MitsosDaBest13 Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 Κέντρο Αθήνας, Ζωγράφου. Κακό σήμα, ταχύτητες 4 με 5 mbps down, 1mbps up, 3CC. Δε ξέρω τι να πω. :cry: Πόσα χρόνια σας τα λέω και με βγάζετε τρελό. Πήγαινε Hilton και Καραβέλ να δεις τι γίνεται και Παγκράτι και τους παραπλησιους δήμους. Κόβεις φλέβα από τις μονοψήφιες σε ώρες αιχμής. Συμφωνώ. Τα έχω δει κι εγώ και τα έχω γράψει. Και στην Μιχαλακοπούλου τα ίδια. Είναι πολλά χρόνια έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 Χιλτον 90 έπιασα με το νέο δίκτυο. Το έχω ποστάρει και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 Χιλτον 90 έπιασα με το νέο δίκτυο. Το έχω ποστάρει και εδώ. Δεν ξέρω λείπω καιρό. Όταν γυρίσω στα πάτρια θα μευρησω. Όποιος άλλος περάσει ας μετρήσει. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2021 Νέα Ιωνία προς Γαλατσι, σε εσωτερικό χώρο. https://www.speedtest.net/my-result/i/4705455530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskor Δημ. August 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2021 Αναφέρω απλά πως στην Ευβοια, περιοχη Μαντουδιου, Κηρινθου δεν υπαρχει σημα κινητης βονταφον. Πιθανοτατα λογω των πυρκαγιων... Κοσμοτε ως τωρα, κανονικα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2021 Αναφέρω απλά πως στην Ευβοια, περιοχη Μαντουδιου, Κηρινθου δεν υπαρχει σημα κινητης βονταφον. Πιθανοτατα λογω των πυρκαγιων... Κοσμοτε ως τωρα, κανονικα. Αν υπάρχει διακοπή ρεύματος, τότε σε λίγο όλες θα είναι down. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. August 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2021 (edited) Εδώ Αχαΐα τις τελευταίες μέρες μας έχει ταράξει στα H (ούτε καν H+) και στα E και χάνεται και το σήμα αρκετές φορές , η σταθερή από την άλλη αποσυνδέσεις και χαμηλές ταχύτητες non stop Edited August 6, 2021 by dennis99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AthensUK Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Vodafone φτιάξε το δίκτυο σου! Κάλυψη , χωρητικότητα και καλύτερα ρύθμισμενο. Ξεκινώ με την κάλυψη . 5G σχεδόν ανύπαρκτο. Στο Βενιζέλος σταματισα και ρώτησα την κοπελα στο kiosk outside arrivals, για τον το αεροδρόμιο έχει 5G καθώς δεν μπορούσα να βρω(εκτος και αν έχω εγώ το πρόβλημα) και με ενημέρωσε πως ΔΕΝ υπάρχει . Βελτίωση στην κάλυψη της Εθνικής Οδού Αθηνών Βόλου δεν είδα κάποια βελτίωση κούρεμα όπου έκανα speedtest, αλλά και κάποιο σύντομο browsing οι ταχύτητες ήταν αποκαρδιωτικές . Στα speetest επι της Εθνικής οδού δεν είδα πάνω από 22 down με average στα 5 με 11 ακόμη και σε κοντινή οπτική επαφή με τις κερεες.(οδηγούσα και προφανώς δεν είχα τη δυνατότητα για λεπτομερή παρακολουθιση) Η Κάλυψη στη Σκόπελο που κινιθηκα είναι γενικά ικανοποιείτικη. Βόλος,Άγρια,Μαλακι καλή . Μαλακι, Καλά Νερά, Αφέτες, Αργαλαστή Χάλια Αργαλαστή, Κατηγιωργης. μέτρια Καλά Νερά, Μηλιές, Ξορυχτι, Μυλοπόταμος Χάλια(είναι challenging) Μηλινα, Τρικερι Μέτρια . Ταχύτητες Εντός του Βόλου μόνο στην αρχή της Ιάσωνος βρήκα 40 down. No 5G στο Βόλο Jumbo Bόλου simple Tragic Valis hotel, 100-110 Rivera entrance, 40-45, Rivera beach 4. Kala Nera, main road 1.4 Κορώπη 3-5 Αφέτες 1-3 or No network as always Τσανγαραδα 45 Πορταριά 90 Ring Road tunnel Βόλος-Άγρια no internal coverage. Αργαλαστή 100-110 Άνω Λεχωνια 90-100 Χανια Πηλίου οικισμός 5-12 , ομιλία από Χανια προς Βόλο από Ταβέρνα Λούκουλο και μετά με διακοπές όπως πάντα . Σωρός 4-15(πάνω στο δρόμο δίπλα από τις κερεες) Σκόπελος town max 17 Σκόπελος Πανορμος 90-120 Σκόπελος Γλώσσα 5-17 Κουκουναριές Σκιάθος 90-100 Άγιος Λαβρεντιος Πηλίου 7-12 ομιλία χάλια σε εσωτερικούς χώρους με missed call notifications ακόμη και με σήμα (as always) και με failed outgoing calls. Στην ίδια περιοχή η Wind συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο . Εννοείτε πως τα σκαμπανεβάσματα από 3G-2G πάνε σύννεφο και κάποια αλλοπρόσαλλα βιθυσματα σήματος . Ελάχιστη ποιότητα, αναξιοπιστία, φτωχό σήμα, αργές ταχύτητες, και σε όλα αυτά να πρόσθεσω και το γεγονός ότι το δίκτυο έπεσε για 3 ώρες πριν μια εβδομάδα όπως όλοι γνωρίζουμε . Για όποιον διαβάζει και εργάζεστε στην Vodafone με απλά λόγια: POOR USER EXPERIENCE . Πολύς κόσμος εχει συσκευές Business Class(και τις οποιες διατιθετε μέσω των καταστημάτων σας)και εσείς πάτε να τις υποστιρεξετε με δίκτυο Datsun. Ντροπή σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Έχεις ενεργό το VoLTE; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Vodafone φτιάξε το δίκτυο σου! Κάλυψη , χωρητικότητα και καλύτερα ρύθμισμενο. Ξεκινώ με την κάλυψη . 5G σχεδόν ανύπαρκτο. Στο Βενιζέλος σταματισα και ρώτησα την κοπελα στο kiosk outside arrivals, για τον το αεροδρόμιο έχει 5G καθώς δεν μπορούσα να βρω(εκτος και αν έχω εγώ το πρόβλημα) και με ενημέρωσε πως ΔΕΝ υπάρχει . Βελτίωση στην κάλυψη της Εθνικής Οδού Αθηνών Βόλου δεν είδα κάποια βελτίωση κούρεμα όπου έκανα speedtest, αλλά και κάποιο σύντομο browsing οι ταχύτητες ήταν αποκαρδιωτικές . Στα speetest επι της Εθνικής οδού δεν είδα πάνω από 22 down με average στα 5 με 11 ακόμη και σε κοντινή οπτική επαφή με τις κερεες.(οδηγούσα και προφανώς δεν είχα τη δυνατότητα για λεπτομερή παρακολουθιση) Η Κάλυψη στη Σκόπελο που κινιθηκα είναι γενικά ικανοποιείτικη. Βόλος,Άγρια,Μαλακι καλή . Μαλακι, Καλά Νερά, Αφέτες, Αργαλαστή Χάλια Αργαλαστή, Κατηγιωργης. μέτρια Καλά Νερά, Μηλιές, Ξορυχτι, Μυλοπόταμος Χάλια(είναι challenging) Μηλινα, Τρικερι Μέτρια . Ταχύτητες Εντός του Βόλου μόνο στην αρχή της Ιάσωνος βρήκα 40 down. No 5G στο Βόλο Jumbo Bόλου simple Tragic Valis hotel, 100-110 Rivera entrance, 40-45, Rivera beach 4. Kala Nera, main road 1.4 Κορώπη 3-5 Αφέτες 1-3 or No network as always Τσανγαραδα 45 Πορταριά 90 Ring Road tunnel Βόλος-Άγρια no internal coverage. Αργαλαστή 100-110 Άνω Λεχωνια 90-100 Χανια Πηλίου οικισμός 5-12 , ομιλία από Χανια προς Βόλο από Ταβέρνα Λούκουλο και μετά με διακοπές όπως πάντα . Σωρός 4-15(πάνω στο δρόμο δίπλα από τις κερεες) Σκόπελος town max 17 Σκόπελος Πανορμος 90-120 Σκόπελος Γλώσσα 5-17 Κουκουναριές Σκιάθος 90-100 Άγιος Λαβρεντιος Πηλίου 7-12 ομιλία χάλια σε εσωτερικούς χώρους με missed call notifications ακόμη και με σήμα (as always) και με failed outgoing calls. Στην ίδια περιοχή η Wind συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο . Εννοείτε πως τα σκαμπανεβάσματα από 3G-2G πάνε σύννεφο και κάποια αλλοπρόσαλλα βιθυσματα σήματος . Ελάχιστη ποιότητα, αναξιοπιστία, φτωχό σήμα, αργές ταχύτητες, και σε όλα αυτά να πρόσθεσω και το γεγονός ότι το δίκτυο έπεσε για 3 ώρες πριν μια εβδομάδα όπως όλοι γνωρίζουμε . Για όποιον διαβάζει και εργάζεστε στην Vodafone με απλά λόγια: POOR USER EXPERIENCE . Πολύς κόσμος εχει συσκευές Business Class(και τις οποιες διατιθετε μέσω των καταστημάτων σας)και εσείς πάτε να τις υποστιρεξετε με δίκτυο Datsun. Ντροπή σας. Και πάλι τυχερός είσαι που μπορείς να κανείς την δουλειά σου ! Που να ερθεις και βόρεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AthensUK Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 (edited) Έχεις ενεργό το VoLTE; Βέβαιος, μίλησα με Cust Serv, έκανα αντικατάσταση κάρτας SIM. Στην Αττική οδό είδα μόνο . Αθήνα δεν παρέμεινα . Edited August 7, 2021 by XP130TD Παράθεση σε διαγραφέν post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 (edited) Δεν ξέρω για εσάς αλλά στη Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Θέρμη που κινούμαι καθημερινά δε βλέπω πουθενά τα προβλήματα που αναφέρετε. Edited August 8, 2021 by XP130TD Εκτός θέματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 Ειλικρινά δε ξέρω τι γίνεται. 