει 12ώρω. Στο Hong Kong κοντά στις 10. Γιατί αυτη διαφορά? 3:) Έχει χαλάσει ο σένσορας και οι φωτογραφίες που βγάζω με φως είναι ΧΑΛΙΑ. θέλω να το επσιτρέψω με εγγύσηη. Πώς μπορώ να κάνω ΜΠΑΚ όλα τα στοιχεία με τις εφαρμογές και μετά restore?
  9. Ερώτηση.. προς τους έμπειρους. ΤΟ ελληνικό Galaxy S 2, πόσο πίσω βρίσκεται από τα updates των firmwares σχετικά με τις υπόλοιπες χώρες?
  10. παιδιά, εμένα κάτι έπαφε και όταν έχει φωτισμό σε σκοτάδι ο sensoras παίρνει χάλια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! είναι θέμα hardware.. θα μου το αλλάξουνε? ΤΙ έχει ακριβώς? όπου έχει φωτισμό φαίνεται σαν μια μακρόστενη γραμμή
  11. δεν θέλω να νομίζετε ότι τρολλάρω. να βγάλω το λινκ? είναι στο καταλληλό φόρουμ πάντως
  12. Στην αρχή ξεκίνησε για πλάκα, για να γελάσουμε με τα τυπάκια που έπαιρναν i-products και νομίζαν ότι γινόντουσαν cool like Power Rangers.. Αφού μίλησα με κάποιους και έκαν έρευνα αγοράς σοκαρίστηκα. Τα προϊόντα της apple μερικές φορές είναι μέχρι και 75% πιο ακριβά από τους ανταγωνιστές. Θέλω να μου πουν οι χρήστες της apple αξίζει τόσο αυτή η διαφορά? ας υπόθεσουμε ότι όντως έχουν καλύτερες επιδόσεις... Πόσο της % της διαφοράς εξηγείται από το καλύτερο performance και πόσο από την μάρκα και το cool factor. Προσωπικά για εμένα δεν βλέπω την αξία στα προϊοντα της apple(μόνη διαφορά τα tablets όπου περιμένω η android να φτάσει το 2012 την apple). Εσείς τι πιστεύετε?
  13. λοιπόν κύριοι επίσης δεν μου αρέσει η αππελ γιατί το MAC που κάνει 2100 λίρες δεν μπορεί να συγκριθεί με τον αντίστοιχο PC που κάνει 1200 λίρες
  14. Γεια σας, Κύριοι θέλω τα φώτα σας. Στην εταιρεία που δουλεύω είδα ότι οι "πελάτες" μας, μας κλέβουν κάτω από τα μάτια μας. Αποφασίσαμε να αγοράσουμε κάμερες (3 ή 4 ή και περισσότερες ) για να καταγράφουμε το τι γίνεται. Θέλουμε κάμερες που θα βιντεοσκοπούν όσο λειτουργούμε, θα συνδεόνται ασύρματα στο δίκτυο και θα στέλνουν το βίντεο ασύρματα σε κάποιον υπολογιστή. η Ανάλυση θα πρέπει να είναι καλή, αλλά όλες οι κάμερες πια το υποστήριζουν. Τι προτάσεις έχετε να κάνετε? ευχαριστώ ΠΣ φτηνή λύση προτιμώ
  15. η συνέχεια του κινήματος παιδία δεν ξέρετε κανέναν ismug? λοιπόν εδώ έγραψα το τι λένε οι ismug για τον ευατό τους
×
×
  • Create New...