10+20mhz. Δε γίνεται η wind να πάει καλύτερα με μόνο Β20. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 Περιοχή Αργοστολίου εδώ και 2 μέρες έχω drop calls,Ίντερνετ κανονικά βέβαια. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 Πραγματικά η Vodafone υπολειτουργει παντου πλέον, εκεί μου ήμουν σε 4G και H+ και μπορούσα να κάνω την δουλειά μου τώρα είμαι με H και E και πολλές φορές χάνεται το σήμα. Ειναι απελπιστική η κατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 Δεν καταλαβαίνω τι έχει πάθει το δίκτυο. Στροφή 180 μοιρών σε σχέση με πέρυσι. Δεν είναι υπερφόρτωση τουλάχιστον στο RAN. Backhaul παίζει... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 Πραγματικά η Vodafone υπολειτουργει παντου πλέον, εκεί μου ήμουν σε 4G και H+ και μπορούσα να κάνω την δουλειά μου τώρα είμαι με H και E και πολλές φορές χάνεται το σήμα. Ειναι απελπιστική η κατάσταση Ακριβώς, Ίντερνετ έχουμε και τηλέφωνο πέφτουν οι κλήσεις σε κινητα και σταθερά. Ακόμα και προς Vodafone να κάνω κλήση,πέφτει η γραμμη Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 Σε εμένα όλα καλά από το πρωί πάντως.. Αλεξανδρούπολη. Άρα δεν νομίζω ότι μιλάμε για κάτι γενικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 Σε εμένα όλα καλά από το πρωί πάντως.. Αλεξανδρούπολη. Άρα δεν νομίζω ότι μιλάμε για κάτι γενικό. Όπου είναι πίτα το δίκτυο το παθαίνουν. Και σε 2G θέμα με κλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 (edited) Τελικά είχε δίκιο το Netmonster, που σε κάποιες περιοχές έβλεπε 4G στα 700 MHz (Β28). Κάποιος το κατέγραψε στο Cellmapper, Δυτικά της Καλαμάτας. Edited August 13, 2021 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 Άλλαξα πρόσφατα την σύνδεση μου και πήγα σε Vodafone. Ειλικρινά έχω φάει τρελό ξενέρωμα με τα δεδομένα κινητής και θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι θέμα της sim. Στα Μέγαρα λοιπόν και εντός οικίας δεν τσουλαει με τίποτα , ακόμα και τις φορές που δείχνει σήμα 4G+. Εκτός οικίας στην περιοχή δεν περνάω σχεδόν πουθενά και με τίποτα τα 5mbps. Ακόμα και εν κινήσει στο κέντρο της Αθήνας το internet είναι τόσο ασθενές που μου κόβει συνέχεια για παράδειγμα την αναπαραγωγή βίντεο στο YouTube. Υπάρχει περίπτωση να είναι όντως θέμα sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. August 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2021 Εαν υπήρχε πρόβλημα στη sim δεν θα είχες υπηρεσία καθόλου. Από περιέργεια τι δίκτυο είχες προηγουμένως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2021 Άλλαξα πρόσφατα την σύνδεση μου και πήγα σε Vodafone. Ειλικρινά έχω φάει τρελό ξενέρωμα με τα δεδομένα κινητής και θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι θέμα της sim. Στα Μέγαρα λοιπόν και εντός οικίας δεν τσουλαει με τίποτα , ακόμα και τις φορές που δείχνει σήμα 4G+. Εκτός οικίας στην περιοχή δεν περνάω σχεδόν πουθενά και με τίποτα τα 5mbps. Ακόμα και εν κινήσει στο κέντρο της Αθήνας το internet είναι τόσο ασθενές που μου κόβει συνέχεια για παράδειγμα την αναπαραγωγή βίντεο στο YouTube. Υπάρχει περίπτωση να είναι όντως θέμα sim; Γενικά η εμπειρία με το Internet της vf πλέον δεν είναι η καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. August 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2021 Εαν υπήρχε πρόβλημα στη sim δεν θα είχες υπηρεσία καθόλου. Από περιέργεια τι δίκτυο είχες προηγουμένως; Cosmote φίλε μου σχεδόν 10 χρόνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. August 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2021 Υπολειτουργει και σε εσάς το 4G τις τελευταίες ώρες ή μόνο σε εμένα? Έχουν πέσει δραματικά οι ταχύτητες και η ανταπόκριση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts